Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6467289 Napisano: 26.02.2018 09:26:30 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie poczta polska emotka
w styczniu wyslalam list polecony ekonomiczny - dotarl po 15 dniach bez naklejki że jest polecony. Odbiorca nie dostal zadnego awizo tylko dostal wciśnięty w skrzynkę, podarty list. Poczta na reklamację nie odpisała mimo iż minęło ponad 30 dni.

Druga sytuacja: na konkurs odesłałam paragon w czwartek rano, listem poleconym priorytetowym i oczywiście do tej pory do adresata nie dotarł a w śledzeniu przesyłki jest tylko "w transporcie". Kurde, tyle kasy się płaci za przesyłkę priorytetową po to żeby szła jak ekonomiczna? Jaki to sens??

Poczta Ci nie odpisze olewaja reklamacje. Idz do rzecznika praw konsumenta po jego interwencji w ciagu tygodnia mialam odp i kase na konto za zagubiony list

moja reklamacje tez zlali, po terminie dzwonilam i dzwonilam, az podano mi numer do kobiety ktora sie reklamacjami zajmuje i powiedziala, ze dostane zwrot kasy jeszcze tego samego dnia i tak faktycznie bylo...ale ile sie nadzwonilam to moje....masakra

o matko toście mnie dobiły... no nic, to będę ich gnębić bo nie po to się tyle kasy płaci żeby przesyłki znikały i magicznie się pojawiały po xx dniach a ja cała wkurzona siedzę i próbuję się dowiedzieć co się stało z przesyłką... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6467282 Napisano: 26.02.2018 08:50:18 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie gościu z allegro. Kupiłem telefon u niego, szybko się rozładowywał dałem na reklamację, po reklamacji to samo... później wymienił telefon na nowy i dalej to samo... Jak wystawiłem mu negatywa to straszy sądem....
MAKABRA!

Są takie modele telefonów, w których nowa bateria nie trzyma nawet dnia. Warto przed zakupem poczytać w necie. Sama się nacięłam na 2 modele telefonów, niby tańsze ale baterie o emotka rozbić
Wg mnie negatyw był niesłuszny skoro wymieniał Ci na inny telefon

Wymienił, i to samo było... mama wzięła telefon do roboty i sie rozładował chociaż miał ponad 40% a nie używała go prawie wcale bo raz na 10 minutowej przerwie. I po pracy tel już wyłączony był. Pisałem do gościa to mi pisał że nie wierzy mi... No i mam tel co nie działa emotka  tzn działa ale nie wiadomo ile ... 

a jaki to model telefonu? może masz włączoną jakąś aplikację "żrącą" baterię? a może nie sformatowałeś baterii jak należy? Przy pierwszych 3 ładowaniach bodajże trzeba wykonać jakiś myk żeby bateria trzymała energię. Dziwne że gościu Ci wymienił cały telefon a nie baterię. Mogłeś zażądać od gościa kasy na nową baterię i po prostu sobie ją kupić (przynajmniej ja bym tak zrobiła). Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6467281 Napisano: 26.02.2018 08:48:36 w Wkurza mnie...
wkurza mnie poczta polska emotka
w styczniu wyslalam list polecony ekonomiczny - dotarl po 15 dniach bez naklejki że jest polecony. Odbiorca nie dostal zadnego awizo tylko dostal wciśnięty w skrzynkę, podarty list. Poczta na reklamację nie odpisała mimo iż minęło ponad 30 dni.

Druga sytuacja: na konkurs odesłałam paragon w czwartek rano, listem poleconym priorytetowym i oczywiście do tej pory do adresata nie dotarł a w śledzeniu przesyłki jest tylko "w transporcie". Kurde, tyle kasy się płaci za przesyłkę priorytetową po to żeby szła jak ekonomiczna? Jaki to sens?? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6466944 Napisano: 24.02.2018 07:58:36 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

Na początku roku słyszałem kilka razy prognozę pogody że w lutym będzie wiosna emotka nie pamiętam kto to był, bo dzisiaj serdecznie bym pogratulował tej prognozy emotka jest przepiękna wiosna -7C i śnieg.Jasnowidz to był, czy jak? emotka

a najlepsze jest to że podobno cały marzec ma być ziiiiiiimny... A jak dobrze pójdzie to i Wielkanoc będzie znowu zimowa i lany poniedziałek też... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6466730 Napisano: 23.02.2018 12:34:38 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli  emotka   emotka emotka .

emotka Całe nasze forum Cię przytula!

