Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6372145 Napisano: 26.06.2017 16:39:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
soda stream - 4 koncentraty do picia, szkoda że termin ważności jaki mają to 3 lipiec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6371387 Napisano: 24.06.2017 09:24:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nestle, mlekowita, e.wedel, prince polo i ta głupia biedronka... no totalny brak szczescia emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6368603 Napisano: 16.06.2017 12:20:40 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Teściowa mnie wkurza emotka Stwierdziła, że zgrywamy bogaczy, bo na dwu dniowy wyjazd do innego miasta dla dwóch osób wynajęłam mieszkanie za 360 złotych (42m zwane hucznie apartamentem). To naprawdę tak dużo na wielkie miasto oblegane przez turystów i to jeszcze teraz w sezonie letnim? Inne kwatery miały nieporównywalnie niższy standard, a tańsze tylko kilkadziesiąt złotych. To ja już wolałam to dopłacić i spędzić ten czas komfortowo, a nie w jakiejś norze podrzędnej...

No jakbym moją słyszała! emotka Moja też co roku ubolewa, że na wakacje wynajmujemy nad morzem "apartament" za ponad 200 zł, bo uważa, że z trójką małych dzieci powinniśmy się oszczędnie gnieździć najlepiej w jakiejś maleńkiej kwaterze, bez kuchni, z kiblem na korytarzu emotka Co tam wygoda, najważniejsze, że tanio!

hehe moi tesciowie rowniez uwazaja ze "po co jechac gdziekolwiek i placic kase za nocleg" jak mozna siedziec na przyslowiowych 4literach i podziwiac to co za oknem emotka My wybywamy nad morze, mieszkanie na 6pietrze w tzw falowcu 150 zl za dobe (4 osoby) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6368120 Napisano: 14.06.2017 22:02:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bimbusia napisał(a):

no dajcie spokój, ponad 500 nagród w colgate a ja nic emotka

mnie tez oni nie lubią... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6366529 Napisano: 11.06.2017 08:05:41 w Kupię...
Kupię działający napęd do szczoteczki oral b triumph bądź jakoś w miarę okazyjnie zestaw triumph bądź genius Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6361323 Napisano: 29.05.2017 19:39:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
planszowka "wyprawa do babci" FB emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6359854 Napisano: 25.05.2017 07:13:34 w Giełda Kodów ; )
PLCTS39H6S, YJGMM6GWUA - hochland, ktos chce niech bierze, mam urodziny to oddaje za darmo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6354197 Napisano: 09.05.2017 17:14:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
cos (bo nie mam pojecia co) za wyróżnienie z konkursu "lubie koty" (konkurs daaaawno temu, juz o nim zapomnialam) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6352525 Napisano: 04.05.2017 16:22:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
żądam ciekawych konkursów w których jest dużo fajnych nagród! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6352093 Napisano: 02.05.2017 17:19:06 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

http://lp.tilido.com/konkurs/
Nie naciągnijcie się emotka

a sie zastanawialam o co chodzi ale zbyt podejrzany mi sie ten konkurs wydal i go olalam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6352080 Napisano: 02.05.2017 15:59:49 w Zdjęcia naszych wygranych

voucher z CCC wymieniony na takie wlasnie buciki emotka Corka happy, ja tez bo okazalo sie ze ostatnie eleganckie buciki ktore miala nagle zrobily sie bardzo za ciasne emotka (a pochodzila w nich raptem kilka razy) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6349912 Napisano: 25.04.2017 14:34:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
voucher do CCC na buciki dla dziecka emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6348720 Napisano: 21.04.2017 12:34:01 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Takie jest życie. Jak się zakłada własną firmę, to na początku jest się nawet na minusie i nikt nie widzi w tym nic złego...
Ja uważam, że jeśli człowiek ma jasny cel i wie do czego dąży, to i nawet praca za darmo na początek może być, bo wiadomo, że prędzej czy później to się opłaci.

Pod warunkiem, że ma INNE źródło utrzymania (choćby rodzinę, która pomaga).
A jak wyobrażasz sobie takie pracowanie za nic, kiedy ktoś jest zdany na siebie wyłącznie, a i czynsz trzeba zapłacić, i czymś ten razowy chlebek posmarować?
Praca to praca. Za pracę powinno się płacić godziwie, stosownie do wkładanego wysiłku, umiejętności, doświadczenia. Zrozumiesz być może tę ideę, kiedy problem dotknie bezpośrednio. Łatwo bagatelizować z oddali. Nie wiesz, jak smakuje tynk ze ścian. emotka

Paula9891 - wierz mi ze ja 10 lat temu wierzyłam ze praca w mojej obecnej firmie sie oplaci i tez poltora miesiaca pracowalam za darmo. Tyle ze bylam mloda, nie dzieciata, moglam siedziec po godzinach i zasuwac za grosze. Gdy zrobilam sie dzieciata i za darmo po godzinach zostawac nie moglam/nie chcialam no to wyszedl problem. W tym miesiacu np zrobilam 7 nadgodzin ale dzis po poltorej godziny pracy szefowa kazala mi isc do domu (bo przeciez nie bede jednej rzeczy robila - marnowanie czasu, w tym samym czasie trzeba kilka robic przeciez) wiec przypuszczam ze z tych 7 nadgodzin sobie "odbierze" 2,5 h ktorych dzis nie wypracowalam no i mi juz mniej zaplaci (albo i nie bo do konca miesiaca jeszcze kilka dni w ktorych moze mnie wygonic tak jak dzisiaj) Czy wg was to jest uczciwe? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6348540 Napisano: 21.04.2017 07:07:09 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie jestem w ciemię bita i tak całkowicie odrealniona od reszty świata i wiem,że są i tacy, co sami proszą,żeby ich przyjąć na darmowe praktyki.Tato kilka lat temu przyjął taką jedną dziewczynę, która przyszła do nas "z ulicy" i ona przez 3 miesiące pracowała za 400 zł w pełnym wymiarze godzin.

