Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6605703 Napisano: 02.06.2019 20:11:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
poproszę o jakieś fajne konkursy w których mnie wylosują Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6605477 Napisano: 01.06.2019 19:23:40 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

ale się wkurzyłam... Kupiłam płatki Lion na loterię, wbijam i zonk... Kod już został przez Ciebie zgłoszony? Jak? Telepatycznie?
Porażka emotka

ja mam płatki cieni minis, jak kupowałam to przeglądałam się tym kodom i na wszystkich ciniminis był ten sam kod! i to samo było na Lion, ech co za loteria durna Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6605475 Napisano: 01.06.2019 19:20:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

czyli kolejna loteria do opuszczenia

i jeden lazybag serio 260 zł? kiedyś w lays były, to po 70 wyceniali? O ileż ciekawiej by było, gdyby dali te 1000 nagród po stóweczce, a resztę rozpisali na jakieś tygodniowe.

pewnie koszty wgrzewu tego wielkiego napisu Prince polo wzrosły i temu taki drogi... ja o to grać nie będę, wolałabym kasę niż Łazy baga z którym nie za bardzo mam co zrobić... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#6605109 Napisano: 31.05.2019 12:16:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kermit napisał(a):

Ja wyczuwam wpisy w stylu
- Jeee sto dziewiąty ręcznik !!!
- Ręcznik dla córki. który bardzo chciała emotka emotka emotka
- Ręcznik i u mnie - zawsze to coś

Tak właśnie będzie emotka I jeszcze: "Wygrałą ręcznik plarzowy super super wymienie na bon 100 zł albo pierścionek z brylątę albo co tam macie" emotka

mnie zaskoczył dzis Colgate i te ich koszulki - wiem malo to warte ale akurat ten towar przy dzieciach mi szybko schodzi a że ich produktow i tak uzywam to korzystam. I tak dziś przed 9:00 zgłosiłam się na trzecią koszulkę (dla chrzesniaka) a przed 12:00 mail ze wygralam tę koszulkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6605102 Napisano: 31.05.2019 12:06:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
yyy... dziś rano zgłosiłam Colgate na koszulkę i właśnie dostałam info że ją wygrałam... Aż tak "dużo" chętnych? emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6604671 Napisano: 30.05.2019 09:51:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bambino - zgłoszenie z 10 maja (przy czym dopiero 3 raz jak wysyłałam smsa to mi zgłoszenie przeszło i przyszła zwrotka...) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6604653 Napisano: 30.05.2019 09:11:36 w Wkurza mnie...
mnie wkurza że w tym głupim Danio na około 15 zgłoszeń wygrałam tylko raz serek wiśniowy emotka Taki pech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6604264 Napisano: 29.05.2019 08:38:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
właśnie bluza z Oreo dla córki emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6604019 Napisano: 28.05.2019 14:37:27 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#6603862 Napisano: 28.05.2019 08:48:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj szklanki z FB "Przejdź na TY(skie)" Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6603686 Napisano: 27.05.2019 15:26:37 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#6603613 Napisano: 27.05.2019 12:44:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
henryczka62 napisał(a):

Inni wygrywają w loteriach jednym zgłoszeniem. Dlaczego ja nie?  emotka

no wyobraź sobie że ja też muszę nakupować więcej niż 1 a i tak rzadko kiedy mi się uda trafić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6603562 Napisano: 27.05.2019 11:05:08 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

bruce napisał(a):

Dzięki Bruce, od razu trochę lżej jak ktoś przytuli, nawet na odległość emotka

Będzie dobrze, ogarniesz. emotka Na każdego czekają te nagrody z najwyższej półki, na widok których wszystkim rodzinnym sceptykom szczęki opadają do samej ziemi.  emotka  Trzeba czekać i uzbroić się w cierpliwość. emotka  Na razie wyjaśnij, że sporo osób z tego tylko żyje i że Ty to robisz DLA RODZINY. Skoro trudno Ci na razie ogarnąć olx czy Allegro, może zacznij od ogłoszenia zbędnych/zbyt dużej ilości/nietrafionych wygranych w grupach sprzedażowych, np. na Fb? emotka  Odpadnie Ci problem z przesyłką, jeśli to będą kupcy z okolicy. emotka  I dawaj wygrane w formach prezentów rodzinie, szczególnie ze strony małża.  emotka  Buziaki!  emotka emotka

Ech, ale no właśnie tak jest i tak im to tłumaczę. I było sporo dużych nagród, jak choćby vouchery na wycieczki po 10 tysięcy, vouchery do ikei po 5 tys, zakupy w mediolanie ze stylistką, ipady, laptopy, telefony. I wszystko jest super, och i ach, ale na chwilę. Aż do kolejnej dużej wygranej. Teraz gram od pół roku, wróciłam po długiej konkursowej przerwie, bo w pewnym momencie miałam dość konkursów, a potem praca na dwa etaty, potem przygotowania do ślubu, potem fatalnie znoszona ciąża, a teraz siedzę na wychowawczym i mam trochę czasu, żeby do tego wrócić. Teraz gram właściwie tylko o nagrody, które mnie interesują, więc mało mam do wystawiania emotka Ale przykro, bo ja ich wspieram we wszystkich pasjach i zainteresowaniach, nawet takich, których nie rozumiem;) Ale tu mam wrażenie, że najlepiej dla nich jakbym tylko siedziała i niańczyła syna i ewentualnie jeszcze prała, sprzątała, gotowała, robiła zakupy i robiła tylko rzeczy, które zlecił mi mąż albo woziła mamę na działkę, Tu nawet nie chodzi tylko o konkursy, ale o wiele innych rzeczy, które robię, bo lubię emotka Ech, wkurzyłam się emotka

