Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6602340 Napisano: 22.05.2019 19:47:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yonex napisał(a):

W Blikomanii nie liczy się ilość, tylko systematyczność. Wystarczy jedna transakcja dziennie

właśnie ta systematyczność codziennie pilnuje by zrobić blik

Jak można najtaniej i systematycznie korzystać z blika, jakaś podpowiedź? emotka

ja sobie ten konkurs już darowałam... Brzmiał fajnie, efekt mizerny, szkoda mojego marnowania czasu na codzienne "blikowanie" Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6602287 Napisano: 22.05.2019 16:39:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wilhelmzdobywca napisał(a):

Czy ktoś wygrywa w ogóle w Blikomanii? Wiem, że już nazbierali pewnie mnóstwo pustych kont (pewnie bardziej im się opłacało reklamować wszędzie loterię niż wydawać nagrody... emotka ), ale żeby tak... nikt?

ani ja ani mój mąż tam nic nie wygraliśmy. konkurs bezsensu. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6602035 Napisano: 21.05.2019 20:23:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

no właśnie nie do końca bo ja dostałam maila z wygraj@eurosklep.eu "Witam, gratulujemy wygranej. Gra planszowa zostanie doręczona w ciągu tygodnia. emotka ". I rzeczywiście w ciągu tygodnia ta gra przyszła... Na FB maila im nie podawałam... Tak więc temu jest to mega, mega, mega dziwne....

Ale tez dziwne, ze nagroda zostanie dostarczona, skoro wg reg, z tego co pamietam, mial byc odbior w sklepie, z ktorego pochodzi paragon.
Byla jakas lista zwyciezcow w konku na fb? Wszystkie tam we trojke wygralyscie i bylyscie na liscie na fb? Czy wszystkie bralyscie udzial w promocyjnym konkursie?

Tak, na FB była lista więc we trójkę wygrałyśmy (to był taki szybki konkurs aż żal było nie brać udziału) Za to w sklepowym konkursie udział brałam już tylko ja i siostra (koleżanka nie bo zapomniała). Regulamin twierdził dużo różnych rzeczy (np. że do 10 maja zwycięzcy zostaną powiadomieni) szczerze powiedziawszy to dla mnie jest to mega dziwne - planszówek od cholery a ja z siostrą szczęściary tylko? Prze.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6601939 Napisano: 21.05.2019 14:37:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
niccccc.... A dzieci i lubisie jedza i danonki i oreo i danio waniliowe... We wszystkich bramkach pudło... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6601900 Napisano: 21.05.2019 12:40:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W eurosklepie na 4000 gier wygrała jedna osoba tylko? Poinformowali ok. 2 tygodnie temu i cisza... ?

Zadalam ze 2 dni temu mailowo uprzejme pytanie czy byly wyniki i czy jest do wgladu gdzies lista nagrodzonych, brak odzewu na razie. Nie wiem czy odczytuja tego maila, na ktorego slalo sie zgloszenia, trzeba gdzie indziej uderzyc emotka

W EUROsklep wygrałam ja i jedna z moich sióstr. Tyle że zastanawiam się czy ta nagroda co doszła to jest rzeczywiście z tego konkursu z planszówkami bo jednocześnie na ich FB profilu obie z siostrą i koleżanką z forum w innym ich konkursie brałyśmy udział gdzie też wygrałyśmy takie planszówki. Planszówki doszły: 1 szt do mnie, 1 szt do siostry, 1 szt do koleżanki... Tak więc konkurs na FB sobie, sklepowy konkurs sobie... Dziwne totalnie... 

No to sprawa się wyjaśniła,wyście dostały nagrody z FB a ten promocyjny dalej nierozwiązany 

no właśnie nie do końca bo ja dostałam maila z wygraj@eurosklep.eu "Witam, gratulujemy wygranej. Gra planszowa zostanie doręczona w ciągu tygodnia. emotka ". I rzeczywiście w ciągu tygodnia ta gra przyszła... Na FB maila im nie podawałam... Tak więc temu jest to mega, mega, mega dziwne.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6601887 Napisano: 21.05.2019 12:24:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W eurosklepie na 4000 gier wygrała jedna osoba tylko? Poinformowali ok. 2 tygodnie temu i cisza... ?

