Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6649983 Napisano: 19.10.2019 19:21:52 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Wkurza mnie po raz kolejny wizaż, bo nie rozumiem, jak potrafię na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy wygrać mnostwo kosmetykow,
A tam nie potrafię. Wygrywałam na fb pokonując ponad 300 osób, na innych stronach typu Bioderma lub w konkursach mając pewnie rzesze konkurentów. Na wizażu nie potrafię wstrzelić się w klucz- rymem czy normalnie, krótko bądź długo, poważnie czy z żartem. Niby wartość nagród często mała, ale bardzo mnie to wkurza  emotka

Przez ostatnie 3 lata systematycznie zgłaszam się do testów i NIC. Jak mam opisywać kosmetyki, skoro nie mam możliwości ich testowania? Może podpowiecie jak chociaż raz wygrać? Niby to mała wartość nagrody, ale chodzi o sam fakt!

Jest grupa na fb wizaz na której kilkakrotnie Wizaz pisał, że ktoś kto opini nie wstawił nie wygra u nich nic,zee wybieraja spośród osób, które dawały recenzję 

A mnie wkurza że dostałam się do testów produktu na katar na familie, produkt do mnie nie dotarł a do 23 października mam wystawić mu opinie emotka Tak samo było ponad dwa lata temu jak miałam od nich książeczkę testować - dotarła długo po terminie do którego miałam napisać opinie... Porażka emotka

A na wizażu też na nic się nie łapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6649636 Napisano: 18.10.2019 10:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

violka88 napisał(a):

Czy były już wyniki z konkursu Colorino gdzie było 42000 nagród? Czytałam na forum ze główne poszły ale czy te drobne nagrody tez- ich było bardzo dużo...

Były tylko wyniki z konkursu plastycznego chyba, za hasła nie było żadnych

nie spodziewaj się że dostaniesz zbyt wiele od nich... Rok temu też mieli tyyyle nagród i co przysłali po xxx długim czasie? Marne kredki... Z czego na 3 zgłoszenia tylko jedne dostałam bo przecież na osobę tylko jedne przysługują... W tym roku już udziału nie wzięłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6649589 Napisano: 18.10.2019 08:20:19 w Wkurza mnie...
gryfnobabka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gryfnobabka napisał(a):

Akurat nie mam na myśli tej dyskusji, bo ona jest nie tyle o dzieciach co o świadczeniach, emeryturach itd.
I nawet nie do końca chodzi mi o ten wątek. Są na forum osoby, które wplatają te dzieci wszędzie, w każdym wątku.
Ja też mam dzieci w wieku szkolnym, ale nie zamęczam ludzi gadaniem o nich, bo wiem, że ich to zwyczajnie nie interesuje, a po prostu męczy.
Forum to forum, ale ma określoną tematykę. To jest akurat konkursowe. Są też fora dla matek. Poza tym są i u nas wątki Przedszkolaki i Konkursowiczki w ciąży i tam można sobie o tych dzieciach opowiadać.
Nie rozumiem po prostu kobiet, które definiuje urodzenie dziecka, tak jakby było to jakimś wybitnym osiągnięciem.

Wiesz... czasami to jest wybitne osiągnięcie... Ja poznaję coraz więcej osób które są po przejściach typu poronienie albo od lat się starają o dziecko i jak się już w końcu uda to potem główny temat to dzieci i zachwycanie się nimi i podporządkowanie im całego świata. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6649582 Napisano: 18.10.2019 07:13:25 w Wkurza mnie...
gryfnobabka napisał(a):

Gdy byłam młodsza i bezdzietna też mnie wkurzali ludzie którzy ciągle tylko o dzieciach gadali. Totalnie inny świat. Dopiero gdy swoje urodziłam otworzyły mi się oczy na pewne sprawy. A jak zaczęły rosnąć i chodzić i do przedszkola i do szkoły zrozumiałam jak ciężko matce jest pogodzić pewne rzeczy szczególnie gdy to ona musi rano dzieci obudzić, ubrać, umyć, nakarmić, zaprowadzić do dwóch różnych miejsc, siebie ogarnąć, zdążyć do pracy i być w tej pracy w pełni sprawna choć jest niewyspana bo przy małych dzieciach rzadko kiedy można przespać noc. 500+ to tak naprawdę opłaty na/za dziecko - wiadomo każdy używa tego wg własnego uznania ale w obecnym świecie to jest naprawdę niewiele.

