Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6062339 Napisano: 27.08.2015 20:05:41 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
Mappet napisał(a):

a to żeby mieć dostęp do wszystkiego trzeba wrzucać 3 konkursy miesięcznie?
(przepraszam, jestem nie w temacie... jakoś całą sprawę zauważyłam dopiero gdy dostęp straciłam.. i nie wiem gdzie szukać informacji ;<)

Masz dostęp do tego tematu na wyjątkowych warunkach. Prosimy jednak mieć na uwadze, że limit 3 konkursów będzie obowiązywał od 01.10.2015. Od
01.09 do 30.09.2015 limit wynosił będzie 2 konkursy.
Zliczane będą konkursy dodane w ciągu ostatnich 30 dni.

O, taka to bajka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6062293 Napisano: 27.08.2015 19:06:17 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
hm no coz, skoro nie udalo mi sie znalezc i dodac 3 nowych konkursow to widocznie tez powinnam tutaj sie odzywac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6062176 Napisano: 27.08.2015 15:15:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pchela napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

pchela napisał(a):

Ja niestety nie mam czasu na szukanie po internecie konkursów. Średnio wchodzę kilka razy dziennie do bazy, na parę minut, i patrzę co
nowego. Ogólnie to korzystam tylko z konkursów promocyjnych i zaglądam na forum. Trochę to przykre, że teraz nie mogę czytać wszystkich tematów.

no wlaśnie KORZYSTASZ ale nic od siebie nie dajesz. Jak masz czas przeszukiwac baze to znajdź czas na dodanie konkursu. Pasożytnictwo nie ejst mile widziane

Nie czuję się pasożytem. Zapewne w bazie jest wiele osób, które nie są tak aktywne, jak inni. Ludzie są różni. Jedni z chęcią dodają do bazy nowe konkursy, bo to lubią i mają czas, inne nie dodają z różnych powodów i teraz są tymi "poszkodowanymi" i "na siłę" muszą zacząć coś dodawać, aby móc czytać wszystko. Poza tym, w bazie zaczyna panować coraz większy bałagan...

ja tez sie pasozytem nie czuje bo jak tylko jakies lokalne konkursy sie pojawiaja a nie sa wbite przez kogos to dodaje. A teraz to nie mam co dodawac a grzebac po necie tez nie mam czasu bo mam tygodniowe dziecko. Smutno mi ze nie moge niektorych forum czytac. Bajzel sie teraz tutaj na maksa zrobil, widzialam ze niektore konkursy sa pododawana po 2 razy (te same!) takie to udogodnienia... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6061590 Napisano: 26.08.2015 13:32:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
aneta19790411 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie podoba mi się to ograniczenie. I to nie dlatego, że chcę "żerować" na konkursach, które dodał ktoś inny, tylko dlatego że naprawdę ciężko znaleźć coś, czego tu nie ma... Trochę to bez sensu. Zwłaszcza, że do tej pory, mimo braku ograniczenia,  jakoś nikt nie narzekał na brak konkursów w bazie... Przynajmniej tych promocyjnych, bo w sumie tylko tam zaglądam...emotka

A jak sadzisz,skad te konkursy sie wziely w bazie? Ktos je dodal... Poswiecil czas na wyszukanie,wklepanie, a co najwazniejsze,postanowil sie nimi podzielic z innymi. Gdyby kazdy tak podchodzil do tego tematu (nie dodaje,bo sa) to baza po jakims czasie bylaby pusta. Sama staram sie dodawac systematycznie. Nie byle co i byle jak. Moze nie jest tego duzo,ale skoro korzystam z forum to staram sie dodac przynajmniej  to minimum.

ja też się staram dodawać ale na ogół wszelkie konkursy które znajduję to "są już w bazie". Obecnie to wszystko wygląda na zasadzie "kto pierwszy (doda) ten lepszy".  Nie podoba mi się to niestety bo przewaznie czytam fora a teraz nie mogę. Szkoda ze tak to wyglada. Moze niech jeszcze zablokuja "widzenie" konkursow tym wszystkim ktorzy nic nie dodalli... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6058760 Napisano: 19.08.2015 20:26:14 w Rossmann
karolinamat napisał(a):

trampek napisał(a):

u mnie wielkie nic ;/

u mnie też.... ale nie dziwota - po tłustych dniach nastały chude....

no mnie tez juz nie lubia, kolejny miesiac (3) bez zadnej nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6058027 Napisano: 18.08.2015 14:08:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie też nuda i konkursy jakies takie nijakie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6057854 Napisano: 18.08.2015 08:50:08 w Rossmann
Masza86 napisał(a):

jokan napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Ja jak czekam to zawsze nic, a jak zapomnę o jakimś konku to wygrana jest emotka

tez tak mam emotka

zgadzam się , tez tak mam tylko czasem za bardzo marze o jakiejs wygranej i sama mi do głowy przychodzi emotka

oo i u mnie to samo! jak za bardzo czekam to nigdy nie wygrywam! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6054518 Napisano: 08.08.2015 14:47:47 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ten upal i fakt ze mam termin porodu na prawie juz i przyjdzie mi rodzic w takiej temperaturze. Buuu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6051101 Napisano: 31.07.2015 09:58:41 w Konkursowiczki w ciąży
michałek13 napisał(a):

