Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6675592 Napisano: 21.01.2020 05:36:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

Czy jak wygrałam książkę w Nivea Baby to mogę grać o rower emotka   pisałam do nich nikt nie odpisal

zagraj na męża albo kogoś z rodziny... Wyświetl w wątku >>
0 1 psotka

nanajka81

#6675360 Napisano: 20.01.2020 13:55:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

[quote=

nanajka81] Jak fajnie podziwiać te same prace które wygraly w Fantasji a teraz walczą  Te konkursowe kombinacje gdzie wystarczy zmienić jeden produkt i jest 

Mnie bawią zawsze panie owinięte kocykami....emotka a mnie pani z włosami ułożonymi w serduszka, od lat w każdym konkursie widuję no i jeszcze te które są prawie idento tyle że różne marki reklamują tak jak teraz Lion i fantazja???? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6675339 Napisano: 20.01.2020 13:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak fajnie podziwiać te same prace które wygraly w Fantasji a teraz walczą o LIONa emotka Te konkursowe kombinacje gdzie wystarczy zmienić jeden produkt i jest wygrana... Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

nanajka81

#6675148 Napisano: 19.01.2020 19:30:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

margobb napisał(a):

andii napisał(a):

Jakiej jakości są te rowerki biegowe z nivea ? Wrzuci ktoś fotkę? emotka

Są super! Jestem zachwycona, synek jeździ non stop emotka  

jedyny minus to że ma koła piankowe czyli śliskie, na podwórku raczej nie pojeździ. Dużo lepsze są rowerki które mają dmuchane (gumowe) koła bo takie mają przyczepność. A poza tym to więcej uwag nie mam - rowerek jest ładny a kask wydaje się porządny.

Mój mały jeździł już praktycznie po większości powierzchni i nie zauważyłam, żeby coś było nie tak... ewentualnie minus tych kół jest taki, że prędzej czy później będą się scierać emotka  

ja miałam i takie piankowe i gumowe i gumowe o niebo lepsze, na piankowych mi się ślizga... Ale wiadomo jak kto tam używa, rowerek tak czy siak jest śliczny i warto o niego zagrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#6675119 Napisano: 19.01.2020 17:47:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

andii napisał(a):

Jakiej jakości są te rowerki biegowe z nivea ? Wrzuci ktoś fotkę? emotka

Są super! Jestem zachwycona, synek jeździ non stop emotka  

jedyny minus to że ma koła piankowe czyli śliskie, na podwórku raczej nie pojeździ. Dużo lepsze są rowerki które mają dmuchane (gumowe) koła bo takie mają przyczepność. A poza tym to więcej uwag nie mam - rowerek jest ładny a kask wydaje się porządny. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#6675040 Napisano: 19.01.2020 10:35:41 w Avanti
apoccalipsa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

A jak tam u was w star? Ja pomału trace wene. Czekam na jakieś olśnienie.  emotka

Rok temu jednym zgłoszeniem mi się udało. W tym też jedno puściłam póki co.  emotka  Bez efektu  emotka

A informowali poki co chyba za pierwsze 2 czy 3 dni.

wyświetlają się u Ciebie wyniki? mógłbyś zerknąć jak to wygląda?

u mnie też się nie wyświetlają Sprawdzałam na 3 przeglądarkach Z jakiej  korzystasz? 

firefox (może masz coś poblokowane?) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6674942 Napisano: 18.01.2020 16:33:47 w Avanti
holaaolaa napisał(a):

rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

A jak tam u was w star? Ja pomału trace wene. Czekam na jakieś olśnienie.  emotka

Rok temu jednym zgłoszeniem mi się udało. W tym też jedno puściłam póki co.  emotka  Bez efektu  emotka

A informowali poki co chyba za pierwsze 2 czy 3 dni.

wyświetlają się u Ciebie wyniki? mógłbyś zerknąć jak to wygląda?

Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6674940 Napisano: 18.01.2020 16:29:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś miał problem z zarejestrowaniem karty ze Śliwki??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6674768 Napisano: 17.01.2020 18:53:34 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

moje własne roztrzepanie - kupiłam dziś produkt nivea men, bo gdzieś w internecie widziałam jeszcze baner loterii z RM 
wchodzę na stronę i co? "ostatni gwizdek już za nami"... 
kurtyna 
emotka
(nosz &%$*^%)   emotka emotka

ja wczoraj kupiłem w c4 produkty na loterię z nim2.... Żeby wyszło jak najtaniej wziąłem produkty 5*2,89 zł wyszło 14,45 zł. a wiem, że musi być 15 zł... więc dobrałem MAMBY, bo dzieci lubią. Uradowany zapłaciłem, chcę zgłosić paragon, liczę 2 razy, sprawdzam czy na pewno dobre produkty i zonk ... nie ma MAMBY, jest MAOAM emotka 14,45 zł jest i dziękuję emotka

przecież Maoam to mamba?

