Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6672991 Napisano: 13.01.2020 09:47:00 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

nanajka81 - mój mąż bluzę Cheetosa przeznaczył do prac związanych z naszym psem. Materiał sztuczny, bluza szybko się mechaci, traci kolor. Jedyna jej zaleta to taka, że jeśli ją zniszczysz to nie jest jej żal. Graj, jeśli masz w planach remont, dużego psa, lub lubisz prace w ogródku.

szczerze to mi się nie chce "produkować" i poświęcać czas na nagrody które w rezultacie za jakiś czas wyrzucę. Głośnik dobry już mam a nic innego chyba w tych nagrodach ciekawego nie ma. No niby telefon ale na to trzeba pewnie jakiegoś super-mega-czadowego zgłoszenia... Kolejny konkurs który omijam... W co tu grać?

Wydaje mi sie, że nie trzeba tu super cudownego zgłoszenia. Pokazał to wcześniejszy konkurs. emotka

no na takie nagrody to rzeczywiście pewnie za bardzo nie trzeba się starać... Jak dla mnie konkurs w którym ja osobiście nie wezmę udziału bo mi nagrody się nie podobają. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6672967 Napisano: 13.01.2020 07:25:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
noska81 napisał(a):

[quote=
noska81]

bejca11 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Fantasia nagradza kogoś tak:
kilka dni temu: https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/530dbced3236d660cbafdc21a675f4ef5514a9c2.jpeg
wczoraj: https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/c641ad067dda1494c5b84fc3ceca92ba98841e10.jpeg
niby nie plagiat, niby można, więc zwycięzcy nic nie zarzucam... ale zaskoczyło mnie to Jury... szczególnie, że obraduje w niedzielę emotka

Ja się trochę wkurzylam napracowalam się nad zdjęciami i nic emotka  ok może nie przypadły do gustu ale żeby dwa razy takie samo zdjęcie? emotka  

a ja się zastanawiam o jakim smaku jest ta Fantasia emotka  bo fotoszop wszedł tu aż miło emotka   

haha rzeczywiście... Pięknie wklejona fantazja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6672966 Napisano: 13.01.2020 07:23:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
kukuleczka napisał(a):

noska81 napisał(a):

[quote=
noska81]

bejca11 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Fantasia nagradza kogoś tak:
kilka dni temu: https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/530dbced3236d660cbafdc21a675f4ef5514a9c2.jpeg
wczoraj: https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/c641ad067dda1494c5b84fc3ceca92ba98841e10.jpeg
niby nie plagiat, niby można, więc zwycięzcy nic nie zarzucam... ale zaskoczyło mnie to Jury... szczególnie, że obraduje w niedzielę emotka

Ja się trochę wkurzylam napracowalam się nad zdjęciami i nic emotka  ok może nie przypadły do gustu ale żeby dwa razy takie samo zdjęcie? emotka  

ja przypuszczam, że to jedna i ta sama osoba. Zrobiła zdjęcie z różnych ujęć, dodała notes, okulary i postanowiła wgrać kilka wersji bo a nóż któreś wygra emotka Można, ale wygrać takie zdjęcia nie powinny, jak zresztą wg mnie kilka innych. Ale to moje zdanie, jury ma inne.. Cóż... nie ma co się denerwować, to tylko bransoletki - tak to sobie tłumaczę. no na pewno jedna i ta sama osoba ale trochę chamówa żeby nagradzać właściwie dwa takie same zgłoszenia emotka Czyżby lepszych nie było???? Uwielbiam konkursy w których wygrywają non stop te same osoby i bynajmniej nie są to osoby które tak z czapy postanowiły wziąć udział tylko prawdziwi konkursowicze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6672964 Napisano: 13.01.2020 07:19:18 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

nanajka81 - mój mąż bluzę Cheetosa przeznaczył do prac związanych z naszym psem. Materiał sztuczny, bluza szybko się mechaci, traci kolor. Jedyna jej zaleta to taka, że jeśli ją zniszczysz to nie jest jej żal. Graj, jeśli masz w planach remont, dużego psa, lub lubisz prace w ogródku.

szczerze to mi się nie chce "produkować" i poświęcać czas na nagrody które w rezultacie za jakiś czas wyrzucę. Głośnik dobry już mam a nic innego chyba w tych nagrodach ciekawego nie ma. No niby telefon ale na to trzeba pewnie jakiegoś super-mega-czadowego zgłoszenia... Kolejny konkurs który omijam... W co tu grać? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6672909 Napisano: 12.01.2020 20:44:55 w Wkurza mnie...
garyman napisał(a):

gizoon napisał(a):

taalvikki napisał(a):

luki28 napisał(a):

