Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6682883 Napisano: 14.02.2020 16:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dawidekdj napisał(a):

Agnes napisał(a):

co z tymi meilami do cinema city w sprawie odbioru łańcuszków z filmowej randki?
udało się komus wysłać?
a był juz ktoś w kinie za ten kod?

Ja byłe dziś, co prawda bez łańcuszka miałem tą "nagrodę", ale kod tak.
Przeszło bez problemu (Kino W-wa Arkadia)

pytali o jakieś dane czy podaje się kod i tyle? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6682869 Napisano: 14.02.2020 16:29:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nivea toddies mnie zasmucił ale persil dobił. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6682714 Napisano: 14.02.2020 11:34:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bardzo porażkowy ten 14-ty emotka Ale ogólnie rok mam konkursowo do d Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6682285 Napisano: 13.02.2020 09:19:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktoś mi napisze jakiej jakości są nagrody z cheetosa??? Ten sam lichy materiał co rok temu? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6682101 Napisano: 12.02.2020 16:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

kasiulaa napisał(a):

anias9111 napisał(a):

Dziwna sprawa z tym Hochland'em  emotka  Nikt nic nie ustrzelił ? a jest az 25 x100 dziennie....

To jest niemożliwe na tyle osób tu grających żeby nikt nie wygrał i to na początku loterii... cos jest na rzeczy

A co się dziwić loteria jest dobrze promowana. 

rok temu było to samo emotka Ale na FB w jednej z grup jakaś dziewczyna pochwaliła się że wczoraj na dwa kody - trafiła 100 zł... Szczęściara. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6682055 Napisano: 12.02.2020 14:25:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki, pusteczki, zamknięte brameczki Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6681929 Napisano: 12.02.2020 08:55:56 w Hochland
misiamarysia napisał(a):

No i jak to ostatnio we wszystkich loteriach bramkach, Hochland również zawiódł emotka

ja to ze zniecierpliwieniem czekam aż choć jedna osoba pochwali się Hochlandem! Rok temu było bardzo podobnie - w pierwszych dniach z forum chyba nikt nie wygrał a potem to jakieś sporadyczne wpisy były. Dla mnie ten konkurs jak i Milka z Belvitą i Rexoną na czele są jakimś nieporozumieniem.  Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6681716 Napisano: 11.02.2020 12:14:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Wystarczy że nie trzeba podawać godziny i już może wygrywać. Niekoniecznie wysyła sms. Prędzej formularz z telefonu wypełnia

no może tak być, kiedyś wiem że w regulaminach było zastrzeżone że musi być paragon wcześniejszy niż zgłoszenie, teraz nie wiem jak jest bo coraz rzadziej czytam regulaminy bramek - bo zwyczajnie i sie nie chce. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6681711 Napisano: 11.02.2020 11:55:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

Sama wprowadziłąm w świat konkursów i loterii koleżankę, czego żałuję. Nie wygrywa ona w konkursach, nie wygrywa w loteriach sieciówek (no może czasem się uda, gdy może towar odsprzedać). Za to wygrywa po kilka nagród loteriach ogólnoplskich - bramkowych (coccoilino, surf, paczka- sprzątaczka, tic- tac). Wszędzie tam, gdzie wymagany jest paragon, a nie trzeba otwierać opakowania, żeby odczytać kod. Jaki ma patent? Otóż pracuje w małym sklepie. Gdy nie ma klientów, sprawdza na kasie jaki będzię kolejny numer paragonu, wysyła smsa z tym numerem, a gdy uda jej się trafić w otwartą bramkę, nabija produkt na kasę i drukuje zwycięski paragon. Kreatyność nie ma granic.

No i rozwiązanie takiej sytuacji jest banalnie proste. Uwaga! Podpowiadam agencjom: wystarczy chcieć wszystkie paragony zgłoszone do loterii przez daną osobę.

