Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

nanajka81

#6679436 Napisano: 03.02.2020 11:14:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktoś jeszcze czeka na kartę z konkursu Zlotobranie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6679435 Napisano: 03.02.2020 11:12:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cosik małego, malutkiego? Strasznie biedny ten 2020 rok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6679136 Napisano: 01.02.2020 18:05:02 w Wkurza mnie...
wkurza mnie drożyzna...
edzia21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie, że ten rok nijak się zapowiada w kontekście konkursów kreatywnych...konkursy związane z feriami - dno, konkursy o tematyce walentynkowej - dno. Nawet WEDEL nie połasił się na żadną walentynkową akcję, a zawsze "coś" tam było w Interku. A na skromne ilości i wartości nagród w konkursach Colgate i Palmolive patrzeć już nie mogę - gdzie te liczne wycieczki, samochody, elektronika?  emotka  To by było na tyle. 

Ojtam ojtam. Pocieszę Cię. Może nie intermarche ale w C4 zapowiada się zacny konkurs walentynkowy od Wedla  emotka .

Mnie wkurza mój obecny stan poszpitalny. Energii zero, chęci do konkursów zero. Jelitówka mnie wykończyła i odebrała chęci do czegokolwiek. Nawet apetytu brak emotka

Żadne pocieszenie...na widok loterii mam juz odruch wymiotny.

ja też emotka szczególnie że trzeba kupować rzeczy których nie lubię i które mnie "nie najedzą" a wygranej i tak nie dają emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6679134 Napisano: 01.02.2020 18:01:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mało że konkursy badziewiaste i ciężko wygrać cokolwiek to jeszcze mąż z córką mi się pochorowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6678851 Napisano: 31.01.2020 14:54:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

W "Informują" są potrzebne konkrety - z którego konkursu i jak (sms/mail/telefon). A tak z innej beczki: czy w apce jest  coś takiego jak szukajka po tagach?? Jeżeli tak to w którym miejscu? Ślepa jestem, od dłuższego czasu mi przeszkadza brak możliwości znalezienia konkursu po tagach...

w aplikacji nie ma wyszukiwania po tagach, nie ma nawet zaawansowanej wyszukiwarki. wyszukiwarka jest tylko po wybraniu kategorii konkursów.
Nie ma również przeszukiwania forum...

Ach, czyli nie jestem ślepa... No to tego mi brakuje w apce aczkolwiek i tak częściej używam kompa niż telefonu. A jeszcze inny dział "Dziś dotarła nagroda" - tam też mi brakuje z którego konkursu, czym (poczta?kurier?) i który etap albo z którego dnia. Dość często pytam się tych co tam piszą "A z którego to dnia?" - sama też często dostaje takie pytania... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6678849 Napisano: 31.01.2020 14:43:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
W "Informują" są potrzebne konkrety - z którego konkursu i jak (sms/mail/telefon). A tak z innej beczki: czy w apce jest  coś takiego jak szukajka po tagach?? Jeżeli tak to w którym miejscu? Ślepa jestem, od dłuższego czasu mi przeszkadza brak możliwości znalezienia konkursu po tagach... Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

nanajka81

#6678493 Napisano: 30.01.2020 13:07:18 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

forrrum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na komputerze mam taki wygląd a na ipadzie zaś stary. Wczoraj jeszcze wszystko było ok.
A dziś przywitali na nowej wersji (nazwanej BETA) i że mają nadzieję, że się spodoba

Czyli to kwestia dodatków wizualnych do konkretnego systemu operacyjnego, bo u mnie po staremu, żadnej BETY nie proponują.  No ale mam system już niewspierany, żadnych modernizacji dla niego nie będzie. Tyle dobrego.

no nie wiem
sam się zdziwiłem

a mi się wydaje że zostałeś wybrańcem dzięki czemu obdarowali Cię nową wersją emotka Kiedyś też zostałam tak "obdarowana" - ja miałam zupełnie co innego, mąż co innego, (a komp ten sam!) mega mnie to wkurzyło bo nie lubię takich niezapowiedzianych zmian a ta mi się nie podobała. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6677762 Napisano: 28.01.2020 10:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy z tego konkursu jakies rozwiaznie juz bylo?
https://www.e-kon...u-2-w-biedronce.html Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6677604 Napisano: 27.01.2020 17:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiap987 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Gdzie można kupić produkty nivea baby toddies?

Ja kupiłam w aptece internetowej, ale miałam zamówienie do zrobienia więc przy okazji poszły. Ktoś wcześniej pisał również o Tesco

Tesco, Auchan, sklepy internetowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6677285 Napisano: 26.01.2020 20:24:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avanti99 napisał(a):

kurka, cos mi nie zapisuje postow jak odpowiadam. ok, jestem w stanie zrozumiec autorskie skarpetki za 200 zl z logiem czipsa, lizaka, czekolady, w koncu zaprzyjazniony projektant agencji moze zgarnac kilkanascie tysi (dla mnie nie sa warte zlamanego grosza i zanieszczyszczaja srodowisko, btw mam nadzieje, ze Ci nieuzywajacy slomek nie graja o takie plastikowe tandety), ale tutaj mowimy o konretnym modelu, ktory firma wysyla i prezentuje jego cene na stronie. Jak mozna tak kłamac. Jestem rozczarowana.

