Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6585354 Napisano: 30.03.2019 19:45:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
psotka napisał(a):

drugi misiek velvet

a ja pierwszy... wcale mi na nim nie zależało ale było promo na ten papier w Kaufie to stwierdziłam a huk z tym, jak juz mam to wpisze... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6584941 Napisano: 29.03.2019 09:39:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
hakowal napisał(a):

Po tylu porażkach już się chyba zniechęcilam do tych konkursów... Ostatnio nawet na zakupach nie myślę, co tu kupić na konkurs, tylko co faktycznie jest mi potrzebne emotka

A wiesz że ja mam podobnie? Oreo, milka, tictaki, prince polo, goralki, hochland - wszystko to mi obrzydło do granic możliwości, przestałam mieć poczucie "zmarnowanego paragonu" po prostu go wyrzucę bo do niczego mi niepotrzebny.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6584526 Napisano: 28.03.2019 07:01:03 w Wkurza mnie...
LOL jak tu dużo leworęcznych (też jestem) Wyświetl w wątku >>
1 elizam 0

nanajka81

#6584380 Napisano: 27.03.2019 15:16:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
gyrydymptum napisał(a):

atyde25 napisał(a):

A jednak DPD-nagroda z LRP-Superpharm bez info smsem czy mailem o nadaniu:)

Do mnie tez dotarła i łyzeczki z fantasji

u mnie też łyżeczka z fantazji Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6584295 Napisano: 27.03.2019 12:01:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
niewyspanamama napisał(a):

Tic Tac kolejny etap i kolejne 32:0 ...  emotka emotka emotka emotka   
Frugo mnie olało, tic tac ma mnie gdzieś, w góralkach ciągle pod górę,Carex taż nie ułatwia,Kinder Beno to już będzie jakies 95:0 , no i Heineken kolejne 50:0....
Jak jeszcze raz tknę jakąś loterię proszę mnie nawrócić ...ewentualnie palnąć czymś w łeb.... tak źle jeszcze nie było emotka emotka emotka emotka

Podziwiam Twój upór - ja spasowałam z tic takami/carex/glade/oreo/princepolo/milką/góralkami. Czekam na normalne konkursy bo te jakoś mnie nie polubiły za bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6583990 Napisano: 26.03.2019 12:34:04 w Pomocy!!!!
nkba napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nkba napisał(a):

superloser napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy istnieje jakiś sposób aby wysłać coś pocztą tak aby była gwarancja, że dotrze np. jutro? Potrzebuję coś pilnie wysłać emotka Plisss emotka

Pocztex 24???

A dają gwarancję? Wysyłam tylko listy czasami  emotka Sorki, ze pytam ale pilne to bardzo, a nie ma czasu czytać regulaminów usług emotka

Coś mi się obiło o uszy że Poczta ma u siebie usługę jakoś dodatkowo płatną że list dotrze na następny dzień ale to by trzeba się było na poczcie zapytać... Ja za ich cenami i usługami nie nadążam emotka

Jak zapytam to pewnie mi powiedzą to co chcę usłyszeć emotka A mogę tylko albo pocztą albo inpostem emotka I jedno i drugie szwankuje i weź tu bądź mądry... emotka

wiesz... to zależy skąd i dokąd ma coś dojść... Mi kilka razy z dnia na dzień list priorytetowy doszedł (z wschodu na południe) ale to było już kupę czasu temu, na ogół priorytety idą mi co najmniej 2 dni... A co tam ta poczta ofertuje jeszcze to na ogół się dowiaduje na poczcie emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

nanajka81

#6583877 Napisano: 26.03.2019 09:28:22 w Pomocy!!!!
nkba napisał(a):

superloser napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy istnieje jakiś sposób aby wysłać coś pocztą tak aby była gwarancja, że dotrze np. jutro? Potrzebuję coś pilnie wysłać emotka Plisss emotka

Pocztex 24???

