Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6703127 Napisano: 15.05.2020 10:44:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pink086 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pink086 napisał(a):

Czekam na wyjątkowy prezent urodzinowy -  wątku masz jeszcze kilka dni:-P

ja też wciąż czekam na prezent urodzinowy emotka PS. kiedy masz urodziny?

21 a ty?

25... To te nagrody mają jeszcze troche czasu... Potem się na nie pogniewamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

nanajka81

#6702782 Napisano: 13.05.2020 14:57:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pink086 napisał(a):

Czekam na wyjątkowy prezent urodzinowy -  wątku masz jeszcze kilka dni:-P

ja też wciąż czekam na prezent urodzinowy emotka PS. kiedy masz urodziny? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6702616 Napisano: 12.05.2020 16:33:40 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Też mnie to wkurza że zdzierają ze sprzedających ile można..
A te ich lokalnie to najlepiej by było skasować emotka

Nie rozumiem... Przecież nadal możesz wystawiać tradycyjnie, ignorując część lokalną. W górnej części formularza jest link.
Poza tym - właśnie wystawiając tradycyjnie jesteś narażona na prowizję. Wystawiając lokalnie masz darmowe ogłoszenie.

lokalnie też prowizję od sprzedaży pobierają. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6702561 Napisano: 12.05.2020 13:38:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

jokan napisał(a):

soulfly napisał(a):

magie1982 napisał(a):

defed napisał(a):

Dot. Żywiec Lewiatan. Czy ja mam iść na pocztę z paragonem z powodu koca?  emotka emotka

Niestety

Zawsze można kuriera zamowic. emotka  

ja akurat tam nie gralam, ale powiedzcie czym rozni sie teraz wyjscie do sklepu a wyjscie na pocztę....mi sie wydaje, ze teraz w sklepach jest jak przed koronawirusem....multum ludzi (przynajmniej u mnie, ostatnio np. nie było wolnych koszykow przed biedronka), a na poczcie wchodza max po 2 osoby
p.s. ja tam do poczty nic nie mam, ale tez nie lubie chodzic, wole jednak paczkomaty

Tym, że na nagrodę wartą 40 zł trzeba wydać na list polecony. 
U mnie w kolejce na pocztę trzeba stać wieki.

aj tam aj tam tylko 5,90 na znaczek + koperta emotka + trochę stania (ja w ostatnim czasie raz stałam i dziękuje, więcej odmawiam) i może dostaniesz kocyk który tak naprawdę warty jest 20 zł. Że też jeszcze istnieją konkursy w których organizatorzy bawią się w paragony które trzeba wysłać pocztą... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6702502 Napisano: 12.05.2020 10:49:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
haaaloooo nagrody czy mnie słyszycie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6702383 Napisano: 11.05.2020 16:52:38 w Informują
Informują z Konkurs "Od serca dla bliskich" etapy

Rodzaj powiadomienia: info na stronie Winiary
Dodatkowe informacje:
kolejny (chyba II?) etap Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6702374 Napisano: 11.05.2020 16:34:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
w kolejnej edycji Winiary udało się wygrać paczkę dla teściowej emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6702316 Napisano: 11.05.2020 13:19:04 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Niestety obecnie większość konkursowiczów idzie po najmniejszej linii oporu i w obecnym czasie te same zdjęcia (z maleńkimi zmianami) krążą po wszystkich konkursach. (...)
zraziłam się baaardzo do opisówek (każdy ciemnotę pociska - nic to wspólnego z prawdą nie ma) i obecnych kreatywnych...

Przytoczyłaś właśnie definicję kreatywności - jest to przecież kreowanie nowej rzeczywistości.
Nie ma w regulaminach wymogu formalnego, by opisywać tylko to, co miało miejsce rzeczywiście. Jest wymóg trzymania się tematu. Jeśli jest spełniony, reszta jest nieważna.
P.S. Jako elektryk i polonista muszę zaprotestować: nie ma czegoś takiego, jak "najmniejsza linia oporu". No, teoretycznie jest, jeśli porównujemy różne linie oporu pod względem ich długości emotka
Ale w tym przypadku prawidłowo jest pisać "po linii najmniejszego oporu" bo takie jest logiczne pochodzenie tego zwrotu.

ok mój błąd polonista nie jestem. co do kreatywności... Hm czy uważasz że ułożenie z chrupek lalki i podpisywanie takiego zdjęcia "kwarantanna w domu" albo to samo zdjęcie z podpisem "z Hochland się nie nudzimy" albo "z sokołem jest super" to jest kreatywne????? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6702265 Napisano: 11.05.2020 11:39:19 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

Wkurza mnie allegro emotka

Wystąpiłam o zwrot prowizji ponieważ pani kupiła sobie przedmiot i nie zapłaciła.

