Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6476690 Napisano: 24.03.2018 12:51:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
złoty zajączek Lindt - po 7 dniach mi się udało trafić emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6476230 Napisano: 23.03.2018 09:40:28 w Lay's
Mysia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

monisss napisał(a):

bruce napisał(a):

Promocja Star mnie osłabia.  emotka Gratuluję oczywiście Laureatom emotka , ale jednak zdecydowanie wolałabym mniejsze nagrody (np. 200, 100), lecz każdorazowo większą ich ilość, bo wstrzelić się w gust jury jest bardzo ciężko... emotka

mnie też ;( ktoś podpowie jakie pomysły zwycięzają?

monisss sama jestem ciekawa zwycięskich pomysłów, ja wysłałam 5 różnych tekstów i żaden się nie spodobał, więc moja ciekawość jest tym większa.... emotka

Już mi pomysłów brakuje.. ale teraz inny problem mam,wysłałam zgłoszenie pojawił się komunikat że przeszło, ale maila z potwierdzeniem brak.. emotka (mail wpisany dobrze mam prt sc emotka )

nie chwaliłam się bo wciąż w to nie wierzę ale udało mi się w walentynki trafić w gusta jury i mam dzienną - na razie tylko w teorii bo przelewu jeszcze niet. Wysłałam wierszyk o Walentynku, oczywiście nie zabrakło wspomnianej nazwy STAR i właściwie wierszyk jak wierszyk, myslalam nad nim 5 dni, wkurzalam sie bo kupionych chrupek nikt mi zjesc nie chcial (kupilam te nieszczesne maczugi ktore sa srednie w smaku) i zla na caly swiat (a na star najbardziej bo 3 wierszyki wczesniej przeszly bez echa) wyslalam. I przedziwne ale trafilam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6476187 Napisano: 23.03.2018 07:06:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edi999a napisał(a):

A ja nawet sławnej książki z Kinder nie mam..

to w kolejnym etapie bierz udział emotka
w którymś na pewno się załapiesz na tą ich "unikatową" książeczkę.... Wyświetl w wątku >>
1 edi999a 0

nanajka81

#6476096 Napisano: 22.03.2018 20:15:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nie podoba mi się miejsce logowania emotka ciągle go szukam....
No i w ogóle mi się nie podoba nowa szata - wolę po prostemu czyli staremu - jest szybko, przejrzyście i zadne mi sie dziwnosci nie wyswietlaja. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6476084 Napisano: 22.03.2018 19:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Dżizaz! emotka Oni w II etapie mają jeszcze 11.000 książeczek do rozdania! Przecie się z tym nie pozbierają. emotka Jedyne sensowne wyjście dla nich, to odesłać je wszystkim laureatom na podstawie samych danych adresowych. Ciekawe kiedy na to wpadną i dostaniemy nowe smsy, z prośbą o podanie adresu. Stawiam na jakieś dwa tygodnie. emotka

na cały konkurs jest 49 tys książeczek i 1 tys nagród...
i jako że te książeczki są wszystkie takie same to myślę że w kolejnym etapie znowu takież trafię (bo na swoje nieszczęście już wysłałam z 3 paragony). Może do wtedy coś się zmieni,,, Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6476010 Napisano: 22.03.2018 18:25:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
bajdeq napisał(a):

Kolejne 3 książeczki na K emotka dlaczego nikt nie mówił, że w tym konku każdy paragon wygrywa? emotka

a wg regulaminu "Jeden Uczestnik może uzyskać prawo do nie więcej niż jednej Nagrody w danym Etapie. Na jedno Zgłoszenie może przypadać nie więcej niż jedna
Nagroda."

