Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6684824 Napisano: 21.02.2020 12:42:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
w imieniu siostry - z kropki TV dotarły do niej ciastka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6684816 Napisano: 21.02.2020 12:19:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Zaraz po wbiciu nie ma niestety żadnego potwierdzenia, nadal mam więc obawy, czy to nie fatamorgana... - zbyt piękna, aby mogła być prawdziwa. emotka

ja wczoraj o północy wbijałam totalnie zaspana i też się zastanawiałam czy coś źle wpisałam że żadnego potwierdzenia czy po prostu nic nie przychodzi.

Dziewczyny, zaraz po wklepaniu rybki do zwrotu nie dostaje się żadnego potwierdzenia (poza takim na stronie, że poszło do weryfikacji z tego co pamiętam), tylko 1-2 dni później dostaje się potwierdzenie SMS, że "zgłoszenie zostało zarejestrowane" (jak oni już to zweryfikowali), i że zwroty są realizowane w ciągu 15 dni roboczych.
Ale z tym zaspaniem to święta racja, godzina jest dość okrutna... 

rzeczywiście, przed chwilą przyszedł sms ze zweryfikowali mnie pozytywnie z Lisnera i w ciągu 15 dni przyjdzie zwrot. (paragon zgłaszałam 19go) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6684774 Napisano: 21.02.2020 11:21:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw baterii gp z kropka tv konkurs noworoczny kurier poczty polskiej Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

nanajka81

#6684773 Napisano: 21.02.2020 11:19:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
gp-baterie z konkursu noworocznego kropki tv (po prostu przyszła nagroda) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6684731 Napisano: 21.02.2020 09:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rena-cz napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy te zwroty z Lisnera są włączane o jakiejś konkretnej godzinie? Można w ogóle trafić czy znikają błyskawicznie?

Ja teraz włączyłam, przekonana, że jest znowu 0, a było jeszcze 199. emotka
Formularz mega rozbudowany - wymaga dokładnych nazw produktów, ich cen, skanu paragonu, numeru konta. 

Bo w nocy chyba im serwery padły czy coś. Był jakiś błąd, bo nie dało się załadować zdjęcie. Pulę dali po północy, ale przynajmniej pół godziny nie działo.

a mam pytanie: czy po wbiciu tego wszystkiego przychodzi na maila jakies potwierdzenie???

Zaraz po wbiciu nie ma niestety żadnego potwierdzenia, nadal mam więc obawy, czy to nie fatamorgana... - zbyt piękna, aby mogła być prawdziwa. emotka

ja wczoraj o północy wbijałam totalnie zaspana i też się zastanawiałam czy coś źle wpisałam że żadnego potwierdzenia czy po prostu nic nie przychodzi. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6684723 Napisano: 21.02.2020 08:57:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rena-cz napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy te zwroty z Lisnera są włączane o jakiejś konkretnej godzinie? Można w ogóle trafić czy znikają błyskawicznie?

Ja teraz włączyłam, przekonana, że jest znowu 0, a było jeszcze 199. emotka
Formularz mega rozbudowany - wymaga dokładnych nazw produktów, ich cen, skanu paragonu, numeru konta. 

Bo w nocy chyba im serwery padły czy coś. Był jakiś błąd, bo nie dało się załadować zdjęcie. Pulę dali po północy, ale przynajmniej pół godziny nie działo.

a mam pytanie: czy po wbiciu tego wszystkiego przychodzi na maila jakies potwierdzenie??? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6684369 Napisano: 19.02.2020 19:35:51 w Pożegnanie Amif
tereniagno napisał(a):

asantesana napisał(a):

Kochani, ze swojej strony dziękuję za wpłaty, zaangażowanie,dobre słowo, pomysły na cel charytatywny, a malenkiej89 i bubbie za pomoc. Mam nadzieję, że Amif uśmiecha się do nas z góry.

A teraz konkrety: Wpłat dokonało blisko 200 osób, brawo Wy! Po zamówieniu wieńca zostało 1426 zł, jestem z Was naprawdę dumna. Tak jak pisałam wcześniej, kwota ta zostanie podzielona na 2 cele, ogólny i indywidualny. 

1. Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami (713 zł) -tutaj wybór po prostu nie mógł być inny, skoro pomoc zwierzętom najbardziej leżała na sercu Amif i sama tam jeździła niosąc dobro. Przyznam, że zaskoczyło mnie Wasze duże poparcie dla tej propozycji (tutaj i na pw), ale bardzo się z tego cieszę.
http://www.schronisko.krakow.pl/Nasze_potrzeby,_czyli_jak_pom%C3%B3c/
2. KacperBoruta (713 zł) potrzebujący najdroższy lek świata, który trzeba przyjąć do 2 roku życia– argument zielonejszpilki, że to najstarsze dziecko z potrzebujących i ma najmniej czasu na zebranie pieniędzy jest przekonujący.
https://www.siepomaga.pl/kacpi-boruta

Postaram się dodać tutaj dowody przelewu, a jeśli jeszcze wpłynie jakaś zabłąkana kwota, wpłacę już osobnym przelewem na jeden z wymienionych celów.
Mam nadzieję, że taki wybór zadowoli większość z Was.

Kochana, to nie Ty masz dziękować, tylko my dziękujemy, że podjęłaś się wraz z koleżankami tego zadania, które MEGA,MEGA,MEGA wykonałyście. emotka
Nie musisz wklejać żadnych potwierdzeń.
Niech Renatka spoczywa w pokoju i patrzy na nas z góry  (*).

o rany! Brawo dla wszystkich konkursowiczów którzy się dołożyli no i dla dziewczyn które tak mocno zaangażowały się w zbiórkę i wszystko tak świetnie załatwiły! Jesteście N_I_E_S_A_M_O_W_I_C_I ! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6684228 Napisano: 19.02.2020 13:16:51 w Pożegnanie Amif
@gnieszk@ napisał(a):

avanti99 napisał(a):

Przepiękny...dziewczyny- kłaniam się nisko. Naprawdę dzięki Wam wielkie za to co zrobiłyście.

W pełni się zgadzam.

ja również! super to wszystko zalatwilyscie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6684196 Napisano: 19.02.2020 11:32:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pawlisko napisał(a):

Robi mi się niedobrze od serków Hochland, wafelków Prince Polo ... zero skuteczności emotka

a mi od Oreo, Raffaello, Wawela, Milki itede itepe Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6683887 Napisano: 18.02.2020 07:10:21 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

superloser napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

A mnie wkurzają te bezsensowne komentarze na temat zakupu wieńca-jest zbiórka na wieniec-taki jest cel wyraźnie określony w temacie,wiadomo też co zrobią dziewczyny z nadwyżką- chcesz się dołożyć wpłać,masz inny pomysł na uczczenie pamięci Amif zrób to indywidualne lub załóż nowy temat i tam szukaj poparcia.Dziewczyny podjęły się tego absorbującego zadania i wielka chwała im za to!Uważam ,że to One też powinny mieć ten przywilej wyboru fundacji na cel której zostaną przekazane pozostałe środki.Do dyskusji i krytyki zawsze jest wielu chętnych,do konkretnej pracy tłumów nie widać! amen

Dlaczego odmienne podejscie do tematu jest dla ciebie ‘bezsensowne’?
Wkurzaja sterotypy...  

przeczytaj ze zrozumieniem
pozdrawiam

Przeczytane ... regulaminy konkursow sie zmieniaja nawet w trakcie trwania promocji, prawo sie zmienia nawet pagoda. Czasami mozna zamiast standardowego wienca z kwiatami, ktorych dni sa już odliczone, kreatywnie podejsc do tematu. Ale rozumie, ze to tradycja. I lepiej jest wysłac kuriera na cmentarz niż zrobić inaczej. 

inaczej czyli jak? Jakieś sensowne propozycje? Bo wpłacić te 200 zl na szczytny cel czyli powiedzmy na jakąś fundację to kasa też się tam rozejdzie i nikt nie będzie pamiętał że jakieś pieniądze przyszły. Ponad rok temu w okolicy była zbiórka na skomplikowaną operację serca dziecka które miało się urodzić. Wielkie festyny, zaangażowanie, prasa, 360 tysięcy do uzbierania bo serce będzie ratowane w świecie. Nazbierali. Dziecko po urodzeniu miało operację, po niespełna miesiącu zmarło... Happy endu brak. Wyświetl w wątku >>
2 donia7, brucee 0

nanajka81

#6683477 Napisano: 17.02.2020 09:38:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

czemu strona ma czarną wstążka?

zmarła jedna z konkursowiczek Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6683428 Napisano: 17.02.2020 07:23:28 w Pożegnanie Amif
dorzuciłam piątkę i od siebie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6683273 Napisano: 16.02.2020 20:11:01 w Żegnamy zmarłych
malenka89 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś od nas jedzie na pogrzeb Amif?  Jjakis forumowy wieniec? Jak tak to dajcie mi proszę znać na messangerze 

Wygląda na to, że nikt się nie wybiera... Tak sobie pomyślałam, że może chociaż jakiś wieniec od forumowiczów? Poczta Kwiatowa może dostarczyć na pogrzeb...

