Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6579636 Napisano: 12.03.2019 13:04:09 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

online są takie same ceny jak normalnie, jak jest teraz akcja 2+2 to online normalnie rabat nalicza (czyli tak jak przy zakupie z aplikacją). Ja lubię tak kupować bo potem tak fajnie to jest zapakowane i dobrze się niesie No i na konkursy dobre

właśnie odebrałem emotka faktycznie ładnie zapakowane emotka
a mam pytane odnośnie akcji 2+2:
jak to jest ? Mogę kupić 4 różne szampony H&S (różne zapachy) i zapłacę za 2? czy muszę jednak kupić 4 różne szampony różnych firm?

najlepiej wrzuć sobie na kompie te 4 różne szampony do koszyka i sprawdź czy ci naliczy rabat. Bo ja np kupilam szampon + odzywke + szczotke do wlosow + szampon dla dzieci i rabat mi naliczyło (każdy z tych produktów był po 19,99 więc zapłaciłam 39,98) Coś mi się jednak wydaje że to muszą być jednak 4 produkty różnych firm. Płacisz za dwa najdroższe a dwa najtańsze masz gratis emotka Najlepiej na kompie sobie to sprawdzać żeby niespodzianek przy kasie nie było (a tak kiedyś właśnie miałam jak była pielęgnacja dla faceta - jakieś produkty w te 2+2 się nie zaliczały i na szybko musiałam innych szukać i oczywiście złe kupiłam...) Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6579514 Napisano: 12.03.2019 10:15:04 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zamawiał ktoś coś w drogerii rossmann przez www? Jeśli zamówię teraz to zamówienie ile na mnie vbedzie czekać?
Jak to wygląda? Wchodze do drogerii i co? Idę do kasy i mówię że zamawiałem emotka
Robię to pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda emotka

Obecnie w ciągu godziny pakują towar i po godzinie dostaniesz smsa/maila że paczka gotowa (tak jest przy płatności online, jak jest przy płatności gotówką - nie wiem) Czekać na Ciebie będzie bodajże 48 albo 72 godziny (dokładnie nie wiem bo ja odbieram przeważnie w ciągu godziny od powiadomienia) Przychodzisz do Rossmana, mówisz że zamawiałeś przez internet, podajesz kod z smsa i woilà emotka Mi się dość często zdarza tak kupować bo wole wybierać w zaciszu domu niż po sklepie łazić i połowy rzeczy zapomnieć kupić....

dziękuję za szczegóły emotka także biorę się za zamawianie emotka

w niektórych rossmanach są ala paczkomaty i tam wyciągasz zamówienia online.

u mnie nie ma takich emotka
ale smsa już mam, więc niedługo jadę emotka

a czy online sa moze jakies lepsze promocje, zy wszystko tak samo jak w stacjonarnym?

nie wiem emotka
babcia chce jakiś krem i mówi że on kosztuje koło 16 zł.
A w rossmanie online 17,50 2 takie opakowania emotka więc jej kupuję emotka

online są takie same ceny jak normalnie, jak jest teraz akcja 2+2 to online normalnie rabat nalicza (czyli tak jak przy zakupie z aplikacją). Ja lubię tak kupować bo potem tak fajnie to jest zapakowane i dobrze się niesie emotka No i na konkursy dobre emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nanajka81

#6579461 Napisano: 12.03.2019 09:11:00 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

zamawiał ktoś coś w drogerii rossmann przez www? Jeśli zamówię teraz to zamówienie ile na mnie vbedzie czekać?
Jak to wygląda? Wchodze do drogerii i co? Idę do kasy i mówię że zamawiałem emotka
Robię to pierwszy raz i nie wiem jak to wygląda emotka

Obecnie w ciągu godziny pakują towar i po godzinie dostaniesz smsa/maila że paczka gotowa (tak jest przy płatności online, jak jest przy płatności gotówką - nie wiem) Czekać na Ciebie będzie bodajże 48 albo 72 godziny (dokładnie nie wiem bo ja odbieram przeważnie w ciągu godziny od powiadomienia) Przychodzisz do Rossmana, mówisz że zamawiałeś przez internet, podajesz kod z smsa i woilà emotka Mi się dość często zdarza tak kupować bo wole wybierać w zaciszu domu niż po sklepie łazić i połowy rzeczy zapomnieć kupić.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579377 Napisano: 11.03.2019 19:22:34 w SZUKAM....
cordilia napisał(a):

Czy ktoś wie, czy zgłoszenia nestle działają w jakiś konkretnych przedziałach czasowych? Czy można całą dobę? Dzieciak piszczy o te karty a 3 razy już bez sukcesu...

też bym chciała to wiedzieć... U mnie pięć razy pudło... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579280 Napisano: 11.03.2019 14:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

(...) połowa forum znała odpowiedz, przykro mi ze nikt Wam nie powiedział.

