Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6639781 Napisano: 14.09.2019 13:20:51 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Wkurzają mnie takie konkursy jak ten Loreal Men Expert - organizowała go jakaś agencja Gong - pierwszy raz o nich słyszę, chociaż widzę, że już
jakieś konkursy organizowali. Najpierw pytani przez kogoś na fb o wyniki konkursu w jakiś piątek odpisali, że "wrócą z wynikami po weekendzie" (chociaż wg regulaminu mieli jeszcze sporo czasu - bo mieli 15 dni roboczych). Po weekendzie oczywiście wyników nie było, prosili o jeszcze chwile cierpliwości. Po kolejnym weekendzie pytanie odpowiadali zasłaniając się regulaminem, że mają 15 dni roboczych od zakończenia konkursu. Po tych 15 dniach roboczych wyników dalej nie było! Po 17
dniach roboczych od zakończenia konkursu napisali, że zwycięzców poinformowali w wiadomościach prywatnych, potwierdzili też, że zarówno fb jak i insta są powiadomieni, co nie było prawdą, bo jeszcze przez kilka godzin informowali zarówno uczestników na fb jak i na insta. Ja jestem wyrozumiała, ale takie akcje są męczące... Rozumiem, że czasami ktoś się z czymś nie wyrobi, ale po co takie zwodzenie i ściemnianie. Niech napiszą, że bardzo przepraszają, ale nie dadzą rady rozwiązać konkursu w terminie iu proszą jeszcze o dwa dni, niech poinformują o skończeniu informowania rzeczywiście po tym jak skończą informować! Niech nie ściemniają, że wrócą z wynikami po weekendzie, jeśli nie mają takiego zamiaru! Pomijając już to, jakie zgłoszenia nagrodzili.. duża część to dramat, a wiele moim zdaniem fajnych nie docenili, al to już subiektywna ocena. I nie piszę tego, z zawiści, bo wygrałam w  tym konkursie, ale mam duży niesmak po nim. Nie lubię takich wygranych.

A skąd wiesz co nagrodzili? Też brałam udział w tym konkursie, wygrałam kosmetyki. Jak napisali że "wygrani zostali poinformowani" to rzeczywiście tak było przynajmniej u mnie i u kolegi który mi napisał że również załapał się na kosmetyki. Więc ja się tam do nich nie rzucam, rzucać się będę jak mi ich nie przyślą emotka Ale może nie będzie tak źle i nie będę musiała 5 miesięcy czekać na nagrodę tak jak od Tesco Magazynu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6639243 Napisano: 12.09.2019 17:37:41 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Z tym zbieraniem to racja kiedyś nic się nie wyrzucało bo wszystko się przyda,bo będą jeszcze gorsze czasy.Aż mi wstyd ,że trafiłam 3 krowy i 1 głoda.Bo mi to niby na nic a jakoś kusi grać.Moja mama nadal ma rzeczy z lat 70 i 80 .I nie chce w sumie ich wyrzucić.Nic mnie wkurza bo dotarło do mnie ,że mam więcej niż potrzebuję.A wszędzie nagabują kup mnie ,promocja,okazja,to się nie powtórzy................I zarastamy w następne rzeczy koszmar.

Rozumiem Cię, też się z tym zmagałam i w sumie dalej walczę emotka Ale dużo dała mi książka Marie Kondo - Magia sprzątania - zupełnie zmieniła moje podejście do nabywania i pozbywania się rzeczy emotka Bardzo udało mi się dzięki niej odgracić (mojej mamie też!) Dużo mi dał też jakiś program o minimalistach i minimaliźmie, który obejrzałam a do tego też podejście zero waste - ze względu na troskę o naturę i o to, żeby moje dzieci miały jeszcze, gdzie żyć emotka Nie gram o ten szajs, bo ani to sprzedać ani komu podarować i wkurza mnie, że dalej jest dużo takich konkursów. Czasami mam ochotę ponabijać i powygrywać ten badziew fałszywymi zgłoszeniami, żeby organizator został z kilkoma tysiącami małych głodów emotka emotka

... podbijając tym samym sztucznie statystyki akcji. Bo zleceniodawca / prezes, którego Interesują CYFERKI - dostaje info o ilości zgłoszeń na dzień, do tej pory ...
A Organizator, ze nie wyda dziś to wyda jutro  emotka  oszczedzając kase zleceniodawcy na nagrody...
I pamietaj, ze zawsze masz szanse na rezerwy, co wyczysci magazyny.