Zadalam ze 2 dni temu mailowo uprzejme pytanie czy byly wyniki i czy jest do wgladu gdzies lista nagrodzonych, brak odzewu na razie. Nie wiem czy odczytuja tego maila, na ktorego slalo sie zgloszenia, trzeba gdzie indziej uderzyc emotka

W EUROsklep wygrałam ja i jedna z moich sióstr. Tyle że zastanawiam się czy ta nagroda co doszła to jest rzeczywiście z tego konkursu z planszówkami bo jednocześnie na ich FB profilu obie z siostrą i koleżanką z forum w innym ich konkursie brałyśmy udział gdzie też wygrałyśmy takie planszówki. Planszówki doszły: 1 szt do mnie, 1 szt do siostry, 1 szt do koleżanki... Tak więc konkurs na FB sobie, sklepowy konkurs sobie... Dziwne totalnie...  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6601310 Napisano: 19.05.2019 16:39:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

zielona-1986 napisał(a):

Czy w konkursie Kinder Bueno dostaliście POWIADOMIENIE na maila. Widzę że wygrałam bilet do kina ale wiadomości brak (w spamie też)? 

ja tez nie mam maila

maile z info o wygranej dochodza po kilku dniach. Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

nanajka81

#6601179 Napisano: 18.05.2019 16:35:22 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Ja wygrałam 2 dni pod rząd bluzy Oreo kodami z Oreo brownie wysłanymi koło południa. Teraz niestety już to mi nie wychodzi

Ja wygrywałam każdym rodzajem, tymi cienkimi Oreo - też, lecz dużo wcześniej. Koniec kwietnia, jak i teraz - maj, są dosłownie oblężone.  emotka
Myślę, że po ostatecznym zakończeniu akcji i wysłaniu wszystkich nagród, będzie wysyp sprzedawanych (sama też pewnie coś ogłoszę, od Córy zależy, co sobie wybierze, no i od kurierów - kiedy mi wreszcie wygrane przywiozą), a i ich ceny spadną wtedy diametralnie. emotka  Na razie organizator określa ich ceny na ponad 60 zł.  emotka

Szczerze to bym nie dała 60 zł za bluzę z ciasteczkiem!!! Udało mi się ją wygrać i wg mnie ona przez ten obciachowy nadruk warta dużo mniej niż organizator określa. Za 60 zł można kupić sobie markową i nie wyróżniającą się. Tą którą mam będę nosiła po domu... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6601100 Napisano: 18.05.2019 09:25:45 w Wkurza mnie...
loteria lubisie... Nie mam pojęcia jak tam wygrać, każda pora niedobra... Miałam nie grać ale dzieci na lubisie mnie naciągają szkoda marnować paragon, ale jak tam wygrać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6600288 Napisano: 16.05.2019 08:31:29 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Nie zwykłe małe Danio można waniliowe,4 pak i tak 1 kod się dostanie.Wczoraj mieliśmy podejrzenia,że jak się płaci kartą a nie weźmie się potwierdzenia płatności to się nie wydrukuje paragon z kodem.Poprzednio płaciłam 2 razy gotówką i kod bez problemu wyszedł z kasy.Dziś płacąc kartą specjalnie powiedziałam,że chce wydruk do płatności i dopiero po nim wydrukowała się kod do gry Danio.Co nie zmienia faktu,że wygrałam 0 hahhahha:P

mi do paragonu zaraz pod spodem dodrukowała się karteczka z kodem, płaciłam kartą, wydruku do płatności nie chciałam... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#6600169 Napisano: 15.05.2019 20:00:16 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś oprócz mnie dostał informację o wygranej gry planszowej w Euro sklepie???? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6600040 Napisano: 15.05.2019 15:24:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
gra planszowa z konkursu Eurosklep... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6599645 Napisano: 14.05.2019 19:59:16 w Loterie bramkowe
joan napisał(a):

FBmaciej8 napisał(a):

pioge7 to niezły wynik na 4 kody 100% trafione, aż niemożliwe się wydaje emotka  Czyli z tego co napisałeś, bramki z dużą dokładnością się otwierają. Zapewne na to czy wygramy, duże znaczenia ma tez ilość uczestników jaka o danej porze dnia wysyła te kody. Czyli, być może jakbyśmy spróbowali to wysyłać, gdzieś o 3 w nocy to automatycznie szanse by się zwiększyły, gdyż zapewne większość osób wtedy tego  nie będzie robić. Poza tym wysyłanie kodów np. co 2 min może da nam większe szanse na trafienie w ciągu tych 30 min, niż tak na chybił trafił. W jaki sposób Ty to robisz, że tak ładnie dziś trafiłeś?

