Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6658830 Napisano: 20.11.2019 11:28:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
prosiaczek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

dzień dobry, poproszę nagrodę, bo dawno nie wygrałam

nie bądź łapczywa, jakieś 5 dni temu pisałaś że wygrałaś pasty i opaskę z NESTLE emotka

Dzień dobry, poproszę o nagrodę, bo DZISIAJ nic nie wygrałam i LOSIE daj coś też Nanajce za jej dobre serce i... pamięć emotka  :P

ach haha dziękuję i życzę DZISIAJ wygranej, w końcu środa i tic tacowe szaleństwo Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6658765 Napisano: 20.11.2019 09:43:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
prosiaczek napisał(a):

dzień dobry, poproszę nagrodę, bo dawno nie wygrałam

nie bądź łapczywa, jakieś 5 dni temu pisałaś że wygrałaś pasty i opaskę z NESTLE emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6658515 Napisano: 19.11.2019 13:28:06 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza dziś mój mąż... siedzi "chory" na L4 (dzień gorączkował) i gra... A do mnie się rzuca że nic nie robię emotka A zaliczyłam już dziś przedszkole, szkołę, prasowanie, zakupy, śniadanie dzieci i sałatkę. To jest nic emotka   Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

nanajka81

#6658367 Napisano: 19.11.2019 05:51:25 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

Ech, dzięki za odpowiedzi. Szkoda, bo przydałaby mi się ta nagroda. emotka Ale może jednak znajdzie się na forum ktoś, kto dostał od nich przesyłkę?

napisz na FB do Tesco, dzięki nim po 5 miesiącach dostałam swoją nagrodę z Tesco magazynu. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nanajka81

#6658030 Napisano: 18.11.2019 09:37:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
reniii napisał(a):

kaka72 napisał(a):

tyle rozstrzygniętych konkursów (nie wspomnę nawet o loteriach) a u mnie żadnych wygranych nawet nie zdążyłam załapać się na zwrot za zakup Moli emotka

Już trzy minuty po północy było po zwrotach. Ja zdążyłam, bo numer konta szybko wkleiłam, zamiast wklepywać po cyferce i poszło. Trzeba się spieszyć żeby się załapać. W zeszłym tygodniu też nie zdążyłam. W temacie to u mnie też wieje pustką od dawna, niestety.emotka

ja miałam wszystko przygotowane więc kopiuj-wklej to się w zeszłym tygodniu załapałam, ale zwroty znikają błyskawicznie... Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

nanajka81

#6656864 Napisano: 13.11.2019 15:29:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

Czy ja coś robię nie tak? Zgłaszam swój udział na stronie tic tac ok. 5 paragonów tygodniowo i przy wybraniu zdjęcia wypełniam resztę i wysyłam. Wówczas nie pokazuje się wgrane zdjęcie paragonu tylko jest usuń zdjęcie lub zmień zdjęcie. Zastanawiałam się czy wszystko robię dobrze bo dziwi mnie to że nic nie wpada a tych paragonów sporo wysyłałam emotka

skoro jest usuń albo zmień to znaczy, że zdjęcie się wgrało a co do ilości wysłanych paragonów -ja od początku też wysyłałam sporo i nic a w ubiegłym tygodniu wpadł voucher na wysłany jeden paragon -to jest loteria emotka

ja od początku wysłałam koło 50 zgłoszeń (albo i więcej bo boję się liczyć) i właściwie już się poddałam, ostatnio z przypadku dwa zgłoszenia puściłam bo mi się walały jakieś zaległe paragony i dziś wygrany polaroid... Loteria, po prostu loteria. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6656841 Napisano: 13.11.2019 14:56:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
aparat polaroid z tic tac - na dwa zgłoszenia w tamtym etapie... bo wszystkich zgłoszeń które do tej pory wysłałam i przeszły bez echa to jakieś 50... emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6656443 Napisano: 12.11.2019 17:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kur(de) co się dzieje z tymi konkursami emotka Jedno wielkie g****.  Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6655734 Napisano: 09.11.2019 19:46:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

monia0303 napisał(a):

goniurka napisał(a):

Czy ktoś już widział płatki Nestle z konkursem z opaskami Star Wars? 

U mnie w delikatesach centrum i Lewiatanie są.

Dzisiaj w kauflandzie były w dobrej cenie 6zł czy jakoś tak emotka

w Carrefour kupowałam, i w Chortenie widziałam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6655724 Napisano: 09.11.2019 19:09:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Ktoś już kupował nivea baby z kubusiem? Dzisiaj objechałam rossmany, kauflandy i kerfury. Nigdzie nie ma  emotka

w zeszłym roku dość późno się pojawiły emotka W rossmanie były końcem listopada, w biedronce w grudniu, w c4 też jakoś w grudniu mi się udało dostać... Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

nanajka81

#6655471 Napisano: 08.11.2019 13:51:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
coraz częściej wkurz mnie łapie gdy kolejna bramka wita mnie "sproboj jeszcze raz" wrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6655254 Napisano: 07.11.2019 19:43:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avanti99 napisał(a):

reniii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

miketyson napisał(a):

Mało maskotek? To Coca-Cola dołoży pod choinkę trochę polarnych misiów XXL.
Proszę, nie grajcie o to, nie wpisujcie do bazy. Nie będzie zainteresowania to nie będzie takich nagród.
P.S. Dziś rano narzekali w radiu że nie radzimy sobie z problemem śmieci....(...)

