Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7339173 Napisano: 02.03.2026 16:47:23 w Żegnamy zmarłych
jokan napisał(a):

mój mąż emotka emotka emotka
{proszę o nieskładanie kondolencji na FB kto mnie zna, nie chcę, żeby całe FB wiedziało}

😟 Przykro mi..  Jeżeli to nagła śmierć to tym bardziej musi Ci być bardzo ciężko. Trzymaj się mocno! Wyświetl w wątku >>
[*] 2 DAIKOKU, jokan

nanajka81

#7339172 Napisano: 02.03.2026 16:45:38 w Wkurza mnie...
Tyle walki o mazurski bon i unieważnili go... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7339018 Napisano: 02.03.2026 10:38:14 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Smartwatch dla dziecka - chce kupić synowi (10 lat) zegarek, jaki polecacie? 

Pierwotnie myślałem, żeby kupić taki dla dorosłego, ale wydaje mi się, że opaska będzie za szeroka (jest szczupły)

Mój szczupły syn od kilka lat ma Xiaomi mi band, zaczynał od 5 teraz miał 7 i będę mu kupować albo 7 albo nowszy model, bo zbił mu się ekran i nie może połączyć z telefonem, jeden wystarcza mu na 2-3 lata więc jak za tą cenę jest super. Sama mam 5 emotka

A chcesz się z nim komunikować czy po prostu żeby miał? Bo te do komunikacji (dzwonienie) to trzymają aż jeden dzień (czyli trzeba pamiętać o ładowaniu) z kolei mibandy nie mają komunikacji. Mój młody (10 latek) ma miBanda 8 i osobny zegarek do komunikacji (bo chłopak nie chce nosić telefonu do szkoły) Obecnie już sa miBandy 10 (ok. 165 zł) i w sumie u nas od lat te mibandy się świetnie sprawdzają.

Chce żeby miał, lubi zegarki, i ma jakiś taki stary zwykły elektronik.  Ma telefon ale póki co do szkoły go nie brał.  Za tydzień ma urodziny i ustaliliśmy, że za pieniądze, które dystanse kupimy zegarek więc może być coś droższego do 500-600 zł.  Ale też patrzyłam wcześniej na te mibandy i jakby pasował to w sumie mógłby też być.

Miband mu się sprawdzi idealnie. Zaszalej, kup 10-tkę. Mojej córce (15 latce) ostatnio kupiłam (bo miała podrapanego mibanda 7) i jej się mega podoba. Poza tym jak chłopak Ci zegarek zgubi to aż tak płakać nie będziecie. No i te miBandy bardzo popularne u dzieci do noszenia. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#7339009 Napisano: 02.03.2026 10:29:34 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Smartwatch dla dziecka - chce kupić synowi (10 lat) zegarek, jaki polecacie? 

Pierwotnie myślałem, żeby kupić taki dla dorosłego, ale wydaje mi się, że opaska będzie za szeroka (jest szczupły)

Mój szczupły syn od kilka lat ma Xiaomi mi band, zaczynał od 5 teraz miał 7 i będę mu kupować albo 7 albo nowszy model, bo zbił mu się ekran i nie może połączyć z telefonem, jeden wystarcza mu na 2-3 lata więc jak za tą cenę jest super. Sama mam 5 emotka

A chcesz się z nim komunikować czy po prostu żeby miał? Bo te do komunikacji (dzwonienie) to trzymają aż jeden dzień (czyli trzeba pamiętać o ładowaniu) z kolei mibandy nie mają komunikacji. Mój młody (10 latek) ma miBanda 8 i osobny zegarek do komunikacji (bo chłopak nie chce nosić telefonu do szkoły) Obecnie już sa miBandy 10 (ok. 165 zł) i w sumie u nas od lat te mibandy się świetnie sprawdzają. Poza tym do mibandów można dokupić opaski takie materiałowe na rzepa bądź włożenie jak bransoletkę na rękę. Te wkładane opaski mają różne rozmiary, te na rzepa też do dopasowania - mój młody również szczupły. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#7338936 Napisano: 01.03.2026 18:37:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