Allegro odpisało ze nie przyznają zwrotu ponieważ kupujący im odpisał, że do transakcji jednak doszło.
Jak ? Przecież sami w systemie mogą sprawdzić że wpłaty nie ma !
Odpisali mi, że jeżeli z tym się nie zgadzam to nam napisać do kupującego  żeby potwierdził ze zrezygnował z zakupu.
Napisałam 2 smsy , napisałam maila. Kupujący nie raczył odpisać ani tu ani tu.
Ktoś wie jak to ugryźć ?

Gnęb allegro przez FB. Wyślij im zdjęcie tego produktu że nie zapłacony a kupujący się nie odzywa. W końcu Ci zwrócą. Też z nimi co jakiś czas się bujam z tymi sprzedażami. Ktoś kupuje, nie płaci, nie odzywa się, ja tracę czas. Ogólnie to allegro zeszło na psy i nieziemsko mnie wkurzają - ostatnio np. ktoś wystawił mi komentarz w którym dostałam tylko 2 gwiazdki za wysyłkę. Wysyłka paczkomatem (8.99), od razu po wpłacie. Pytam kupującego "czy coś było nie tak?" a on odpisał że "wszędzie teraz ten SMART a u mnie SMARTA nie było i musiała zapłacić". Allegro od razu po komentarzu mi napisało że jestem beznadziejnym sprzedającym i nie może być tak że otrzymuję 2 gwiazdki za wysyłkę i mam się poprawić. Noż kuuuur....   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6702247 Napisano: 11.05.2020 10:30:44 w Wkurza mnie...
bluszczowelove napisał(a):

Kurczę dopiero zaczynam w konkursach, nie mam dużego doświadczenia ale dziś się trochę wkurzyłam ( a raczej zrobiło mi się smutno). Wysłałam super zgłoszenia na konkurs Lazy Wheel - dopracowane, szczere i uważam, że kreatywne - takiego pomysłu nigdzie nie widziałam wcześniej. Dziś pojawiły się wyniki. Niestety się nie udało zdobyć roweru - trudno może nie tego oczekiwała komisja ( bez przebieranek i budowania dekoracji). Ale zostało nagrodzone zdjęcie z "pudełkami" , które już wcześniej widziałam w jakimś konkursie na fb i też wygrało. Tylko Pani dołożyła wino. Ja wiem, że niektórzy jak robią zdjęcia to potem seryjnie pozują z różnymi produktami ale kurczę to dla mnie jest nie fair. Uważam, że na każdy konkurs można wymyślić coś innego. Uch musiałam się "wygadać". Na pocieszenie podarowali mi wino... to jak przyjdzie obleje smutki emotka  

Niestety obecnie większość konkursowiczów idzie po najmniejszej linii oporu i w obecnym czasie te same zdjęcia (z maleńkimi zmianami) krążą po wszystkich konkursach. Widać to na konkursach FB. Ja osobiście zraziłam się baaardzo do konkursów na lajki, opisówek (każdy ciemnotę pociska - nic to wspólnego z prawdą nie ma) i obecnych kreatywnych. Tak więc rozumiem Twój żal bo też uważam że jest to trochę nie fair no ale skoro działa to czemu tak nie robić? Może teraz tobie się nie udało ale w innym konkursie to zdjęcie co robiłaś może wygrać? Kto wie... Życzę powodzenia! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701722 Napisano: 08.05.2020 07:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w Prymacie ?

Jedno wielkie NIC. Zgłoszeń 10

5 pudeł Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701585 Napisano: 07.05.2020 13:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Czy w Waszych rossmanach są te kosmetyki nivea baby?

Tak

tak, tylko drogie bo 22 zł. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

nanajka81

#6701546 Napisano: 07.05.2020 12:24:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

Zero w Actvii zupełnie nic w Prymacie
Ja nic nie wygrywam-Wy też tak macie?

tez tak mam... nawet w Warkę przegrywam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701516 Napisano: 07.05.2020 10:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mstelmas11 napisał(a):

a jak ktoś wygrał wcześniej w tym KAKTUSIE,zanim strona staneła, to wklepywał dane  z paragonu,, czy wystarczy sam patyczek?

kod z patyczka. Przynajmniej ja patrzyłam co trzeba i tylko widziałam że kod się wpisuje. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701322 Napisano: 06.05.2020 13:52:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamarysia napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Pogoda za oknem naprawdę do d....
Nawet nie chce mi się zebrać do kupy.
Jeżyki dały czapkę (dobra na tę słotę),
Góralki po raz kolejny zmieszały mnie z błotem!
W nowych konkach lipa, nigdzie mi nie idzie,
A świat pogrążony ciągle jest w COVIDzie....