Dziekuje:). Jeszcze cos do jedzenia mozecie mi ukradkiem wlozyc do kieszeni  emotka

To ja wkładam 4 batoniki Kinder, 2 paczki orzeszków NicNac's oraz śliwki w czekoladzie Solidarności emotka
A forumowy żętelmen niech dorzuci do tego relaksujące piwko emotka Ktoś miał tutaj pół pokoju piwa,
niech z nim przybywa. Ja mogę dać tylko rum, ale czy masz miętę i limonkę do tego?

dorzucam kilkanaście produktów Milki i 4 paczki STAR emotka Z głodu nie umrzesz emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6465661 Napisano: 20.02.2018 19:06:48 w Informują
mail z kalendarza adwentowego EveryDayMe - podpaski Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6465660 Napisano: 20.02.2018 19:06:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Yyyy... w Kalendarzu adwentowym EverydayMe - podpaski... Kurcze kiedy to było.... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6464410 Napisano: 16.02.2018 12:19:30 w Zdjęcia naszych wygranych
mamuska085 napisał(a):

a możesz z góry pokazać jak wygląda otwarty? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6461138 Napisano: 08.02.2018 11:49:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kordula84 napisał(a):

Od dziś już nie gram w żadnym konkursie sms bo oni mnie nie lubią. A ja tak chcę tej zmywarki. Tyle tabletek kupionych i nic emotka

nie mów że nigdy... po prostu tym razem zmywarki nie dla nas... Też by mi się przydała bo nie mam, wywaliłam 22 zł na tabletki które oddałam, żyje się dalej... choć serce boli... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6461085 Napisano: 08.02.2018 11:12:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to i ja dołączam do biadolenia - zmywarki brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6460898 Napisano: 08.02.2018 07:01:36 w Pomocy!!!!
czy ktoś wie po ilu dniach od zarejestrowania telefonicznie karty "Luksji" jest ona aktywna i ma więcej niż 0? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6459476 Napisano: 04.02.2018 09:45:15 w SZUKAM....
luk1990 napisał(a):

Czy naprawde az tak ciezko trafic w ten termos ? emotka

niby jest 100 kazdego dnia ,a u mnie poszlo 10 zgłoszeń i za każdym razem pudło ;<

nie cierpię bramek!!!! emotka

nie Ty jeden ich nie lubisz emotka
Gdybym najpierw przeczytała regulamin to na pewno nie kupiłabym nic z Milki ale oczywiście najpierw zobaczyłam reklamę a jak już się obkupiłam to doczytałam że to te durnowate bramki w których ja nigdy nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6458821 Napisano: 02.02.2018 08:40:58 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Moja przyjaciolka ma 40 lat i nie chce dzieci bo zwyczajnie ich nie lubi. Przyjdzie do mnie ,posiedzi,pogada z tym starszym 11 lat ale tego malego nie ruszy. Stwierdzila ze dzieci sa fajne jak sa duze a takie male to tylko rycza i ja draznia. 

moja siostra 36 lat i tez dzieci nie chce bo "dzieci ograniczają a ona nie lubi ograniczeń ponadto nie lubi dzieci". Jak to mówi jej mąż nie są "fanami". Cóż... trzeba zrozumieć, jedni nie chcą inni chcą a nie mogą a jeszcze inni mają ich aż nadto emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

nanajka81

#6458743 Napisano: 01.02.2018 20:42:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
płyta "kolory" emotka Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

nanajka81

#6458737 Napisano: 01.02.2018 20:30:05 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

Milka i jej "ekstra loteria": zamiast ufundować sensowne nagrody, przewalili 66.510,00 zł na plastikowe g*, czyli paratermosy o wartości 14,78 zł za sztukę (w rzeczywistości pewnie max 5 zł). Ręce opadają, a gdybym miała skrzydła, to by mi pióra wyleciały emotka

mi to by się taki termos przydał ale oczywiście ja + bramki = 0 wygranych tak więc ten teges emotka wkurzył mnie ten konkurs już na dzień dobry...