Mam problem z everydayme. Trzeba swoje dane uzupełnić do wysyłki nagrody. Tam jest weryfikacja z sms, ale mi wyskakuje komunikat "wystąpił błąd podczas żądania kodu SMS. Spróbuj ponownie później ". Nie mam pojęcia o co chodzi, a czas na wysyłkę danych się kończy. Mieliście może taką sytuację?

chyba nie trzeba tej weryfikacji sms robić, też mi błąd wyskakiwał ale dałam "zapisz" (choć one i tak zapisane - i poszło. Wyświetl w wątku >>
2 joan, mima 0

nanajka81

#7338884 Napisano: 01.03.2026 13:14:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

8igora9 napisał(a):

A propos tych niewydanych nagród od Routines, to ostatnio Soplica zrobiła podobny numer w konkursie na fb, ale nikt się nie przejął, bo konkurs był darmowy, a nagrody marne. Mnie za to zaczęło zastanawiać, jak często coś takiego może się dziać, a my nawet nie wiemy, bo regulamin nie przewiduje listy laureatów? 😱 Soplica to duża marka i konkurs organizowany przez agencję, tę samą co zawsze, więc wychodzi na to, że każdy organizator może nie wydać nagród, jeśli tylko będzie miał taką fantazję. 🫣

O połowie takich nagród widmo możemy nawet nie wiedzieć. Zwłaszcza na FB jak nagród jest kilka i od razu piszą że będą informować na priv.

Różnica polega na tym że w Soplicy nie trzeba było nic kupować, nagrody takie sobie (bo piszesz o tych czapkach, swetrach i butelce?) po prostu się pisało i tyle. A w Routines trzeba było najpierw zainwestować i to dość dużo (wg mnie) i poświęcić czas na odpowiedź a na koniec dowiadujesz się że jesteś analfabetą i nie umiesz odpowiedzi pisać (mi się udało ale nie jestem usatysfakcjonowana klapkami). Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338850 Napisano: 01.03.2026 09:18:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

Agnes napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Zuzia16 napisał(a):

Routines usuwa nieprzychylne komentarze na instagramie dotyczące konkursu. Proponuję ich zasypać tam komentarzami, bo to już się zaczynają robić jakieś jaja emotka

Na fejsie jeszcze tego nie zrobili więc można wyrażać swoje niezadowolenie

Możesz podać linka do ich strony bo aż dziwne ale nic nie mogę znaleźć . Za to napisałam komentarz na Kubota bo tam ogłaszali ten konkurs

Z insta to nawet chyba informacje o konkursie usuneli. Niezły wałek

https://www.faceb...om/routines.byalkmie Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338833 Napisano: 01.03.2026 07:51:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zuzia16 napisał(a):

Routines usuwa nieprzychylne komentarze na instagramie dotyczące konkursu. Proponuję ich zasypać tam komentarzami, bo to już się zaczynają robić jakieś jaja emotka

Na fejsie jeszcze tego nie zrobili więc można wyrażać swoje niezadowolenie Wyświetl w wątku >>
2 Agnes, Zuzia16 0

nanajka81

#7338806 Napisano: 28.02.2026 21:48:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Media Expert - wiem że litera P też już zaliczona i bon przysłany. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338703 Napisano: 28.02.2026 10:50:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
300 z Media Expert Galaktyka - mam imię na A więc lecą wg listy Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338619 Napisano: 27.02.2026 19:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Też wysłałem na te dwa adresy co powyżej, mimo, że nie brałem udziału emotka

A ja wygrałam klapki ale też nie zgadzam się z tym co odwalili. Jak będę miała jutro czas to też ich zaspamuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7338578 Napisano: 27.02.2026 18:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

wygląda na to że wysłali dziś vouchery z Galaktyki osobom na literę "A"

jestem na A (imię) i nie dostałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7338554 Napisano: 27.02.2026 17:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

Jaja sobie z nas robią. 

