Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6817417 Napisano: 27.10.2021 09:55:41 w Dziś cieszę się z.....
sabanerro napisał(a):

:)Efektów mojej pracy Zaczęłam kilka dni temu swój drugi obraz w życiu, tym razem nie na ścianę do kuchni tylko dla kuzynki na zamówienie. I jestem mega zadowolona, bo sprawia mi to dużo frajdy i bardzo mi się podoba. 

życzę aby natchnienie Cię nie opuściło i abyś dobrnęła z malowaniem do końca emotka Ja nigdy ze swoich obrazów nie byłam zadowolona i porzuciłam to choć myślę, że duży wpływ miała mała wiara w siebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6817389 Napisano: 27.10.2021 07:16:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Opłaca się kupować 2 czekolady Merci , zeby wygrać czekolady Merci za 30 zł albo tidal za 20 zł....emotka ..po ile są te czekolady? 

też się nad tym zastanawiałam. I raczej na granie się nie zdecyduje. Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

nanajka81

nanajka81

#6817230 Napisano: 26.10.2021 14:02:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka-p napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Były te e-maile z Venus czy nie?Teraz maile poszły.

Dostałam kilka minut temu. Na poczcie wp wiadomość w spamie.

Też dostałam... Czyli jednak wygrałam. Marny kalendarz ale zawsze to coś... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6817140 Napisano: 26.10.2021 09:14:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monika11 napisał(a):

FBjolanta18 napisał(a):

Czy wysyłają nagrody z konkursu Powrót do szkoły z BIC w Biedronce! – Konkursy @ Columbit

nie słali - nagrody wydane zostaną najpóźniej do dnia 03.12.2021 roku poprzez wysłanie przesyłką kurierską na adres podany przez Laureata.

ja mam jakąś paczkę w przygotowaniu od Columbita (kurier inpost) ale co to jest to nie mam pojęcia. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6817050 Napisano: 25.10.2021 19:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Popatrzcie na wyniki VENUS. Czy to nie dziwne, że laureatki np. bonów do Rossmanna kończą się na literę M (w zasadzie to na MA0.Podobnie jest z kalendarzami! 

właśnie się nad tym zastanawiam - czy jedna osoba mogła wygrać kilka takich samych nagród??? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6817048 Napisano: 25.10.2021 19:22:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
iwona0103 napisał(a):

Venus emotka

o ja też tam nic... EDIT: Czy Katarzyna K. która wygrała tam 5 razy może być tą samą Katarzyną? Bo widzę że wiele się tam powtarza tych samych inicjałów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6816882 Napisano: 25.10.2021 09:14:40 w Problemy z logowaniem
pionas napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bruce napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a ja wciąż mam mimo iż pracuję na starej szacie emotka ciągle mi się to u góry ukazuje jak klikam jakąkolwiek podstronę

U mnie się zmieniło. Wcześniej miałam identycznie, jak Ty. 

luknęłam na chrom i tego nie ma, na firefoxie wciąż jest.

na FF kliknęłaś zamknij?

wyczyściłam pamięć podręczną i ciasteczka i teraz już tego nie mam. A o co chodzi z czarnym motywem w aplikacji? Bo tam mam po prostu czarny motyw i czarne napisy? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6816874 Napisano: 25.10.2021 08:59:01 w Problemy z logowaniem
bruce napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a ja wciąż mam mimo iż pracuję na starej szacie emotka ciągle mi się to u góry ukazuje jak klikam jakąkolwiek podstronę

U mnie się zmieniło. Wcześniej miałam identycznie, jak Ty. 

luknęłam na chrom i tego nie ma, na firefoxie wciąż jest. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6816868 Napisano: 25.10.2021 08:46:01 w Problemy z logowaniem
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

A ten całostronicowy komunikat z "Polityką Prywatności" i wyborem opcji: "Zgadzam się" i "Przypomnij później" oraz z "Polityką Cookies" będzie się tak pojawiał co kilka sekund, czy to chwilowe? 

To powinno być jednorazowe chyba że wylogowujesz się to wtedy znów pojawia się...

powinno a nie jest emotka też mi się ciągle ta polityka pojawia emotka przy każdym odświeżeniu strony albo w forum albo w konkursy...

przełączyłem się na starą szatę i sprawdźcie teraz

Teraz nie ma. 

a ja wciąż mam mimo iż pracuję na starej szacie emotka ciągle mi się to u góry ukazuje jak klikam jakąkolwiek podstronę Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6816854 Napisano: 25.10.2021 07:23:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Czy ktoś już dostał xbox pass z płatków? Niby piszą 3 dni robocze, czekam na 2 kody i nic nie przychodzi.

po 4 dniach mi przyszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6816853 Napisano: 25.10.2021 07:22:45 w Problemy z logowaniem
pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

A ten całostronicowy komunikat z "Polityką Prywatności" i wyborem opcji: "Zgadzam się" i "Przypomnij później" oraz z "Polityką Cookies" będzie się tak pojawiał co kilka sekund, czy to chwilowe? 