A dają gwarancję? Wysyłam tylko listy czasami  emotka Sorki, ze pytam ale pilne to bardzo, a nie ma czasu czytać regulaminów usług emotka

Coś mi się obiło o uszy że Poczta ma u siebie usługę jakoś dodatkowo płatną że list dotrze na następny dzień ale to by trzeba się było na poczcie zapytać... Ja za ich cenami i usługami nie nadążam emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

nanajka81

#6583669 Napisano: 25.03.2019 14:37:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Też sobie tu popłaczę... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6583609 Napisano: 25.03.2019 13:11:32 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jak dziś zobaczyłam ten cennik to też prawie dostałam zawału.Przesyłka polecona priorytetowa co teraz kosztuje 10 zł gabaryt L czyli ta trochę większa koperta będzie od 1 kwietnia kosztować 15,60 zł.Serio taka podwyżka przesyłek to jest kpina.Jak oni chcą zachęcić klientów do swoich usług gdy kurier już ma podobne ceny.Chyba im o to chodzi by poczta miała takie straty,że dostanie jakieś dofinansowania od państwa czy coś.Bardzo dziwna polityka gdy na rynku już jest sporo konkurencji.

o kurcze.... no to ładnie pojechali.... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6583607 Napisano: 25.03.2019 13:09:19 w Pomocy!!!!
Czy opakowania z promocji Nestle można już wywalić i o nich zapomnieć??? Wiem że konkurs się skończył ale czy było dodatkowe losowanie niewydanych nagród czy dopiero będzie czy w ogóle nie będzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6583601 Napisano: 25.03.2019 12:52:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
millim napisał(a):

millim napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

Czekam na TicTac wpisy a w MDW Milka króluje - jak nie termosy to czapki emotka   - chińczyk kraj zasypuje.

a ludzie się cieszą emotka Zima odeszła a tu czapki emotka PS. Ja na tictacowe wpisy nie czekam bo wiem że i tak mnie wylosują bo takie to już ja mam szczęście.

Te czapki o tej porze roku to jakaś parodia.

Lepiej już by dali chociaż 10 albo  20 złociszy zamiast tych twarzowych czapek. 

wiesz... rok temu był konkurs Kinder Bueno w którym było pierdylion urodzinowych książeczek do wygrania o wartości 3.69 (z czego znaczek na wysłanie paragonu kosztował 5.20) Zdecydowanie wolałabym dostać wtedy kupon na batonik niż debilną książeczkę która poszła na makulaturę (z czystej ciekawości poświęciłam kasę na znaczek bo książka przecież wg agencji była "unikatowa") Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#6583591 Napisano: 25.03.2019 12:37:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Czekam na TicTac wpisy a w MDW Milka króluje - jak nie termosy to czapki emotka   - chińczyk kraj zasypuje.

a ludzie się cieszą emotka Zima odeszła a tu czapki emotka PS. Ja na tictacowe wpisy nie czekam bo wiem że i tak mnie wylosują bo takie to już ja mam szczęście. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6583440 Napisano: 24.03.2019 20:55:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

magisterek napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Mam pytanie czy  artysta w tym tygodniu z coca coli T paweł Domagała,z góry dziękuję za odpowiedź

SMOLASTY emotka

Dzięki bardzo

a ja celowałem w UNIATOWSKIEGO emotka

napewno nie uniatowski tylko ten smolasty (patrz tatuaż na szyji i na teledysku coca coli) Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6583420 Napisano: 24.03.2019 17:44:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja mam pytanie do tych osób które powygrywały od metra tych termosów z Milki - co wy z nimi robicie??? Czy tym się w ogóle handlować opłaca czy to rozdajecie po rozdzinie? Mi na jakiś 20 zgłoszeń udało się trafić aż raz ale mam dzieci a z zeszłego roku wygrać się nie udało więc może taki termos się przyda ale widzę że tu dużo tych samych osób wciąż te termosy wygrywa i w sumie zaczęło mnie to zastanawiać... Wyświetl w wątku >>
1 millim 0

nanajka81

#6583389 Napisano: 24.03.2019 13:44:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy ktos nie dostał jeszcze zwrotu Dove? 
Tak mi sie przypomniało, ze nic nie ma. Moje zgloszenie ma status, ze jest w bazie.