Sponsora ZAWSZE interesuje ZAINTERESOWANIE akcja a nie niewydane nagrody.
A zapis "jedna nagroda na gospodarstwo" - fałszywie podbijaj statystyki.

ja jestem ciekawa co Kinder zrobiło z tymi 38 tysiącami bzdurnych książeczek imprezowych szumnie nazwanych przez nich "unikatowe" za 3,57 zł emotka (wiem, było 45 tysięcy ale może z 7 tysiaków rozdali?) Wyświetl w wątku >>
2 joan, nkba 0

nanajka81

#6638836 Napisano: 11.09.2019 18:09:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bandit napisał(a):

tic tac emotka  
50 losów i lipaaaaaaaaaa aaaaaaa

odczarujcie tą loterie emotka

no to chyba masz mega pecha... Ja nie wygralam nic przy 5 losach, inni wygrali wysyłając jeden albo dwa a jeszcze inni 30-40... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6638815 Napisano: 11.09.2019 17:00:55 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że przegapiłam pierwszą edycję konkursu Tic tac, a tak wiele osób chwali się wygranymiemotka

jeszcze 14 przed tobą... ja wzięłam udział w pierwszym etapie i nic nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

nanajka81

#6638553 Napisano: 11.09.2019 09:25:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

No to zaczynamy dziś TicTacowe show... Minimum jedną nagrodę poproszę za 1.tydzień  emotka

też z nadziej a czekam na wyniki emotka

bez wiary bo w tych losowaniach nie mam zbyt wiele szczęścia ale może tym razem? Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

nanajka81

#6637787 Napisano: 09.09.2019 10:08:48 w Wkurza mnie...
również współczuje i trzymam kciuki aby było dobrze. A swoją drogą przypomniała mi się taka sytuacja z 19 lat wstecz. Babcia po operacji serca była w szpitalu w Katowicach więc siostra zamiast do szkoły pojechała ją odwiedzić. Jaki był jej szok gdy w szpitalu dowiedziała się że babcia od dnia wcześniejszego nie żyje i właśnie robią jej sekcję. Nikt nie poinformował mojej mamy że babcia zmarła, nikt nie pytał o zgodę na sekcję (a telefon stacjonarny mieliśmy)   Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

nanajka81

#6637771 Napisano: 09.09.2019 09:43:35 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

...chamstwo niektórych lekarzy.

Gdy człowiek próbuje się dowiedzieć o stan bliskiej osoby telefonicznie, bo szpital daleko, dzwoniący nie chce wiedzieć cudów, chce tylko żeby lekarz powiedział, że chory jest po nocy w takim samym stanie jak był, że nic złego się w nocy nie wydarzyło, a końcówka rozmowy wygląda tak:

(...)
- nie udzielę Pani takiej informacji.
- Panie doktorze, ale dlaczego? Przepisy przecież nie zabraniają, mogę podać wszystkie dane, żeby mnie pan zweryfikował, mogę podać dane chorego, dane swoje, włącznie z wszystkimi danymi poufnymi, będzie Pan wiedział, że jestem osobą upoważnioną w dokumentach. Błagam. Niech mi pan tylko powie, czy nie jest gorzej...
- nie udzielę Pani takiej informacji.
- ...ale dlaczego?
- bo nie. Jak Pani chce to sobie Pani może na mnie złożyć skargę.