Ja wieloma nagrodami byłam rozczarowana i co z tego. Jak można zestaw festiwalowy DUREX wycenic na 530 zł jezeli ten zestaw to jakiś mały kubek bambusowy, dwie szmaciane torby, koszulka z haftem i chiński, cieniutki kocyk? Zaznaczam iż na żadnym z produktów nie ma logo a haft na koszulce jest dość mały. Naprawdę, nie spodziewaj się więcej niż to co pisze w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6677274 Napisano: 26.01.2020 19:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

avanti99 napisał(a):

jestem ciekawa co Zottarella dorzuci bo nie wyobrazam sobie sytuacji, ze dostaje produkt, ktory kosztuje 120 zl a podaja wartosc nagrody ponad 400 zl.

No to sobie zacznij wyobrażać emotka Większość nagród w regulaminie ma znacznie zawyżoną wartość. Durex - regulaminowo 530 zł, w rezultacie - nagroda warta jakieś 70, lazy bag Prince Polo z C4 - regulaminowo 450 zł, w rezultacie - 60-100. Kiedyś córka wygrała Podwodny zamek Pony - w regulaminie wartość jego 440 zł, do kupienia przez neta 150... Znalazłabym duuuuużo więcej przykładów... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6677071 Napisano: 25.01.2020 09:53:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiap987 napisał(a):

Czy wysyłali już kody do wypłaty kasy z Tyskiego Biedronka?

a co ty! Wyświetl w wątku >>
1 kasiap987 0

nanajka81

#6676639 Napisano: 23.01.2020 17:49:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

domika napisał(a):

Zotarella wyceniła sobie crushery do soli i pieprzu na 488 zł komplet.
W sklepach ten sam zestaw jest po 85zł emotka

Ja wiem że są rozbieżności w wartościach pomiedzy tymi podanymi w regulaminie a rzeczywistymi ale żeby aż 400 zł   emotka

Standard. Dlatego wolę konkursy z gotówką i bonami.

W ostatnim konkursie Cechini Muszyna nagrodą był dwudniowy pobyt w pokoju dwuosobowym... zwykłej agroturystyki. I sobie wycenili to na 1000 zł, gdzie jeszcze laureaci będą musieli zapłacić 100 zł podatku emotka Oni co konkurs mają takie "nieśmieszne poczucie humoru"; omówiłam to z moim facetem i zrezygnowaliśmy z udziału, chociaż zdjęcie już miałam cyknięte emotka

Dobrym przykładem jest też zeszłoroczny zestaw festiwalowy DUREXA o regulaminowej wartości chyba 530 zł (albo 450 bo nie pamiętam dokładnie) na który składał się worek bawełniany, koszulka z obciachowym haftem, cieniutki kocyk, bambusowy kubek i drugi bawełniany worek... Wg mnie wartość tego to jakieś 60-70 zł max... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6676331 Napisano: 23.01.2020 07:21:50 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie że dzień leci za dniem i muszę 3 razy się zastanowić którego dziś jest, jaki dzień tygodnia, a rano się zastanawiam czy mam iść do pracy czy nie (we wtorek i czwartek nie chodzę do pracy więc mam wolne i nigdy nie wiem czy mam wstawać czy można jeszcze poleżeć)

gdybyś miał dzieci to problemu z leżeniem by nie było - one bez względu na dzień zawsze wstają o 5:30-6:00 emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6676073 Napisano: 22.01.2020 12:38:52 w WC - rozmowy o wszystkim
kreatia napisał(a):

ja z Wami! emotka  niestety mojego pierwszego konta już nie ma, ale zarejestrowałam się dokładnie 5 września 2006 roku emotka

zaczynam czuć się tu staroemotka w czerwcu stuknie 15 lat jak się tu zarejestrowałam... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6676025 Napisano: 22.01.2020 10:28:51 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem uparta jak osioł! Wiem ze nigdy nie trafię w bramkę IQ Marketing i dalej próbuję...  emotka

emotka Byczycy  emotka  nie musisz wyjaśniać, co to jest upór...  emotka emotka

Mam to samo emotka Od dłuższego czasu próbuję się z tego wyleczyć emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6676024 Napisano: 22.01.2020 10:27:38 w Informują

nanajka81

nanajka81

#6675751 Napisano: 21.01.2020 13:29:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Wyjaśni mi ktoś co oznacza nagroda w postaci: moc energii GP? emotka

na obrazku jest jakis samochodzik, latarka, chyba power bank?, akumulatory/baterie i jeszcze jedna chyba latarka? Wyświetl w wątku >>
1 jacu007 0