Forum to forum - każdy ma prawo napisać sobie w tym wątku co go wkurza, często go czytam i właściwie dopiero pierwszy raz tu taka dłuższa dyskusja o dzieciach się pojawiła.   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6649400 Napisano: 17.10.2019 14:36:40 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Z tym 500 plus to sa jaja ,kolezanka kiedys mi powiedziala masz 500 plus to cie stac. Mysle sobie ok ,poczekam,az Ty bedziesz miala dzieci i urodziły sie im blizniaki. Z czasem zaczela narzekac,ze malo kasy,ze musi wrocic do pracy,bo maz za duzo nie zarabia, a dzieci kosztuja,.To jej powiedzialam masz 500 plus stac cie na wszystko i wiecie co? Obrazila sie na mnie i od prawie roku sie nie odzywa

haha to masz jedna znajoma mniej Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6649399 Napisano: 17.10.2019 14:34:28 w Wkurza mnie...
no i to jest ta obłuda 500+. Bogacze biorą choć im to na waciki wystarczy, biedaki biorą bo mają szansę przeżyć i dać coś więcej dzieciom. wszyscy na to psioczą ale biorą i wydają. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6649322 Napisano: 17.10.2019 11:35:12 w Wkurza mnie...
mama-l-k-m napisał(a):

Irytuje mnie jak ludzi boli że człowiek dostaje na dzieci 1500zł  emotka
Wczoraj rozmawiałam z osobą z którą pracowałam i oczywiście stwierdzenie że mi się wracać do pracy raczej nie spieszy skoro mam od rządu pieniądze.
A dziś starszy Pan prawie mi auto porysował bo miał problem z wyjazdem, grzecznie mu mówię że niech się ustawi jak stał - ja pierwsza wyjadę to mi odpyskował że biedni emeryci mają stare auta a rodzinki 500+ wypasione z kamerami.
Tylko utrzymanie 3 dzieci kosztuje więcej niż te 1500zł więc samochodu sobie z tego nie kupię, ani nie traktuję tego jako pensji. Chętnie bym wróciła do pracy ale od 15 września bym była na l4 bo jak nie operacja jedna, druga to katary, kaszle i dzieci w domu - ciekawe czy mój wyrozumiały pracodawca by długo to tolerował a inni pracownicy brali moje obowiązki z uśmiechem na siebie..

napisałam się - ulżyło mi chociaż bo w tym miesiącu nom stop słyszę o 500+ i jak to mam super. Ok są dodatkowe pieniądze ale mam świadomość że kiedyś mogę ich nie mieć i nie jest to podstawą naszego utrzymania..

