Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6773941 Napisano: 07.04.2021 11:16:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
7 kwiecień a ja zero wygranych - mam nadzieję że wkrótce to się zmieni WĄTKU Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773598 Napisano: 04.04.2021 15:14:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Ktoś mi mozw wytłumaczyć o co chodzi w tym konkursie milka z jaejczkami i zajączka mi co się zbiera? Jakas pula voucherów niby wchodzi o 18, ale chwilę po jest 0 dostępnych?

tam się ludzie o 18:00 rzucają i kto ma szczęście i nazbiera szybko 50 jajek to łapie się na voucher 10 zł do allegro. Voucherow jest codziennie 800 ale rozchodzą się w dwie minuty. Czasami się dostaje plansze gdzie jest jajko na jajku albo dużo zajęcy to szybko się to zbiera ale w ostatnim czasie mi się dostaje mało jajek i dużo wywalen z gry tak więc nie udaje mi się w krótkim czasie nazbierać. Szkoda nerwów.

przecież możesz sobie zmieniać mapy, więc wybierz sobie najlepszą mapę przed 18 i o 18 zacznij zbierać jajka.

no nie do końca tak to działa, mnie na ogół przenosi do map gdzie nie ma zbyt dużo jajek a jak już mam mapę gdzie są to mnie non stop wywala z gry... Naprawdę trzeba mieć szczęście żeby tam się załapać na ten voucher. Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

nanajka81

#6773553 Napisano: 03.04.2021 18:36:11 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

o rany, to będziesz miała wesoło. A to wszystko ta sama płeć czy jakieś urozmaicenie?

Ta sama emotka  wesoło to mam tetaz.... potem tylko kaftan i wariatkowo mnie czeka emotka

same chłopaki??? koleżanka polowała na syna ale właśnie 3 córkę urodziła, szwagierka chciała córkę i ma 3 chłopaków. Nie są nieszczęśliwe ale żadna chyba po raz czwarty nie spróbuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773552 Napisano: 03.04.2021 18:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Ktoś mi mozw wytłumaczyć o co chodzi w tym konkursie milka z jaejczkami i zajączka mi co się zbiera? Jakas pula voucherów niby wchodzi o 18, ale chwilę po jest 0 dostępnych?

tam się ludzie o 18:00 rzucają i kto ma szczęście i nazbiera szybko 50 jajek to łapie się na voucher 10 zł do allegro. Voucherow jest codziennie 800 ale rozchodzą się w dwie minuty. Czasami się dostaje plansze gdzie jest jajko na jajku albo dużo zajęcy to szybko się to zbiera ale w ostatnim czasie mi się dostaje mało jajek i dużo wywalen z gry tak więc nie udaje mi się w krótkim czasie nazbierać. Szkoda nerwów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773537 Napisano: 03.04.2021 15:47:59 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzyło mnie t mobile emotka  nie uznali mi dziś reklamacji telefonu. Wymiana wyświetlacza, będzie mnie kosztować 500 zł  emotka  

Do tego cały dzień mam mdłości, czuje się fatalnie a musiałam co nie co na Święta przygotować. 
Beznadziejny dzień  emotka

to było do przewidzenia, pęknięte wyświetlacze do gwarancji nie należą. A mdłości to ciąża? jak tak to powodzenia - u mnie to był miesiąc wyjęty z życia, wymiotowałam gdzie się dało ale było, minęło i oby nie wróciło.

Tak ciąża.... 25 tydzień i nadal  emotka

ojjj... ale znam przypadek że dziewczyna do końca ciąży wymiotowała - czego ci nie życzę ️ pociesze cię że 10 lat temu gdy byłam w okresie wielkanocny w ciąży to całe śniadanie zwróciłam a był to jakiś 32 tydzień... do WC nie dobiegłam...

Oo losie  emotka  to było dopiero śniadanie z atrakcjami emotka
Ja miałam 3 miesiące wyjęte z życia(wogole nie grałam  emotka ) teraz z 3 tyg już było ok i od paru dni od nowa mdłości. I takie uczucie jakbym dzień wcześnie ostro popila i dziś kac..nie do życia  emotka  no ale trzeba jakoś to wytrwać  emotka

uroki ciąży emotka Pociesz się tym że do końca masz bliżej niż dalej emotka A na święta może nie objadaj się za mocno mimo iż to świąteczne żarcie mocno kusi emotka Trzymam kciuki! PS. To pierwsze?