Podsyłam draft reklamacji, żeby dostali tego jak najwięcej:

Szanowni Państwo,
niniejszym składam reklamację dotyczącą sposobu przeprowadzenia „Zimowego Konkursu Routines” oraz niewydania nagród w liczbie określonej w regulaminie.
Zgodnie z regulaminem konkursu Organizator zobowiązał się do przyznania:

• 3 nagród I stopnia,
  • 100 nagród II stopnia,
  • 100 nagród III stopnia,
  • 1000 nagród IV stopnia.
Łącznie regulamin przewidywał przyznanie 1203 nagród.
Z opublikowanej listy laureatów wynika jednak, że przyznano:
  • 3 nagrody I stopnia,
  • 50 nagród II stopnia,
  • 0 nagród III stopnia,
  • 100 nagród IV stopnia.
Oznacza to, że nie przyznano łącznie 1050 nagród przewidzianych w regulaminie.
Regulamin posługuje się jednoznacznym sformułowaniem „Organizator przyzna” określoną liczbę nagród. Nie zawiera on wyraźnego postanowienia dopuszczającego zmniejszenie liczby nagród poniżej wskazanej puli. Zapis dotyczący prawa do zakończenia konkursu bez wyłonienia laureatów nie może być interpretowany jako podstawa do przyznania jedynie części przewidzianych nagród po dokonaniu wyboru zwycięzców.
Decyzję o zakupie produktów podjęłam m.in. w oparciu o komunikowaną liczbę nagród, która istotnie wpływała na ocenę realnych szans wygranej. W obecnej sytuacji czuję się wprowadzona w błąd jako konsumentka.
W związku z powyższym wnoszę o:
  1. Przedstawienie szczegółowej podstawy prawnej ograniczenia liczby przyznanych nagród w stosunku do zapisów regulaminu.
  2. Wyjaśnienie, w jaki sposób działanie to pozostaje zgodne z treścią regulaminu.
  3. Informację, czy Organizator zamierza przyznać brakującą pulę nagród zgodnie z pierwotnym zobowiązaniem.
Proszę o udzielenie pisemnej odpowiedzi w terminie 14 dni od dnia otrzymania niniejszej reklamacji.
W przypadku braku satysfakcjonującego wyjaśnienia zastrzegam sobie możliwość skierowania sprawy do właściwego rzecznika konsumentów oraz do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w związku z podejrzeniem naruszenia zbiorowych interesów konsumentów.
Z poważaniem,

Brakuje mi tu stwierdzenia że zakup nie należał do tanich oraz co organizator miał na myśli pisząc że "pozostałe Prace Konkursowe nie spełniły wymaganych kryteriów jakościowych". Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338527 Napisano: 27.02.2026 16:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Ja wygrałem klapki czyli można powiedzieć, że jestem „szczęściarzem” a moja praca należała do tych „zasłużonych”. Niemniej jak na taki koszt paragonu nigdy więcej tych kosmetyków nie kupię i za taką „akcję promocyjną” znajomym też będę odradzał.

A ja myślę że komuś się omsknęło 0 i wyszło 1000 klapek a miało być 100, kosmetyki były dane jako próbki (bo w moich klapkach były 3 próbki) i organizator durnoctwa popisał żeby się wybielić. Żałosna akcja. Prawda jest taka że gdyby od początku było napisane że nagrody to: 3 bilety, 50 voucherów i 100 klapek to dużo mniej osób wzięłoby udział (w tym ja - skusiła mnie ilość nagród) i nie inwestowało w nieznane kosmetyki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338514 Napisano: 27.02.2026 15:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestem w szoku.... Nie chcę mi się wierzyć, że na to pytanie ludzie pisali takie głupoty, że nawet na głupie klapki nie zasłużyli. Zakup drogi, pytanie ciekawe i oni takie jajca odwalają???? 
Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7338233 Napisano: 26.02.2026 20:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

Czy ma ktoś problem z zaliczeniem zakupu w Misji w Rossmannie Colgate?