Teraz większość jest oburzona badziewnymi nagrodami, sporo osób deklaruje że nie będzie grało, a skończy się tak jak zawsze. Zainteresowanie konkursem będzie duże, a na forum pierdyliard wpisów typu: "to już 6 wygrana ścierka", sprzedam kurzołapa za 10zł", "wow kolejny szmelc dziś" itp. Efektem będą kolejne konkursy tego typu, czego właśnie jesteśmy świadkami. I tak biznes się kręci

fajnie, że ktoś też to zauważa. 
z tego miejsca "dziękuję" też wszystkim uczestnikom loterii, dzięki którym jest coraz mniej konkursów kreatywnych. emotka

A co jest złego w loteriach? Jeśli są wartościowe nagrody to nie widzę w tym nic złego. I nie przesadzajmy konkursów kreatywnych w cale nie jest tak mało.

Masz rację gizoon. Nie każdy potrafi pisać wiersze, malować lub robić kreatywne zdjęcia. Nie odbierajmy szans na wygrana tym którzy liczą tylko na loterie.

a czy w cheetosie ktory jest od jutra wg was warto wziac udzial i sie starac na te tamtejsze nagrody??? Bo one mi licho wygladaja... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6672896 Napisano: 12.01.2020 20:03:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ubolewam nad śmieciami od Avanti z Cheetosow i od Nav z Actimela. Tyle kasy na tandetną chinszczyzne bo czymże jest jeden iPhone, ktory premiere mial 2 lata temu od konkursów w których kiedyś było po 20 konsol tygodniowo!!!! A ludzie na skarpetki i reczniki się rzucają. Na wyprzedażach można tanio kupić

Pytanie: czy komus sie to podoba? Czy ktos chce nosic te skarpetki, szaliki, czapki?

Zapewne znajdą się dzbany, które wymiotą całą pulę...a za 3...2...1...pojawi się wpis w MDW z jakże luksusową "wygraną" w postaci gaci  emotka

i potem będą nią handlować emotka Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

nanajka81

#6672863 Napisano: 12.01.2020 16:35:26 w Wkurza mnie...
kukuleczka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie Actimel, że ufundował "śmieciowe" nagrody Made in China. 
Dla mnie każda z tych nagród nie jest fajna!

Początkowo mi się nagrody spodobały ale jak zaczęłam czytać że muszę wydać 15 zł na coś czego nie piję po to aby dostać coś czego jakości i rozmiaru sprawdzić nie mogę to mi przestały się podobać. Specjalnie kupować nie będę - rękawiczki, czapki i szaliki mam, majtki - wolę jednak zobaczyć i dotknąć "na żywo". No i tyle mojego udziału w tej loterii emotka

myślę, że za 15zł można kupić fajne skarpetki, i to w 3 paku emotka

majtki też - choć w jednopaku bo babskie majtki to strasznie dziadowskie robią, dobre męskie bokserki to +20 zł - kupuję dla męża to w nich chodzi i chodzi a ja na swoje majtki żydzę (przeważnie między 7 a 12 zł na nie wydaje) i mi się rozpadają błyskawicznie emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6672860 Napisano: 12.01.2020 16:32:36 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Początkowo mi się nagrody spodobały ale jak zaczęłam czytać że muszę wydać 15 zł na coś czego nie piję po to aby dostać coś czego jakości i rozmiaru sprawdzić nie mogę to mi przestały się podobać. Specjalnie kupować nie będę - rękawiczki, czapki i szaliki mam, majtki - wolę jednak zobaczyć i dotknąć "na żywo". No i tyle mojego udziału w tej loterii emotka

Przeokropną tandetę miał niedawno Cheetos. Plastikowa bluza wylądowała na śmietniku, słuchawki rozpadły się po miesiącu.
Innych rzeczy na szczęście nie miałam. Precz z tandetą! Jestem praktyczną (i oszczędną) kobietą! 

a co sądzisz o ich nowej promocji i nagrodach? Bo udział by się wzięło ale jak widzę znowu bluza, ręcznik, słuchawki Wartość 30 zł!) koszulka, głośnik to mi się trochę odechciewa... Myślisz że jakość będzie podobna co w poprzedniej akcji?? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6672832 Napisano: 12.01.2020 13:22:27 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Wkurza mnie, ze od stycznia nie umiem isc spac przed 2 w nocy. Do tego cola chyba wszystko juz rozdala, bo co strzelam, to pudlo emotka

boże... przecież ta Cola jest taka ohydna... Ty ją wypijasz?? Może to przez nią spać po nocy nie możesz? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6672831 Napisano: 12.01.2020 13:21:10 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Początkowo mi się nagrody spodobały ale jak zaczęłam czytać że muszę wydać 15 zł na coś czego nie piję po to aby dostać coś czego jakości i rozmiaru sprawdzić nie mogę to mi przestały się podobać. Specjalnie kupować nie będę - rękawiczki, czapki i szaliki mam, majtki - wolę jednak zobaczyć i dotknąć "na żywo". No i tyle mojego udziału w tej loterii emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6672830 Napisano: 12.01.2020 13:17:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