Mnie dziwi przekonanie rodziców, że ich dzieci nie będą się rozwijały prawidłowo bez kolejnego g* typu czajna-głodek / czajna-krówka / czajna-czitos / czajna-miś... i że taki szmelc to w ogóle jest jakiś "prezent".

Największym g**nem były dla mnie nagrody z konkursu Cheetos - te bluzy, T-shirty, słuchawki itd. To był najgorszy chłam Made in China. Nie chcę nikogo urazić, ale nie chciałabym Głodów za darmo. Paskudne są! Wszystkie konkursowe maskotki do mnie nie przemawiają. Chiński chłam. A jakie maskotki na przestrzeni lat naprawdę były ładne?

To wszystko niestety prawda. Sama wygrałam ten lazybag i był trefny jakiś, bo powietrze uchodziło i rozstałam się z nim bez żalu, tylko niepotrzebnie zaśmieciłam nim dodatkowo świat. Dlatego, w Prince Polo nie brałam udziału, bo takie g..... mnie nie interesują już. 

Chodze do Biedronki tylko jak musze, prawie niczego tam nie kupuje, slyszalam historyjki o tych zwierzakach darmowych za jakies punkty czy naklejki. Kiedys miałam okazje je zobaczyc emotka )), az z ciekawosci zapytalam ekspedientki czy to te zwierzaki, a ona potwierdzila. Matko, ja nawet bym nie pomyslala zeby tak obrzydliwa rzecz zabrac do domu - nawet jakby mi ja za darmo wciskali. Ale jak widac ludziom sie podobaja.

Mi osobiście wszelkie maskotki tyłkiem wychodzą ale 4 głody mam bo akurat serki danio dzieci jedzą i moja konkursowa dusza kazała mi nie marnować paragonów. Na 30 zgłoszeń 5 brzydali trafiłam, dzieci się raz bawią częściej nie. O krowę milki nie grałam, o misie z Coli napewno nie będę nie wspominając że na Chestera też się nie rzucam. Słodziaki z biedronki dzieciom się podobają więc temu zbierałam aczkolwiek też już się walają...   Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6655136 Napisano: 07.11.2019 15:20:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

pikawka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wymogiem konkursu są produkty z postaciami bajki Disneya „Kubuś i Przyjaciele”.
Zachęcamy do zakupu produktu z tej serii i wzięcia udziału w zabawie. Odp od nivea

a co by wychodziło najtaniej z tej serii?

zależy czy trafisz na promocję emotka Rok temu chyba coś koło 15 zł w promocji żele dla dzieci kosztowały. Taniej nie widziałam.

Zakupu można dokonać w dowolnym sklepie ?

tak. w dowolnym w którym uda Ci się to znaleźć. generalnie będą po 19.90-23 zl

Zerknę dziś w Rossmann 

w rossku nie widziałam, w kaufie były po 14,99

w zeszlym roku w moim rossmanie pojawiły się te żele końcem listopada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6655133 Napisano: 07.11.2019 15:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te konkursy schodzą na psy yps przepraszam maskotki - kolejny konkurs który na dzień dobry mnie odrzuca:
https://www.e-kon...ur.html#.XcQld9Xdi_s

1500 maskotek Chestera.... Na co to komu??? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6655122 Napisano: 07.11.2019 14:37:03 w Loterie bramkowe
noska81 napisał(a):

sks900 napisał(a):

patyk napisał(a):

Co jest z tym Prince polo? Tyle nagród dziennych a jakoś tak strasznie mało wpisów na mdw. Ja wiem ze nie wszyscy się chwalą ale mimo wszystko.... 

Szkoda, że pani Wiesława tu nie pisze, bo w ciągu 2 dni, 2 i 3 listopada, wygrała w pp 5 razy...
https://princepolo.pl/#zwyciezcy

a skąd wiesz czy to ta sama osoba? 

imię Wiesława jest mało popularne, wcale bym się nie zdziwiła gdyby to była właśnie pani Wiesia z forum. Ja w PP nic nie trafiłam ale w innych bramkach równie kiepsko mi idzie więc cóż... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6655040 Napisano: 07.11.2019 11:49:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wymogiem konkursu są produkty z postaciami bajki Disneya „Kubuś i Przyjaciele”.
Zachęcamy do zakupu produktu z tej serii i wzięcia udziału w zabawie. Odp od nivea

a co by wychodziło najtaniej z tej serii?

zależy czy trafisz na promocję emotka Rok temu chyba coś koło 15 zł w promocji żele dla dzieci kosztowały. Taniej nie widziałam. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nanajka81

#6654749 Napisano: 06.11.2019 13:31:37 w Wkurza mnie...
freyja88 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

nanajka81 Prowizji nie biorą, jeśli odbiór osobisty (czyli jak olx), albo biorą 10 procent jesli z wysyłką (jak allegro). Takie coś pomiędzy. Nie czaję. 

no to kurde bezsensu. Dobrze że napisałaś tu o tym bo nie będę się w to cale lokalnie bawić skoro to to samo co zwykle allegro...