Oj nie wiem, czy byś chciała taki termos -> jak dla mnie, to za tę cenę można dostać jedynie chiński szajs o szkodliwym (?) wpływie na zdrowie człowieka. Oczywiście przedstawiam jedynie własne wrażenie. Ale znajdźcie mi w necie porządny termos w podobnej cenie emotka Czasem się zastanawiam, czy to nie jest tak, że Alojzyexpress odebrał ludziom rozsądek i sfokusował ich uwagę wyłącznie na cenę produktu?

kurcze... w sumie masz rację... za taką cenę dobrego termosu nie uświadczysz... Ja rzuciłam się na konkurs bo nie przeczytałam dokładnie regulaminu tylko zasugerowałam się "LOL 100 termosów, z palcem w... wygram kilka". No i na tej myśli zakończę bo dwa paragony które miałam nie trafiły... Szkoda inwestować w kolejne jak rzeczywiście taniej wyjdzie kupić sobie jakiś porządny. Wyświetl w wątku >>
2 joan, shineoff 0

nanajka81

#6458729 Napisano: 01.02.2018 20:06:56 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

Ycherry_coke napisał(a):

A myślałam, że to tylko w mojej rodzinie... co święta słyszę życzenia typu: żebym była w ciąży jak będziemy sobie składać kolejne życzenia, żebym przestała myśleć tylko o karierze (jakiej kuźwa karierze w ogóle emotka  ) i zabrała się za "robienie" dzieci albo że oni (w sensie ciotki jakieś) akceptują to że żyjemy bez ślubu ale dzieci to już byśmy mogli mieć. 

I tak czasem sobie myślę, że luz, mam na to wywalone, czasami tylko mam ochotę pokazać niektórym środkowy palec za ciągłe wsadzanie nosa w nie swoje życie. Jednak staram się wszystko obracać w żart. Ale co ma powiedzieć ktoś kto na przykład nie może mieć dzieci .... 

Jak ciotki beda pytac kiedy Twoja kolej (w odniesieniu do dzieci) to zacznij pytac o to samo jak kiedys spotkacie sie na pogrzebie ktorejs z nich...uwierz dziala emotka

kilka lat wstecz tuż po poronieniu pojechałam na wigilię do rodzinnego domu i oczywiście moi rodzice życzyli nam "potomstwa" (nie pochwaliłam im się że byłam w ciąży bo to był początek ciąży) Łzy mi po gębie płynęły po tych życzeniach ale od tego czasu sama straciłam zapał do pytania innych "a kiedy wy?" bo wiem jak to boli... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6458728 Napisano: 01.02.2018 20:01:51 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Milka i jej "ekstra loteria": zamiast ufundować sensowne nagrody, przewalili 66.510,00 zł na plastikowe g*, czyli paratermosy o wartości 14,78 zł za sztukę (w rzeczywistości pewnie max 5 zł). Ręce opadają, a gdybym miała skrzydła, to by mi pióra wyleciały emotka

mi to by się taki termos przydał ale oczywiście ja + bramki = 0 wygranych tak więc ten teges emotka wkurzył mnie ten konkurs już na dzień dobry... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6458106 Napisano: 31.01.2018 14:18:48 w SZUKAM....
basku napisał(a):

gdzie można wygrać bilety na pszczółkę maję? gdzieś przedtem mi mignęły wpisy o takich biletach ale taraz nie mogę znaleźć gdzie to było i nie mam jak zapytać wygranych emotka

https://www.e-kon...pszczolka-maja1.html

i promocyjny
https://www.e-kon...do-kina-na-maje.html Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6458103 Napisano: 31.01.2018 14:15:31 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Napisałam marzenie na konkurs Kinder Bueno i dzisiaj dostałam odpowiedz ..
Dziękujemy za udział w konkursie „50 Urodziny Kinder – wygraj marzenia”.

Z przykrością informujemy, że Twoje zgłoszenie zostało odrzucone, w związku z negatywną moderacją.
Twoje zgłoszenie zostało odrzucone, powód: KWOTA OPISANEGO MARZENIA WYKRACZA POZA WARTOŚĆ NAGRODY WSKAZANEJ W REGULAMINIE.

Kurcze napisałam,że marzę by w mym domu zawsze było ciepło ........
Widać moje marzenia są nie do spełnienia  emotka
A tak się starałąm ......ach.....

to musi być marzenie przeliczalne na złotówki, max. 15k. emotka

do nich trzeba konkretnie emotka  Mi odrzucili zgłoszenie bo się nie zgadzal numer z paragonu który wpisałam ze skanem - a jedyne co zrobiłam to ominęłam literkę poza tym wpisałam caly numer. Trzeba numer z literkami i cyferkami.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0