Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6625257 Napisano: 30.07.2019 14:29:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

buziolek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

buziolek napisał(a):

marfiusza napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Do wszystkich konkursowiczów którzy brali udział w konkursie Konkurs 'BIC Kids. Przyszłość nabiera kolorów'.

Czy dostaliście gwarantowaną nagrodę w postaci "
9000x długopis wymazywalny BIC Gelocity Illusion"???

Tak!

Kiedy wysłali? 

Ja też nie dostałam i dopiero po mailowym upomnieniu się dostałam dziś informację że mi przyślą i jeżeli znam kogoś kto jeszcze nie dostał to powinien do nich napisać.

Właśnie napisałam do nich , odpisali "Pani zgłoszenie zostało pomyłkowo zweryfikowane jako nieprawidłowe, ale błąd został już naprawiony i nagroda zostanie wysłana w ciągu kilku dni – czekamy na dostawę długopisów.Przepraszamy za opóźnienie."

Ja tez nie dostalam.na jaki adres pisaliscie?

konkursy@konkursy.bickids.com.pl

Ja się o ten długopis upominam od maja... I ciągle mi pisali coś na odczepnego, dziś obiecali w końcu wysłać... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6625249 Napisano: 30.07.2019 14:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

marfiusza napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Do wszystkich konkursowiczów którzy brali udział w konkursie Konkurs 'BIC Kids. Przyszłość nabiera kolorów'.

Czy dostaliście gwarantowaną nagrodę w postaci "
9000x długopis wymazywalny BIC Gelocity Illusion"???

Tak!

Kiedy wysłali? 

Ja też nie dostałam i dopiero po mailowym upomnieniu się dostałam dziś informację że mi przyślą i jeżeli znam kogoś kto jeszcze nie dostał to powinien do nich napisać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#6624584 Napisano: 29.07.2019 07:55:50 w Wkurza mnie...
ja w listopadzie "schowałam" wkłady do aparatu i dopiero 2 dni temu je odnalazłam choć mąż już zdążył mi nawymyslać że je napewno wyrzuciłam... Tak więc nie bój żaby - twoje też się znajdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6624339 Napisano: 27.07.2019 14:00:40 w Wygraj mi / Wygram za...
bingo9842 napisał(a):

7sydariameki napisał(a):

Kończy się loteria Bakusia. Może znajdę chętna osobę, która wygra mi 2 maskotki ? emotka

Podłącza się do prośby. Jeśli ktoś może pomóc w wygranej maskotki, będę bardzo wdzieczna.

to tam się da wygrać??? Ktoś zna tajemnice tych ich bramek? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6624287 Napisano: 27.07.2019 09:22:07 w Wkurza mnie...
grappa25 napisał(a):

Właśnie się dowiedziałam , że nasz "ukochany" krajowy przewoźnik pt. PKP sprzedaje bilety w normalnej cenie na bilet w 1 klasie bez miejsca siedzącego! Czyli mogę sobie postać na korytarzu kilka godzin z walizką, ale za to po Pańsku , bo w 1 klasie...

W zeszłym roku dostał mi się wagon "widmo" którego nie było. Z mężem i 2 dzieci po prostu kogoś podsiedliśmy, dopiero w warszawie dołączyli nasz wagon i mogliśmy siedzieć zgodnie z miejscówkami które kupiliśmy... Ale gdy początkiem lipca wracaliśmy to 1 klasa była właściwie pusta - 10 osób na dwa wagony na trasie Bielsko-Biała -> Białystok... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6624054 Napisano: 26.07.2019 12:24:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
vanillasky-2017 napisał(a):

Visa / ekupon do Allegro o wartości 20zł.

Mąż to samo choć płacił dość rzadko, ja płacę codziennie i żadnej nagrody nie trafiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6623392 Napisano: 24.07.2019 17:54:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

czy komuś udało się wysłac sms do tesco magazynu?
Wysyłam smsa o treści: Rama.odpowiedź pod 71700, wysłałam tez bez kropki i przychodzi mi zwrotka błędna treść, lub zły numer w obydwu przypadkach

help

tesco magazyn to oszuści, 5 miesięcy czekam na nagrodę z jednego z ich konkursów SMSnie odpisują na maile, na FB również zlewka, daj se spokój z ich konkursami. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6623376 Napisano: 24.07.2019 16:45:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

W muzycznej loterii Coca cola gdy chcę dodać kod, wyświetla mi się błąd techniczny. Właściwie od 2 tygodni albo i dłużej... Ktoś też tak miał? Działa wam ta strona? Możecie dodawać kody?

ja mam tam problem nawet z logowaniem nie wspominając że jak już się uda to 2 punktów na nic nie mogę wymienić.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6623041 Napisano: 23.07.2019 19:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

