Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6814264 Napisano: 11.10.2021 14:10:50 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Trzeba było dać małej kartę i ją wysłać  na samoobsługę.Jak taka  obeznana  to by sobie śpiewająco dała radę.
A ja mam jakieś złe wizję bo idąć bramą z  Biedry zobaczyłam,że stoi Strażnik Miejski i pali  fajkę.Trochę się wystraszyłam  chociaż nie wiem dlaczego.Ogólnie dziś nerwowo jak na  poniedziałek aż się boję  co będzie dalej.

Tylko kasy samoobsługowe są w sieciowkach,a ja pisałam o osiedlowym sklepie. Na kasach biedronkowych radzi sobie bez problemu i zawsze ciągnie na nie moją mamę,która "boi się " takich wynalazków. Dobra kończę temat ,bo różnie to jest odbierane . Staje przy swoim, że jak się chce to zawsze się radę emotka   ( z handlem byłam związana 10lat )

nie obrażaj się, po prostu czasami trzeba zrozumieć a nie się wkurzać. To że ty wiesz jak jest bo w tym pracujesz, nie znaczy że inni są tacy jak Ty i myślą logicznie. ps. udało ci się wygrać coś na te 20 paragonów? (możesz priv) ja jeden puszczam raz na x dni i oczywiście mam nic. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6814240 Napisano: 11.10.2021 12:59:17 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wkurzyła mnie kobita w sklepie  i powiem wam gdybym się nie spieszyła na spotkanie ze znajomymi to  swoje by usłyszała...a mianowicie
Moja 8latka "wyszkolona "w zakupach będąc u babci poszła do osiedlowego sklepu po paragony z Prince polo (20szt) bo tam najtańsze .
A kobita w sklepie ją zdrowo opierniczyla :że to ostatni raz i że to marnotrawstwo czasu i papieru. Dodam ,że zaznaczyła, że to dla mamy na loterię ....i nie myślcie że ją wykorzystuję w zakupach ,ona ma radoche jak sama chodzi do sklepu,a że często ze mną bywa w sklepach to "ogarnięta konkursowo"dziewucha moja emotka  
Kolejek nie było ,to średniej wielkości osiedlowy sklepik .
I dopiero w aucie jak po nią przyjechałam to mi to powiedziała ,babcia czyli moja mama nie powiedziała wcześniej bo się bała ,że im tam w sklepie napyskuje . 

Wiesz co, z jednej strony się nie dziwię tej sprzedawczyni. 20 sztuk to sporo. Za każdym razem weź i wydaj, bo pewnie to prince polo do 1 zł, można się wkurzyć...  Pani pewnie nawet nie wie że istnieje coś takiego jak loterie a papier fiskalny też ją pewnie swoje kosztuje i ten cenny czas...

Tylko mi się wydaję, że niektórym trudno dziś przychodzi matematyczne liczenie i wystarczy wystawic10paragonow i skasować na końcu za te 10sztuk ...i naprawdę nieraz kasjerki mają problem pomnożyć np  10 razy 0.49 gr...i biorą "ło matko " kalkulator"do tego . Lata temu jak pracowałam w drogerii to mój szef usunął z systemu funkcję, która pokazywała ile należy wydać ....bo ludzie przestają myśleć przy pracy . 
Ja mam w swoim sklepie 3kasjerki ,które mnie bardzo dobrze znają i skasowanie im 10paragonow zajmuje góra 40 sekund. Nie jęczą przy tym ,bo podstawa to myślenie nad tym co się robi .

okej, Twoje kasjerki Cię znają i wiedzą że jesteś konkursowa, (swoją drogą masz dostęp do wielu paragonów, które ludzie porzucili więc może grać za tzw. darmo emotka ) kasjerka w tamtym sklepie tego nie wie, nic jej nie mówi słowo "loteria", ona widzi problem że musi 20 tanich ciastek sprzedawać po jednym, liczyć, wydawać - jeżeli mogłaby walnąć na jeden paragon i święty spokój. Wg mnie 20 ciastek to jest dużo jak na takie pojedyncze kupowanie, ja nigdy nie kupuję na więcej niż 3 choć i to rzadko się zdarza. Na ogół na paragonie po prostu mam jeden produkt konkursowy z danego konkursu i tyle. Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

nanajka81

#6814198 Napisano: 11.10.2021 11:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

inicjały też są moje, w tym dniu co grałem, ale e-maila brak. Więc pewnie nie rozsyłali @

Tam akurat nie ma nagród dziennych; może być z dnia grania, ale nie musi (vide regulamin).