7 książeczek u mnie... emotka Zaczynam żałować tych 15 zjedzonych kinderów w pierwszym etapie... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#6475997 Napisano: 22.03.2018 18:18:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
bruce napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

emotka  i kolejna książka już trzecia Wow - SMS teraz

Też mam. "Dzień sławnych książek Kinder" trwa.  emotka

5 unikalnych ksiazek u mnie, 4 unikalne ksiazki u meza... Oj obawiam się ze w drugim etapie wyślę tylko 2 zgloszenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6475956 Napisano: 22.03.2018 17:44:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
myla napisał(a):

I u mnie sławna już książka... 
Też się głęboko zastanawiam czy odsyłać paragon....

mam druga ksiazke emotka
a co do priorytetu to pisalam im swoje żale odnośnie kosztów wysyłki to mi odpisali ze "przeciez zaakceptowalam regulamin a tam pisze ze dane sie odsyla listem poleconym". Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6475817 Napisano: 22.03.2018 15:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Ha ha teraz SMS o książce  - chyba aż tak mi nie zależy więc będzie dużo rezerwy  emotka

ja też nie odsylam - za dużo zachodu i kasy żeby taką marną nagrodę odbierać... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6475810 Napisano: 22.03.2018 15:05:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
książka Kinder emotka ... nie odsylam paragonu - list polecony 5,20+20 gr koperta a ksiazka warta 3,36... LITOŚCI!!! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6475763 Napisano: 22.03.2018 13:53:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Jakie nagrody z Kinder puścili? 

na razie ktos chwalil sie poduszkami i namiotem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6473621 Napisano: 16.03.2018 09:54:58 w co chcielibyście wygrać?
też by mi się 4 kółka w postaci auta przydały bo stary rdzewieje a kasy na nowy brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6471017 Napisano: 08.03.2018 11:35:31 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Wkurza mnie nieprawidłowe podawanie daty zakończenia konkursu w naszej bazie- wczoraj cały wieczór siedziałam nad zdjęciem, dzisiaj chcę dodać i patrzę, że zakończony 4 marca, a u nas podane, że kończy się 7 marca.
https://www.e-kon...gd.html#.Wp_LHmrOXIU

ten jest lepszy:

https://www.e-kon...ella-fanedition.html

nawet nie ruszył a w bazie jest. Jak kiedyś pisałam do organizatora na fejsie z pytaniem "O co biega" to właściwie mnie spławili ale zaraz potem zniknęła data ze strony.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6469219 Napisano: 02.03.2018 22:00:04 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Wizaż! I moja naiwność, bo choć wiem, że nie nic z tego nie będzie, to i tak marnuję na to swój czas. "Dlaczego to Ty powinnaś wziąć u dział w teście...?" emotka  "Bo tak!"- aż się prosi!

mam to samo,i jakoś nie udaje mi się dostać do testów z takim pytaniem,a jak jest inne pytanie np jak było w maybeline o zmysłowość  bez problemu udało się.wtf

Mi się nie udało nigdy. NIGDY. Wygrywam w różnych konkursach, nie uważam się za jakiegoś ułoma konkursowego, a tam zawsze NIC. W ogóle te kosmetycznie konkursy mnie nienawidzą emotka  
A wkurza mnie wszystko.

w sumie wygrałam tam raz jak maile wysłali do wszystkich  emotka . A tak serio? To może nam te ich kosmetyki nie są potrzebne  emotka . Niech brzydkie się malują  emotka

mi również w ŻADNYM konkursie w którym było pytanie "dlaczego to TY masz dostać tę nagrodę/zostać testerką/itede" nie udało się nigdy nic wygrać. Cokolwiek bym nie pisała - testerką nie zostaje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6469141 Napisano: 02.03.2018 17:06:45 w Wkurza mnie...
...że od nowego roku badają "poziom spalin" przy badaniu technicznym auta. Tym sposobem moje auto nie przeszlo badan bo przy większej prędkości wydziela się makabryczna ilość sadzy emotka I mam coś z tym zrobić. Tylko co? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6468912 Napisano: 02.03.2018 09:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andziulka21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

monisss napisał(a):

mail z konkurs@natural.pl to nie sciema? niby konkurs w bazie (mama brala udzial bo do niej mail przyszedl) ale wyglada jak spam bo kaza podac wszelkie dane a info co to za nagroda brak...

też chciałabym to wiedzieć bo mam dokładnie to samo... konkursu nie kojarze ni cholery.