To powinno być jednorazowe chyba że wylogowujesz się to wtedy znów pojawia się...

powinno a nie jest emotka też mi się ciągle ta polityka pojawia emotka przy każdym odświeżeniu strony albo w forum albo w konkursy... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6816438 Napisano: 22.10.2021 09:10:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rene napisał(a):

Czy dostał juz ktoś dyszki z Hallsa?

wątpię, ja z początku konkursu nie mam.
A co z nagrodami Palmolive z C4? Nadal nikt nic nie wie? Bo z regulaminu wynika że do 25go mają czas a ten już niebawem... Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

nanajka81

#6816299 Napisano: 21.10.2021 14:02:13 w Czy informują/ informowali?
aniafabia napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

deva napisał(a):

kumulacja napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

"Czysta gra" Brand space? (Euro sklep)
Czy oni się wyrabiają w terminie?Bo do dziś mają czas, ale coś mi świta, że nie trzymający się terminu.

jeszcze nie powiadamiali. Niewiem czy terminu się trzymają - zobaczymy.

też czekam na wyniki. Wybierali do 12, a dziś, dzięki Bogu 19...regulaminowy termin

W regulaminie jest napisane, że 19 października będą informować sms-owo. A dzień dopiero się zaczął! 

i nie ma info...

spoko, fortis informował dziś po północy emotka  i chyba dziś rano... noc jeszcze młoda  emotka

nadal cisza???

przed północą powiadamiali SMS o "wygranym odswierzaczu"...:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6816283 Napisano: 21.10.2021 12:52:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
chorten- wracamy do szkoły - karta empik (na maila) Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

nanajka81

#6816273 Napisano: 21.10.2021 12:16:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla wszystkich od ODŚWIERZACZY - po prośbie przysłali formularz laureata na maila. Wyświetl w wątku >>
1 FBmarta22 0

nanajka81

#6816258 Napisano: 21.10.2021 11:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wiadomość dla osób, które wygrały oczyszczacz powietrza w konkursie Czysta Gra.
Treść oświadczenia jest w regulaminie konkursu. Czytajcie czasem regulaminy (ja czasem czytam). 

Myślałam, że będzie dostępny normalny formularz, a w regulaminie są po prostu wymienione treści, które ów formularz ma zawierać  emotka  Ale dziękuję serdecznie, już się zabieram za tworzenie  emotka emotka

ok, dzięki, też myślałam że będzie normalne oświadczenie takie do podpisu a jak widać wystarczy podpis internetowy... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6816210 Napisano: 21.10.2021 07:14:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie gdzie jest oświadczenie laureata z Euro Sklepu? (odświeżacz) Bo w regulaminie się go nie dopatrzyłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6816152 Napisano: 20.10.2021 19:12:50 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

czy ktoś mi może wyjaśnić w wielkim skrócie róznice między allegro a allegro lokalnie?

Chciałabym coś wystawić, ale nie mam cierpliwości teraz czytać regulaminów, czy to ma jakieś znaczenie czy wystawię na allegro tradycyjnie czy na allegro lokalnie? :Zakrecony:

na allegro lokalnie dostaje się gotową etykietę (jeżeli sprzedajesz z wysyłką) za którą płacisz dopiero po wysyłce paczki (będzie doliczone do prowizji), prowizja jest chyba taka sama jak na allegro, na allegro lokalnie nie wystawia się komentarzy i się ich nie dostaje, jak ktoś coś kupi i nie zapłaci to nic mu nie zrobisz tylko po raz kolejny wystawiasz produkt, ogólnie chyba lepiej na lokalnie wystawić niż allegro które jest dedykowane głównie dla hurtowników a nie detalistów, tak mi się wydaje. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6816125 Napisano: 20.10.2021 17:39:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmonika33 napisał(a):

Czy te czekoladki DPD ktoś dostał ? Oświadczenie wysłane 20 sierpnia

z tego co widziałam po forum to czekoladki ludzie dostają, mój mąż wygrał mibanda i w ciągu 2tyg od wygrania on dotarł. Wyświetl w wątku >>
0 0