Raczej nie, bo:
1) Każdy uważa gracz, że tylko on wpadł na ten sprytny pomysł; w efekcie robi się tłok, bo wszyscy chcą wbić jak najwięcej kodów, skoro już nie śpią.
2) Środek nocy obstawiają min.: osoby pracujące na trzecią zmianę, matki karmiące, studenci / uczniowie wszelkiej maści oraz mocno zaangażowani loteryjni maniacy.

Mi się wydaje że to zależy od konkursu - OREO już trwa jakiś czas i mi osobiście się przejadły. Na 8 zgłoszeń wygrałam 2 bluzy i 2 koszulki czyli to co chciałam. I mimo iż teraz są już duże szanse to nie chce mi się grać bo po co? Handlować tym nie będę bo wg mnie dość obciachowe te ciasteczka, grałam bo dzieci się cieszyły że mamusia ciasteczka ich ulubione kupuje. Co do innych bramek to zależy od nagród, np te głupie Lubisie - czasem próbuje bo też dzieci jedzą ale bez efektu "wygrałaś", parcia nie mam bo poprzednia gra okazała się beznadziejnie nudna i nie wierze że ta będzie lepsza. Z innych bramek to w sumie zależy co i ile nagrod. Z tego co wiem opłaca się zostawić paragony z danonków bo będą losować niewygrane nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6599639 Napisano: 14.05.2019 19:48:52 w NA CO CZEKAMY?
la-princessa napisał(a):

Usunęłam to, co wiem, że rozwiązane, dodałam Palmolive, bo nie było na liście.

do 7.05 - Tymbark wybrane sklepy (zestawy produktów)
do 7.05 - Carex ostatni etap
do 10.05 - Eurosklep Planszówki

do 13.05  - Konkurs "Przenoś góry z Toblerone" - e-mail lub tel 
do 14.05 - Zwierzominka
do 17.05 - Oczyszczający rytuał Palmolive - sms (komisja do 14.05 + 3 dni robocze na powiadomienie)
do 27.05 - BIC - rysunkowy

Eurosklep - o wygranej dostałam info wczoraj tj. 13.05
Zwierzominka - też już było kilka dni temu
A BIC rysunkowy bodajże do 17-go maja ma być rozwiązanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6599215 Napisano: 14.05.2019 09:52:23 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

działa wam strona danio? u mnie błąd serwera emotka

się ludzie rzucili na bony i serki to im serwer padł emotka Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, agicho 0

nanajka81

#6599161 Napisano: 14.05.2019 08:06:35 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

olunka napisał(a):

monek22 napisał(a):

Eurosklep planszowki email u kogos lub SMSy?? Do dziś maja czas poinformować. 

no do dzisiaj, tez czekam emotka

wcZoraj dostałam maila ze wygrałam i że gra zostanie dostarczona w ciągu tygodnia...

tylko,że tam bylo 4,5 tys gier a tylko ty sie pochwalilas, dlatego caly czas czekamy emotka

z tego co wiem to jedna moja siostra też wygrała ale my braliśmy udział na samym początku konkursu, może etapami informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6599133 Napisano: 14.05.2019 06:27:29 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

monek22 napisał(a):

Eurosklep planszowki email u kogos lub SMSy?? Do dziś maja czas poinformować. 

no do dzisiaj, tez czekam emotka

wcZoraj dostałam maila ze wygrałam i że gra zostanie dostarczona w ciągu tygodnia... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6598839 Napisano: 13.05.2019 13:42:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Planszówka z Euro sklepu
https://www.e-kon...-w-euro-sklepie.html

Co mnie cieszy bo mam już jedną ich grę (tylko starszą wersję) i dzieci bardzo lubią w nią grać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6598836 Napisano: 13.05.2019 13:42:05 w Informują

nanajka81

#6598809 Napisano: 13.05.2019 13:07:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zywiec - pudlo, lubisie - 2 x pudlo, milka/oreo - oczywiście pudło.
czyli 13-ty dzień pudeł u mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0