Dziewczyny to ten konkurs :

https://www.e-kon...18.html#.WpkGYVndg0M

:) 

dzięki, tylko teraz potrzebuje oświecenia czy brałam w nim udział...  emotka Wiadomości wyglądają podejrzanie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6468908 Napisano: 02.03.2018 08:55:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mail z konkurs@natural.pl to nie sciema? niby konkurs w bazie (mama brala udzial bo do niej mail przyszedl) ale wyglada jak spam bo kaza podac wszelkie dane a info co to za nagroda brak...

też chciałabym to wiedzieć bo mam dokładnie to samo... konkursu nie kojarze ni cholery. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6467289 Napisano: 26.02.2018 09:26:30 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie poczta polska emotka
w styczniu wyslalam list polecony ekonomiczny - dotarl po 15 dniach bez naklejki że jest polecony. Odbiorca nie dostal zadnego awizo tylko dostal wciśnięty w skrzynkę, podarty list. Poczta na reklamację nie odpisała mimo iż minęło ponad 30 dni.

Druga sytuacja: na konkurs odesłałam paragon w czwartek rano, listem poleconym priorytetowym i oczywiście do tej pory do adresata nie dotarł a w śledzeniu przesyłki jest tylko "w transporcie". Kurde, tyle kasy się płaci za przesyłkę priorytetową po to żeby szła jak ekonomiczna? Jaki to sens??

Poczta Ci nie odpisze olewaja reklamacje. Idz do rzecznika praw konsumenta po jego interwencji w ciagu tygodnia mialam odp i kase na konto za zagubiony list

moja reklamacje tez zlali, po terminie dzwonilam i dzwonilam, az podano mi numer do kobiety ktora sie reklamacjami zajmuje i powiedziala, ze dostane zwrot kasy jeszcze tego samego dnia i tak faktycznie bylo...ale ile sie nadzwonilam to moje....masakra

o matko toście mnie dobiły... no nic, to będę ich gnębić bo nie po to się tyle kasy płaci żeby przesyłki znikały i magicznie się pojawiały po xx dniach a ja cała wkurzona siedzę i próbuję się dowiedzieć co się stało z przesyłką... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6467282 Napisano: 26.02.2018 08:50:18 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurza mnie gościu z allegro. Kupiłem telefon u niego, szybko się rozładowywał dałem na reklamację, po reklamacji to samo... później wymienił telefon na nowy i dalej to samo... Jak wystawiłem mu negatywa to straszy sądem....
MAKABRA!

Są takie modele telefonów, w których nowa bateria nie trzyma nawet dnia. Warto przed zakupem poczytać w necie. Sama się nacięłam na 2 modele telefonów, niby tańsze ale baterie o emotka rozbić
Wg mnie negatyw był niesłuszny skoro wymieniał Ci na inny telefon

Wymienił, i to samo było... mama wzięła telefon do roboty i sie rozładował chociaż miał ponad 40% a nie używała go prawie wcale bo raz na 10 minutowej przerwie. I po pracy tel już wyłączony był. Pisałem do gościa to mi pisał że nie wierzy mi... No i mam tel co nie działa emotka  tzn działa ale nie wiadomo ile ... 

a jaki to model telefonu? może masz włączoną jakąś aplikację "żrącą" baterię? a może nie sformatowałeś baterii jak należy? Przy pierwszych 3 ładowaniach bodajże trzeba wykonać jakiś myk żeby bateria trzymała energię. Dziwne że gościu Ci wymienił cały telefon a nie baterię. Mogłeś zażądać od gościa kasy na nową baterię i po prostu sobie ją kupić (przynajmniej ja bym tak zrobiła). Wyświetl w wątku >>
0 0