Tja... emotka

oj Isiulka ty już lepiej nic nie pisz... Założę się że większość na forum przegrzebała internet w poszukiwaniu tego artysty ale wielu (w tym i ja) nie jest na bieżąco z taką muzyką i artystami i z tymi podpowiedziami naprawdę było ciężko dojść do kogokolwiek sensownego.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579260 Napisano: 11.03.2019 13:51:39 w Dziś cieszę się z.....
norweska20 napisał(a):

A ja się cieszę bo weszłam na pracuj.pl a tam ogłoszenie na które tak długo czekam emotka  i losie : jak nie w konkursach, to chociaż w szukaniu pracy ZLITUJ SIĘ emotka   a tak serio to : mimo iż nie posiadam "mile widzianego doświadczenia" na podobnym stanowisku ...znam specyfikę tego stanowiska od drugiej strony  i wiem na czym polegają jego plusy i minusy . Tylko te cv ...wiem że na takie stanowisko idą w setki ....i taką mam straszną nadzieje, że jak już mi będzie dana od losu zawitać na rozmowę rekrutacyjną : to wykorzystam " konkursowe lanie wody " plus znajomość branży ..i im pokaże co może K   emotka
Oby tylko zadzwonili emotka  ale sama nadzieja dodała mi energii.......

Trzymam kciuki aby zadzwonili do Ciebie Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579258 Napisano: 11.03.2019 13:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

sks900 napisał(a):

isiulka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy ten ko kurs z artystami coca cola to ogolnopolski czy tylko C4?.  W bazie oznaczony c4 w regulaminie ani slowa na ten temat

a jak z obecnym pytaniem w coli, wie ktoś coś nt. trzech literek i różu? emotka

wydaje mi się, ze to Michał Szpak 

Fajna zmyłka, gratulacje wygranej...

emotka

to samo miałam napisać~Oj nie ładnie isiulkaemotka

przykre... już lepiej gdybyś nic nie pisała niż specjalnie kierowała na złego artystę. od szpaka do Stępnia daleka droga... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579247 Napisano: 11.03.2019 13:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

jak można mieć pretensje, ze się nie zna odpowiedzi na pytanie w konkursie emotka  tylko na tym forum takie cuda.
”pociąg się wykoleił bo tory były złe” emotka

Ty prawidłową odpowiedź znałaś - okej - ale duża większość jej nie była w stanie odgadnąć po "podpowiedziach" które były. Ja sama się nagrzebałam ale tego artysty nie wygrzebałam, może dlatego że nie moje klimaty i szukałam za bardzo? Ludzie po prostu wyrażają swoje niezadowolenie i tyle, każdy ma do tego prawo. Dla mnie ta loteria jest dziwna bo nie do końca rozumiem jej zasady - to całe edytowanie, typowanie, to jak oni w końcu losują wygranych? Ale mimo wszystko fajnie bo zawsze można poznać nowych ludzi którzy panują na rynku a o których nigdy nie słyszałam emotka  

Acha a z tym różowym tłem to ludzie dobrze kombinowali że "okładka" bo ten caly raper ma płytę z "różową okładką" emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

nanajka81

#6579195 Napisano: 11.03.2019 11:54:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
donia7 napisał(a):

Tablet od Kiory  emotka

Mam i ja!!! W końcu!emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579137 Napisano: 11.03.2019 10:05:04 w Zdjęcia naszych wygranych
Dość spora "M" marki Geffer...Po domu będzie spoko emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6579115 Napisano: 11.03.2019 09:28:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

nanajka81

#6579107 Napisano: 11.03.2019 08:45:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

A po ilu dniach informują laureatów z tej coca colę?
Jestem zawiedziona ze ostatnie 2 można odgadnąć nawet bez ich podpowiedzi , zepsuli zabawę

deva napisał(a):

mia napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

no to Voila, mamy rozwiązanie zagadki: Otsochodzi, właściwie Miłosz Stępień
i o co chodziło z tą podpowiedzią do niego..?

no to w życiu bym nie zgadła, nie znam człowieka, nie dokopalam się do takiego kogoś...

pierwszy raz słysze o kims takim...i gdzie te trzy literki?

Trzy literki są jak najbardziej: O, T, S. Odpowiedź na stronie jest skrótem - OTSO. Myślałam właśnie w tym kierunku, że mogą się powtarzać...
Niestety gościa nie wyczaiłam. emotka
Ciekawi mnie, co z nagrodami, jeśli nie będzie danego dnia wystarczającej liczby poprawnych zgłoszeń? emotka

Masz rację, to spryciule, trzy literki są, tylko jedna sie powtarza...

