Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6787463 Napisano: 11.06.2021 08:47:34 w WC - rozmowy o wszystkim
pusheen napisał(a):

angelika91 napisał(a):

No to ciekawe rzeczy się dowiaduje o konkursach emotka  czytałam nawet kiedyś że w Warszawie jest jakaś grupka ludzi, którzy grają w konkursach za dziesiątki tysięcy złotych, zgarniają samochody i się dzielą, czyli prawie zorganizowana grupa emotka

No cóż widzę że świat konkursów jest dość mroczny, jedyne co mi pozostaje liczyć to na szczęście że to mnie system kiedyś wylosuje.

Spokojnie, można też wygrać wysyłając jedno zgłoszenie zamiast kilkunastu, bez znajomości ze sklepikarzami i grzebania w koszach. emotka  Są jeszcze ludzie, dla których konkursy są hobby, a nie sposobem na życie, choć tutaj ich za wiele nie znajdziesz niestety.

kwestia szczęścia emotka Aczkolwiek jak się szczęścia nie ma to naprawdę trzeba się mocno napracować aby wygrać coś więcej niż szaliki, maskotki, kubki i innego tego typu gadżety. Porządne nagrody mają porządną i niestety mocno już znającą rynek konkursów i agencji - konkurencję. I dlatego co niektórzy mają po kilka rowerów, które potem wiszą do sprzedaży na olx po xxx miesięcy bo mało kto chce mieć rower z wielkim napisem NIVEA... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6787408 Napisano: 10.06.2021 20:58:18 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

nanajka81 - akurat ON to kiepski przykład do naśladowania. 
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość emotka
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty"

hm ja się od niego nauczyłam cwaniactwa i jak nie brać udziału w pewnych konkursach aczkolwiek na jakimś profilu ma rady jak grać i jak ktoś jest świeżak to te rady trochę mu w głowie rozjaśnią i pokażą że obecny świat konkursów to ciężki orzech do zgryzienia i pewnego rodzaju mafia... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787389 Napisano: 10.06.2021 19:13:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
niewyspanamama napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

monnikk napisał(a):

doris1 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy wszyscy już dostali fotele/kosze ogrodowe z konkursu "Wiosna w sklepach Euro"?

Ja nadal czekam emotka

Ja też nadal nie mam, mimo że niby miał być do końca zeszłego tygodnia. 

też czekam... Ale my z podlasia - z tego co wiem najpierw obwożą południe...

Pisałam do Smolara, ale brak odpowiedzi. Czy ktoś z Was kontaktował się w sprawie foteli?

Nie piszcie do Smolara tylko dzwońcie do osób,które są odpowiedzialne za dostarczenie lub dzwońcie do osoby rozwożącej.
Sama zadzwoniłam dopytać kiedy co i jak żeby nie było jaj że nikogo nie będzie wtedy w domu i bardzo miły pan sam zapytał na kiedy mi pasuje żeby dojechali.
Dzień później fotel był u nas. emotka  

Oni bankowo nie jeżdżą za porządkiem emotka
Tego dnia kiedy do mnie miał dotrzeć rozwoził w 2 końcu Polski fotele a dokładniej- Białystok.Stamtąd dotarł do mnie tego samego dnia mimo ,ze do mnie była kupa kilometrów,a koleżanka obok miejsca w którym był jeszcze nie dostała emotka  także chyba wożą jak popadnie emotka

no to nie wiem jak oni to rozwożą emotka My tuż koło Białegostoku i nic nam do tej pory nie dowieźli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787339 Napisano: 10.06.2021 16:55:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kumulacja napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

monnikk napisał(a):

doris1 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy wszyscy już dostali fotele/kosze ogrodowe z konkursu "Wiosna w sklepach Euro"?

Ja nadal czekam emotka

Pisałam do Smolara, ale brak odpowiedzi. Czy ktoś z Was kontaktował się w sprawie foteli?

dziś rozwozili w mazowieckim, łudzę się że może jutro będzie to moje podlasie? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6787315 Napisano: 10.06.2021 15:28:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mam wrażenie że wszyscy wygrywają tylko nie ja smuteczek Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6787210 Napisano: 10.06.2021 10:53:39 w WC - rozmowy o wszystkim
poszuaj
angelika91 napisał(a):

Macie jakieś porady dotyczące wygrywania?
gram od 2 lat w praktycznie każdym konkursie i zawsze albo nic albo najgorsze nagrody.
jak obserwuje wątek z wygranymi to przeważnie te same osoby wygrywają rowery, konsole i inne cenne nagrody. Jak wy to robicie?
moze za mało inwestuje w konkursy, albo coś 

poszukaj sobie na fejsie Konkursowy Ninja - może od niego czegoś się nauczysz. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787166 Napisano: 10.06.2021 08:56:42 w Przedszkolaki i przedszkola :)
flinta_13 napisał(a):

pati12b napisał(a):