Tylko ze pewnie rejestruje każdy paragon na innego mejla emotka Wychodzi na to, że bramki = loteryjny syf, a nagrody powinny być losowane na sam koniec akcji emotka

dlatego najlepsza i chyba nie do wydymania opcja to znakowanie opakowań/kody w środku, wtedy jak musisz otworzyć produkt/opakowanie to nie ma oszustw i krętaczy, no ale wiadomo, to dodatkowy koszt w produkcji i zmiany opakowań

a nie jest przypadkiem tak że paragony mogą być tylko zgłaszane z wcześniejszą datą i godziną niż poszło zgłoszenie? No bo jak ona tak robi czyli powiedzmy o 8:36 wysyła smsa i wygrywa a paragon drukuje o 8:38... ? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6681219 Napisano: 09.02.2020 18:09:57 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Zdarzyło mi się też sprzedawac, a potem dostawać wiadomość, że się nie mieści w kurtce albo np wymiar połki nie odpowiada. Na szczęście do tej pory kupujący sami się przyznali, żę nie przeczytali opisu. No ale do kogo potem mieć pretensje? Do samego siebie...
Dużo sprzedaję na olxie, ale w ostatnim czasie trafiam na dużą ilość osób, które czepiają się każdego szczegółu. Albo proszą o zdjęcia takich szczegółów, o których nigdy bym nie pomyślała. Oooo i dużo ludzi, którzy targują się o ZŁOTÓWKĘ. Kiedyś mając już dość targowania i tego, że ciągle opuszczałam cenę , nie zgodziłam się  pewnej pani sprzedać za 42zł, rzeczy ktora z przesyłką wyszłaby 45zł - dodam, że cena tej rzeczy była najniżej na olxie. Uargumentowałam to dość dobrze i trzymałam się swoich zasad bo w tamtym okresie byłam już nawet stratna. Dostałam odpowiedź, że mam spier*** i zyczy mi zebym tego nigdy nie sprzedała..

emotka  Trudno to nawet skomentować.  emotka  Gdzie te czasy, kiedy człowiek człowiekowi człowiekiem był? emotka

a allegro nie miało takich cholernych prowizji i dało się coś sprzedać, obecnie allegro dla mnie to porażka cenowa... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6681140 Napisano: 09.02.2020 11:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

bruce napisał(a):

ilona162 napisał(a):

myślę że opanowali profesjonaliści emotka

Też tak to widzę: oni wygrywają, my kasę tracimy.  emotka

Jestem z siebie dumna, bo nie biorę udziału w loteriach!

zazdroszczę ja tak nie umiem i się łudzę... a co do hochland w zeszłym roku był ten sam konkurs i też mało kto chwalił się wygraną, tak więc w tym roku na siłę tego nie kupuję. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6681119 Napisano: 09.02.2020 10:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joaza111 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

ikropka napisał(a):

kate86 napisał(a):

Czy komuś się udało wygrać cokolwiek w loterii Rexona? nie widziałam wpisów żadnych w mdw, ludzie się mniej chwalą, ale żeby nikt/ nic?
u mnie kolejny raz pudło przed chwilką i się zastanawiam, o co kaman??;/

8 zgłoszeń i nic emotka

2/0

8/0

kurcze tak patrząc po tych loteriach bramkowych które obecnie są (Belvita, Milka, Prince Polo, Rexona) i w których jest kasa do wygrania - prawie nikt się nie chwali że wygrał emotka Zaraz wchodzi Hochland gdzie też jest kasa i co? Też pewnie pustki będą.... O co kurde chodzi? Specjalnie nikt się nie chwali czy te bramki opanowali tacy profesjonaliści że nie ma szans tam cokolwiek... Dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6681117 Napisano: 09.02.2020 09:55:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamisiam napisał(a):

