Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6582592 Napisano: 21.03.2019 10:31:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mnie w ostatnim czasie absolutnie nikt nie lubi... Czegokolwiek bym nie kupiła skazane jest na porażkę i brak wygranej... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6582251 Napisano: 20.03.2019 09:59:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

pudliszkiiii emotka
A myślałam, że moje zgłoszenie było dobre emotka  kompletnie sobie nie radzę w tych kreatywnych, a niech to emotka  chciałam toster emotka     

Tez myslalam ze napisalam ciekawie a tu totalna porazka...

napisałam byle co a że nagród mało to byle co się nie załapało emotka Nie mniej tak jak większość tu obecnych czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581687 Napisano: 18.03.2019 19:56:54 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Właśnie wróciłam z zakupów w biedronce. Odstałam 15 minut w kolejce. Jestem w ciąży i już mam dość wyraźny brzuszek ciążowy. Nikt w kolejce nie przepuścił...

Niestety dzisiaj często człowiek nie widzi człowieka obok... jakby mial jakies klapki na oczach jak koń...
Korzystaj z tego pięknego okresu jakim jest ciąża i poprostu idź zawsze na początek kasy i pytaj czy możesz skorzystać z pierwszeństwa bo jesteś w ciąży.
 Ja tak robiłam i nigdy mi nie odmawiano emotka

hmm. ale, np. według mnie pierwszeństwo pierwsze ma osoba starsza. bo starości się nie wybiera. niestety, takie osoby przepuszcza się dużo rzadziej niż kobiety w ciąży. 

ja tam przepuszczam i tych i tych i nawet tych, którzy mają mniej rzeczy niż ja. ale po prostu zwracam uwagę na to, że nie tylko ciąża powinna być w takim przypadku argumentem. 

a ja często sama ludzi zaczepiam (jak np widzę że mają w cholerę w koszyku a ja mam dwie rzeczy na krzyż) i pytam czy mogłabym przed nich stanąć. Często też mi się zdarza przepuścić gdy ja mam pełny koszyk a widzę że ktoś za mną z dwiema rzeczami stoi... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581614 Napisano: 18.03.2019 17:05:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asia575 napisał(a):

Tic Tac..... ..  emotka   ja chcę SŁUCHAWKI emotka

no spoko ja też chce.... emotka może jak się podepnę pod Ciebie to mnie wylosują? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581558 Napisano: 18.03.2019 15:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

rufus napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rufus napisał(a):

tic tac jakies rezerwy??

czy 5 etap?

ale poszly i sluchawki i glosniki a z etapow informowali w rozne dni po kolei sluchawki ->glosniki>eventim.
Ostatnie rezerwy szły w poniedzialek tydzien temu, także i tym razem chyba tak samo jest.

Ktoś z  dzisiejszych wygranych jest w stanie to potwierdzić?  emotka

Jak jest rezerwa to piszą, tak miałem, teraz nic nie napisali. 

kolezanka z forum mówi że to napewno 5 etap Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nanajka81

#6581529 Napisano: 18.03.2019 14:32:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
surf - dno
artysty z Coli - nie mam pojęcia kto to choć pół dnia kopałam
TicTak - dno do potęgi
w ogóle do 4 liter ten poniedziałek

tylko płakać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581377 Napisano: 18.03.2019 10:17:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cicho i licho z nagrodami... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6581138 Napisano: 16.03.2019 18:31:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

andii napisał(a):

gyrydymptum napisał(a):

edzia3 napisał(a):

atanerka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria z nutą magii - Loyd

Wyniki dostępne tutaj: https://loydloter...reat%C3%B3w-Loyd.pdf

Śmiech na sali ...na 650 nagród, tyle wydali,reszta dla nich...udała im się tą loteria emotka

YYYY... serio?? Może od początku mieli 31 nagród tylko na poczet konkursu naściemniali że jest ich 650? Trochę dziwnie krótka ta lista...