FBanna2 napisał(a):

Też macie wrażenie, że konkurs Fantasia jest ustawiony?

Nie jest ustawiony bo ja wygrałam dzienną, a ja nigdy nie wygrywam w fotograficznych konkursach emotka

A tak na serio, myślę, że każdy m szansę tylko trzeba wymyślić coś oryginalnego. Bardziej bym się zastanawiała nad "zgodnością z tematem" niektórych prac. W jednym dniu wygrało zdjęcie samego jogurtu, które trzyma dziecięca ręka na tle kocu. Zdjęcie no cóż... może i fajne, ale co ma wspólnego z tematem? Wg mnie nic. Tak samo jak jogurt na tle jakichś kwiatków czy owoców (nie pamiętam już dokładnie). To są po prostu ładne zdjęcia, ale mające nijak to samego TEMATU.

po prostu trzeba zrobić ładne zdjęcie... Myślę że kilka ze zdjęć które wygrały do tej pory były robione na konkurs Fantazji który był rok temu. Ten konkurs jest w 90% dla profesjonalnych konkursowiczów którzy wiedzą o co biega i czym zabłysnąć. Główne tematy które obecnie się tam przewijają to: szachy, gry planszowe, czytanie książek, szydełkowanie, fotografowanie, podróże, puzzle, krzyżówki... Prawie wszystkie ładnie ułożone i dobrze zrobione zdjęcie. Pewnie sporo ludzi tam szczęścia próbuje temu ciężko wygrać.

tak, niestety zgodzę się z Tobą.. ale wkurza mnie to, że w większości konkursów liczy się ładne zdjęcie a nie zgodność z tematem. Im bardziej "wywyższony" produkt promocyjny wśród kwiatków, złota itd tym lepiej. Ja wgrałam 3 zdjęcia - bez szału wg mnie, ale w pełni oddające temat i wygrałam, być może miałam szczęscie, ale ile takich nagrodzonych prac jest?  I przypuszczam, że takich "zwykłych" zdjęć było mnóstwo, ale wygrały te przekombinowane, nad którymi ktoś na pewno się napracował, ale nie będące na temat.

Tak, wygrały te przekombinowane i ładnie zrobione a temat to już inna bajka, zawsze coś można dopasować. Gratuluje Tobie wygrania - przyznaj z ręką na sercu - narobiłaś się na te zdjęcia prawda? Właśnie w tych konkursach tak jest, się nie narobisz - Twa praca zniknie pośród setek zgłoszeń które tam pewnie dochodzą... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6672828 Napisano: 12.01.2020 13:03:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

FBanna2 napisał(a):

Też macie wrażenie, że konkurs Fantasia jest ustawiony?

Nie jest ustawiony bo ja wygrałam dzienną, a ja nigdy nie wygrywam w fotograficznych konkursach emotka

A tak na serio, myślę, że każdy m szansę tylko trzeba wymyślić coś oryginalnego. Bardziej bym się zastanawiała nad "zgodnością z tematem" niektórych prac. W jednym dniu wygrało zdjęcie samego jogurtu, które trzyma dziecięca ręka na tle kocu. Zdjęcie no cóż... może i fajne, ale co ma wspólnego z tematem? Wg mnie nic. Tak samo jak jogurt na tle jakichś kwiatków czy owoców (nie pamiętam już dokładnie). To są po prostu ładne zdjęcia, ale mające nijak to samego TEMATU.

po prostu trzeba zrobić ładne zdjęcie... Myślę że kilka ze zdjęć które wygrały do tej pory były robione na konkurs Fantazji który był rok temu. Ten konkurs jest w 90% dla profesjonalnych konkursowiczów którzy wiedzą o co biega i czym zabłysnąć. Główne tematy które obecnie się tam przewijają to: szachy, gry planszowe, czytanie książek, szydełkowanie, fotografowanie, podróże, puzzle, krzyżówki... Prawie wszystkie ładnie ułożone i dobrze zrobione zdjęcie. Pewnie sporo ludzi tam szczęścia próbuje temu ciężko wygrać. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nanajka81

#6672568 Napisano: 11.01.2020 09:26:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

monek22 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

na 99 % Tymbark 22/0  emotka  

czy ktoś mnie przebije?? 

