Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6652076 Napisano: 28.10.2019 12:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

xpac napisał(a):

https://bawsieklockami.pl/

Czy ktoś tutaj z was gra? Udaje wam się? 

.... Wiem że to bramki i ja szczęścia w bramkach nigdy nie miałam... Wysłałam 5 paragonów z mini zestawami  i same pudła

Ale te wyniki to jakieś dziwne emotka

Widziałem jakiś czas temu wpis w MDW, u mnie na jakieś 15 zgłoszeń jedno wielkie zeroooo emotka  grałem o losowych porach 

Ehhh a ja myślalam że mam dużo pudel emotka

ponawiam emotka czy udaje się Wam wygrywać w tej loterii? czy nie gracie?

raz zagralam, nie wygrałam, koniec bajki i marzeń o darmowych klockach lego emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6652074 Napisano: 28.10.2019 12:35:08 w Wkurza mnie...
inter81 napisał(a):

e-e napisał(a):

inter81 napisał(a):

haha chciałem "wygrać" bluze snickers w zapodaj snickersa , żeby mieć co w robocie nosić , więcej szmat do rozdania jak uczestników ale i tak dali tylko wybranym napisałem im żeby se ją wsadzili i zwrócili mi 7 zeta za te batony bo tylko cukru sie niepotrzebnie nażarłem

ooo właśnie patrzę, faktycznie nie trzymają się regulaminu(to mnie wkurza) miało być 100 na etap. Odpisali coś? emotka  

nie nic złodzieje musze robić w starej poszarpanej

a czy zgłoszenia posłaliście wg regulaminu? Czyli " Zrób kreatywne zdjęcie z dowolnym batonem Snickers, i pokaż, jak ktoś z Twojej ekipy zachowuje się kiedy jest głodny, a następnie opublikuj fotkę na Instagramie z hashtagiem #ZAPODAJSNICKERSA i oznacz osobę, którą naśladujesz". Wiele osób nie oznaczyło tej osoby. Wszystkie te które miały oznaczenia dostały nagrodę (przynajmniej z pierwszego etapu bo jego prześledziłam) Wyświetl w wątku >>
1 atka7 0

nanajka81

#6651599 Napisano: 25.10.2019 16:34:57 w Zdjęcia naszych wygranych
majonez napisał(a):

Ma ktoś największego Głoda? Do mnie przychodzą tylko Głodzinka, Głodrórznik i Mały Głód

Proszę o foto największego, albo całego kompletu żeby zobaczyć czy jest DUŻY w porównaniu do reszty  emotka

Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6651521 Napisano: 25.10.2019 12:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Kilka lat temu jakoś inaczej wszystkie te konkursy wyglądały, była mniejsza konkurencja, nie było bramek, wydaje mi się że konkursy były bardziej wartościowe w sensie "zrób coś fajnego", obecnie wszystko polega głównie na szczęściu i kupowaniu coraz większej ilości produktu konkursowego.  

Konkurs i loteria to nie to samo. Każdy może sobie znaleźć coś dla siebie. Nie ma przymusu uczestniczyć w czymś, co się nam nie podoba.

no jasne, przymusu nie ma z tym że porażająca jest ilość konkursów które polegają na szczęściu i kupowaniu. Mało jest konkursów gdzie nic nie trzeba kupić a można wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6651459 Napisano: 25.10.2019 10:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

faworek napisał(a):

asantesana napisał(a):

izkak napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo?https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

"Jak zatem traktować konkursowiczów? Nagradzać, ale tylko w ostateczności! emotka
No tak. Przecież nagradzamy osoby, a nie najlepsze odpowiedzi/hasła reklamowe/zdjęcia/grafiki/filmy itd.  emotka
Ciekawe czy jak w Veneo dają podwyżki to też tylko nowym pracownikom, no bo wiadomo... "Przemo, ty już kiedyś dostałeś".  emotka

Konta, nazwiska, adresy e-mail, a nawet awatary krążą po profilach marek, powtarzając się w bazach zgłoszeń kolejnych konkursów.
A tu Pan przyznaje, ze jego firma ma w nosie RODO emotka