• 1x samochód MINI Hatch 5dr One 75kW – 1/1 WYDANE
  • 100x głośniki JBL  - 6/100
  • 50x bon o wartości 500zł 2/50
  • 500x bon o wartości 50zł 22/500
Czyli z 651 nagród wydano 31 nagród!! MASAKARA

Ooo a co lepsze, pan którego kod wylosowano do odbioru nagrody głównej nie przeszedł weyfikacji... bo nie miał opakowania konkursowego... Chyba bym się zapłakała. Samochód dostał laureat rezerwowy, Oj marzy mi się  taka rezerwa emotka

Ale muszę przyznać im odwagę za tą listę,jak do nich napisałam wiadomość z udostępnienie listy laureatów to mi odpisali że dane są chronione rodo,tak się wściekłam i odpisałam aby nie ściemniali itp...byłam pewna że nie udostępnią listy,a tu proszę taka niespodzianka 

Loteria trwa do 24 kwietnia, trzymam jeszcze te opakowania może pomyślą o rozlosowaniu reszty.

a ja część wypiep***** emotka  żebym tylko nie płakała jak pan Radek za autem ;D

a skąd wiadomo że to laureat rezerwowy?

Z wpisów loyda na fb jak i od samego laureata, któremu magroda przepadła emotka

mimo wszystko PORAŻKA! Nigdy już LOYDa nie kupię! BLE! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6580825 Napisano: 15.03.2019 12:10:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
aleks1983 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria z nutą magii - Loyd

Wyniki dostępne tutaj: https://loydloter...reat%C3%B3w-Loyd.pdf

Śmiech na sali ...na 650 nagród, tyle wydali,reszta dla nich...udała im się tą loteria emotka

YYYY... serio?? Może od początku mieli 31 nagród tylko na poczet konkursu naściemniali że jest ich 650? Trochę dziwnie krótka ta lista... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#6580466 Napisano: 14.03.2019 13:20:01 w Wkurza mnie...
nswe69 napisał(a):

Wkurza mnie pytanie co zrobić z tic tacami ?? 

Przepis na tictacówkę jest ?

O braku nagród za nie nawet nie wspominam,,, emotka

ja daję córce żeby rozdawała w szkole hahaha od dwóch miesięcy jest ulubienicą bo najpierw belvite nosiła, potem oreo, trochę milkę a teraz te tictaki.... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579994 Napisano: 13.03.2019 10:58:19 w Dziś cieszę się z.....
aniajukej napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Dziś cieszę się, że nareszcie dotarły do nas Cheetosy konkursowe  emotka i kupiłam już kilka paczek.

no to powodzenia! emotka

heheh a to juz zakończony konek emotka

ojej... no to w takim razie aniajukej - powodzenia w innych konkursach emotka

Dziękuję emotka  Wiem, że zakończony. Zaraz po napisaniu tego posta przeniosłam się do wątku Wkurza mnie emotka  
W temacie dziś cieszę się, że serki Hochland kupiłam i konkurs jeszcze trwa!!  emotka

hahahaha emotka
To powodzenia w Hochlandzie! Ja się tylko serów najadłam a nic nie trafiłam (wrrr) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579955 Napisano: 13.03.2019 09:15:10 w Dziś cieszę się z.....
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Dziś cieszę się, że nareszcie dotarły do nas Cheetosy konkursowe  emotka i kupiłam już kilka paczek.

no to powodzenia! emotka

heheh a to juz zakończony konek emotka

ojej... no to w takim razie aniajukej - powodzenia w innych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
1 aniajukej 0

nanajka81

#6579860 Napisano: 13.03.2019 07:23:41 w Dziś cieszę się z.....
aniajukej napisał(a):

no to powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
1 aniajukej 0

nanajka81

#6579859 Napisano: 13.03.2019 07:22:38 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wkurza mnie brak motywacji... kup książke za 13zl w Biedrze, by wygrać pendrive za 30-40zl. Dzieki Kiora!

Wiesz... Mnie akurat ten konkurs tak bardzo zmotywował że udało mi się wygrać tableta, którego od prawie dwóch lat bardzo mi brakuje (bo stary wyzionął ducha a na nowy najzwyczajniej mnie nie stać) Temat był totalnie pode mnie - zaparłam się, trzy dni myślałam i udało się emotka Tak więc życzę motywacji emotka

Mnie zwyczajnie wkurza PRZEPŁACANIE za produkty, które są znacznie tańsze w wiekszych opakowaniach lub sklepach "obok". Do tego nagrody pocieszenia po 30-40zl. I ani ta książka w konku Biedry, ani ten masaż w Superpharm - NIE są inspirujące. W Superpharm jest tak naprawde 1 nagroda. A te masaże, to w wybranych lokalizacjach... zmarnować 30-50zl na paliwo i czas, by dojechać to już taniej zapłacić lokalnie za taka sama usługe. Wiem, można później za 70zl sprzedać ... jak znajdzie sie kupiec. 