Miałam wrócić do mojej byłej pracy z której 2 lata temu zrezygnowalam bo wtedy usłyszałam że "przestałam być dyspozycyjna a zaczęłam być rozczeniowa (czyli mam dwojkę małych dzieci co sprawia że nie zostaję po godzinach i nie chcę zarabiać minimum). Poszłam na rozmowę i na moje kilka pytań typu "to ile to ma być godzin w miesiącu? od której do której? ile płatne? czy jak się coś zepsuje to ktoś będzie pomagał?" usłyszałam "A co ty takie podejście roszczeniowe masz? A nie wiem ile godzin, zobaczymy. Nie, nikt pomagać nie będzie - ja na wieś będę wyjeżdżać, ja tu potrzebuję pracownika który będzie robił kilka rzeczy na raz a ty się na tym przecież znasz. O widzę że coś ci się nie podoba - no tak ty przecież za państwowe żyjesz to już się pracować nie chce" Na moje słowa że brzmi to strasznie i nie bardzo mi się podoba samodzielna praca na produkcji dodała "No tak, przecież ty zawsze uciekałaś od samodzielności i odpowiedzialności". 6 lat tam na produkcji pracowałam sama. Na pół etatu robiłam pracę za 2 etatowych pracowników. Oczywiście wypłata za pół etatu. Myslałam że po 2 latach coś się zmieniło a tam nadal niewolnika potrzebują... Tak więc dziękuje za takie podejście i taką pracę. Pracodawcy wcale nie są elastyczni i większość z nich to na zasadzie "matce mówimy nie". Chyba że ja mam takiego pecha że na takich trafiam. W każdym razie mam już w tyłku tych którzy twierdzą że 500+/1000+ to takie bogactwo. Niech sobie urodzą dzieci i je chowają to zobaczą na ile to starcza emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#6648929 Napisano: 16.10.2019 08:36:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pokrzywa30 napisał(a):

Jaka ja jestem naiwna ciągle kupuje kolejne paragony na tic tac a to Prince, i nic nie mówiąc już o droższych paragonach jak ferrero, Śliwka, bakalland, velvet itd. masakra oj nadzieja matką głupich  emotka

Witaj w klubie!
Tak samo się łudzę emotka
I jeszcze dziś mój nieulubiony dzień środa - nieulubiony bo TIC TAC zawsze w środy do wszystkich oprócz mnie wysyła powiadomienia o wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6648768 Napisano: 15.10.2019 13:40:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mmonika-94 napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysłaniem formularza laureata z loterii.90lat  Domestos "Graj o bon na nowy tron"? Wszystko uzupelnilam i kliknelam wyslij i cos.sie zawiesilo bo wszystko stoi w miejscu.

a ten konkurs to już się przecież skończył? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6648169 Napisano: 12.10.2019 14:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

patyk napisał(a):

magalan83 napisał(a):

W tym Prince polo da się cos wygrać? Nigdy jeszcze mi się nie udało tam wygrać ale wafelki i tak kupuje bo dobre emotka

Też się zastanawiam, za każdym razem kupuje sporo PP na ich loterie i jeszcze nigdy nie wygrałam. Już sobie obiecywalam że olewam ale cena wzięcia udziału jest niska i nadal w ostatniej chwili przy kasie biorę wafelek łudząc się że może tym razem

Dokładnie u mnie jest to samo emotka

raz jeden mi się udało trafić tam kiedyś 500 zł... pierwszy i ostatni raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6648159 Napisano: 12.10.2019 13:55:34 w Smolar
pini napisał(a):

freyja88 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

Tu nie chodzi o szczęście,  Smolar jest na tyle popie.... ze banuje numery, przekonałem  się na własnej skórze   Smolar i ich ta polityczna poprawność....

i coś w tym jest! 

no to niewiem czym im podpadł mój nr telefonu że mnie nie losują

Z tym blokownaiem to stare dzieje... Kiedyś rzeczywiście można było przyuważyć takie praktyki jak np.polroczna karencja na dany numer. W tej chwili jest zupełnie inaczej. Gram w loteriach i konkursach wieloma zgłoszeniami i zdarza się wygrywać często na jeden numer. Kwestia ilości/jakości zgłoszeń i oczywiście tak bardzo potrzebnego szczęścia emotka

Niestety, nie potwierdzam emotka

czyli rzeczywiście banują?? Ale czemu?? Ja zbyt często u nich udziału nie biorę a jakoś słabo mi idzie, głównie w losowaniach emotka bo jak jest coś kreatywnego to ZDARZA się wygrać ale te losowania masakryczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6648120 Napisano: 12.10.2019 08:59:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magalan83 napisał(a):

Ubolewam nad sobą, że daję się wciągać w lawinę kupowania „tanich” produktów, które paragony i tak w żadnych bramkach nie trafiają.