Ja jakieś 30 paragonów wysłanych Tymbarki zakupione na cały rok i ani jednego biletu , bez komentarza emotka

myślę, że od dziś będziemy je pić z bólem i niesmakiem....

a mnie kręciło żeby kupić coś na ten konkurs bo "dużo nagród to duża szansa" ale zawsze zapominałam. Może i dobrze skoro 30 zgłoszeniami nie dało się wygrać to co dopiero 1?

Na 4 zgłoszenia mam 3 wygrane, więc raczej nie ma reguły. Ta sama sytuacja w Lidlu.

Może kwestia szczęścia? Mnie w losowaniach nigdy nie losują więc często sobie daruje takie konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6672388 Napisano: 10.01.2020 15:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzis przyszedl pin i  jedna z kart (czekam na drugą) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6672304 Napisano: 10.01.2020 13:13:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sasaaabp napisał(a):

monek22 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

na 99 % Tymbark 22/0  emotka  

czy ktoś mnie przebije?? 

Ja jakieś 30 paragonów wysłanych Tymbarki zakupione na cały rok i ani jednego biletu , bez komentarza emotka

myślę, że od dziś będziemy je pić z bólem i niesmakiem....

a mnie kręciło żeby kupić coś na ten konkurs bo "dużo nagród to duża szansa" ale zawsze zapominałam. Może i dobrze skoro 30 zgłoszeniami nie dało się wygrać to co dopiero 1? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6672054 Napisano: 09.01.2020 20:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pipi99 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pink086 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Macie @ z inpostu o rowerku wygranym z nivea baby  o nadaniu przesyłki? 
u męża za książkę mam @ , u siostry za rowerek też a u męża za rowerek nic..... może paragon nie przeszedł weryfikacji emotka nie miałam żadnej wzmianki o serii Disney na nim emotka

Ja też nic nie mam emotka

u mnie podobnie... na 1 mam @ na drugim nie. (paraony też 1 dobrze opisany z nazwą disney a na 2 nie było) mam nadzieje że przejdzie i ślą na raty emotka  

u mnie tylko info o książce i mam stracha bo w tesco kupowałam... ale przecież jakby nie przeszło weryfikacji dostalibyśmy informację? dobrze myślę?

ja też w tesco kupowałam i też nie mam żadnego @ z inpostu że coś do mnie idzie (wygrałam rowerek)

Ja wygrałam tylko książeczkę ale nie Miałam wzmianki Disney na paragonie i maila z Inpostu mam, więc może właśnie ślą na raty emotka

no dobrze by było gdyby tak było że na raty ślą... Ja im paragon wrzuciłam ze zdjęciem produktu zrobionym w TESCO na którym widać że to kubuś bo też paragon opisany średnio... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6672051 Napisano: 09.01.2020 19:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pink086 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Macie @ z inpostu o rowerku wygranym z nivea baby  o nadaniu przesyłki? 
u męża za książkę mam @ , u siostry za rowerek też a u męża za rowerek nic..... może paragon nie przeszedł weryfikacji emotka nie miałam żadnej wzmianki o serii Disney na nim emotka

Ja też nic nie mam emotka

u mnie podobnie... na 1 mam @ na drugim nie. (paraony też 1 dobrze opisany z nazwą disney a na 2 nie było) mam nadzieje że przejdzie i ślą na raty emotka  

u mnie tylko info o książce i mam stracha bo w tesco kupowałam... ale przecież jakby nie przeszło weryfikacji dostalibyśmy informację? dobrze myślę?

ja też w tesco kupowałam i też nie mam żadnego @ z inpostu że coś do mnie idzie (wygrałam rowerek) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6672042 Napisano: 09.01.2020 19:34:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
oj dobrze wiedzieć że nie tylko mi w tym roku tak kiepsko w konkursach idzie - jak na razie tylko jedną książkę wygrałam z jakiegoś lokalnego
konkursu... A tak to i belvita dno (4 pudla) i Żywiec Zdrój (1 pudło) i... w niczym więcej udziału nie wzięłam... Ach przepraszam kupiłam Kinder Time na konkurs który zaczyna się 20tego stycznia a paragony ważne dopiero kupowane od 20-tego - wrrrrr!!!! Takie to moje czytanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6671377 Napisano: 08.01.2020 11:00:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
8 styczeń a ja bez nagród... WTF? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81