Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6478165 Napisano: 29.03.2018 11:45:03 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza że dziś, w tą paskudną pogodę zwiedziłam wszystkie apteki w okolicy oczywiście pieszo i z chorą córką obok gdyż dopiero w ostatniej udało mi się dostać antybiotyk z recepty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6478104 Napisano: 29.03.2018 08:37:10 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

pada śnieg,pada snieg-dzwonią dzwonki sań.... emotka emotka emotka

Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć marcowy, lalala... emotka
Wkurza mnie, że nie wiem, co lepić najpierw: pierogi czy bałwana? emotka I czy malować jajka, by je później powiesić na choince emotka

hahaha nie ma to jak w ponurym nastroju przeczytać sobie co wkurza innych. Od razu humor mi się poprawił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6476690 Napisano: 24.03.2018 12:51:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
złoty zajączek Lindt - po 7 dniach mi się udało trafić emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6476230 Napisano: 23.03.2018 09:40:28 w Lay's
Mysia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

monisss napisał(a):

bruce napisał(a):

Promocja Star mnie osłabia.  emotka Gratuluję oczywiście Laureatom emotka , ale jednak zdecydowanie wolałabym mniejsze nagrody (np. 200, 100), lecz każdorazowo większą ich ilość, bo wstrzelić się w gust jury jest bardzo ciężko... emotka

mnie też ;( ktoś podpowie jakie pomysły zwycięzają?

monisss sama jestem ciekawa zwycięskich pomysłów, ja wysłałam 5 różnych tekstów i żaden się nie spodobał, więc moja ciekawość jest tym większa.... emotka

Już mi pomysłów brakuje.. ale teraz inny problem mam,wysłałam zgłoszenie pojawił się komunikat że przeszło, ale maila z potwierdzeniem brak.. emotka (mail wpisany dobrze mam prt sc emotka )

nie chwaliłam się bo wciąż w to nie wierzę ale udało mi się w walentynki trafić w gusta jury i mam dzienną - na razie tylko w teorii bo przelewu jeszcze niet. Wysłałam wierszyk o Walentynku, oczywiście nie zabrakło wspomnianej nazwy STAR i właściwie wierszyk jak wierszyk, myslalam nad nim 5 dni, wkurzalam sie bo kupionych chrupek nikt mi zjesc nie chcial (kupilam te nieszczesne maczugi ktore sa srednie w smaku) i zla na caly swiat (a na star najbardziej bo 3 wierszyki wczesniej przeszly bez echa) wyslalam. I przedziwne ale trafilam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6476187 Napisano: 23.03.2018 07:06:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edi999a napisał(a):

A ja nawet sławnej książki z Kinder nie mam..

to w kolejnym etapie bierz udział emotka
w którymś na pewno się załapiesz na tą ich "unikatową" książeczkę.... Wyświetl w wątku >>
1 edi999a 0

nanajka81

#6476096 Napisano: 22.03.2018 20:15:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nie podoba mi się miejsce logowania emotka ciągle go szukam....
No i w ogóle mi się nie podoba nowa szata - wolę po prostemu czyli staremu - jest szybko, przejrzyście i zadne mi sie dziwnosci nie wyswietlaja. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6476084 Napisano: 22.03.2018 19:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Dżizaz! emotka Oni w II etapie mają jeszcze 11.000 książeczek do rozdania! Przecie się z tym nie pozbierają. emotka Jedyne sensowne wyjście dla nich, to odesłać je wszystkim laureatom na podstawie samych danych adresowych. Ciekawe kiedy na to wpadną i dostaniemy nowe smsy, z prośbą o podanie adresu. Stawiam na jakieś dwa tygodnie. emotka

na cały konkurs jest 49 tys książeczek i 1 tys nagród...
i jako że te książeczki są wszystkie takie same to myślę że w kolejnym etapie znowu takież trafię (bo na swoje nieszczęście już wysłałam z 3 paragony). Może do wtedy coś się zmieni,,, Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6476010 Napisano: 22.03.2018 18:25:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
bajdeq napisał(a):

Kolejne 3 książeczki na K emotka dlaczego nikt nie mówił, że w tym konku każdy paragon wygrywa? emotka

a wg regulaminu "Jeden Uczestnik może uzyskać prawo do nie więcej niż jednej Nagrody w danym Etapie. Na jedno Zgłoszenie może przypadać nie więcej niż jedna
Nagroda."