Jak wstawiłam linki tutaj do moich aukcji na allegro to dostawałam karniaki, a na forum jest dużo mam. No więc, może założymy, ja dzisiaj próbowałam ale nie mam 500 postów, napisałam do admina ale cisza. No to co może któraś z was zacznie.

kurcze mi też postów jeszcze brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6051100 Napisano: 31.07.2015 09:57:38 w Konkursowiczki w ciąży
ladyinred napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

benasia napisał(a):

Ja polecam C&A, SMYKA, F&F, H&M, 5-10-15 - zwłaszcza opłaca się teraz jak są wyprzedaże   emotka

Tanie ciuszki nowe - PEPCO. Choc ja uwazam ze nowe ciuszki dla maluszka to troche wywalanie pieniedzy, na allegro/ poprzez ogloszenia lokalne za 30 zl zamiast jednego ciuszka mozna kupic kilkanascie w swietnym stanie. Świeże dzieciaczki blyskawicznie wyrastaja z ubranek..

a mi powiedzieli, zebym 56 wcale nie kupowała od razu większe emotka  wybieram się własnie na wyprzedaze, choc termin dopiero w grudniu.

zawsze lepiej mieć większe żeby to dziecko się zmieściło niż "na już" bo dziecko naprawdę błyskawicznie rośnie.  I naprawdę polecam kupowanie ubranek używanych bo te najmniejsze mimo iż są używane to jak nowe. A co najbardziej mi pasuje w takich ubrankach to to że są troche porozciągane i dużo łatwiej bobasa włożyć. Acha, i nie kupuj tzw śpiochów które w kroczu nie mają guzików - dziecko często robi kupe, sika więc co chwilę trzeba zmieniać pieluchę a ściąganie z  malucha takich śpiochów to naprawdę męczarnia, przynajmniej przez pierwsze 2 miesiące. Nie używałam również ubranek z guzikami na plecach no i oczywiście guziki to tylko typ "klikniecia" a nie takie na dziurki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6051095 Napisano: 31.07.2015 09:48:53 w Konkursowiczki w ciąży
ja również chętnie bym się przyłączyła, mam ubranka po obecnie 4letniej córce, większość w świetnym stanie, teraz spodziewam się synka więc ubranka leżą i nie bardzo wiem co z nimi zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6050633 Napisano: 30.07.2015 06:29:39 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Ja polecam C&A, SMYKA, F&F, H&M, 5-10-15 - zwłaszcza opłaca się teraz jak są wyprzedaże   emotka

Tanie ciuszki nowe - PEPCO. Choc ja uwazam ze nowe ciuszki dla maluszka to troche wywalanie pieniedzy, na allegro/ poprzez ogloszenia lokalne za 30 zl zamiast jednego ciuszka mozna kupic kilkanascie w swietnym stanie. Świeże dzieciaczki blyskawicznie wyrastaja z ubranek.. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6050156 Napisano: 29.07.2015 09:16:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

toka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

czy komuś zwrócili pieniądze za wielkie testowanie za zgłoszenie, które otrzymali po 3 lipca? 

u mnie cisza emotka

ja dostałam w poniedziałek!ale tylko na jedno zgłoszenie-wysyłałam dwa zgłoszenia (wysłane 2 lipca zwykłym priorytetem)

Moje dotarło 3 lipca, więc Twoje teoretycznie powinno dotrzeć później. Tak więc nie wiem czy jeszcze czekać czy skrobać reklamację...

moje teoretycznie też mogło dotrzeć 3 lipca,a praktycznie mogło być w jednym worze ze zgłoszeniami które dotarły 3,4 i 5 lipca-na przesyłkach zwykłych nie widać przecież daty dostarczenia więc mogli wszystko hurtowo trzymać
Moje oba zgłoszenia wysłane były w jednej kopercie-nie mam więc pojęcia czemu tylko jeden zwrot

A nie miałaś czasem dwóch produktów tej samej marki?

zdecydowanie nie

mi zwrocili wczoraj drugi raz  (pierwszy raz za pieluchy - wyslane zaraz na poczatku akcji zwrocone jakos koncem czerwca, drugi raz za lenor - wyslane 2.07.)  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6049906 Napisano: 28.07.2015 16:45:31 w Carrefour konkursy
aerdna napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

danaaa napisał(a):

batarejka napisał(a):

Czy ktoś nie dostał jeszcze kosmetyków z konkursu L'oreal?

