Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6801840 Napisano: 17.08.2021 17:05:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

domika napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

co "idzie" inpostem od wawakurier?

tez to mam, może te podusiaki z Rossmanna? grałaś tam?

nie

hmm bon z Winiar (makaronomania) z c4? bo to jeszcze wygralam

podobno koce z Nutelli

jednak nie koce  a na 100 % darmówki do sprzątania od Jana Niezbędnego emotka

koc z nutelli prędzej bo te zestawy od czysta polska Jan Niezbędny przychodzą paczkomatem (mi tak doszedł) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6801834 Napisano: 17.08.2021 16:58:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

tez to mam, może te podusiaki z Rossmanna? grałaś tam?

nie

hmm bon z Winiar (makaronomania) z c4? bo to jeszcze wygralam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6801828 Napisano: 17.08.2021 16:48:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

tez to mam, może te podusiaki z Rossmanna? grałaś tam? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6801812 Napisano: 17.08.2021 16:29:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś zdradzi ile wysłał zgłoszeń na snikersa? Ja dwa - jedno wygrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6801562 Napisano: 16.08.2021 15:50:50 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Odkrywaj z Tarczynem edycja II"

koce! no litości czemu koce? Nutella właśnie koce rozdaje właściwie w bardzo podobnym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6801554 Napisano: 16.08.2021 15:20:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

Czy w konkursie "Lato pełne nagród" na BP, w którym trzeba zatankować 25 litrów dowolnego paliwa można zatankować np 15 litrów gazu i 10 litrów benzyny? Nie mogę się doszukać informacji na ten temat emotka

to już lepiej zrób zakupy na bp za 20 zł i problem z głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6801459 Napisano: 16.08.2021 09:42:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
mili05 napisał(a):

zestaw produktów Palmolive- Konkurs "Czas na naturę"

i u mnie Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6801442 Napisano: 16.08.2021 08:59:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy zamierzacie odsyłać dane na Meridol? Wraz z nieaktywną kartą na 100 zł przychodzi protokół, który trzeba wypełnić i odesłać mailem. A tam żądają nr dowodu osobistego oraz PESEL.... No nic tylko kredyty na konkursowiczów brać...

Ja nie podaję tych danych. 

przy zestawach nic nie chcieli, jak dobrze że tej karty nie wygrałam. A w regulaminie mają że trzeba podać te dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6801167 Napisano: 13.08.2021 20:44:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogala napisał(a):

Czy ktoś też jeszcze czeka za świecą od kinder bueno z pierwszego etapu?

ja również czekam... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6800927 Napisano: 13.08.2021 09:42:51 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurzają mnie nagrody 10 zł z Halls, worki z Tymbarka, koce z Nutelli i coś w tym typie.
Jak widzę takie nagrody, to moje oko ze złości łypie  emotka   emotka

Też tak sobie czasem myślę, że jakaś agencja powinna zrobić konkurs... na fotkę, przedstawiającą różne reakcje konkursowiczów na badziewne nagrody w konkursach. Łypiące oko stałoby się zapewne hitem nad hitami.  emotka

hyhy to mogłoby być dobre emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6800779 Napisano: 12.08.2021 14:05:35 w SZUKAM....
samuraj napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś wie czy jest jakiś limit na te 10 z halls? 

20x na osobę

a nie 5? regulamin trzeba poczytać Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6800549 Napisano: 11.08.2021 10:38:38 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

azaflora napisał(a):

superloser napisał(a):

... ze Aldi i Intermarche oraz Auchan w jednym czasie mieli loterie "wydaj 5 dych - masz los"  emotka
Teraz tylko Biedronka i wkurzajace promocje z voucherami - "wracaj co 2 dni i wydaj 85zl" emotka  jasne, bo mi sie chce stac w kolejce 15 minut, bo standardowo jedna kasa otwarta... a jak jest juz strefa samoobslugowa, to czekasz na kasjerke z tej jednej otwartej kasy, by "cos" zaakceptowala jak sie waga zawiesza  emotka  
Lidl - kiedy masz urodziny  emotka

Lada moment w Biedrze rozpocznie się akcja z Gangiem Swojaków, ciekawe ile tym razem trzeba będzie wydać na 1 naklejkę?