I ja się wpiszę. Oreo wygrywa mój mecz 20:0  emotka

o rany emotka ja mam jeden i się boje wpisać, właściwie kupiłam w pierwszym dniu i ciągle go nie wpisałam... czekam na natchnienie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6680517 Napisano: 06.02.2020 14:24:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta zlotobranie z początku listopada, pinu do niej na razie brak Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6680060 Napisano: 05.02.2020 12:55:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

assal napisał(a):

Nanajka81: Więcej ciężko. Na zdjęciach te hulajnogi są oklejone reklamą Oreo, co średnio wygląda. Rower z napisem Milka koleżanka kupiła za 1/4 regulaminowej ceny, a i tak się zastanawiała, czy nie za dużo  emotka

potwierdzam, sama mialam problem ze sprzedaza roweru Milka/Oreo z logo....w koncu sprzedalam do sklepu rowerowego za dosc niska cene, ktory sobie dalej sprzeda ten rower :

ja z większością rzeczy jak sprzedaję to mam problem emotka allegro bierze prowizje straszne, olx z kolei ma takie kijowe wyszukiwanie że też ciężko coś tam sprzedać za w miarę normalną ceną...  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6679980 Napisano: 05.02.2020 09:54:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Bezaczek7: Tam, gdzie pieniądze, zawsze ludzi więcej. Hulajnogi z Oreo już są dużo tańsze w promocji w niektórych sklepach, więc to mniej atrakcyjna nagroda. Sprzedasz za 200-250? A ile czasu na to stracisz?
Wafelki Prince Polo są u mnie po 70 groszy, ciastka w tym samym sklepie - 3/4 zł emotka
Do tego dochodzą sklepy, gdzie wafelki są przy kasie. Znikają raz dwa. A paragony często zostają kasjerkom. Niektóre grają  emotka
I jest jeszcze coś. Kusząca, jak w lotto, nagroda główna  emotka  Plus reklamy  emotka

handel hulajnogami już się zaczął - 250 zł - kto da mniej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6679971 Napisano: 05.02.2020 09:30:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

voilà! otwarte emotka

magicy emotka
To powodzenia wszystkim co są w trakcie tworzenia na ostatnią chwilę. Ja wysłałam tydzień temu bo mi się już nie chciało na paragon patrzeć i do niego wzdychać. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

nanajka81

#6679961 Napisano: 05.02.2020 09:10:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
annabozena napisał(a):

Heinz BIEDRONKA. W regulaminie konkurs trwa do 05.02. Na stronie zakończono przyjmowanie zgłoszeń. Czy coś nie tak ze stroną, czy źle rozumiem zasady?

przypuszczam iż konkurs się skończył o 00:01 05.02.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6679948 Napisano: 05.02.2020 08:24:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bejca11 napisał(a):

bruce napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy wygrywa ktos w belvicie, milce? Oreo pieknie wczoraj zgarneliscie pule dzienna, dzis mnie forumowiczka ubiegla o minute czy dwie, tez wtedy zglaszalam emotka  jakies wpisy sie pojawiaja z platkow nestle, ale milki i belvity to dawno nie widzialam, nie gracie, nie wpisujecie sie, nie wygrywacie, jeszcze cos innego?

Ja gram i... - jak na mnie przystało - zero mam.  emotka

Ja też gram i jak do tej pory belvita 0/25, milka 0/30 emotka

z platkow nestle to nie wpisalam bo dla mnie to jest śmieszna nagroda ale trafiłam w nią z 3 dni temu. Belvita - zero na 7 zgłoszen, Milka - zero na 10 zgłoszeń, Prince polo - oczywiście też zero na 4 zgłoszenia więc więcej nie gram niż gram choć próbuje. Dla mnie też jest dziwne że nikt tu w tych powyższych konkursach (oprócz nestle) się nie udziela i... nie wygrywa? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6679887 Napisano: 04.02.2020 19:40:08 w Informują
Mail o wygranych gadżetach z tego konkursu:
https://www.e-kon...ka-olga-wolniak.html Wyświetl w wątku >>
0 0