Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6636046 Napisano: 03.09.2019 14:26:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

@nanajka

To nie jest kwestia prowizji, którą narzucają sobie poszczególni pośrednicy, tylko tego, że na polskim rynku wartość rynkowa TEGO TYPU gadżetu to X zł - i taką się podaje do regulaminu. Bo podatki są liczone od wartości rynkowej brutto, a nie od tego, co na fakturze, inaczej mógłbym się  dogadać z dealerem, że sprzeda mi auto do konkursu za 1 zł w zamian za np. obecność logo w kampanii TV i nie zapłacić podatku od nagrody - a tak nie jest.

Ja pisałam o gadżetach (kubki, maskotki, koce, koszulki, breloczki itepe) a nie autach i porządnych nagrodach emotka Po prostu wiem jaką mają wartość przy zakupie i po oznakowaniu a za ile są potem sprzedawane "dalej". Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6636016 Napisano: 03.09.2019 13:14:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

joan napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

.......

Tutaj pojawiają się dwie kwestie:
1) rozpapranie ogromnej kwoty pieniędzy na mniejsze nagrody -> jestem w stanie w jakimś stopniu zrozumieć opinię case'a, chociaż się zawsze zastanawiam, kto robi te badania, co to są później podstawą marketingowych działań emotka
2) kompletnie walnięte w dekiel wybieranie owych mniejszych nagród -> byle śmieć, byle plastik, byle nie wspierać rodzimego rękodzieła, byle bylejakość, byle... tanio. To już lepsze są zestawy produktów, bo z logicznego punktu widzenia, jeśli niekonkursowy klient dany produkt kupuje, ucieszą go następne.

Joan w pełni się z Tobą zgadzam!
Oczywiście, że lepsze produkty firmowe niż ta chińszczyzna za parę groszy. No chyba, że organizator winduje sobie cenę nagrody (np princepolo), że coś warte niby 250 zł a u innego to samo 50 zł. W końcu On i tak dostaje na kampanie konkretną kwotę a kosztorys, no cóż...
No i też zastanawiam się kto i gdzie te badania robi??? Bo wśród konkursowiczów analiza byłaby zupełnie inna. Jest bardzo wielu konkursowiczów, którzy zainwestują połowę wartości auta żeby wygrać nowe a "mugol" tylko grosze. A na przykładzie mojej wsi i znajomych mogę spokojnie stwierdzić, że jeśli "mugol" nie wygra badziewia to potem i tak już nie zagra!

Dla mnie nagrody w postaci maskotek to szajs do entej... emotka Pewnie, zdarza mi się zagrać bo jednak jem niektóre produkty a skoro mam paragon to w sumie szkoda zmarnować aczkolwiek na ogół nie udaje mi się wygrać i szczerze powiedziawszy to oddycham z ulgą. Jako że pracowałam w agencji reklamowej która różne takie badziewia zamawiała z Chin i znakowała to wiem ile są warte - zamawiane hurtowo kosztują kilka złotych + oznakowanie że to DANONE/Milka/coś innego - ich wartość wzrasta kilkukrotnie. Np kubek sublimacyjny - koszt zakupu 5 zł, koszt nadruku 4 zł (im więcej się zamawia kubków tym kubki są tańsze i tak samo jest z kosztem nadruku) = 9 zł, Ci którzy to zamawiali nie płacą za kubek 9 zł a 20 (bo jeszcze trzeba handlowca opłacić i pracownika który to znakował i szefa...) więc zanim ten kubek dotrze do właściwego zamawiającego to już jego koszt to jakieś 50 zł. I tak samo jest z tymi wszystkimi maskotkami. Regulaminowo 50 zł a w rzeczywistości max 10 emotka Produkt słabo przydatny bo dzieci na ogół się pobawią 10 minut i rzucą gdzieś w kąt. Ot zbieracze kurzu.  Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6635870 Napisano: 03.09.2019 09:16:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

nawet krówki z milki nie potrafię wygrać  emotka

dajże spokój... Jeszcze ich będziesz miała za dużo - to dopiero początek konkursu... Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

nanajka81

#6635758 Napisano: 02.09.2019 20:07:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

O matko zaczęło się - krowy i maskotki Głoda... emotka

a w Biedrze słodziaki:)

racja, zapomnialam o slodziakach.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6635744 Napisano: 02.09.2019 19:32:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O matko zaczęło się - krowy i maskotki Głoda... emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6635616 Napisano: 02.09.2019 13:25:28 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kupiłem tydzien temu temperówkę elektryczną na Allegro za 35,99 zł a dzis ta sama aukcja ta sama temperówka 15,44 zł Nosz kur... 20 zł w plecy, miałbym 2 :( 

no widzisz! Po co się śpieszyć było? emotka A swoją drogą jaką kupiłeś?

https://allegro.p...a-baterie-6443154144 jednak 15,88 a nie 15,44 emotka
no widzisz... potrzebna była to się kupiło emotka
chyba że kupie jeszcze emotka    

nie strugaj wariata:)
a może zwrot zrobisz:)

Nie da rady emotka użyta już emotka

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kupiłem tydzien temu temperówkę elektryczną na Allegro za 35,99 zł a dzis ta sama aukcja ta sama temperówka 15,44 zł Nosz kur... 20 zł w plecy, miałbym 2 :( 

o mam taką samą, świetna jest! Ale ja kupowałam jak kosztowała 19,90 (z dwa lata temu) A ostatnio mi córka mówi że "jeju, takie to ciężkie WSADZANIE kredki do temperówki i trzymanie jej". Aż mną zatrzęsło bo sobie przypomniałam jaką ja miałam w jej wieku - taką na żyletkę....