Wole loterie od pluszakow emotka
Pewnie do 50zl podniosa min. zakup - zgodnie z "promo moda" 

o nie tylko nie kolejny gang!!! emotka te maskotki mi się walają wszędzie, wraz z końcem akcji i dostaniem upragnionych maskotek dzieci o nich zapominają. Wyświetl w wątku >>
1 ikropka 0

nanajka81

#6800495 Napisano: 10.08.2021 21:56:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jola1500 napisał(a):

HALLS..?? TRUDNO O 10 ZŁ... emotka  TELEFON GRANICZY Z CUDEM....  emotka

strasznie łapczywa jesteś, dopiero co wpisałas się w mdw i to z mega fajną nagrodą a przeżywasz halls? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6800331 Napisano: 10.08.2021 09:06:49 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja bym spodni nie przyjęła jak wymiary  były podane dobre w opisie.
Mi kobieta chciała oddać używany przez nią tusz do rzęs.Bo nie spełnił jej oczekiwań.Ja pani go odeślę a pani mi odda pieniądze.No już zaraz.Ludzie są bardzo roszczeniowi.A jakie argumenty miała na początku,że może stary,potem,że podróbka.To nowe all  i podejście do sprzedających to jest kpina.Z każdą  zmianą jest gorzej.Trzeba mieć mocne nerwy by coś sprzedawać.Ze stali.

Mam te same odczucia. emotka  A już ten używany tusz do oddania to jest jakiś skandal!  emotka

ja nie wiem co gorsze - nie przyjmować zwrotu i zostać zablokowanym przez allegro "do wyjaśnienia sytuacji" czy przyjąć i dostać negatyw? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6800209 Napisano: 09.08.2021 13:47:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

maria1980 napisał(a):

baxter napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Agnes napisał(a):

nikos napisał(a):

laureat napisał(a):

Od jutra mają taką akcję w Biedronce, że rozdają po 500 piórników. Trzeba kubić 2 produkty i wysłać esemesa z numerem paragonu. Chyba kto pierwszy, ten lepszy. Może robili próbę zwrotki i przez pomyłkę wysłali do bazy numerów?

Też mi się tak wydaje, bo zgłoszenie poszło do weryfikacji. Hmmm, "jak miło" ze strony Albedo...

jest gdzieś regulamin?

https://regulaminy.albedomarketing.pl/assets/pdf/Regulamin%20akcji%20promocyjnej_Stylowy%20powrot%20do%20szkoly_Biedronka.pdf

Brał kto już udziłał? info o wygranej jest od razu (bramki) czy losują ?

To nie jest konkurs ani loteria bramkowa, tylko promocja. W regulaminie jest zapis że dla 500 pierwszych zgłoszeń każdego dnia przewidziana jest nagroda.

kurcze... ciekawe czy się załapie... PS. Ale wartość piórnika - porywająca emotka 25 zł. Na same produkty trzeba wydać co najmniej 10... Dobrze że mogłam FA kupić bo tych innych niecierpię. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#6800202 Napisano: 09.08.2021 13:13:39 w Wkurza mnie...
dzidziapiernik napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

...człowiek się stara w pracy... idzie na urlop macierzyński i po powrocie mówią, że nie przedłużają ci umowy

Nooo... (tu powinno pojawić się słowo, które nie zostanie zaakceptowane przez cenzurę, ale jest JEDYNYM adekwatnym do sytuacji) - jest to sqr emotka stwo  najniższego lotu. emotka

taaa... skądś to znam. Mi po macierzyńskim szefowa powiedziała że zrobiłam się roszczeniowa (bo domagałam się zapłaty za nadgodziny) i niedyspozycyjna (dzieci trochę chorowały) i doprowadziła do tego że musiałam złożyć wypowiedzenie bo nie dawałam rady na pół etatu i za pół pensji odwalać pracy półtoraetatowca emotka Matka matce taka pi*** emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6800075 Napisano: 08.08.2021 19:02:28 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

Mam pytanie odnosnie allegro. Kupjaca kupila odemnie uzywane spodnie adidas. Jednak okazaly sie na nia za male i chce zwrotu pieniedzy. Powiedzialam jej ze jako osoba prywatna zwrotow nie przyjmuje (co mam tez napisane w opisie sprzedawcy). A ona sie powoluje na rekojmie (bo tak napisalo allegro, ze jesli towar jest niezgodny z opisem to w przypadku kupowania od osoby prywatnej moze liczyc tylko na rekojmie), bo wedlug niej to jest rozmiar 38 (i to mala 38 jak to ujela) a nie 40. Tyle, ze ja w opisie spodni oprocz rozmiaru 40 (podalam taki bo spodnie kupowalam w UK i rozmiar UK jest 12 - a ten ospowiada naszej 40) zamiescilam zdjecie z pelna rozmiarowka (tj. rozmiary UK, F, D, E, I i J - do wyboru do koloru), a do tego podalam wymiary (wiec nie moglo byc zaskoczenia, ze spodnie sa male w pasie - tu Pani twerdzi ze nie bylo informacji ze maja obnizony stan - ale kurcze stan jaki jest widac na zdj, a jakby bardzo interesowal to zawsze mozna zapytac to bym jej zmierzyla). No i pytanie, odpuszczac? Po czyjej str stanie allegro? Mial moze ktos podobna sytuacje?

