Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6661011 Napisano: 26.11.2019 13:15:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Gdyby mail przychodził na każde zgłoszenie to można mówić o błędzie, ale tak nie było, bo ja na 9 zgłoszeń miałam 2 wygrane. Trudno, nie potrafią sobie poradzić to teraz niech bula z własnej kieszeni.

to prawda, ja miałam 1 email, a zgłoszenia trzy emotka  i nie zamierzam odpuścić 

No jakby policzyć tych wszystkich co się wczoraj pochwalili że wygrali to można się doliczyć około 30-35 osób. Nagród dziennych jest 65 więc czego oni nie ogarniają? Ja myślę że na forum padło max wygranych i było też dużo pudeł. Z racji tego że konkurs trwa od 18-tego listopada (!!!!!!!) to jest coś bardzo dziwnego w tym że dopiero wczoraj taki syf się narobił... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660997 Napisano: 26.11.2019 13:02:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Agnes napisał(a):

to ja na wszelki wypadek zrobię fotkę tego co widze na stronie

Ja zrobiłam printscreena  emotka
Jednak myślę że Ci co mają maile z wczoraj też powinni nagrody dostać... Jednak mail to mail... Zresztą na biednego nie trafiło. Przemysł alkoholowy to gruba kasa. A agencja niech się ogarnie bo straszny cyrk z tą loteria. 

a obecnie to chyba konkurs zablokowany bo ja zgłoszenia wysłać nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660970 Napisano: 26.11.2019 12:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

to ja na wszelki wypadek zrobię fotkę tego co widze na stronie

rób, rób. Kurde a tak się cieszyłam z tej wczorajszej wygranej emotka Paragon odesłany a tu zaraz się okaże że **** bo "błąd mieli"... Niech ich szlak Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660965 Napisano: 26.11.2019 12:45:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@gnieszk@ napisał(a):

Boshhhe, ja to jednak jestem przegrywem. Wczoraj Kropce się coś popierniczyło i rozsyłali maile z wygranymi na prawo i lewo. A ja nawet tam zaliczyłam 3 pudła. To trzeba umieć emotka

Ty się tym w ogole nie przejmuj bo jak się okazuje Ci co wczoraj wygrali to tak naprawdę nie wygrali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660927 Napisano: 26.11.2019 11:59:49 w Wkurza mnie...
slavek napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

3/3 pudła w Tyskim Biedronka... emotka emotka

wczoraj kasą rzucali na prawo i lewo a dziś już pozamykane... Trochę dziwne.

U mnie wczoraj też niestety pudła więc kto miał farta to miał emotka

najpopularniejszy sklep, najpopularniejsze piwo, więc nie ma się co dziwić, ze trudno wygrać

ja się zastanawiam kto przez pierwszy tydzień trwania konkursu w nim wygrywał. No przyznawać się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660898 Napisano: 26.11.2019 11:06:02 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

3/3 pudła w Tyskim Biedronka... emotka emotka

wczoraj kasą rzucali na prawo i lewo a dziś już pozamykane... Trochę dziwne. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660841 Napisano: 26.11.2019 09:03:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś mi może odpowiedzieć czy na ten konkurs łapie się Tyskie 8 pak? Paragon znalazłam...

TAK, bo pisze kup minimum emotka
tylko upewnij się że to GRONIE  emotka

zakup w terminie wskazanym w pkt 7 powyżej co najmniej 4 puszek piwa marki Tyskie Gronie 550 ml - ja nie wiem jakie tam sa opcje z puszkami, ale ma byc 550 ml, jesli takowe sa to jak najbardziej

tak, to napewno puszki tylko jako 8pak (ja wczoraj kupiłam 4 osobne). Dziękuje Wam za odpowiedz emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#6660837 Napisano: 26.11.2019 08:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mi może odpowiedzieć czy na ten konkurs łapie się Tyskie 8 pak? Paragon znalazłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660703 Napisano: 25.11.2019 19:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jakiś dramat z tymi łapkami w dół
już nawet jak człowiek się chwali że coś wygrał dostaje łapę w dół 
no dramat
emotka

ale że wy tak serio łapkami w dół się przejmujecie???? Ja to mam w 4 literach. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6660604 Napisano: 25.11.2019 17:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kermit napisał(a):

avanti99 napisał(a):

anaesth napisał(a):

mi datę po jej wpisaniu na taką, której formularz nie akceptuje i nie da się jej zmienić - to w Firefoxie. A w IE z kolei czepia się "złego formatu" numeru kasy fiskalnej. Z tego wszystkiego wyszło tylko kolejne pudło. Wysyłam ostatni paragon i koniec, nie będę popierać alkoholizmu w moim domu.

ja zostawiam to pod Biedronka

W sensie zostawiasz piwo pod sklepem? Też miałam taki pomysł, żeby gdzieś zostawić, ale zaraz doznałam paranoi, że jakieś dzieci to wezmą. Już wolę kupić paragon na forum.