a ktoś już się chwalił że maila dostał? Ja nadal nie mam więc wciąż nie wiem czy to ja. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6814170 Napisano: 11.10.2021 09:00:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
UPS gramofon + płyta - z królewski dżingiel (jest papier z gwarancją) Wyświetl w wątku >>
2 sabaka, mili 0

nanajka81

#6814163 Napisano: 11.10.2021 08:19:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tralalala bramki puste od samego rana Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6814158 Napisano: 11.10.2021 07:02:41 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Wkurzyła mnie kobita w sklepie  i powiem wam gdybym się nie spieszyła na spotkanie ze znajomymi to  swoje by usłyszała...a mianowicie
Moja 8latka "wyszkolona "w zakupach będąc u babci poszła do osiedlowego sklepu po paragony z Prince polo (20szt) bo tam najtańsze .
A kobita w sklepie ją zdrowo opierniczyla :że to ostatni raz i że to marnotrawstwo czasu i papieru. Dodam ,że zaznaczyła, że to dla mamy na loterię ....i nie myślcie że ją wykorzystuję w zakupach ,ona ma radoche jak sama chodzi do sklepu,a że często ze mną bywa w sklepach to "ogarnięta konkursowo"dziewucha moja emotka  
Kolejek nie było ,to średniej wielkości osiedlowy sklepik .
I dopiero w aucie jak po nią przyjechałam to mi to powiedziała ,babcia czyli moja mama nie powiedziała wcześniej bo się bała ,że im tam w sklepie napyskuje . 

Wiesz co, z jednej strony się nie dziwię tej sprzedawczyni. 20 sztuk to sporo. Za każdym razem weź i wydaj, bo pewnie to prince polo do 1 zł, można się wkurzyć...  Pani pewnie nawet nie wie że istnieje coś takiego jak loterie a papier fiskalny też ją pewnie swoje kosztuje i ten cenny czas... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6814085 Napisano: 10.10.2021 10:22:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

Czy Develey poza wynikami na stronie internetowej, rozsyłał już maile do laureatów? 

moje inicjały są na stronie ale żaden mail nie przyszedł więc w sumie nie wiem czy to ja czy nie ja? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6814007 Napisano: 09.10.2021 12:39:19 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wiadomość od Wedla z 1 października znaleziona dopiero teraz w SPAMIE emotka emotka emotka emotka emotka

Wyślij im dane teraz, może przymkną oko i uda się emotka
Ja ostatnio kupiłam kawę Jacobs ziarnistą ,dzień po konkursie. emotka
W tym tygodniu w ITM  Velvet za 17... i okazało się, że na paragonie jest ok.7 zł rabatu,
wiec zamiast 15zł do wysłania zgłoszenia, na paragonie jest 10...
Paragon poszedł "lotać" emotka

wysłałem, ale pewnie nic z tego...

nanajka81 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

ivanotta napisał(a):

wkurza mnie olx.. dotąd był to portal całkowicie bezpłatny, a teraz już zaczynają opłaty dodawać  emotka

a jaka opłata się pojawiła?

będzie od 25.10. Zmiana regulaimu portalu. Ile doczytałam to kupujący będzie opłacał za korzystanie z wysyłki i płatności przez portal..

też mnie to wqrza, bezpłatne już nie będzie bezpłatne. Ciekawe ile będzie wynosiła ta opłata serwisowa.

wg regulaminu opłata maksymalna to będzie  50 zł

a minimalna? Ja raczej sprzedaję tam drobne rzeczy typu ubrania po córce, maskotki itp... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6813993 Napisano: 09.10.2021 11:30:19 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

ivanotta napisał(a):

wkurza mnie olx.. dotąd był to portal całkowicie bezpłatny, a teraz już zaczynają opłaty dodawać  emotka

a jaka opłata się pojawiła?

będzie od 25.10. Zmiana regulaimu portalu. Ile doczytałam to kupujący będzie opłacał za korzystanie z wysyłki i płatności przez portal..

też mnie to wqrza, bezpłatne już nie będzie bezpłatne. Ciekawe ile będzie wynosiła ta opłata serwisowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6813843 Napisano: 08.10.2021 13:13:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Fanta z wczoraj (już wydana emotka ) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6813543 Napisano: 07.10.2021 11:22:32 w Wkurza mnie...
sabanerro napisał(a):

fineessa napisał(a):

Dzisiaj sobie spojrzałam które moje hasełko wygrało kubek+książke z konkursu Wedel w C4 i się głęboko zdziwiłam. W moim odczuciu najgorsze. Za to wszystkie inne fajne hasełka nie zasłużyły na żadną nagrodę. I to mnie właśnie wkurza że nie wiem jakim kluczem kieruje się agencja.