No to widzisz... były inne po 15-16 zł ale se myśle że tanie to dziadostwo emotka a wyszło na to że kupiłem drożej to co teraz za 16 zł emotka
no trudno. Przynajmniej jak mówisz że dobra jest to mnie pociesza...
u nas temperówki te zwykle do obracania, ale ostatnio jak strugalem to 3 kredki się tylko połamały i postawiłem na coś lepszego emotka   

no to będzie pan zadowoloooony emotka (ja jestem - chyba bym umarła gdybym miała te wszystkie kredki strugać ręcznie...) Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6635605 Napisano: 02.09.2019 13:00:29 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

W tym roku szkolnym synek będzie miał na 7.30 do szkoły a córcia na popołudniu  emotka miało nie być popołudniówek... Ile się olatam do tej szkoły  emotka

kicha emotka Co to za godzina 7:30? Moja drugoklasistka za to 2 razy w ciagu tygodnia idzie na 11:50, raz na 12:50 i dwa razy na 8:00. Też się nalatam bo syn do przedszkola a przedszkole 2 kilometry od szkoły... emotka

Już ta 7.30 pal licho, bo tak miały razem rok temu, kończyły o 11 i całe popołudnie było wolne, ale te popołudniówki? emotka one mnie przerażają...

Da się przeżyć wierz mi... My kolejny rok taki popołudniowy... O 16:30 kiedy wracamy to w pazdzierniku ciemno i az strach emotka Poza tym ze srody na czwartek jest beznadziejnie bo wraca o 16:40 a w czwartek na 8:00 i wez tu sie naucz...

Ja może bym tak tego nie przeżywała, gdybym...ze tak powiem była w formie...Nie spodziewałam się, że będą te popołudniówki emotka

do świetlicy nie możesz prowadzać rano i zostawiać? Ja wiem że dzieci średnio chcą w świetlicy być ale jak się nie da to trzeba kombinować... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6635602 Napisano: 02.09.2019 12:58:25 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

o mam taką samą, świetna jest! Ale ja kupowałam jak kosztowała 19,90 (z dwa lata temu) A ostatnio mi córka mówi że "jeju, takie to ciężkie WSADZANIE kredki do temperówki i trzymanie jej". Aż mną zatrzęsło bo sobie przypomniałam jaką ja miałam w jej wieku - taką na żyletkę.... Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6635601 Napisano: 02.09.2019 12:55:11 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

W tym roku szkolnym synek będzie miał na 7.30 do szkoły a córcia na popołudniu  emotka miało nie być popołudniówek... Ile się olatam do tej szkoły  emotka

kicha emotka Co to za godzina 7:30? Moja drugoklasistka za to 2 razy w ciagu tygodnia idzie na 11:50, raz na 12:50 i dwa razy na 8:00. Też się nalatam bo syn do przedszkola a przedszkole 2 kilometry od szkoły... emotka

Już ta 7.30 pal licho, bo tak miały razem rok temu, kończyły o 11 i całe popołudnie było wolne, ale te popołudniówki? emotka one mnie przerażają...

Da się przeżyć wierz mi... My kolejny rok taki popołudniowy... O 16:30 kiedy wracamy to w pazdzierniku ciemno i az strach emotka Poza tym ze srody na czwartek jest beznadziejnie bo wraca o 16:40 a w czwartek na 8:00 i wez tu sie naucz... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6635592 Napisano: 02.09.2019 12:48:04 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

no widzisz! Po co się śpieszyć było? emotka A swoją drogą jaką kupiłeś? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6635591 Napisano: 02.09.2019 12:46:35 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

kicha emotka Co to za godzina 7:30? Moja drugoklasistka za to 2 razy w ciagu tygodnia idzie na 11:50, raz na 12:50 i dwa razy na 8:00. Też się nalatam bo syn do przedszkola a przedszkole 2 kilometry od szkoły... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6635366 Napisano: 01.09.2019 14:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amif napisał(a):

kermit napisał(a):

Przykro mi, ale to bez szans. Ludzie rzucają się na takie gadżety niestety. Za moment będą wpisy typu "Krówka i u mnie emotka Dobre i to", prośby o pomoc w wygraniu krowy itd.

kiedyś były do wygrania duże maskotki Milki (wg regulaminu coś koło 100zł), wygrywałam je chyba 2-3 lata z rzędu, rozdawałam znajomym, do dzisiaj dzieciaki maja te krowy i są to ulubione ich maskotki, może dlatego, że duże i można się do nich przytulić, sądzę, że te nie będą takie małe, regulaminowo 50łż i 25x33cm, pewnie też znajdą swoich amatorów, zwłaszcza, ze koszt udziału w konkursie to ok. 2zl za batonik Milki

patrzac po obecnych wartosciach regulaminowych a tym co sie dostaje (np lezuch o wartosci regulaminowej 450 zl) to jednak jest olbrzymia roznica... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6635281 Napisano: 01.09.2019 09:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margo1 napisał(a):

