Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6633505 Napisano: 27.08.2019 09:42:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

czy więcej niż jeden kod na danio w Biedronce można użyć w jednej transajcji

przy zakupie jednego/dwoch/trzech/miliona danio przy jednej transakcji (jeden paragon) dostaje się tylko jeden kod. Dlatego najlepiej rozkładać danio na więcej paragonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6633496 Napisano: 27.08.2019 09:15:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzikuska21 napisał(a):

cinamoon napisał(a):

Czy wygrał ktoś w Nutelli dwa razy na jedne dane? Widzę że się powielają dane w wynikach, ale to może być zbieżność danych. 

A gdzie można znaleźć wyniki nutelli?

http://zloteprzeb...-na-dzien-dobry.html Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6633479 Napisano: 27.08.2019 08:24:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy działa Wam "wstrzasnij glodem?" bo mi po wpisaniu kodu nie da sie wcisnać "gotowe" Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6633374 Napisano: 26.08.2019 16:36:29 w Informują
ktosiu napisał(a):

dzwoni Nestle (z dziennymi) chyba z soboty

wg mnie z piątku bo wtedy brałam udział Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6633373 Napisano: 26.08.2019 16:34:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw płatków nestle i rano serek Danio w saszetce Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6633277 Napisano: 26.08.2019 11:45:38 w co chcielibyście wygrać?
Na ten moment marzy mi się: depilator świetlny Lumea, 4 kółka i wakacje w świecie... Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

nanajka81

#6633101 Napisano: 25.08.2019 12:50:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czytam i jestem w szoku, jakie ludzie mają problemy, a nadgorliwość mówią, że gorsza niż faszyzm! Wy tak serio, każdą fotę z jakiejkolwiek galerii rozkładacie na części pierwsze, analizując, co i gdzie wcześniej ktoś wrzucał, co doklejał... zazdroszczę Wam czasu. Niech sie ludzie cieszą piwkiem... dobrze, że konkursy foto to nie moja bajka.

P.S Pierwszy raz cieszę się, że nie publikują nagrodzonych haseł, tak często jakbyśmy tego chcieli, bo zaraz byłoby, że ktoś
wykorzystał słowa, które przecież są w słowniku związków frazeologicznych tudzież użył przysłowia, które jest ludowe a nie jego!

PS Potępiam PLAGIATY, i kradzież czyjegoś całego zdjęcia czy tekstu. Ale dopatrywać się go w pojedynczych elementach to jest już lekka przesada!

ja doceniam robotę innych i jak ktoś robi to samo ujęcie ale z innymi produktami to niech mu będzie, narobić się trzeba, tylko że potem jak się tak patrzę po różnych konkursach to od razu mi się rzucają w oczy te same ujęcia i trochę mnie to śmieszy. Mnie się takie coś nie zdarza bo jednak nie jestem maniakiem konkursowym i nie gram dla zysku tylko dla zabawy i chęci sprawdzenia swoich sił i kreatywności a jak coś wygram to wiadomo - fajnie. Ale przy takiej kreatywnej konkurencji jaka panuje to wiadomo, wygrać ciężko. Śmieszy mnie konkurs Reginy "pokaż swój świat" bo niektóre marne zdjęcia mają dużo głosów a autor jeszcze na swoim profilu wypisuje że "ten kto ma więcej punktów od jego zdjęcia to oszust i robot". Caly ten konkurs jest dziwny, niby można głosować raz dziennie a to nieprawda - można co godzina samemu sobie punkty nabijać z miliona przeglądarek i komputerów. Pierwszy etap się skończył a nadal głosować można było co sprawiło że po dwóch dniach od zakończenia etapu pierwsza 50-tka najwyżej punktowanych zdjęć się zmieniła.     Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6632965 Napisano: 24.08.2019 15:18:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

tak mi się w oczy rzuciło to zdjęcie:

https://milkonadr...galeria-konkursowa13
https://www.faceb...p;type=3&theater

ten sam pomysł tylko inne marki emotka

Faktycznie osoba chyba ta sama, ten sam pomysł i różne produkty konkursowe wydoklejane na kartonach. Pewno ten ktoś tamtym zdjęciem wygrał i teraz też zamierza.

Tutaj chyba też ktoś poprzycinał i wydoklejał siebie do innego zdjęcia.
https://www.googl...docid=dZloAt0v68QqcM

Skad wiesz, ze "SIEBIE"???
Jak robic wyklejanke z pożyczonych elementów to głupio siebie ujawniać  emotka
Żałosne jak leniwi sa pracownicy agencji w weryfikacji zgłoszeń... promocja braku zainteresowania...

W sumie to racja, pewno i nie siebie użyła do tego zdjecia. Celna uwaga. 

I teraz pomysl, ze to Ty robisz na produkcji w Mlekpolu za minimum... Albo jesteś rolnikiem, który odstawia mleko za grosze... A Mlekpol daje kase na "promocje"  emotka  ludziom, którym sie nie chce pracować... 

Niektórzy to nawet nie kupią produktu konkurowego do zdjęć tylko kopiują i wklejają, bo widzą, że agencjom się to podoba to hulaj dusza.