Ja właśnie bardzo mało jem, nie mam apetytu i szybko się najadam. Póki co mam dopiero 2 kg na + emotka

To trzeci  emotka emotka  na stanie są jeszcze 5 letnie bliźniaki emotka

o rany, to będziesz miała wesoło. A to wszystko ta sama płeć czy jakieś urozmaicenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773528 Napisano: 03.04.2021 13:54:48 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzyło mnie t mobile emotka  nie uznali mi dziś reklamacji telefonu. Wymiana wyświetlacza, będzie mnie kosztować 500 zł  emotka  

Do tego cały dzień mam mdłości, czuje się fatalnie a musiałam co nie co na Święta przygotować. 

to było do przewidzenia, pęknięte wyświetlacze do gwarancji nie należą. A mdłości to ciąża? jak tak to powodzenia - u mnie to był miesiąc wyjęty z życia, wymiotowałam gdzie się dało ale było, minęło i oby nie wróciło.

Tak ciąża.... 25 tydzień i nadal  emotka

ojjj... ale znam przypadek że dziewczyna do końca ciąży wymiotowała - czego ci nie życzę ️ pociesze cię że 10 lat temu gdy byłam w okresie wielkanocny w ciąży to całe śniadanie zwróciłam a był to jakiś 32 tydzień... do WC nie dobiegłam...

Oo losie  emotka  to było dopiero śniadanie z atrakcjami emotka
Ja miałam 3 miesiące wyjęte z życia(wogole nie grałam  emotka ) teraz z 3 tyg już było ok i od paru dni od nowa mdłości. I takie uczucie jakbym dzień wcześnie ostro popila i dziś kac..nie do życia  emotka  no ale trzeba jakoś to wytrwać  emotka

uroki ciąży emotka Pociesz się tym że do końca masz bliżej niż dalej emotka A na święta może nie objadaj się za mocno mimo iż to świąteczne żarcie mocno kusi emotka Trzymam kciuki! PS. To pierwsze? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773527 Napisano: 03.04.2021 13:52:40 w Pomocy!!!!
anionimowo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Hej, wszystkim

Mam pytanie, czy kojarzycie lektora z tego filmu konkursowego?

https://www.dorma...-infekcjami/konkurs-

konkurs dla firm, a lektora nikt nie kojarzy

W regulaminie napisane jest dla osób fizycznych

ale jak się wypełnia formularz to gwiazdką jest zaznaczona "firma" Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773512 Napisano: 03.04.2021 11:21:21 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tak ciąża.... 25 tydzień i nadal emotka

ojjj... ale znam przypadek że dziewczyna do końca ciąży wymiotowała - czego ci nie życzę ️ pociesze cię że 10 lat temu gdy byłam w okresie wielkanocny w ciąży to całe śniadanie zwróciłam a był to jakiś 32 tydzień... do WC nie dobiegłam... Wyświetl w wątku >>
0 1 psotka

nanajka81

#6773499 Napisano: 03.04.2021 07:28:58 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurzyło mnie t mobileemotka  nie uznali mi dziś reklamacji telefonu. Wymiana wyświetlacza, będzie mnie kosztować 500 zł emotka  

Beznadziejny dzień emotka

to było do przewidzenia, pęknięte wyświetlacze do gwarancji nie należą. A mdłości to ciąża? jak tak to powodzenia - u mnie to był miesiąc wyjęty z życia, wymiotowałam gdzie się dało ale było, minęło i oby nie wróciło. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773498 Napisano: 03.04.2021 07:25:39 w Wkurza mnie...
maryam napisał(a):

Już drugi dzień zapomniałam zajączki łapać z Milki.. emotka

od kilku dni działa mega tragicznie i trzeba mieć duuuużo szczęścia aby szybko je złapać. I to racja, 18:02 brak voucherow. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773497 Napisano: 03.04.2021 07:22:31 w Pomocy!!!!
anionimowo napisał(a):

Hej, wszystkim

Mam pytanie, czy kojarzycie lektora z tego filmu konkursowego?

https://www.dorma...-infekcjami/konkurs-

konkurs dla firm, a lektora nikt nie kojarzy Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773142 Napisano: 01.04.2021 10:15:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
3 bramki i 3 pudła - witaj kwietniu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773066 Napisano: 31.03.2021 18:18:55 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie kurier DPD... 3 ostatnie doręczenia paczek to rzucenie ich przez płot i zniknięcie. O tym że paczki leżą na podwórku dowiedziałam się z informacji na maila że "przesyłka została doręczona". Ech emotka

Napisałabym do DPD reklamację.  Rzucanie przez płot moze uszkodzić przesyłkę.  Furtka moze byc otwarta i ktoś moze zabrać paczkę.  Normalnie jestem spokojna, ale takie sytuacje mnie jeżą maksymalnie. Po to kurier ma Twój telefon,  by zadzwonić i ustalić dostawę o innej porze. 