Maoam to Harribo Mamba to Storck

boże, jakie to zawikłane. Na szczeście to kolejny konkurs w którym udzialu nie wezme...

ja wiem, że Maoam a Mamba to dwie konkurencyjne firmy, ale na półce ze słodkościami były koło siebie i byłem pewny że wziąłem Mambę a nie Maoam emotka
 no cóż... kolejne zakupy chyba z lupą i na spokojnie a nie w biegu emotka

tylko i wyłącznie na spokojnie i z kalkulatorem emotka Mi też zdarza się pomylić przy takich zakupach konkursowych na nanaście złotych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6674751 Napisano: 17.01.2020 18:04:45 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

moje własne roztrzepanie - kupiłam dziś produkt nivea men, bo gdzieś w internecie widziałam jeszcze baner loterii z RM 
kurtyna 
emotka

ja wczoraj kupiłem w c4 produkty na loterię z nim2.... Żeby wyszło jak najtaniej wziąłem produkty 5*2,89 zł wyszło 14,45 zł. a wiem, że musi być 15 zł... więc dobrałem MAMBY, bo dzieci lubią. Uradowany zapłaciłem, chcę zgłosić paragon, liczę 2 razy, sprawdzam czy na pewno dobre produkty i zonk ... nie ma MAMBY, jest MAOAM emotka 14,45 zł jest i dziękuję emotka

przecież Maoam to mamba?

Maoam to Harribo Mamba to Storck

boże, jakie to zawikłane. Na szczeście to kolejny konkurs w którym udzialu nie wezme... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6674749 Napisano: 17.01.2020 18:00:02 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

kurtyna 
emotka

przecież Maoam to mamba? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6674140 Napisano: 16.01.2020 11:25:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pink086 napisał(a):

NIC i nie mam weny...

no tak jak ja haha emotka milka 3 x pudlo więc dziękuje ale chyba pudeł mi starczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6673665 Napisano: 14.01.2020 17:52:31 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy w Waszych sklepach są jeszcze dostępne karty biedronki do rejestracji? Znajoma znajomej mnie męczy od jakiegoś czasu, a u mnie nie ma i ślad po nich zaginął...  emotka

u nas też od dawna nie ma... mówią by pytać, a pytam od listopada i nic

hmm a u mnie chyba są bo wczoraj Pani kasjerka proponowała jednemu klientowi założenie takowej.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6673644 Napisano: 14.01.2020 17:20:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
magie1982 napisał(a):

maryam napisał(a):

Gdzie Wy widzicie te foty które wygrały i te powtarzające się? emotka

W inspiracjach.

tyle że na bieżąco je aktualizują więc ten kto dopiero od dzisiaj ogląda to panią z włosami widzi po raz pierwszy... Normalnie wypadało by wszystkie te zdjęcia sobie na dysk zapisywać i porównywać co było, co wygrało i ile razy emotka Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

nanajka81

#6673583 Napisano: 14.01.2020 14:55:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
bubba napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Tez zwrocilam na to uwagę. Przypuszczam, ze to znowu jedna i ta sama osoba. Po drugie, to zdjecie z tak ulozonymi wlosami jest juz nudne. Widzialam je (z tak ulozonymi wlosami) conajmniej w 10-15 konkursach FB.

Fakt jest nudne, ale się podoba komisji i każdy z nas jak ma długie włosy może też takie mieć.
U mnie na 4 zdjęcia 2 wygrane i uwaga - nowe pomysły moje nie zostały nagrodzone gdzie zdjęcia były moim zdaniem lepsze niż te co nagrodzili - a nagrodzili to co w innych konkursach już było sprawdzone. 

ja w różnych konkursach biorę udział i zwracam uwagę na właściwie te same fotki. Te włosy były już chyba we wszystkich możliwych konkursach i jak widać obraz się nie przejadł, tak samo jak bardzo fajne ale też bardzo powtarzalne układanie różnych rysunków z zakręconych papierów (dwa razy również takie zdjęcie w fantasji wygrało). Teraz jeszcze mi do kolekcji brakuje pracy pani która rysuje kredą a potem na rysunek "wsiada" (np narysowany rower a na nim pani albo pół jej rodziny).

I jeszcze brakuje pani na rowerze z rozkraczonymi nogami i będzie komplet.