moja siostra (ja dostałam a ona nie - wysłała trochę później niż ja...) Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

nanajka81

#6583252 Napisano: 23.03.2019 15:58:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamarysia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Hochland  0/22;  Góralki  0/17
... ale lipa  emotka

Jestem lepsza:
Hochland NIC,    Kinderbueno NIC,    góralki NIC,    Duck NIC,   MK Cafe NIC,   Prince Polo NIC,  Raffaello NIC emotka
Szczerze nie lubię tych "losowanek", już wolę konkursy foto, gdzie przynajmniej jest galeria i widzę, że ktoś był lepszy, albo pisane, a nie na ślepo zgłaszanie paragonów.

haha no u mnie jest prawie identycznie jak powyżej... emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6583229 Napisano: 23.03.2019 13:21:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cleo25 napisał(a):

Hochland  0/22;  Góralki  0/17
... ale lipa  emotka

myślę że w Hochland ludzie z forum trafiają ale się nie chwalą bo wtedy wzrasta im konkurencja. przeglądałam listy zwycięzców i np jest jakaś Krystyna ktora trafiła 4 razy pod rząd... Mniej nagród, duża konkurencja, po co na forum pisać o której się udało? oczywiście są tacy co piszą i chwała im za to bo przynajmniej wiadomo że to nie lipny konkurs aczkolwiek myślę że w większości przypadków specjalnie nikt nic nie pisze. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6583062 Napisano: 22.03.2019 15:35:32 w Dziś cieszę się z.....
że są na tym forum ludzie którzy potrafią się bezinteresownie dzielić nie tylko informacjami... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6582899 Napisano: 22.03.2019 09:55:25 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

Czy ktoś z forum może mi pomóc w loterii C4 Carrefour "Smak Muzyki" ? Nie mam pojęcia co to za artysta w tej edycji jest ambasadorem Coca Cola emotka  .W kwestii muzyki jestem kiepski.Będę bardzo wdzięczny. (Priv)

yyy a jaki to konkurs? Bo jakoś mi ten C4 nie pasuje do żadnego konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6582693 Napisano: 21.03.2019 13:12:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

bruce napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Wszystko zgodnie z regulaminem, więc reklamacja nie przejdzie... Ale z drugiej strony, im więcej się ich teraz pomęczy, tym większe prawdopodobieństwo, że więcej loterii na takich zasadach nie zrobią emotka
Ja to nawet prywatną wiadomość z agencji dostałam na FB, żebym przestała ich oczerniać emotka  (przez moje komentarze na FB, że nagrody zostały u agencji)

O, to ja pewnie też dostanę...  emotka
Skoro takie mają zasady postępowania, to czemu nazywają to "oczernianiem"?  emotka

Ogólnie pan mówi, że ze wszystkich nagród się rozliczyli, więc oburza go twierdzenie, że przytulili je dla siebie emotka
A ja się kierowałam punktem regulaminu o samochodzie, tam jest napisane, że jeśli nie zostany wydane, to pozostaje w dyspozycji organizatora. O innych niewydanych nagrodach nie ma ani słowa, więc założyłam, że jest analogicznie emotka
Zresztą na FB Loyda pytałam już na początku loterii, co się będzie działo z niewydanymi nagrodami, bo na pewno przy tym sposobie losowania będzie ich dużo, to odpisali, że loteria się dopiero zaczyna i mają nadzieję, że wszystkie zostaną wydane emotka  

ja też ich "oczerniam" i mi priv jakiś Tomasz lis napisał że wszystko zgodne z regulaminem i takietam cenzurarele
a ja tylko napisałam ile nagród wydali a ile u organizatora zostało i że konkurs był do 4liter zorganizowany... nigdy więcej herbat loyd czy to z konkursem czy bez NIE KUPIĘ! Wyświetl w wątku >>