Nie wkurzaj się, złość piękności szkodzi emotka Wierz mi że ja jako osoba która od zawsze nie wierzy w siebie i myśli o sobie w najgorszej kategorii czyli "totalna beznadzieja do niczego nie przydatna" w konkursach gram żeby uwierzyć że jednak coś może umiem? Trochę mi pomagają... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6603534 Napisano: 27.05.2019 10:27:51 w Wkurza mnie...

bruce napisał(a):

Ale mam już twarde postanowienie, że ani słowem nie odezwę się przy nich o konkursach. Wszystkie zgłoszenia będę robić po kryjomu i o wygranych też nic im nie powiem. Bo mam serdecznie dość! Trzymajcie kciuki, żebym nie wymiękła, bo już nie raz miałam takie postanowienie, ale jak wygram coś fajnego to tak się cieszę, ze pierwsze co robię to dzwonię do męża emotka bo on jest dla mnie ważny i to z nim chcę dzielić radości i smutki emotka ale koniec emotka

Ech ulało mi się emotka ale kto ma mnie zrozumieć jak nie Wy emotka

Dzwoń i się dziel! Po pewnym czasie naprawdę wszyscy to docenią. emotka  Też mam małe wsparcie, szczególnie ze strony małża, zawsze tak było, lecz "żywa" gotówka za niektóre sprzedane wygrane robi swoje. Niby nie powinniśmy być materialistami, ale... Tak-że: rozumiem Cię doskonale, wiem, co przeżywasz, ale wierzę mocno, że najbliżsi jeszcze niejednokrotnie będą Cię doceniać i chwalić!  emotka emotka emotka

Tylko, że schemat zawsze jest ten sam. Jak wygram coś większego, co się przyda albo co można spieniężyć, too oo super. I przez chwilę jest ok, nie przewracają oczami i nie ma głupich komentarzy, a jak przychodzi paczka to znowu jest "a co tam znowu wygrałaś, pokaż". Ale to trwa chwilę, a potem jest znowu "Ech ty i te konkursy", zajęłabyś się czymś innym, biedni kurierzy, po co ci to, tyle tych pudeł bla bla bla. Nie pomaga też to, że konkursy są rozciągnięte w czasie emotka Robię zgloszenie, potem długo się czeka na wyniki, a potem często długo się czeka na wygraną, więc to się wszystko rozmywa. Moim marzeniem jest takie pół roku na etacie konkursowicza emotka Że mam 8 godzin dziennie, 5 dni w  tygodniu na granie w konkursy. Tak, żeby móc spokojnie przejrzeć konkursy, ogarnąć zakupy i paragony i zrobić porządne zgłoszenia jakie mi się marzą, a potem na spokojnie powystawiać nagrody na sprzedaż. A potem podsumować takie pół roku i zobaczyć ile z tego gotówki. Jestem pewna, że na czysto zarobiłabym co najmniej tyle co na etacie. Ale to na razie marzenie ściętej głowy emotka

Dzięki Bruce, od razu trochę lżej jak ktoś przytuli, nawet na odległość emotka

Problem jest w tym że żeby wygrać trzeba wydać emotka A żeby wydać trzeba najpierw mieć emotka A konkursy też są niestety różne - coraz częściej bramki w które ciężko trafić. Lepiej w konkursy bawić się dorywczo niż poświęcać temu mnóstwo czasu. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6603529 Napisano: 27.05.2019 10:22:09 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Psotko, ja mam to samo - zero wsparcia ze strony rodziny a mąż się śmieje z tych moich wygranych choć często są to dość
fajne rzeczy jak np. tablet albo drapak dla kota. Za to teściowie (z
którymi też niestety muszę mieszkać) to mówią "Ty zamiast takie rzeczy
wygrywać byś w lotka zagrała bo masz szczęście". A ja tego szczęścia tak
naprawdę nie mam, każdy konkursowicz wie że konkursy to ciężka praca i
żeby wygrać to trzeba myśleć i tworzyć i kupować odpowiednie produkty i
być lepszym niż inni... A ja po prostu lubię sobie pomyśleć, potworzyć,
połudzić się... Tak więc życzę Ci powodzenia i wierz mi - nie jesteś
sama! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6602975 Napisano: 24.05.2019 11:53:40 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#6602544 Napisano: 23.05.2019 11:44:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

@szczesnaście , nanajka81 u mnie to samo, zgłoszenie chwilę temu, i paragon w sumie do kosza - no dobra bierze jeszcze udział w losowaniu nagrody głównej  emotka
ps. może stronka się im zawiesiła, bo akurat tyle osób jednocześnie się zgłaszało  emotka

ja zgłaszałam się rano i takie coś miałam... Ale nie miałam czasu się wq na forum.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6602536 Napisano: 23.05.2019 11:34:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szesnaście napisał(a):

Mam problem, wypełniłam formularz na loterię Skyr i pojawiło mi się poniższe okienko. Pisze: Zmaż kursorem/palcem niebieską zdrapkę. Latam myszka nic się nie zdrapuje. Zacięło się? Podpowie ktoś jak to działa?

dokładnie stalo mi się tak samo emotka drugi raz już nie udało się wpisac tego samego paragonu gdyż "zużyty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6602340 Napisano: 22.05.2019 19:47:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yonex napisał(a):

W Blikomanii nie liczy się ilość, tylko systematyczność. Wystarczy jedna transakcja dziennie

właśnie ta systematyczność codziennie pilnuje by zrobić blik

Jak można najtaniej i systematycznie korzystać z blika, jakaś podpowiedź? emotka

ja sobie ten konkurs już darowałam... Brzmiał fajnie, efekt mizerny, szkoda mojego marnowania czasu na codzienne "blikowanie" Wyświetl w wątku >>
0 0