Ciekawe, ile było poprawnych zgłoszeń i tak jak piszesz co z nagrodami...

no ja nie zgadłam choć też myślałam w kategorii "literki mogą się powtarzać" ale do tego gościa nie dotarłam... Cóż... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579087 Napisano: 11.03.2019 07:17:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gyrydymptum napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

no to w życiu bym nie zgadła, nie znam człowieka, nie dokopalam się do takiego kogoś...

Przynajmniej w tym tygodniu łatwiejsza zagadka. Ciekawe ile procent zgadło poprawnie.

podpuchowa ta zagadka emotka Bo mi dwie pasują aczkolwiek po pierwszym wahaniu wybrałam wersje drugą... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6579080 Napisano: 11.03.2019 05:40:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

no to w życiu bym nie zgadła, nie znam człowieka, nie dokopalam się do takiego kogoś... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6578872 Napisano: 09.03.2019 19:17:31 w SZUKAM....
UlCiAh napisał(a):

Wie ktoś o jakiego artystę chodzi aktualnie w Coca Cola, odkrywaj naszych artystów?

ktoś napisał że może to być VIENIO... ale czy to prawda? ciężko stwierdzić.... Wyświetl w wątku >>
1 ulciah 0

nanajka81

#6578539 Napisano: 08.03.2019 14:44:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki pusteczki co za smutny dzień kobiet... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6578471 Napisano: 08.03.2019 13:15:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Halls
Co to za konkurs?

raczej już po konkursie...
https://lyknijnagrode.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6578465 Napisano: 08.03.2019 13:07:52 w Czy informują/ informowali?
0 0

nanajka81

#6578141 Napisano: 07.03.2019 15:05:05 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzają mnie nieodpowiedzialni ludzie...
Aukcja Allegro. Opcje dostawy: odbiór osobisty. Milion wiadomości typu: wysyłka za pobraniem i biorę. Robię więc tylko kopiuj i wklej odpowiedzi, że nie, nie wyślę za pobraniem, bo to zbyt duży koszt, a nikt mi nie da gwarancji, że odbierze paczkę i nie zostawi mnie z kosztami dostawy. Ale wiadomo - zapytać można, czemu by nie. Jednak dzisiaj pewna kobieta dała popis ignorancji. Zrobiła zakup na tej aukcji i wyskakuje mi z wiadomością, że jej nie opłaci, bo mam wysłać paczkę kurierem za pobraniem i pyta: co teraz zrobimy? Ech, odpisuję, że nie wyślę za pobraniem. Skoro już kupiła, to podaję jej koszt dopłaty za kuriera, a ona znów, że na pewno koszty wysyłki zawyżone i mam to przemyśleć. Jak jestem spokojna, to myślałam, że szlag mnie trafi. Napisałam jej parę słów o odpowiedzialności i narażaniu ludzi na starty. Teraz muszę szarpać się z Allegro o zwrot prowizji... 

ja się niestety też nadziałam tyle że przez olx. Z jakąś Panią się "wymieniłam" jedną z rzeczy na inną rzecz. Wszystko ugadane, ja swoją wysłałam, Pani też miała... I nie wysłała. Napisała że córka chora, potem o jakiejś operacji, potem że wysłała, a potem w ogóle przestała się odzywać. OLX ją zablokowało. Po miesiącu widzę że baba znowu wystawia rzeczy (w tym i tę rzecz którą miała mi przysłać w zamian) Piszę do niej smsa że proszę o wyjaśnienie czemu sprzedaje coś co miała mi wysłać a ona bezczelnie że to pomyłka bo ona tę rzecz wysłała, i że ja jestem oszustka. Piszę do niej "no to jak Pani wysłała to proszę przysłać potwierdzenie że wysłane". A ona "że ma swoją godność i że nic mi wysyłać nie będzie". I znowu przestała się odzywać. Odżałowałam te 10 zł na wysyłkę i rzecz którą babie wysłałam ale niech ją jasny szlak trafi. Od tego czasu przestałam się "zamieniać" bo dziękuje za takie zamiany... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6578080 Napisano: 07.03.2019 11:38:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agusiamajusia napisał(a):

Melduje sie kochany wątku, jutro dzień kobiet ... mężczyzn nie mam którzy by mnie obdarowali to proszę tak z lekkim smutkiem sypnij mi coś fajnego na to moje święto. 

a ja mężczyznę mam ale on coś kiepski w dawaniu prezentów emotka Wolę konkursowe nagrody emotka Wyświetl w wątku >>