I nawet nie czujesz, jak dobrze rymujesz emotka

pod tym co napisałaś się podpisuje.... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701297 Napisano: 06.05.2020 12:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

patyk napisał(a):

jokan napisał(a):

wyniki Góralków juz są.....mam wrażenie, że oni ciągle to samo lubią....rowery, kosmos, łodki, kołko i krzyzyk, gra w klasy, etc..... emotka emotka

I zdjęcia na których jest cała instalacja ułożona z Góralków które najpewniej przyjechały w plecaku jako wygrana z poprzednich tygodni  emotka

a zdjecia Kołko i Krzyzyk i Gra w klasy to jedna rodzinka (nawizsko na W.), tak mi sie wydaje....ech, szkoda, nie wiem, czy mam ochote jeszcze w to sie bawic emotka

ja już spasowałam... Góralki to jakieś losowanie w którym nie mam szczęścia. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701294 Napisano: 06.05.2020 12:45:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
się marzył depilator i niestety w marzeniach pozostał emotka coraz bardziej mnie to wszystko dobija... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701227 Napisano: 06.05.2020 07:46:33 w Wkurza mnie...
sasaaabp napisał(a):

Inaczej kupić świadomie produkt przeterminowany i z odpowiednią obniżoną ceną, a inaczej, gdy w domu dowiadujesz sie, że w cenie pewnie 100 % kupiłeś przeterminowaną rzecz emotka Także nie dziwię się, że wkurzyło to osobę, która o tym napisała

no dokładnie teraz będę musiała więcej czasu w sklepie spędzać żeby sprawdzać czy termin ważności jest prawidłowy bo skoro dwa razy się nacięłam to pewnie więcej takich produktów tam jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701178 Napisano: 05.05.2020 19:39:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
maryam napisał(a):

mrmax napisał(a):

superloser napisał(a):

titinunu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nataliii napisał(a):

A co z kaktusem?:) ktoś wogole wygral cokolwiek tam?

ktoś na fejsie pod postem tego całego kaktusa pisał wczoraj że wygrał 40 zł... Niewiem ile w tym prawdy bo z informacji wszelakich wynika że strona im tak działa że nie działa więc niewiem czy to nie jakaś podpucha była...

ale dzisiaj skasowali tą wiadomość,bo nie widzę

Server padl  emotka

kropka bordo jak zwykle osiąga szczyty swoich możliwości i staje na czubku amatorszczyzny emotka

Tym razem tak się zabezpieczyli, że nic nie wygramy w tych bramkach emotka

a to kropka bordo? No to przestałam się dziwić emotka A tak się głupia łudziłam że przecież tyle do wygrania to z choć raz powinno się coś trafić... A na razie mnie trafiło bo kupiłam lody zgodne z plakatem tyle że nie zauważyłam że nie pisze na nich shake a bez tego napisu to lód jest bez kodu. 6 zł w plecy... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701146 Napisano: 05.05.2020 17:18:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nataliii napisał(a):

anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nataliii napisał(a):

syla napisał(a):

Kiedyś potrafiłam wycieczki wygrywać a teraz nawet głupiej czapki z jeżyków nie ma...  emotka

Może losowo wybrali te 1000 osób?
Ciekawe czy naprawdę to przeczytali. 

albo dla pierwszych 1000 ktorzy zgłoszenia przysłali... Ja słałam zaraz na początku konkursu, mąż na końcu - ja mam, on nie.

Mąż wysłał w ostatnim dniu wieczorem i wygrał czapkę... A ja dzień wcześniej i nie mam nic, a wysłałam przemyślaną, długą rymowankę emotka

W takim razie wiem,że nic nie wiem! Ale ja chciałam tą czapkę emotka  

wiesz co, póki te czapki nie dotarły to nie ma czego żałować. One wcale ciekawie na zdjęciu nie wyglądają i znając obecnie wartość takich gadżetów to nie będzie to nic co z dumą się na głowie będzie nosić. Zobaczysz, na olx bedzie wysyp tych czapek na sprzedaż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0