Koszt takiego wieńca w zależności od rodzaju wynosi od 150 do 250 zł z szarfą i dowiozą na pogrzeb. 25 osób po 10 zł, a stawiam, że dużo więcej osób znało Amif, więc pewnie wyszłaby mniejsza składka... 

nie znałam jej ale śledziłam jej wpisy więc na wieniec chętnie się dołożę, tylko dajcie znać kto się tym zajmuje (może być priv) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

nanajka81

#6683259 Napisano: 16.02.2020 19:28:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Nic nie robiłem, dopiero wróciłem do domu z wyjazdu.

na szczęście wróciło do normy (uff!!!) W nowej wersji tego nie było ale ja tej nowej wersji strony nie trawię... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6683224 Napisano: 16.02.2020 15:49:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
co dziś się stało ze starą wersją strony???????????? nie mam nic zablokowane emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6683186 Napisano: 16.02.2020 10:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Lisner! o północy 500 zwrotów, g.0-06 0 zwrotów emotka

trochę masakra z tym lisnerem... znów "zawodowcy", bo nie chce mi się wierzyć, że zwykli zjadacze chleba warują do północy ze stoperem w rękach w sześć minut nastukają kilkaset paragonów? wytłumaczy mi ktoś z Was ten fenomen? 
Ostatnio o godz 1:17 naiwnie weszłam na stronę, ale już było po zawodach

Afera Lisnera o zwrot 10 zł....booszee w życiu bym sobie nie zaprzątała tym głowy, że Wam się chce.......

to nie afera, zwyczajne pytanie, ot co emotka  

może jacyś hurtownicy/sprzedawcy co upolowali paragony sobie zwracają? jest tam ograniczenie na osobę? w grudniu były zwroty za ręcznik papierowy chyba MOLA i też pula zwrotów w ciągu 3 minut się rozchodziła... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6683058 Napisano: 15.02.2020 12:47:37 w Żegnamy zmarłych

nanajka81

#6682983 Napisano: 14.02.2020 23:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dawidekdj napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dawidekdj napisał(a):

Agnes napisał(a):

co z tymi meilami do cinema city w sprawie odbioru łańcuszków z filmowej randki?
udało się komus wysłać?
a był juz ktoś w kinie za ten kod?

Ja byłe dziś, co prawda bez łańcuszka miałem tą "nagrodę", ale kod tak.
Przeszło bez problemu (Kino W-wa Arkadia)

pytali o jakieś dane czy podaje się kod i tyle?

Podaje się kod i tyle emotka  Cena finalnie 32 zł, tzn. za jeden normalny. Otrzymuje się 2

dzięki za odpowiedź! Wyświetl w wątku >>
1 dawidekdj 0

nanajka81

#6682938 Napisano: 14.02.2020 20:14:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slonecznik1309 napisał(a):

nic od dawna emotka ani pralki, ani proszku emotka a za chwilę urodziny (40 emotka ) i loterie nie dla mnie....

uu to prawie jesteśmy równolatkami emotka Mi w tym roku też słabo te wszystkie konkursy idą ale nic to! Kiedyś zaświeci i dla nas słońce! Jak coś to z okazji prawie urodzin życzę aby posypały się konkursowe prezenty dla Ciebie emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6682900 Napisano: 14.02.2020 18:08:19 w Dziś cieszę się z.....
defed napisał(a):

Hurra! emotka 8 lat bez papierosa emotka 8 - taka ładna cyfra - oby zamieniła się w nieskończoność  emotka

GRATULUJĘ i trzymam kciuki abyś nigdy nie wróciła do tego paskudnego, nic nie dającego nałogu. Wyświetl w wątku >>
2 defed, viviean 0