Moja siostra czeka jeszcze

ja emotka

Ja również

a pisalyscie do nich? bo ja po tym jak napisalam ze nie dostalam to nie minely 3 dni a kosmetyki z tego konkursu dotarly. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6049724 Napisano: 28.07.2015 09:52:49 w Rossmann
marta_1234 napisał(a):

Krzyżówka Skarb 8/2015
Hasło PRZYJACIELE
SMS o treści SKARB. Hasło po nr 7175 (koszt 1.23 zl)
Nagroda- kosmetyki Lirene -kojąca emulsja, balsam lipidowy,  krem do stóp, balsam samopalajacy

DZIĘKI! W tym miesiącu kiepsko mi doczłapać do rossmana a jak już pewnie doczłapie to SKARBu nie będzdie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6049065 Napisano: 26.07.2015 09:07:56 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Myślę, że te nasze buty (też takie miałam) sprzed 20 lat były lepiej wykonane, niż te dzisiejsze emotka  Moje upatrzone mają większość pasków ze skóry, obcas, jakieś świecące gadżety, tylko właśnie 2 paski, które powinny tworzyć sprzączkę do zapinania, są gumowe. 

tak szczerze to najlepiej byloby takie buty przymierzyc i sprawdzic na stopie czy paski skorzane nie "odbijaja sie" na skorze (nie cisna) i w jaki sposob guma jest przytwierdzona do podeszwy. Ja przewaznie kupuje droższe buty ale dzieki temu sluza mi latami. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6049060 Napisano: 26.07.2015 07:09:31 w WC - rozmowy o wszystkim
bzowapani napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Ma ktoś może doświadczenie z butami, w których paski są z gumy? Coś w tym stylu:
http://www.clothi...gsale,wm-footwear-sl
Mam pewne sandałki na oku, ale sporo kosztują i nie wiem czy się taka guma nie rozciąga, albo w jakiś inny sposób nie niszczy.

Zdolna, ja mialam takie jak bylam nastolatką i nic sie z gumą nie działo. Wyrwała się cala z podeszwy, ale nie rozciągnęła emotka

o, i ja chodziłam w dość podobnych bardzo je lubiłam, lekkie, wygodne i chyba mialam ten sam problem co poprzedniczka czyli guma się nie rozciągnęła ale w końcu odpadła od podeszwy emotka ale to bylo z 18 lat temu, moze teraz lepiej to przywierają do podeszwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6049013 Napisano: 25.07.2015 20:13:23 w WC - rozmowy o wszystkim
kalinea napisał(a):

Pytanie do kobiet:

Co według Was jest gorsze-jednorazowy skok w bok partnera czy regularne zdradzanie z tą samą kochanką?

Czy wybaczyłybyście zdradę?

Gorsza jest regularnosc - gdyby mnie mąż regularnie zdradzal z ta sama baba to bym mu nie wybaczyla (albo byłoby baaardzo ciezko)
Jednorazowy skok - hm pewnie bym wybaczyla bo bardzo kocham meza aczkolwiek bardzo by mnie to zabolalo.
Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6049012 Napisano: 25.07.2015 20:09:26 w WC - rozmowy o wszystkim
taalvikki napisał(a):

asante napisał(a):

Było już wałkowane kilka razy, ale teraz ja stanęłam przed dylematem co kupić dziecku na chrzest (będę Matką Chrzestną). Wiem, ze były propozycje sesji zdjęciowej, ale to odpada w tym przypadku. Zależy mi na czymś bardzo oryginalnym, takiej pamiątce na długo, a nie bardzo drogim  emotka  A! To jest chłopczyk, czyli trudniej. Ratunku emotka  

zamiast kupować rzeczy, albo książki, sama napisz opowiadanie. najlepiej związane z tematem chrztu (chrztu, a nie imprezy chrzcielnej).  zostanie przeczytane po czasie, ale będzie pamiątką. niedrogą, ale intrygującą. prezent niekoniecznie trzeba "kupować".

Ja dla swojego chrzesniaka kupilam bukiet z pieluch (http://allegro.pl...dyn-v2-bab-1-5-0629) pieluchy sie zuzylo, bukiet ze slicznymi ozdobami oraz sztucznymi kwiatami i malą laleczką w srodku - pozostal, takiego aniołka - http://allegro.pl...iny-i5553255965.html (z tym ze mialam mozliwosc aby go wygrawerowac w swojej pracy) oraz taką szatkę: http://allegro.pl...ika-i5010645440.html Niewiem czy pomoglam ale moje "prezenty" bardzo sie podobno podobaly. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6048997 Napisano: 25.07.2015 18:09:23 w Rossmann
skarb888 napisał(a):

brudny napisał(a):

konkursy w rossmanie są coraz gorsze ... emotka

Niestety, muszę się z tym zgodzić:(  Znowu nie widzę niczego dla siebie...

a ja tylko palmolive wypatrzylam bo akurat żel mi się kończy.... Wyświetl w wątku >>
0 0