Mam dla nich złotą receptę.
Niech kupią sobie koło i jeb ną się w czoło, ewentualnie blaszkę, a wtedy w czaszkę  emotka  
Stosować w takich skrajnych przypadkach 3x dziennie. Lek nierefundowany, więc muszą najpierw sami wygrać we własnym konkursie, żeby go opłacić. 
Dziękuję,

Ale widzicie, że to artykuł sprzed kilku lat. I pani pisze w nim o konkursach na lajki? Pomijam formę w jakiej to robi, ale ten artykuł jest nie bardzo aktualny i myślę, że nie bardzo nas dotyczy emotka I RODO też wtedy nie było emotka Poza tym, co ma RODO do tego, ze ktoś zauważa, że te same osoby biorą udział w konkursach na różnych profilach?

może i artykuł stary ale powiedziałabym że dość dobrze obrazuje i obecne czasy. Przecież w dużej większości konkursowicze grają po to aby sprzedać. Jak raz wygrają to się nie zatrzymują tylko grają dalej (->patrz tic tac, danonki, carex itepe) a potem handlują. Zwykły konsument tak naprawdę ma coraz mniej szans na wygranie - jeden serek czy jedne tic taki tylko szczęściarzowi dadzą nagrodę, normalnie trzeba tego nakupować od groma aby wygrać (a i to nie zawsze). Powiedziałabym że zapanowała pewnego typu łapczywość (bez obrazy bo nie zamierzam nikogo obrażać) bo na ogół jak się raz wygra a można wygrać więcej to gra się dalej bo co by nie? Wiem jak wygrać to czemu mam sobie szansę zabierać, innym się nie udaje cóż, peszek. Kilka lat temu jakoś inaczej wszystkie te konkursy wyglądały, była mniejsza konkurencja, nie było bramek, wydaje mi się że konkursy były bardziej wartościowe w sensie "zrób coś fajnego", obecnie wszystko polega głównie na szczęściu i kupowaniu coraz większej ilości produktu konkursowego.   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6651406 Napisano: 25.10.2019 07:07:05 w Wkurza mnie...
zielonooka85 napisał(a):

No jak już jesteśmy przy kurtkach.. to mnie wkurza, że moja teściowa jak już tylko pierwszy podmuch zimniejszego wiatru poczuje, gotowa biec do sklepu i kupować dzieciom kurtki i buty zimowe. Wyżej piszecie, że to rola rodzica - i się z tym zgadzam! Odnoszę jakieś wrażenie, że nawet swojego dziecka nie mogę sama ubrać. I później słuchanie narzekania 1) że my tacy biedni pieniędzy nie mamy 2) że tyle butów na korytarzu stoi, tyle ubrań.. etc. Nożesz.. A inna sprawa, że różnych kurtek mamy całe pudło, bo dostaliśmy po starszych dzieciakach z rodziny. Po co mnożyć te rzeczy? 
I jeszcze gadanie pod nosem, że w tych butach zimowych, które ja kupuję wstyd iść z dzieckiem do kościoła. No tak.. bo stawiam na funkcjonalność, a nie wygląd (mieszkamy na zadupiu gdzie zimą jest dużo śniegu, błoto, mokro; a dzieci nawet jak będzie jedna kałuża w promieniu kilometra, to się w nią wpakują emotka  )

Kurcze chciałabym żeby mi teściowa kupiła coś pożytecznego dla dzieci emotka Dla syna mam ubranka po 3 starszych siostrzeńcach to można przebierać ale dla córki muszę wszystko kupować sama, czasami siostra coś kupi ale na ogół wszystko kupuje ja sama. Na święta wolałabym dostać dla niej ciuchy a nie jakieś głupie zabawki którymi się nie bawi. A tu to jakieś dziwne książeczki do kolorowania dostają, to misie, to za mały t-shirt bo nikt nie wpadnie na pomysl zeby mnie zapytać jaki rozmiar ciuchów jej kupuje a jezeli mówię że już 140/146 to jest to kwitowane "Niemożliwe, dziewczynki w jej wieku noszą 134, ty kupujesz ze duze ubrania i za duże buty". A mam kupować za małe? Ja również stawiam na funkcjonalność a nie wygląd emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6651266 Napisano: 24.10.2019 15:02:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trysha napisał(a):