W allegro bedą mogły od stycznia chyba być tylko firmy, a na allegro lokalnie tylko prywatne osoby.
jak sprzedajesz coś i umawiasz się z daną osobą gdzieś w mieście  to nie płacisz prowizji
jak sprzedajesz coś przez funkcje KUP TERAZ to płacisz 10% prowizji od sprzedaży. 
podobno w wyszukiwarce allegro mają być normalnie wyszukiwane produkty z allegro lokalnie, ale jak się wejdzie w dane ogłoszenie to wtedy przenosi nas do allegro lokalnie emotka  

ach jasne, czyli siła rzeczy muszę na to lokalnie przejść bo firma nie jestem ale zdarza mi się sprzedawać. Kurde, denerwuje mnie to allegro. I te prowizje i że sprzedać coś jest tam bardzo ciężko.

Tak, a jak sprzedasz to i tak nieraz ci nie płacą i się dopominaj o zwrot prowizji... 
mi allegro napisało że mam sprzedaż jak firma i powinienem przejść na konto firmowe... 
tyle że miesiac mam co wypłacę z allegro 20 zł a innym razem 250 zł 
nie wiem czy to takie duże,, żeby mnie firmą nazwać emotka  

widocznie firmy takie obroty mają emotka

Ja to już dawno przestałam korzystać z allegro. Wrzucam tam tylko czasem przedmioty dla "bojączków" z OLXa, którym zależy na kupnie, ale pieniędzy nie przeleją. Uprzedzam o doliczeniu prowizji. Wielu osobom i tak taki układ pasuje. Dzieje się też tak z powodu tego, że nie wysyłam za pobraniem. Za dużo razy się przejechałam. Nieraz zostałam z "uziemioną" przesyłką biedniejsza o koszt wysyłki.

ja korzystam bo przez OLX jakoś sprzedaż nie idzie mimo iż ceny niższe... A za pobraniem też nie wysyłam - identyczna sprawa jak u ciebie. Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

nanajka81

#6654716 Napisano: 06.11.2019 12:10:36 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

nanajka81 Prowizji nie biorą, jeśli odbiór osobisty (czyli jak olx), albo biorą 10 procent jesli z wysyłką (jak allegro). Takie coś pomiędzy. Nie czaję. 

no to kurde bezsensu. Dobrze że napisałaś tu o tym bo nie będę się w to cale lokalnie bawić skoro to to samo co zwykle allegro...

W allegro bedą mogły od stycznia chyba być tylko firmy, a na allegro lokalnie tylko prywatne osoby.
jak sprzedajesz coś i umawiasz się z daną osobą gdzieś w mieście  to nie płacisz prowizji
jak sprzedajesz coś przez funkcje KUP TERAZ to płacisz 10% prowizji od sprzedaży. 
podobno w wyszukiwarce allegro mają być normalnie wyszukiwane produkty z allegro lokalnie, ale jak się wejdzie w dane ogłoszenie to wtedy przenosi nas do allegro lokalnie emotka  

ach jasne, czyli siła rzeczy muszę na to lokalnie przejść bo firma nie jestem ale zdarza mi się sprzedawać. Kurde, denerwuje mnie to allegro. I te prowizje i że sprzedać coś jest tam bardzo ciężko.

Tak, a jak sprzedasz to i tak nieraz ci nie płacą i się dopominaj o zwrot prowizji... 
mi allegro napisało że mam sprzedaż jak firma i powinienem przejść na konto firmowe... 
tyle że miesiac mam co wypłacę z allegro 20 zł a innym razem 250 zł 
nie wiem czy to takie duże,, żeby mnie firmą nazwać emotka  

widocznie firmy takie obroty mają emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6654710 Napisano: 06.11.2019 11:59:50 w Pomocy!!!!
nswe69 napisał(a):

Miał ktoś z paczkomatem tak, że umieścił paczkę, a w systemie jej brak jako "w paczkomacie" i czeka na nadanie ?

Ile się czeka na wyjaśnienie sprawy / sprawdzenie paczkomatu przez kuriera ?

ja tak miałam raz, paczka w paczkomacie a w systemie że jeszcze nie włożona, na drugi dzien była jednak w doręczeniu... Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

nanajka81

#6654686 Napisano: 06.11.2019 11:04:45 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

ach jasne, czyli siła rzeczy muszę na to lokalnie przejść bo firma nie jestem ale zdarza mi się sprzedawać. Kurde, denerwuje mnie to allegro. I te prowizje i że sprzedać coś jest tam bardzo ciężko. Wyświetl w wątku >>
0 0