no właśnie nie wiem o co im chodzi, wcześniej dzwonili a 3 ostatnie przesyłki po prostu zostawione na pastwę losu i psa husky... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773042 Napisano: 31.03.2021 16:51:51 w Wkurza mnie...
wkurza mnie kurier DPD... 3 ostatnie doręczenia paczek to rzucenie ich przez płot i zniknięcie. O tym że paczki leżą na podwórku dowiedziałam się z informacji na maila że "przesyłka została doręczona". Ech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6772807 Napisano: 30.03.2021 14:31:41 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja też mam sporo książek ale głównie wygranych. Kiedyś kupowałam ale potem jak zaczęło mi brakować miejsca na półkach i jednocześnie odkryłam że w bibliotece miejskiej są same cudeńka do czytania i to za darmo, zaprzestałam kupowania. Te które wygrywam po przeczytaniu zanoszę do biblioteki bo to racja, sprzedać jest bardzo ciężko a za 5 zł to mi osobiście się nie chce do paczkomatu dryłować, wolę oddać, niech i inni poczytają.

Nie dosyć, że w bibliotece miejskiej (a chętnie kupują, co się im podpowie), to jeszcze e-booki za darmo w Legimi (projekty BO) emotka Niestety: mój facet to zbieracz & książkomaniak, więc yyy no letko nie mam emotka

maverick napisał(a):

książki można sprzedać tutaj: kurier sam odbiera z domu emotka
https://skupszop.pl (...)

Wiem, ale akurat tam to dają po 60 groszy za książkę, co w księgarni kosztuje 60 zł, więc szkoda w ogóle zachodu na zabawę z nimi emotka

Uświadomić faceta że nie ma miejsca na książki a jeżeli już jakieś mu są mega potrzebne to niech je sobie trzyma emotka W dzisiejszych czasach nie opłaca się pewnych książek kupować po to aby je trzymać. No chyba że ktoś do nich wraca i na okrągło je czyta. A tak krótko to współczuje, trochę kasa w błoto wywalona. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#6772774 Napisano: 30.03.2021 12:48:57 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Też mam podobnie, 160 znaków sklecić na pytanie : ,, Co najbardziej pomaga mi w domowych porządkach?" nie potrafię. Skoro jest wypalenie zawodowe, może też jest syndrom wypalenia konkursowego ? Tym bardziej, że ostatnio nic nie wygrywam , więc motywacja spada. Czas i pieniądze zainwestowane w konkursowe produkty nie są nagradzane. Konkurencja przy tym  jest duża, ludzie na każdą pierdołę się rzucają, by potem handlować wygranymi. Ja ostatnio też odkryłam na facebooku grupy sprzedażowe- fajnie, bo ludzie do domu przychodzą i można coś tam z ,, konkursowych" gadżetów opchnąć, by szaf nie zagracało. Szkoda tylko,że na bluzy i ciuchy chętnych brak.

Masz dobre przeczucie, jest taki syndrom emotka Aktualnie przerabiam książkę dot. nawyków i ufam, że to przełoży się pozytywnie również na konki emotka

W grupach sprzedażowych na FB mnie nie ma, za to można mnie znaleźć w grupach dot. wymian rzecz-za-rzecz albo rzecz-za-roślinę. Mam w domu kilkadziesiąt roślin, jutro odbieram kolejne 3 szt., więc jakoś mi lżej na sercu, gdy zamiast głównej nagrody wpadnie tzw. gniotek. Moją bolączką są natomiast książki - mamy ich mnóstwo, co bardzo mi przeszkadza; szczególnie, że zamroziliśmy w nich przez lata masę pieniędzy. Wolałabym mieć tak powiedzmy z 10 książek, do których wracam i które zmieniły moje życie na lepsze. Dwa kartony czekają na nowych opiekunów, a książki trudno sprzedać/wymienić (ale się nie poddaję i kombinuję w tej kwestii) emotka

Ja też mam sporo książek ale głównie wygranych. Kiedyś kupowałam ale potem jak zaczęło mi brakować miejsca na półkach i jednocześnie odkryłam że w bibliotece miejskiej są same cudeńka do czytania i to za darmo, zaprzestałam kupowania. Te które wygrywam po przeczytaniu zanoszę do biblioteki bo to racja, sprzedać jest bardzo ciężko a za 5 zł to mi osobiście się nie chce do paczkomatu dryłować, wolę oddać, niech i inni poczytają. Wyświetl w wątku >>
2 inska, joan 0

nanajka81

nanajka81

#6772770 Napisano: 30.03.2021 12:25:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mailem - nagroda z proste przyjemności (karta podarunkowa) Trzeba odesłać mailem podpisany protokół który przysyłają. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6772460 Napisano: 28.03.2021 15:07:45 w Kupię...
lalkę Kitty K L.O.L Remix w normalnej cenie (do 190 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6772267 Napisano: 26.03.2021 17:52:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle wysłanych Haribo i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0