Kupiłam 2 różne pasty Colgate Max, które są na liście produktów w Misji. Bez względu, czy zakup odbywa się online, czy stacjonarnie, pomimo zakupu 2 sztuk, zaliczyło mi tylko 1 sztukę  emotka  BOK ma to w czterech literach, zwala na aplikację, że nieaktualna... żeby dane wyczyścić itp. Kupowałam na 2 rożnych telefonach, 2 różnych kontach i za każdym razem tylko 1 zakup zaliczony.

Po zeszłorocznym śledzeniu i braniu udziału w konkurach, których organizatorem był Rossmann uważam, że są one do niczego i nie warto w nie się bawić. Nagrody są słabe, laureaci widmo i jak widać w obecnym konkursie nawet po zakupie jest problem aby wziąć w nim udział. Mnie rossmannowski BOK totalnie zlał przy kilku pytaniach więc darowałam sobie dalsze "nie wygrywanie" w rossmanie. Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

nanajka81

#7338208 Napisano: 26.02.2026 18:42:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

makra napisał(a):

gregory04 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tylko ja nie wygralam nawet klapek z rossmana ?

Tam jakiś przekręt jest. Na 1000 klapek kilka nagród na forum emotka

Ja tez mam klapki ale wstyd się przyznać wiec się nie chwaliłem emotka

Może jednak dużo osób dostało ale się nie chwaliło. Tylko czemu kosmetykami się nikt nie chwalił..

Ja też nic nie mam. Czy dostaliście potwierdzenie zgłoszenia na maila ?

Ja na 2 zgłoszenia również nic nie wygralam. Starałam się w sumie jak zwykle emotka  
Nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila.
A takowe przychodziły?

nie, nie przychodziły żadne potwierdzenia z tego konkursu (przynajmniej do mnie nic nie przysżło) Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

nanajka81

#7338156 Napisano: 26.02.2026 15:43:28 w Co można dostać gratis?
caramela napisał(a):

caramela napisał(a):

pc174 napisał(a):

karkocka napisał(a):

Za 1 żappsa

Kupon dla wybranych.

Kupon był, ale znikł :D o około 11:30 juz nie było na koncie

Dziś mam znów na koncie emotka

Ważne żeby w Żabie było bo ja raz tak kliknęłam coś za żabsa a w trzech żabach które mam w okolicy powiedzieli "Nie mamy już tego" Wyświetl w wątku >>
1 caramela 0

nanajka81

#7338005 Napisano: 26.02.2026 09:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysiorka napisał(a):

sweety162 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Maggie81 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

oby te bony były na wszystko

co odpisujecie w prywatnej wiadomości? Podajecie dane włącznie z adresem, tak jak napisano w regulaminie?

a po co im adres? Ja napisałam że zgłaszam się z konkursu Galaktyka... Jak będą chcieli coś więcej to niech mi napiszą ale jaki to sens? Przecież te bony wyślą jako kod...

Bony do ME są często w formie fizycznej. To samo było w loterii

Media Expert prosi tylko o adres mailowy

No to super, nowoczesność zastała u nich  emotka

mnie poprosili o dane adresowe

mnie też o dane adresowe a nie maila..

Mnie o maila. Jeszcze karty nie mam a już mam pomysł na co wydam... W ogóle kiedyś u nich też wygrałam taką kartę i przysłali kod przez fejsa. Jedyny minus jego był taki że miał bardzo krótki termin ważności, dosłownie kilka dni. No ale to Black Friday był... Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

nanajka81

#7337962 Napisano: 26.02.2026 07:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

oby te bony były na wszystko

co odpisujecie w prywatnej wiadomości? Podajecie dane włącznie z adresem, tak jak napisano w regulaminie?

a po co im adres? Ja napisałam że zgłaszam się z konkursu Galaktyka... Jak będą chcieli coś więcej to niech mi napiszą ale jaki to sens? Przecież te bony wyślą jako kod... Wyświetl w wątku >>