Okmagisterek napisał(a):

edith napisał(a):

Mysia napisał(a):

margo1 napisał(a):

assal napisał(a):

Margo1: Na razie cisza. W wielu sklepach nie wiedzą o co chodzi, więc część osób wzięła białe buty bez nadruku. Chciałam zostawić buty I podać gotowy wzór z nadruku w Tarasach, "nie da się". Co się da? Po iluś tam telefonach, dopytywaniu się itp., na tę chwilę mogę dać swoje zdjęcie. Niestety, nie pokażą mi, jaki efekt będzie końcowy, bo "nie da się". Nie wiem, czemu nie mogę mailem zdjęć wysłać, by mi wizualizację zrobili, ale też "nie da się". Ale i tak do przodu, bo przy pierwszej wizycie w sklepie nic się nie dało emotka  
Wolałabym wziąć buty w dowolnym kolorze bez tego zamieszania i nadruku, ale "nie da się" emotka

Dzięki,miałam nadzieję że przedłużą,ktoś pisał że trwa rozmowa z Converse,bo termin    niezgodny z  regulaminem,ja mam wzór na pendrive ale obawiam się,że od razu mi nie zrobią nawet w Tarasach,a muszę specjalnie jechać bo sklepu się nie nie mam

Nie straszcie, że efektu nie pokażą emotka    ja jak pisałam zgram plik na buty + plik z wizualizacją jak chcę żeby to zrobili zobaczymy co z tego będzie... emotka           Może głupie pytanie ale czy obrazek może być dowolny na buty , podaje się wzór w jakiej firmie  np.pendrive? Czy jest określony  rozmiar wzoru przykładowego ? emotka Czy ktos realizował w Galerii Krakowskiej ? 

Wczoraj w Galerii Krakowskiej siostra odebrała trampki dla siebie i dla mnie! Bez problemu! Tyle, że zwykłe klasyczne białe - nie chcieliśmy customizacji. Nie wiem jak wygląda kwestia z ozdabianiem i nadrukami. Tyle powiedzieli, że wybiera się nadruki z ich katalogu, oni to wysyłają do złotych tarasów i później takie trampki sie odbiera.

W Łodzi niestety też problemy. Tylko białe można odebrać. Nadruków nie biorą na siebie i odsyłają żeby jechać do Warszawy. Jak twierdzą oni się na nadrukach nie znają i nie wiedzą jak by to miało wyglądać. Porażka...

Czytam sobie o tych Waszych butach z nadrukiem którego nie da się zrobić i powiem szczerze że jestem zdziwiona że ktoś z organizatorów wpadł na pomysł żeby dać taką nagrodę do wygrania. Nadruki to nie taka prosta sprawa a na trampkach to już w ogóle, do tego potrzebny jest odpowiedni sprzęt a skąd te sklepy mają go mieć? Wizualizację też ktoś musi robić, efekt końcowy często różni się od tego co się chciało - a bo kolor wyjdzie nie taki, a bo tu miało być inaczej wykadrowane... Jeżeli ktoś z Was dostał buty z nadrukiem to niech się pochwali bo jestem bardzo bardzo ciekawa jak wygląda nadruk.   Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6651255 Napisano: 24.10.2019 14:40:35 w Paragony na trwające konkursy
kupię 10 koniecznie szczęśliwych paragonów z tic tac emotka (nie mam siły żreć tic taków a poddać się głupio) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6651177 Napisano: 24.10.2019 11:41:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
za 4 razem w końcu Śliwka się zlitowała i dała 100 zł... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6651142 Napisano: 24.10.2019 10:26:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wawel i Pentel z kropki Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6651108 Napisano: 24.10.2019 09:28:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

darog napisał(a):

Loteria CAREX (oczywiście ja i znajomi w to nie gramy) mamy info że trzeba memory w 5 sekund ułożyć by 50zł do sklepu dostać..no i matematyczne prawdopodobieństwo wylosowania przy tej stałej grupie- żadne- widac po num paragonów/faktur.
totalna beznadzieja.
Mieciu i 99% reszty laureatów się powtarzają- bo widocznie bez ograniczeń można wygrywać-mają prawo.

Poza tym kto mi wyjaśni?