7 książeczek u mnie... emotka Zaczynam żałować tych 15 zjedzonych kinderów w pierwszym etapie... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#6475997 Napisano: 22.03.2018 18:18:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
bruce napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

emotka  i kolejna książka już trzecia Wow - SMS teraz

Też mam. "Dzień sławnych książek Kinder" trwa.  emotka

5 unikalnych ksiazek u mnie, 4 unikalne ksiazki u meza... Oj obawiam się ze w drugim etapie wyślę tylko 2 zgloszenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6475956 Napisano: 22.03.2018 17:44:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
myla napisał(a):

I u mnie sławna już książka... 
Też się głęboko zastanawiam czy odsyłać paragon....

mam druga ksiazke emotka
a co do priorytetu to pisalam im swoje żale odnośnie kosztów wysyłki to mi odpisali ze "przeciez zaakceptowalam regulamin a tam pisze ze dane sie odsyla listem poleconym". Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6475817 Napisano: 22.03.2018 15:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Ha ha teraz SMS o książce  - chyba aż tak mi nie zależy więc będzie dużo rezerwy  emotka

ja też nie odsylam - za dużo zachodu i kasy żeby taką marną nagrodę odbierać... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6475810 Napisano: 22.03.2018 15:05:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
książka Kinder emotka ... nie odsylam paragonu - list polecony 5,20+20 gr koperta a ksiazka warta 3,36... LITOŚCI!!! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6475763 Napisano: 22.03.2018 13:53:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Jakie nagrody z Kinder puścili? 

na razie ktos chwalil sie poduszkami i namiotem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6473621 Napisano: 16.03.2018 09:54:58 w co chcielibyście wygrać?
też by mi się 4 kółka w postaci auta przydały bo stary rdzewieje a kasy na nowy brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6471017 Napisano: 08.03.2018 11:35:31 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Wkurza mnie nieprawidłowe podawanie daty zakończenia konkursu w naszej bazie- wczoraj cały wieczór siedziałam nad zdjęciem, dzisiaj chcę dodać i patrzę, że zakończony 4 marca, a u nas podane, że kończy się 7 marca.
https://www.e-kon...gd.html#.Wp_LHmrOXIU

ten jest lepszy:

https://www.e-kon...ella-fanedition.html

nawet nie ruszył a w bazie jest. Jak kiedyś pisałam do organizatora na fejsie z pytaniem "O co biega" to właściwie mnie spławili ale zaraz potem zniknęła data ze strony.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6469219 Napisano: 02.03.2018 22:00:04 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Wizaż! I moja naiwność, bo choć wiem, że nie nic z tego nie będzie, to i tak marnuję na to swój czas. "Dlaczego to Ty powinnaś wziąć u dział w teście...?" emotka  "Bo tak!"- aż się prosi!

mam to samo,i jakoś nie udaje mi się dostać do testów z takim pytaniem,a jak jest inne pytanie np jak było w maybeline o zmysłowość  bez problemu udało się.wtf

Mi się nie udało nigdy. NIGDY. Wygrywam w różnych konkursach, nie uważam się za jakiegoś ułoma konkursowego, a tam zawsze NIC. W ogóle te kosmetycznie konkursy mnie nienawidzą emotka  
A wkurza mnie wszystko.

w sumie wygrałam tam raz jak maile wysłali do wszystkich  emotka . A tak serio? To może nam te ich kosmetyki nie są potrzebne  emotka . Niech brzydkie się malują  emotka

mi również w ŻADNYM konkursie w którym było pytanie "dlaczego to TY masz dostać tę nagrodę/zostać testerką/itede" nie udało się nigdy nic wygrać. Cokolwiek bym nie pisała - testerką nie zostaje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6469141 Napisano: 02.03.2018 17:06:45 w Wkurza mnie...
...że od nowego roku badają "poziom spalin" przy badaniu technicznym auta. Tym sposobem moje auto nie przeszlo badan bo przy większej prędkości wydziela się makabryczna ilość sadzy emotka I mam coś z tym zrobić. Tylko co? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6468912 Napisano: 02.03.2018 09:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andziulka21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

monisss napisał(a):

mail z konkurs@natural.pl to nie sciema? niby konkurs w bazie (mama brala udzial bo do niej mail przyszedl) ale wyglada jak spam bo kaza podac wszelkie dane a info co to za nagroda brak...

też chciałabym to wiedzieć bo mam dokładnie to samo... konkursu nie kojarze ni cholery.

Dziewczyny to ten konkurs :

https://www.e-kon...18.html#.WpkGYVndg0M

:) 

dzięki, tylko teraz potrzebuje oświecenia czy brałam w nim udział...  emotka Wiadomości wyglądają podejrzanie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6468908 Napisano: 02.03.2018 08:55:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mail z konkurs@natural.pl to nie sciema? niby konkurs w bazie (mama brala udzial bo do niej mail przyszedl) ale wyglada jak spam bo kaza podac wszelkie dane a info co to za nagroda brak...

też chciałabym to wiedzieć bo mam dokładnie to samo... konkursu nie kojarze ni cholery. Wyświetl w wątku >>
0 0