Albo drukują....  emotka

https://konkurswy...oads/1566297166.jpeg

albo takie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6632931 Napisano: 24.08.2019 12:06:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tak mi się w oczy rzuciło to zdjęcie:

https://milkonadr...galeria-konkursowa13
https://www.faceb...p;type=3&theater

ten sam pomysł tylko inne marki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6632930 Napisano: 24.08.2019 11:57:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
srebrna-agrafka napisał(a):

mia napisał(a):

No dobra, to i ja się dołączę emotka

Karlsbad, moja wielka miłość
Ostro dał do zrozumienia,
Że minęło to, co było
I zostawił mi…wspomnienia.

Smolar nigdy nie był wierny,
Jednak czasem dawał główne,
Za to teraz całkiem bierny
Mnie nagradza tylko… g****m.

Los Mejores za to czasem
Słodkim smsem mami
(Chyba  litość nad impasem)
I obdarza mnie…pastami!

Zaś Albedo… szkoda gadać,
Czort wie czego oczekują,
Czy tu lepiej rymy składać,
Czy też myśleć, że losują.

I Columbit –  ten przynajmniej,
Poprzez lata się nie zmienił.
Zawsze dawał mi jak najmniej,
Nigdy główną nie docenił!
emotka

Cóż, ciąg dalszy wtedy będzie… Jak cholera mnie odejdzie! emotka

Cha, cha! Naprawdę dobre.. w punkt!  Wątek "Dziś nic nie wygrałem!" - powinno być smutno, a ja uśmiałam się po pachy  emotka  Samych sukcesów życ
zę  emotka

Brawo! Super poezja! Również życzę żeby nagrody się pojawiły emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6632741 Napisano: 23.08.2019 13:43:34 w Informują
nutella za wczoraj (czyli czwartek) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6632720 Napisano: 23.08.2019 12:57:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#6632299 Napisano: 22.08.2019 08:12:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
moskala22 napisał(a):

Tak sobie myślę, tak sobie marzę, 
że nagroda WOW jest w strefie mych marzeń.
Lecz póki co nuda i pustką u mnie wieje, 
niech to się szybko zmieni,bo w końcu oszaleję

Żeby wygrać trzeba grać
a w co tu grać kurde mać?
Bramki zamknięte o każdej porze
uczciwy człowiek trafić nie może
W kreatywnych nie doceniają
pewnie od cholery genialnych zgłoszeń mają
Fotograficzne? Jest taki jeden...
Konkurs na jeden... (pokaż swój świat)
Jakieś szare zdjęcie na pierwszym miejscu gości
i niby pokazuje ono "piękno jakiejś miejscowości"

BLE! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6631639 Napisano: 20.08.2019 10:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"pokaż swój świat" etap był do przedwczoraj ale nadal można głosować na tamte zdjęcia co sprawia że pierwsza 50tka wciąż się zmienia ???? porażka!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6630721 Napisano: 16.08.2019 15:35:27 w Visa Konkursy
delfinka101 napisał(a):

Ja sie zarejestrowałam a dusza nie mogę nawet kodu wygrać a tyle transakcji robię, może zbyt małe kwoty?

ja mam to samo, od pierwszego tygodnia hmgram i nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6630376 Napisano: 15.08.2019 09:41:30 w Zdjęcia naszych wygranych
po 5 miesiącach i wielu wielu wkurzeniach przyszła nagroda z Tesco magazynu
Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6630305 Napisano: 14.08.2019 21:37:32 w Udane wymiany - polecane nicki:)
cinamoon,
Dzięki za błyskawiczne załatwienie sprawy Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6629986 Napisano: 14.08.2019 09:46:16 w Wkurza mnie...
mama-l-k-m napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

ja w ogóle przestałam wierzyć w mojego pediatrę, gdy z 4 miesiącu życia mojego dziecka zrobiła mi karczemną awanturę, że wciąż karmię dziecko piersią, a nie butelką i posiłkami stałymi. Gdy coś się dzieje, jedziemy od razu do prywatnego. Za te 150 pln łącznie z lekami, mam przynajmniej spokojne nerwy i nie marnuję czasu w kolejce.

moja córka ma 23mc i teraz na szczepieniu nasza pediatra się pyta czy dalej na cycuniu - odpowiadam że tak a ona - super emotka  wprawdzie to już jej ostatnie chwile bo każde dziecko przed ukończeniem 2 lat odstawiałam od piersi- ale to moja decyzja ile karmię nie pediatry emotka
Spotkałam się też z pediatrą(bardzo dobry) - ordynator w szpitalu - który uważa podobnie jak Twój 3-4mc na piersi. Więc jeden powie tak drugi tak. Tak samo jedna mama chce karmić - drugia nie. 

ja swoją dwójkę też długo karmiłam - jedno wisiało 2,5 roku, drugie ponad 3 - i szczerze było to bardzo źle odbierane. Teściowa wciąż komentowała że jak to takie wielkie dzieci piersią karmić a one chyba po prostu tego potrzebowały bo ja niespecjalnie. Się nie karmi piersią - źle, karmi się długo - też źle, nie wiem o co w tym świecie chodzi emotka Ja tam nie uważam że to jest złe szczególnie gdy ma się mleko. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6629570 Napisano: 13.08.2019 09:53:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
hot dog z Circle K emotka (chyba im się coś popsuło bo grałam 12-go) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6629161 Napisano: 12.08.2019 07:15:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
lol Danio truskawkowe - pierwsza nagroda z tego głupiego konkursu Wyświetl w wątku >>