Mnie też to wkurza. I ja wniosek z tego mam taki, że nie warto się starać, bo jak na odwal czasami zrobię, czy dla jaj wezmę udział, to jest lepszy efekt, niż jak się postaram i nastawię na wygraną a wychodzi lipa.

a może kierowali się kto pierwszy ten dostanie? Mnie z C4 też zadziwili tym co wygrało koszyk z bohaterów prania... Totalny bezsens napisałam... Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

nanajka81

#6813448 Napisano: 07.10.2021 05:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

z dżingla liona kiedy wiadomo co się wygrało? emotka

pewnie gramofon, tam było bardzo mało zgłoszeń, zdziwiłabym się gdybys wygrała płatki... Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

nanajka81

#6813218 Napisano: 06.10.2021 08:44:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmonika33 napisał(a):

Czy ktoś otrzymał nagrody już ?

1. Halls -moja wygrana z 4 sierpnia
(brak weryfikacji)
2. DPD czekoladki - wygrana 19 sierpień (brak weryfikacji)
3. Bp IV etap płyn do spryskiwaczy również brak weryfikacji
4. Czy ktoś nie dostał jeszcze trampek ?

odnośnie DPD oni bardzo szybko weryfikują. Mąż 3 tyg temu wygrał miBand i od tygodnia on u nas jest... Co do Halls to też wygrałam 4 sierpnia - brak weryfikacji również. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6813109 Napisano: 05.10.2021 16:40:12 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
blata23 napisał(a):

Sprzedam vouchery Media Markt Marki na zakup personalizowanej folii ochronnej na telefon o wartosci 19zl,
mam 4 sztuki 9 zł za 1.

a to nie jest tak że odbiór jest w określonym Media Markt a nie w byle jakim? Bo też to wygrałam ale mogę odebrać w MM który podałam przy zgłoszeniu. Warto też wspomnieć że odbiór tego do 17 października max... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6812964 Napisano: 05.10.2021 07:02:26 w Biedronka
deva napisał(a):

nie wiecie o której godzinie wskoczy III tura?
Już jest 5 października...

przecież to ciągle działa... kiedy bym nie wypełniła to i tak bony przyszły... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6812914 Napisano: 04.10.2021 20:43:29 w WC - rozmowy o wszystkim
jasnoska napisał(a):

chochliczka napisał(a):

czy ktos z Was korzystal z bonu tego z Biedronki na 15 zł? i moze powiedziec jak to wyglada? Najpierw sie ten kod podaje?

Podajesz go po zeskanowaniu wszystkich zakupów przez kasjera 
Na samoobsługowej już się nie da go wprowadzić 

a jak pani kasjerka będzie zdziwiona to mów że ma to wbić jako kod produktu. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

nanajka81

#6812846 Napisano: 04.10.2021 16:55:07 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Piniata z Kinder - na imprezę w przedszkolu się nada
(20 dzieci 5lat), czy pęknie przy pierwszym uderzeniu?

Moim chwilę zeszło zanim rozwalili a waliła 4ka dzieci w wieku 5 i 6. 20 dzieci to myślę, ze nie wszyscy zdążą uderzyć i będzie rozwalina

ale za to ma fajne kółka w środku które się rozsypią po rozwaleniu. Mojej dwójce 10 min zajęło rozwalenie jej. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6812841 Napisano: 04.10.2021 16:29:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Palmolive z C4? termin chyba mają do jutra... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6812835 Napisano: 04.10.2021 16:05:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

agi68 napisał(a):

Formularz zgłoszeniowy delicje, jak wstawić datę?

może zaczekać, aż się zacznie? emotka

Zgłoszenie do Loterii możliwe jest od 3 listopada 2021 roku od godziny 12:00

Ludzie kochani, czytajcie ze zrozumieniem! Zgłoszenia przyjmowane są od 3 LISTOPADA, a teraz mamy 4 PAŹDZIERNIKA. Czy to takie trudne?

Loteria trwa od 1 października 2021 roku do 25 kwietnia 2022 roku (termin zawiera okres wydawania nagród irozpatrywania reklamacji), przy czym zakup Produktu Promocyjnego możliwy jest wyłącznie w terminie od 1
października 2021 roku do 31 października 2021 roku, zaś zgłoszenia wyłącznie w terminie od 1 października 2021
roku od godziny 12:00 do 31 października 2021 roku do godziny 23:59:59.- tak piszą w regulaminie.

A może to inna loteria tylko z delicjami, a nie ta koło fortuny? Muszę sprawdzić.

kolo fortuny... kto wiedział czyli Maria, Barbara i Natalia - to już wygrał po kilka razy.... Jak ja nie lubię takich utajnionych loterii dostępnych dla wybrańców Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6812798 Napisano: 04.10.2021 13:39:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ach te głupie bramki dla szczęśliwców... Wyświetl w wątku >>
0 0