Z własnych doświadczeń wiem, że Allegro zazwyczaj popiera kupującego i zwroty wręcz narzuca. Ostatnio na tym portalu jest prawdziwa plaga zwrotów. Oddzielną kwestią jest zwracanie rzeczy dobieranych do tzw. smarta: ludzie kupują kilka przedmiotów tylko po to, aby mieć darmową przesyłkę, a potem zwracają część z nich bez żadnego wyjaśnienia (edit; lub argumenty są nieprawdziwe). A rzeczy przychodzą naruszone, czasem nawet z wyraźnymi śladami używania. To jest koszmar, co tam się teraz wyrabia. Każdy chwyt dozwolony.  emotka
Opisz to, co tu zamieściłaś, w formularzu kontaktowym do Allegro, wyjaśnij wszystko szczegółowo, choć musisz liczyć się z tym, że poprze on kupującą. Mnie nawet zrzutów ekranu z rozmowami z kupującymi nie chcieli uznać. Aha, trzeba też pamiętać o prawie do oceny przez kupującego. A są tacy, którzy negatywy uwielbiają dawać. Ilość negatywów niestety wpływa na sprzedaż.  emotka
Zawsze jednak warto walczyć. Trzymam kciuki, aby Allegro poparło Ciebie.  emotka

niestety muszę się zgodzić z poprzednikiem - allegro popiera kupujących a nie sprzedających dlatego nie warto na tym serwisie nic sprzedawać bo pozytywnej pomocy od allegro (jeżeli jesteś sprzedawcą) to się nie uzyska. Na Twoim miejscu przyjęłabym te spodnie i wystawiła je na vinted albo olx. Obecnie na allegro dostanie się jeden negatywny komentarz a allegro już przysyła ci maila jakim to jesteś ujowym sprzedawcą i że masz się poprawić. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6799880 Napisano: 06.08.2021 20:25:02 w Czy informują/ informowali?
pusheen napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy Kinder Bueno odpisało komuś na wiadomości dotyczące: 
- wyników 8 etapu
- powiadamiania zwycięzców z listy z ostatnich etapów 
- wysyłki nagród z etapów, gdzie dostali dane? 

Wyniki z 8 etapu są na stronie.
Co do wysyłki to mi obiecali wysyłkę świeczki z 1 etapu do końca tygodnia.

którego tygodnia? Bo ten jakby się kończy a do mnie też nie doszło nic emotka A też czekam na tą drogocenną świeczkę z I etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6799864 Napisano: 06.08.2021 19:33:32 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

warcik napisał(a):

Wystawiłam 1 przedmiot z tydzień temu na allegro lokalnie- i teraz chcę wystawiać inne normalnie i nie mam takiej możliwości. Czy muszę usunąć ten przedmiot z Allegro Lokalnie, by normalnie wystawić inne przedmioty? Mam konto od kilku lat i nigdy nie korzystałam z tego lokalnie- nie chce mnie teraz na normalną sprzedaż logować, tylko cały czas mnie wrzuca na Allegro Lokalnie i tylko tam widzę zakładkę do wystawiania.

Nie wystawiałam nigdy na Allegro Lokalnie, ale z tego, co piszesz widzę, że to rzeczywiście jakiś dziwny mechanizm. emotka  Ja bym wstawiła zapytanie na Allegro Gadane. Tam inni użytkownicy udzielają porad, a i Allegro włącza się czasami do dyskusji i wyjaśnia. 

ja mam takie allegro - mogę i lokalnie i normalnie. Tyle że jest to przez kompa, w telefonie w aplikacji np. mogę tylko lokalnie - może ty masz tak samo? Komputer swoje a aplikacja swoje? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6799850 Napisano: 06.08.2021 18:30:52 w Wygraj mi / Wygram za...
monkakk napisał(a):

Szukam kogoś kto wygra mi koszulki Leszka za kody emotka interesują mnie też wzory z poprzednich etapów, płace kodami.

wątpie że za kody ktoś Ci ugra, nieopłacalny interes, quiz jest mega ciężki i czasochłonny. Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, pc174 0