ferrero, Prince polo, Velvet, Pudluszki, tic tac itp. puszczonych paragonow wiele! A wygranej zero emotka

nie przejmuj się, takich naiwnych jest więcej (np. ja) Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

nanajka81

#6648040 Napisano: 11.10.2019 17:46:17 w Smolar
delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

Tu nie chodzi o szczęście,  Smolar jest na tyle popie.... ze banuje numery, przekonałem  się na własnej skórze   Smolar i ich ta polityczna poprawność....

i coś w tym jest! 

no to niewiem czym im podpadł mój nr telefonu że mnie nie losują Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6648039 Napisano: 11.10.2019 17:46:17 w Smolar
delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

i coś w tym jest! 

no to niewiem czym im podpadł mój nr telefonu że mnie nie losują Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6647845 Napisano: 11.10.2019 10:19:41 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie że wciąż nabieram się na konkursy loteryjne i bramkowe choć wybitnie w nich szczęścia nie mam. Ja się od tego uwolnić?

Wysyłać po jednym zgłoszeniu na każdy taki konkurs- jak się ma wygrać, to się wygra jednym zgłoszeniem. I nie ma potem  kłopotu z szukaniem , który numer paragonu jest zwycięski.

święta prawda, którą będę za przeproszeniem powtarzać aż do 'zarzygania'. Gdy wysyłamy kilkanaście/kilkadziesiąt czy kilkaset zgłoszeń na loterię, to wówczas w systemie loterii jest sporo więcej zgłoszeń nie tylko naszych,ale i ogólnie wszystkich w ogóle, więc nie wiem czy aby wtedy jest łatwiej wygrać.Ja to bym chciała, aby organizator zrobił taki eksperyment,że dajmy na to każdy mógłby zgłosić z jednego maila/ numeru telefonu tylko jeden paragon.Może wtedy zwykły Kowalski miałby większe szanse na wygraną niż osoba posiadająca kilkadziesiąt kont mailowych czy starterów.

Ja uważam że trzeba mieć szczęście i znam kilka przypadków osób które to szczęście po prostu mają. Wyślą jedno/dwa zgłoszenia i wygrają gdy tymczasem ja wyślę 10 i nie wygram. Ja muszę się albo: napracować, znaleźć paragon, wkurzyć się porządnie, nie móc czegoś dostać aby to kupić, analizować przez kilka dni kiedy bramki się otwierają - czyli czytać forum i notować o której kto wygrał - i wtedy tak, wtedy mi się czasami uda trafić. Ale tak z buta - baaardzo rzadko. A w losowaniach to jeszcze rzadziej niestety. Tak więc kto mi odda trochę swojego szczęścia w losowaniach? emotka   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6647607 Napisano: 10.10.2019 14:40:48 w Smolar
ksantypa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

messi napisał(a):

Co raz więcej hurtowników na forum. Jeden użytkownik kupił 150 tic taców. Tu ktos ma pół domu w domestosie za 500 zł, jeśli kupił jak był po 9,99 zł zestaw. Nie dziwię się, że jak zgłoszę 1-2 paragony to nic nie wygrywam  emotka

Ja wysłałam 2 paragony z Domestosa i  dwie nagrody wpadły emotka

u mnie to samo  2/2 -każdy wysyła tyle zgłoszeń ile chce-skoro kupił uczciwie produkt to czemu ma nie zagrać

w tych konkursach trzeba niestety mieć szczęście, ja wysłałam dwa zgłoszenia i zero wygranych. Zresztą ile bym zgłoszeń nie wysyłała to i tak mnie nie losują, zazdroszczę tym którzy mają szczęście wygrywać jednym czy dwoma zgłoszeniami. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6647591 Napisano: 10.10.2019 14:26:46 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że wciąż nabieram się na konkursy loteryjne i bramkowe choć wybitnie w nich szczęścia nie mam. Ja się od tego uwolnić? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6647493 Napisano: 10.10.2019 12:51:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
głupi smolar i głupi domestos emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0