a jak kupiony paragon wysyła się pocztą?

tak w ciągu 3 dni

no ale fizycznie paragonu nie masz i najpierw ktoś musi ci go przysłać abyś ty mogą go posłać dalej? Tak to działa czy jakoś inaczej? 

trochę inaczej. osoba mająca paragon wyszła do agencji

czyli za Ciebie wypełnia formularz laureata i wraz z paragonem wysyła?? Czy paragon idzie osobno a formularz osobno? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660591 Napisano: 25.11.2019 16:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kermit napisał(a):

avanti99 napisał(a):

anaesth napisał(a):

mi datę po jej wpisaniu na taką, której formularz nie akceptuje i nie da się jej zmienić - to w Firefoxie. A w IE z kolei czepia się "złego formatu" numeru kasy fiskalnej. Z tego wszystkiego wyszło tylko kolejne pudło. Wysyłam ostatni paragon i koniec, nie będę popierać alkoholizmu w moim domu.

W sensie zostawiasz piwo pod sklepem? Też miałam taki pomysł, żeby gdzieś zostawić, ale zaraz doznałam paranoi, że jakieś dzieci to wezmą. Już wolę kupić paragon na forum.

a jak kupiony paragon wysyła się pocztą?

tak w ciągu 3 dni

no ale fizycznie paragonu nie masz i najpierw ktoś musi ci go przysłać abyś ty mogła go posłać dalej? Tak to działa czy jakoś inaczej?  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660572 Napisano: 25.11.2019 16:17:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

avanti99 napisał(a):

anaesth napisał(a):

a jak kupiony paragon wysyła się pocztą? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660533 Napisano: 25.11.2019 15:16:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

bubba napisał(a):

patyk napisał(a):

U mnie z Tyskiego tylko komunikat że dziękują za zgłoszenie i zero maila.... Chyba sobie włosy umyje w piwie, ponoć dobrze działa  emotka emotka

I słusznie. Tylko do tego się to piwo nadaje. Mąż mówi, że tego biedronkowego tyskiego nie da się pić. 

Właśnie najgorsze jest to że tego badziewia nikt u mnie nie pije. 
Swojądrogą ktoś kto wiedział o loterii już 18. 11 nieźle się oblowil. Na stronie biedry nawet nic o tym konku nie ma a i na sklepie zero info.... 

Też mnie to zastanowiło - nigdzie nic o konkursie który już prawie tydzień trwa, chyba wczoraj pierwsze wpisy że ktoś wygrał, strona nie dorobiona (też mój nr telefonu nie wygrał a mail przyszedł) Jedno wielkie HMMM Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660525 Napisano: 25.11.2019 15:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak się okazało "Kinder Bądź Maxi" to tak naprawdę nie wystartował i to co było na necie to nie był oficjalny konkurs emotka Przynajmniej taką dostałam odpowiedz od Ferrero. Szczerze powiedziawszy to zgłupiałam bo konkurs cały miesiąc był aktywny i to na stronie Kinder więc porażka. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6660366 Napisano: 25.11.2019 09:20:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł z Biedronkowego Tyskiego... Po wpisaniu danych strona mi się zwiesiła po czym przyszedł mail ze wygrałam... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6660276 Napisano: 24.11.2019 19:46:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja też się chętnie dowiem - te zabawki z Frozen II mnie nie przekonuja a chetnie bym wziela udzial w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6660259 Napisano: 24.11.2019 18:24:59 w Dziś cieszę się z.....
że Polska ponownie w Eurowizji Junior wygrała!!!!! Piosenka mi się mega podoba! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6659833 Napisano: 22.11.2019 17:52:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na 9 paragonow Tiger 0 wygranych... po co ja biorę udział w takich loteriach??? Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

nanajka81

#6659661 Napisano: 22.11.2019 10:40:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
prosiaczek napisał(a):

Dziś naprawdę nic nie wygralam emotka

Wierzę bo ja też emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6659649 Napisano: 22.11.2019 10:10:16 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

joan napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Ja odebrałam paczkę jak tylko kurier odjechał czyli w jakieś 2 min po włożeniu do paczkomatu. I wiecie co? nawet audiobooka nie wygrałam emotka

Bo nagrody natychmiastowe przyznawane są na zasadzie BRAMEK i nie zależą od czasu odebrania przesyłki, a od momentu rejestracji Twojego zgłoszenia -> nie wstrzeliłaś się w bramkę wypełniając formularz.

Zawsze jest szansa na główną...Audiobook jest chyba przydzielany losowo, może dostałabyś taki, którego nie masz ochoty słuchać?

w ostatnim czasie na kilka paczek inpostu w ani jedną bramkę nie trafiłam - może im się już nagrody skończyły? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0