Nie mam zwrotki z 4321 na Orange,może mają za dużo zgłoszeń na ostatni dzień, a co do Milki to ja chętnie biorę wszelkie pluszaki,jak nie dzieci,to psy się nimi bawią,za darmo to nie żal jak zniszczą 

jokan napisał(a):

reniii napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

reniii napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ocho, zacznie się rzucanie na krowy emotka
https://www.e-kon...-delikatnosc.htmnie, d

Nie, dziękuję  emotka

Ja też o to badziewie bić się nie zamierzam. Zauważyliście, że coraz bardziej szajskie te nagrody? Takie krowy dawali w Tesco za zakup Milki, za jakąś kwotę i szału ludzi przy tym jakoś nie zauważyłam.

ano szajskie a maskotki to jest szajstwo do potęgi... Tylko się to wala i nic z tego nie ma. Krowy jeszcze nie mam ale jakoś hm nie za bardzo chcę mieć...

Nie patrzyłam jeszcze w regulamin, żeby sprawdzić cenę tej nieszczęsnej krowy, ale czy nie lepiej, żeby dali chociaż po 20 zeta, zamiast tego szita.

No chyba ich pogięło, ta krowa kosztuje prawie 5 dych, według agencji. Chyba ktoś upadł na głowę i to z dużej wysokości. Że już nie wspomnę o kosztach transportu tej mućki.

moze i szajskie, ale male dzieci sie z pewnosci uciesza z takiej krowki, moze ktos bedzie gral o nia na prezent, czemu nie?

Ja to bym ani takiego prezentu nie chciała ani tym bardziej nie dała mimo iż mam w rodzinie kilka maluchów. Jeszcze gdyby ta krowa muczała to co innego a tak? Wolałabym wygrać vocher na 5 zł na czekoladę czy ciastko z Milki niż to coś. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6635149 Napisano: 31.08.2019 20:00:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ocho, zacznie się rzucanie na krowy emotka
https://www.e-kon...-delikatnosc.htmnie, d

Nie, dziękuję  emotka

Ja też o to badziewie bić się nie zamierzam. Zauważyliście, że coraz bardziej szajskie te nagrody? Takie krowy dawali w Tesco za zakup Milki, za jakąś kwotę i szału ludzi przy tym jakoś nie zauważyłam.

ano szajskie a maskotki to jest szajstwo do potęgi... Tylko się to wala i nic z tego nie ma. Krowy jeszcze nie mam ale jakoś hm nie za bardzo chcę mieć... Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

nanajka81

nanajka81

#6634527 Napisano: 29.08.2019 18:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

bandit napisał(a):

rower goose pure - macie koszyk ?

agencja twierdzo ze koszyka nie maiło być 
kurde wpisuja wartosc 900 zeta czyli ze sklepu z koszykiem a kupują pewnei taniej bez koszyka emotka

festiwalowy zestaw durexa wg regulaminu - 430 zl + zestaw gumek 80 zł = 510 zł a w rezultacie to festiwalowe coś nie warte wiecej niż 80 zł? (koc marnej jakości, torba - ujdzie, kubek bambusowy - średni, koszulka - obciachowa, druga torba - ujdzie) Zestaw gumek - cena sie zgadza. Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

nanajka81

#6634396 Napisano: 29.08.2019 13:41:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
grandprix napisał(a):

20 zł do allegro z visy

u mnie też 20 zł - w końcu jakaś wygrana z VISY Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6633844 Napisano: 28.08.2019 07:58:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
maryam napisał(a):

Jak dla mnie, to są różne zdjęcia emotka Fotomontaż to nie jest chyba? Ma gościu swoje "5 minut", niech śmiga. emotka

ano emotka Jak widać wystarczy kilka motywów i już do wszystkich możliwych konkursów można się zgłaszać emotka

https://www.faceb...588328573159/?type=1

https://www.faceb...289554101&type=1 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6633642 Napisano: 27.08.2019 13:04:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
koszulki LECH - dzięki pink086 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6633511 Napisano: 27.08.2019 09:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

czy działa Wam "wstrzasnij glodem?" bo mi po wpisaniu kodu nie da sie wcisnać "gotowe"

nie działa
napisałam maila do nich

odpowiedź

Prosimy o chwilę cierpliwości. Nastąpiła awaria serwerów, trwa naprawa; wg wstępnych zapewnień operatora, około południa wszystko powinno działać prawidłowo.  

mogliby w ramach nie działania otworzyć te nieszczęśne bramki z 50 zł emotka Na razie na 7 strzałów - 3 pudła, 3 serki truskawkowe i 1 w saszetce. Idzie mi lepiej niż w pierwszej edycji emotka (tam trafiłam aż jeden serek na około 20 strzałów) Wyświetl w wątku >>
0 0