Gratuluje nagrody, bo trzeba umieć pisać by w Kiora wygrać główne.

dlatego ja nie gram w konkursach w których nagrody mnie nie interesują - np do wygrania suszarki w ITM - wydać trzeba ok 15zł (nawet nie wiem czy nie więcej) na paragon, wysłać list 6zł, a sama suszarka ma wartość 40zł (innych nagród w tym konkursie 0). Mam w domu dwie lepsze suszarki więc ja odpadam. Coraz  więcej pojawia się konkursów z kiepskimi nagrodami...    emotka    

Jak ja się zaprę to napiszę ale naprawdę wtedy potrzebuję dobrej motywacji a tablet był dla mnie tutaj mega motywacją bo dzieci mnie o niego męczyły a jakoś nigdzie go wygrać nie mogłam. Dla Kiory napisałam wiersz o czytaniu a że temat mi dobrze znany to słowa płynęły emotka

Co do przepłacania to niestety - nagminne. Ledwo jakis konkurs a ceny produktu szybują w górę emotka No ale kto nie ryzykuje ten nie ma prawda? emotka Z rok temu była taka walka o grę Lubisie, dzieci jadły - kupowałam ale i tak kolezanka z forum dla mnie ją ustrzeliła bo ja nie umialam trafić. Gra oprócz tego że jest ładnie zrobiona jest tak nudna że... stoi mi w półce i miejsce zawala. Dzieci nie polubiły. Tak więc teraz bardziej myślę nad konkursami w których biorę udział i przeliczam czy sie oplaca kupowac i meczyc na kolejny zbieracz kurzu... Szczegolnie ze teraz coraz wiecej bramek w których trudno cokolwiek ustrzelić...   Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

nanajka81

#6579773 Napisano: 12.03.2019 19:47:03 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czyli nic to Twoje zaangażowanie nie dało... Degustatorka jak paluchem grzebała tak nadal grzebie...

Tamta akcja nie była moja, jakiś mężczyzna tę kobietę śledził. Po prostu nie sądziłam, że krótko po przeczytaniu tamtej historii i ja trafię na produkt macany emotka

No tak, nie zwróciłam uwagi kto to wtedy pisał ale tamten wpis czytałam... Ja nie rozumiem co to ludziom da że skosztują musztardy... Bezsensu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579772 Napisano: 12.03.2019 19:46:10 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Wkurza mnie brak motywacji... kup książke za 13zl w Biedrze, by wygrać pendrive za 30-40zl. Dzieki Kiora!

Wiesz... Mnie akurat ten konkurs tak bardzo zmotywował że udało mi się wygrać tableta, którego od prawie dwóch lat bardzo mi brakuje (bo stary wyzionął ducha a na nowy najzwyczajniej mnie nie stać) Temat był totalnie pode mnie - zaparłam się, trzy dni myślałam i udało się emotka Tak więc życzę motywacji emotka Wyświetl w wątku >>
2 glena, benasia 0

nanajka81

#6579770 Napisano: 12.03.2019 19:43:21 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Pamiętacie ten długaśny wpis o purchawie, co w markecie otwierała musztardy celem degustacji, a potem odkładała je z powrotem na półkę? Żaden fejk, dzisiaj chciałam kupić musztardę Develey - biorę słoik do ręki, a dekiel spada na podłogę. Wewnątrz słoika ślad: po palcu? po języku? Odechciało mi się zakupów... emotka

Czyli nic to Twoje zaangażowanie nie dało... Degustatorka jak paluchem grzebała tak nadal grzebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579709 Napisano: 12.03.2019 17:00:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buu słuchawek brak Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579655 Napisano: 12.03.2019 13:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Andzik napisał(a):

Czy jeszcze ktoś czeka na głośnik z II etapu Tic Tac?

Ja emotka

do mnie dziś dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0