Ile zębowa wróżka wkłada u was pod poduszkę?
Lada dzień się zacznie i chcę z góry ustalić stawkę emotka

U nas po 10 zł dawała emotka

u nas również po 10 zł.... Choć zdarzało się wrzucić jakąś zabawkę emotka Ale dzieci zdecydowanie wolą kasę niż zabawki emotka Wyświetl w wątku >>
1 pati12b 0

nanajka81

#6786865 Napisano: 09.06.2021 10:39:57 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

domika napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

domika napisał(a):

Szczyt żenady osiągnęła dzisiaj pewna marka pasztetów na facebooku, która ogłosiła konkurs gdzie nagrodą jest .... długopis. Zwykły długopis z ich logo.

A wkurza mnie to, że ludzie biorą udział w takich konkursach emotka

ano żenada. który to pasztet taki hojny?

https://www.facebook.com/PodlaskiDrosed

Uwazam, ze ludzie sie tak "rzucaja" na dlugopisy, by wazelinowac na poczet przyszlych nagrod  emotka

ot to nasze podlasie emotka Ale widać iż chętnych na długopisy nie brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6786853 Napisano: 09.06.2021 10:22:58 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

Szczyt żenady osiągnęła dzisiaj pewna marka pasztetów na facebooku, która ogłosiła konkurs gdzie nagrodą jest .... długopis. Zwykły długopis z ich logo.

A wkurza mnie to, że ludzie biorą udział w takich konkursach emotka

ano żenada. który to pasztet taki hojny? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6786822 Napisano: 09.06.2021 07:17:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

Rexona zestawy i 50 ?

ni widu ni słychu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6786620 Napisano: 08.06.2021 13:44:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kolejny dzień bez nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6786556 Napisano: 08.06.2021 11:00:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
LejziDejzi napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

monnikk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja jestem z Dolnego Śląska. Nie wiem po co wysyłają smsy z informacją kiedy dotrze przesyłka, skoro sami się do tego nie stosują. 

ja nawet smsa nie mam... To co śledzę po forum to widzę jak oni jeżdżą...

Dzisiaj woj.świętokrzyskie odjeżdżają emotka  

Dzięki za info emotka Możesz zapytać przy okazji kiedy na podlasie się planują emotka No nie mogę się doczekać tego fotela! szczególnie że pogoda za oknem piękna. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6786550 Napisano: 08.06.2021 10:50:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
monnikk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja jestem z Dolnego Śląska. Nie wiem po co wysyłają smsy z informacją kiedy dotrze przesyłka, skoro sami się do tego nie stosują. 

ja nawet smsa nie mam... To co śledzę po forum to widzę jak oni jeżdżą... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6786546 Napisano: 08.06.2021 10:42:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nique napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mam pytanie odnośnie kosza ogrodowego, mam przy tym kokonie tylko taki łańcuszek jak na zdjeciu, gdzie jest jego druga część? Czy mam wybrakowany, czy gdzieś jest ukryta druga część (przy tej długiej rurze nic nie ma)? Help 

Druga część powinna być w podstawie, razem ze śrubami do mocowania obu rur 

a jak nie w podstawie to w tych rurkach szukaj (wewnątrz - bo to chyba o taką sprężynkę chodzi?) siostra tak szukała i szukała i w końcu w środku jednej z rurek znalazła... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6786523 Napisano: 08.06.2021 07:08:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
monnikk napisał(a):

doris1 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Ja nadal czekam emotka

też czekam... Ale my z podlasia - z tego co wiem najpierw obwożą południe... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6786302 Napisano: 07.06.2021 13:23:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bramki mnie nie lubią, kreatywne mnie nie lubią, to w czym ja mam brać udział? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6786227 Napisano: 07.06.2021 10:36:58 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ja chętnie oddam wygrana lub wygram komuś koszulkę za kody/paragony.

Pamięta ktoś czym były wysyłane w tamtym roku? Kurier czy PP?

w tamtym roku było listem PP.

koszulki z LECHA od kiedy pamiętam były wysyłane pocztą polską Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6785408 Napisano: 02.06.2021 11:14:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł w OREO emotka ale mega się namęczyłam aby odczytać kod (kropka pomogła) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6784878 Napisano: 31.05.2021 11:23:32 w Informują
Informują z Konkurs "Mali Bohaterowie" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
paragon i oświadczenie odsyła się pocztą Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6784876 Napisano: 31.05.2021 11:21:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
koszulka dla dziecka z C4 (paragon trzeba odesłać pocztą więc sobie daruję tę wygraną) Wyświetl w wątku >>