Kasiu, problem nie polega na tym, że są ludzie, którzy chcą pracować za grosze, a na tym, że istnieją ludzie, którzy chcą komuś płacić za jego pracę 400 zł. Z całym (nie)szacunkiem dla taty.

no wlasnie... Ja gdy zaczynalam prace w firmie w ktorej teraz bieduje malo ze niewiele umialam to na dodatek zarabialam wiecej. Teraz umiem o wiele wiele więcej, szefowa tez ode mnie wiecej wymaga a mimo to mam cale g. Na dodatek kazdy "nowy" (ktorzy zdarzaja sie raz na x lat) dostaje dokladnie taka sama stawke - najnizsza krajowa. Najgorsze jest to ze poki sie czlowiek nie upomina i po ciuchutku robi to jest naprawde wspaniale, gorzej gdy sie zacznie upominanie o swoje... No nic, dzien trzeba zaczac, do pracy sie powlec... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6348458 Napisano: 20.04.2017 19:56:02 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

nanajka81 - Nadgodziny musi Ci wypłacić, jeśli np. potrafisz w jakiś sposób udowodnić, że byłaś w pracy i pracowałaś, min. poprzez: wysłany mejl do klienta (istotna godzina), wystawienie dokumentu w programie firmowym (istotna godzina), wyciąg z telefonu służbowego potwierdzający rozmowę z klientem (istotna godzina), wydruk z kasy z Twoimi danymi (istotna godzina).

Ale za 1,5 miesiąca wpisz coś w "Dziś cieszę się z..." emotka

niestety pracuje na produkcji więc kontaktu z klientami nie mam nie mniej wchodzę na kartę ale szefowa tego nie przyjmuje do wiadomosci, dla niej wazne jest jak sie okazalo - ręczne wpisanie na liste obecnosci godzin przyjscia i wyjscia. Wiesz, bylam wspanialym pracownikiem dopoki nie dopominalam sie o kase, zaczelo sie dopominanie to jestem najgorsza na swiecie, beznadziejna, nic nie umiem i nie zasluguje na nic wiecej niz to co dostaje... Psychiczne co? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6348357 Napisano: 20.04.2017 16:20:57 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

dzisiejszy dzien, mam juz dosyć emotka emotka

jokan, ja dziś usłyszałam od szefowej że ją "szantażuje o pieniądze" (a to ona mi wisi za 8 nadgodzin - jak się okazuje nie zamierza mi zapłacić - to tak w ramach kary że nie wpisywałam na listę obecności od której do której jestem) a ja ogólnie jestem na wypowiedzeniu niestety 3 miesięcznym (bo za porozumieniem stron nie szło)  i jeszcze półtora miesiąca muszę się męczyć i słuchać jakim to jestem niedobrym pracownikiem który na siebie nie zarabia (po 10 latach w tej firmie zarabiam 768 zł na pół etatu) Tak więc... dzień koszmarny a kolejne półtora miesiąca zapowiada się dokładnie tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6347248 Napisano: 17.04.2017 20:22:38 w Żegnamy zmarłych
mama2006 napisał(a):

nataliarobert473 napisał(a):

Mój najukochanszy tatuś dzisiaj odszedł (*) tęsknię już, tak szybko i tak nagle odszedł  emotka

serdecznie współczuję

ja równieź współczuję szczególnie że tydzień temu pochowałam swojego tatę emotka
(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

nanajka81

#6341233 Napisano: 02.04.2017 16:04:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
wczoraj podwojna wejsciowka do Cyrku Korona - dzis cala rodzina poszlismy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6339791 Napisano: 29.03.2017 19:46:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
dwie książeczki o Basi - FB Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6335000 Napisano: 19.03.2017 06:37:31 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie rodzinne pralko -psusie ...najpierw pralka zepsuła się siostrze -tą udało się uratować(przy stosunkowo nie dużych kosztach naprawy ) ....nie minęły 2 tygodnie padła moja 7letnia  Hotpoint Ariston -tak zachwalana przez pana w MediaMarkt ...dzisiaj wziął ja pan do naprawy i koszty wstępnie oszacował na min.300zł-programator jest zalewany i w ogóle ma jutro dać znać czy  jest on dostępny ...i chyba sobie daruje naprawę - tylko cholernie mi jej szkoda , bo to był prezent od mamy na kupione wówczas mieszkanie emotka

Co za zbieg okoliczności! Moja tez się dziś popsuła, dosłownie ten sam model! Po 9 latach użytkowania. Wyskoczył błąd H-01, potem H-20. Mąż wyłącza z gniazdka na godzinę i włącza się emotka  natomiast po praniu znowu nie działa... i tak przez dwa prania ...
u nas podobno jakiś moduł zepsuty... mechanik ma zrobić z dwóch pralek jedną ale jeśli sie nie uda to nowy moduł kosztuje 600 emotka

Polecam Wam, dziewczyny, pralkę Bosch.
Wkurza mnie,że w panelu Zymetria brakuje mi 2 punktów do odbioru jako nagrody bonu do empiku za 25 zł. W ogóle jakaś kaszana w tym roku- nic nie wygrywam poza bonami do empiku i biletami do kina,wrr.

A ja Boscha odradzam- teściowej zepsuła się po miesiącu użytkowania emotka , już ją 5 x naprawiali i nie chcą wymienić na nową. Teraz robią badziewia nie to co kiedyś

ja mam logixx Bosha 8kg i od 8 lat dziala cudnie. Oby jak najdluzej! Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0