2rek napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy na Silana w Biedronce dostajecie jakieś potwierdzenie ne e-maila? Dwa zgłoszenia poszły i nic emotka ani na stronie, że zgłoszenie przyjęło, e-maila też brak.

u mnie to samo, zgłoszenie wysłane i brak potwierdzenia na maila, na stronie też

Wczoraj tez nie miałam maila potwierdzającego. Było tylko podziękowanie na stronie konkursowej.
Czyli co moje zgłoszenie nie bierze udziału w konkursie?

na maila nic nie przychodzi, było podziękowanie na stronie i tyle. Przynajmniej na początku konkursu bo dziś wbijałam kolejne zgłoszenie i nic, nawet podziękowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6623021 Napisano: 23.07.2019 18:42:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

próbuje w Coca-Cola układaj historie wymienić punkt na doładowanie na internet w Play i nie wskakuje tj. punkt zabiera doładowanie nie przychodzi punkt wraca....W czerwcu nie było tego problemu...

Pewnie dlatego ze promocja trwała tylko do konca czerwca

Teraz jest nowa promocja.

czy to znaczy że te kody co wbiłam w czerwcu przepadły i po prostu nie działają? gdzie jest ta nowa promocja? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6622867 Napisano: 23.07.2019 13:38:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ojj co z tymi konkursami??? Głupie bramki wciąż zamknięte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6622771 Napisano: 23.07.2019 10:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
próbuje w Coca-Cola układaj historie wymienić punkt na doładowanie na internet w Play i nie wskakuje tj. punkt zabiera doładowanie nie przychodzi punkt wraca....W czerwcu nie było tego problemu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6621320 Napisano: 18.07.2019 09:20:41 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie TESCO MAGAZYN - nagroda z marca wciąż nie dotarła a oni jakąś ciemnotę pociskają emotka I co z nimi zrobić? Przez maila już nie odpisują, na FB też mnie zlewają... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6621144 Napisano: 17.07.2019 16:52:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

mama02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy na waszych bluzach z oreo pisze że to koszulki damskie? 
Dam se rękę uciąć że zamówiłem ze 2-3 damskie, a wszędzie na metkach MALE.... i nie wiem czy to faktycznie wszytskie są męskie czy tak napisane, a są damskie... emotka  

Tak jest napisane i są spore różnice w kroju i wielkości między damski i a męskimi.
Jesli masz duża i długą koszulkę to jest męska 

cleo25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy na waszych bluzach z oreo pisze że to koszulki damskie? 
Dam se rękę uciąć że zamówiłem ze 2-3 damskie, a wszędzie na metkach MALE.... i nie wiem czy to faktycznie wszytskie są męskie czy tak napisane, a są damskie... emotka  

Jest zdecydowana różnica w rozmiarówce.
I w damskich mam nacięcia na kciuki przy ściągaczu (nie wiem jak jest w męskich).

To dziwne... zamówiłem na pewno kilka damskich a nie przyszła wcale. Ale dobrze wiedzieć emotka  

Ja mam jedną damską i nie ma nacięcia na kciuka, na metce Female i też się zastanawiam...

female to damska, to się zgadza emotka  

male i female są podpisane, zdecydowanie różni się rozmiarowka bo nam bluzę i męska i damska w rozmiarze l - duża różnica. to samo z koszulkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6620832 Napisano: 16.07.2019 16:54:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
kosmetyki z konkursu Lirene Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6620783 Napisano: 16.07.2019 14:20:56 w Lotto i inne
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy działa Wam strona lotto? Chciałam zaległe wyniki sprawdzić i od 3 dni nie jestem w stanie emotka

działa  np  https://www.lotto...rane/ostatnie-wyniki

dzięki, widocznie firefox mi coś blokuje i temu nie działa. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#6620769 Napisano: 16.07.2019 13:43:46 w Lotto i inne
Czy działa Wam strona lotto? Chciałam zaległe wyniki sprawdzić i od 3 dni nie jestem w stanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6619587 Napisano: 12.07.2019 14:41:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
atyde25 napisał(a):

Zestaw płynów do płukania  Listerine 3 sztuki i żestaw OB-2 opakowanie wkładek i 3 tamponów.Pocztex niestety pomylili numery telefonów i pani z poczty do tego na 1 paczce zadzwoniła ale to było inne miasto zupełnie niż to w którym mieszkam emotka Czyli paczki będą z niespodziankami bo raczej się kurier nie dodzwoni jakby co.Wszystko z konkursu wielkiego wiosennego z kropki.tv i smaków życia z Biedry.

ja we wszystkich (3) paczkach miałam zły nr telefonu... Wyświetl w wątku >>
0 0