I tu odkłada słuchawkę.
W obliczu ciężkiego stanu chorego, rozpaczy rodziny... To jest lekarz? Gdzie on ma serce? emotka

to są przepisy i biurokracja niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6637678 Napisano: 08.09.2019 20:03:34 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

obecnie wkurzają mnie konkursy w których do wygrania są tysiące maskotek i ubrania z wielkim logo reklamowym. Nie wiem jak można się jarać że się maskotkę wygrało w ilości xx... emotka

Mam podobne zdanie.. no ale niektórych cieszą..

a potem na OLX całe stosy tych maskotek do kupienia za jakieś masakryczne ceny... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6637674 Napisano: 08.09.2019 19:58:00 w Wkurza mnie...
obecnie wkurzają mnie konkursy w których do wygrania są tysiące maskotek i ubrania z wielkim logo reklamowym. Nie wiem jak można się jarać że się maskotkę wygrało w ilości xx... emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6637538 Napisano: 08.09.2019 09:16:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Twoja nagroda: specjalny zestaw Zebry (maskotka, worek gimnastyczny, długopis, bidon)  Prosimy o przesłanie oryginalnego paragonu potwierdzającego zakup w celu uwierzytelnienia i swojego numeru telefonu w ciągu 10 dni kalendarzowych na następujący adres:   Maxxon Reklám Kft. 2120 Dunakeszi, PF 125.  (Aby zapewnić identyfikację polecamy przesłać wszystko listem poleconym za potwierdzeniem odbioru.)

Punkt 1.1 i 2 regulaminu mówi, ze agencja jest za granicą, więc bylo to logiczne, ze tam trzeba wysłać paragony. Aczkolwiek musze powiedzieć, ze pierwszy raz się z takim czyms spotkałam.

tak wiem. w dzisiejszych czasach szybciej byłoby mailem.

na moje oko wartość nagrody to jakieś max 20 zł... To opłaca się za granicę paragon wysyłać?? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6637222 Napisano: 06.09.2019 15:24:07 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp?

jedna forumowiczka miała ten sam problem - wysyłała zgłoszenia i jedyne co dostała to powiadomienie na ekranie że zostało wysłane a tak naprawdę potem się okazało że zadne zgłoszenie nie dotarło. Może vanillasky-2017 Ci pomoże bo ona miała właśnie taki z nimi problem. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6637203 Napisano: 06.09.2019 14:19:58 w Udane wymiany - polecane nicki:)
pink086,
Nie wymiana ale koszulki LECHA po taniości za co serdecznie dziękuje emotka I polecam! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6637202 Napisano: 06.09.2019 14:18:07 w Udane wymiany - polecane nicki:)
mama02,
Wymiana załatwiona bezproblemowo! I jeszcze niespodziankę w postaci maskotki Bakusia dostałam gratis! Dziękuje! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6637175 Napisano: 06.09.2019 13:22:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
azaflora napisał(a):

Dostałam pięć paragonów Milka i wszystkie spudłowałam, toż to ujma na honorze  emotka

jaka tam ujma! Gdybyś spudłowała i nie wygrała samochodu to rozumiem ale walczyć tak o krowę??? Wyświetl w wątku >>
1 azaflora 0

nanajka81

#6636904 Napisano: 05.09.2019 16:54:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bilet do kina z Leibniz z wczoraj i drugi u siostry z przedwczoraj. 

1 bilet? Bo na stronie jest napisane, ze podwojne zaproszenie i zwiatpilam emotka

podwójny Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6636880 Napisano: 05.09.2019 15:13:53 w Informują
sms bilety z herbatników Leibniz - z wtorku i środy Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6636873 Napisano: 05.09.2019 14:49:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
bilet do kina z Leibniz z wczoraj i drugi u siostry z przedwczoraj.  Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6636350 Napisano: 04.09.2019 11:21:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marfiusza napisał(a):

zubi napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

marfiusza napisał(a):

Czy z Domestosa przychodzi jakieś potwierdzenie na maila?

ja nie miałam

na 2 zgłoszenia tez nic nie przyszło

Dzięki za odp! emotka

w pierwszy dzien przyszło, w kolejny już nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0