Podmiotem urządzającym Loterię jest i360 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Łodzi, przy ul. Henryka Sienkiewicza 85/87 lok. 8, 90-057 Łódź
Organem administracji publicznej wydającym zezwolenie na prowadzenie Loterii jest Dyrektor Izby Administracji Skarbowej w Łodzi

ale...??

Regulamin udostępniany jest nieodpłatnie w biurze Organizatora, tj. pod adresem i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5, 15-084 Białystok

i oczywiście nikt nie reaguje na zadane pytania, jak dla mnie jakiś kolosalny cichuteńki wałek...  emotka  a naiwni się nabiorą - przyznaję się, ja też  emotka

W 5 sekund fizycznie nikt tego nie zrobi. Program tak... 
Po co marnowac kase, jesli nie masz szans?

Agencja i360 ma kilka oddziałów, ot żaden sekret. Nie oni jedni...

No to porażka emotka Ja tam się też nabrałam bo naiwna liczyłam że się uda, lepiej w ACTIVIE zainwestować i dostać bez wysiłku bon na 30 zł niż łudzić się że się go w Carexie się ustrzeli. Nienawidzę takich niesprawiedliwych konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6650933 Napisano: 23.10.2019 15:41:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agakaz2 napisał(a):

tic tak tylko w pierwszym etapie dal nagrodę eh szkoda

ciesz się że Ci w ogóle dał... Mi skąpi od pierwszego etapu emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6650864 Napisano: 23.10.2019 13:26:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
chyba najwyższy czas przestać się łudzić że loterie zaczną mnie losować a bramki magicznie się otworzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6650825 Napisano: 23.10.2019 12:16:48 w co chcielibyście wygrać?
wszystko co się da (ale jestem łapczywa!) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6650704 Napisano: 23.10.2019 07:27:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

po nieprzespanej nocy, z elektrolitami pod ręką, chora, przeklinajaca na choroby przynoszone z przedszkola, pokazuję Ci, Tic Tacu, środkowy palec.

chętnie się przyłącze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6650273 Napisano: 21.10.2019 13:14:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czemu ach czemu wciąż zamknięte bramki na mnie czekają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6650205 Napisano: 21.10.2019 09:37:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Co dziś wozi dpd? W sensodyne nie gralam

Może fb loreal men expert? 

Men experta wozi UPS (siostra dostała) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6650122 Napisano: 20.10.2019 19:24:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

rettib napisał(a):

A ja mam pytanie odnośnie innego konkursu - na początku sierpnia wygrałam książkę w konkursie SMS-owym organizowanym przez Media Contact. Książki do tej pory brak. Dzwoniłam, zostawiłam wiadomość, ale też bez odzewu emotka  Jak inaczej się kontaktować? Jakieś podpowiedzi?

Jakiś czas temu walczyłam o butelkę dla niemowląt. Nie udało się. Nikt nie odpisywał, nikt nie odbierał telefonu. Dałam sobie spokój. Odtąd nie biorę udziału w konkursach Media Contact, bo nie ma z nimi kontaktu.  emotka

A z jakiego to konkursu? Jak organizowanego w TESCO Magazyn to wal do FB na TESCO - może Ci się uda wywalczyć swoją nagrodę (ja walczyłam o nagrodę z marca - 5 miesięcy mi zajęło dopominanie się swojego, organizatorem również było Media Contact) Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

nanajka81

#6650037 Napisano: 20.10.2019 09:26:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fantagiro napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Zerro nagród, za to jeden rok więcej na karku. 

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin emotka emotka

no też się dołączam z "najlepszym" emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6650035 Napisano: 20.10.2019 09:07:32 w Wkurza mnie...
helenaa napisał(a):

tereniagno napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A mnie wkurza że dostałam się do testów produktu na katar na familie, produkt do mnie nie dotarł a do 23 października mam wystawić mu opinie emotka

Czy dobrze rozumiem, że w podanym terminie trzeba dostać kataru, żeby przetestować produkt?

Mogę katar oddać za darmo, bardzo chętnie. Niech stanie obok mnie, to przekażę i można będzie dodać opinię emotka

My też testujemy, a przesyłka nie dotarła... 

no przydalo by się ten katar mieć na te 2 dni emotka Porażka takie testowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0