Moim zdaniem każdy wykorzystuje do zdjęć najlepsze atuty jakie ma. Te włosy na zdjęciu Fantasii są piękne (długie, zdrowe. lśniące), gdybym takie miała, również bym to wykorzystywała (niestety mam takie jak kot pod ogonem  emotka ). Rozkraczone nogi na rowerze? A dlaczego nie, skoro są zgrabne, długie i do tego piękna i ciekawa twarz. Krępa matrona mierząca raptem 155cm w kłębie już by tak ładnie na zdjęciu nie wyglądała... 
Ja lubię patrzeć na ŁADNE zdjęcia konkursowe, jeśli nawet dane motywy powtarzają się po raz n-ty

No włosy spoko ale czemu to samo ułożenie ale z innymi kwiatkami ponownie jest nagrodzone w tym samym konkursie??? Zresztą co ono oznacza? Że celebruje leżenie z ułożonymi włosami, kwiatem i fantasją? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6673440 Napisano: 14.01.2020 10:54:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
bejca11 napisał(a):

Dla mnie to trochę przykre że wygrywają zdjęcia na jedno kopyto... ok, komuś się wcześniej sprawdziło w innym konkursie to czemu nie wykorzystać. Ale wybieranie w jednym konkursie podobnych zdjęć to trochę nie bardzo... 

no szkoda że nie zostawiają tych wszystkich zdjęć i ten kto nie ogląda na bieżąco to nie wie że "coś już było". Dla mnie to takie oszukańcze wybieranie zwycięzców... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6673411 Napisano: 14.01.2020 09:49:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
mama-l-k-m napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Tez zwrocilam na to uwagę. Przypuszczam, ze to znowu jedna i ta sama osoba. Po drugie, to zdjecie z tak ulozonymi wlosami jest juz nudne. Widzialam je (z tak ulozonymi wlosami) conajmniej w 10-15 konkursach FB.

Fakt jest nudne, ale się podoba komisji i każdy z nas jak ma długie włosy może też takie mieć.
U mnie na 4 zdjęcia 2 wygrane i uwaga - nowe pomysły moje nie zostały nagrodzone gdzie zdjęcia były moim zdaniem lepsze niż te co nagrodzili - a nagrodzili to co w innych konkursach już było sprawdzone. 

ja w różnych konkursach biorę udział i zwracam uwagę na właściwie te same fotki. Te włosy były już chyba we wszystkich możliwych konkursach i jak widać obraz się nie przejadł, tak samo jak bardzo fajne ale też bardzo powtarzalne układanie różnych rysunków z zakręconych papierów (dwa razy również takie zdjęcie w fantasji wygrało). Teraz jeszcze mi do kolekcji brakuje pracy pani która rysuje kredą a potem na rysunek "wsiada" (np narysowany rower a na nim pani albo pół jej rodziny). Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6673398 Napisano: 14.01.2020 09:21:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
[quote=kukuleczka]
nanajka81 napisał(a):

noska81 napisał(a):

[quote=
noska81]

bejca11 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Fantasia nagradza kogoś tak:
kilka dni temu: https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/530dbced3236d660cbafdc21a675f4ef5514a9c2.jpeg
wczoraj: https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/c641ad067dda1494c5b84fc3ceca92ba98841e10.jpeg
niby nie plagiat, niby można, więc zwycięzcy nic nie zarzucam... ale zaskoczyło mnie to Jury... szczególnie, że obraduje w niedzielę emotka

Ja się trochę wkurzylam napracowalam się nad zdjęciami i nic emotka  ok może nie przypadły do gustu ale żeby dwa razy takie samo zdjęcie? emotka  

a ja się zastanawiam o jakim smaku jest ta Fantasia emotka  bo fotoszop wszedł tu aż miło emotka   

dziś widzę kolejna praca jest bardzo podobna do tej ktora wygrala w 1 dniu (bardzo charakterystyczne włosy i ułożenie). Tam chyba ciągle nagradzają te same osoby.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6673201 Napisano: 13.01.2020 15:31:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

takie komentarze pod konkiem Actimela że nagrody słabe, ze nie warto itp itd
a tu patrzę mamy poniedziałek a juz do konca tygodnia zostało tylko 6 majtek, 16 skarpet haha

no wiesz... normalny konsument na to się nie rzuci, taki który lubi gadżety to łyknie wszystko. I tak: 15 zł Actimel, 5 zł STAR, 5 zł Cheestos, 5 zł NESTLE, 2 zł BELVITA, 10 zł Żywiec Zdrój... Kieszeń pustoszenie, tyłek rośnie ale... Są majtki!/rękawice/szalik/skarpety! I 5 szans na wygranie czegokolwiek emotka Wyświetl w wątku >>