Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7337955 Napisano: 26.02.2026 07:02:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

oby te bony były na wszystko Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337903 Napisano: 25.02.2026 20:35:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mia napisał(a):

Ponieważ Wedel mnie jak widzę załatwił odmownie, to aż się boję zapytać o wyniki Media Expert... Czy nie miały być dziś?

Coś właśnie leci na żywo aczkolwiek bardziej "wisi" niż da się to oglądać. Komentarzy było ponad 3200 więc szansa 1:3...

Z czego połowa to komentarze Media Expert, gdzie zapraszali na live, tak, że szanse są emotka

Aaaa... No to większe szanse  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337899 Napisano: 25.02.2026 20:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Ponieważ Wedel mnie jak widzę załatwił odmownie, to aż się boję zapytać o wyniki Media Expert... Czy nie miały być dziś?

Coś właśnie leci na żywo aczkolwiek bardziej "wisi" niż da się to oglądać. Komentarzy było ponad 3200 więc szansa 1:3... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337843 Napisano: 25.02.2026 17:13:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

Jestem mega ciekawa o co kaman z konkursem routines. Czemu nie ma wygranych na ich stronie a u nas tak mało powiadomień. Czy już wszystkie nagrody wydane ? Kosmetykami to chyba nikt się nie chwalił, klapkami mało kto a nagród był ogrom.

Dostałam klapki ale też jestem zaskoczona całym tym konkursem. Powiadomieniem o wygranej gdy kurier stoi u drzwi z nagrodą. Dziwne mega. I jeszcze tak mało osób napisało że tam wygrało. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7337783 Napisano: 25.02.2026 14:33:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bony do Intermarche ze "Śpiewająco o miłości" emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337750 Napisano: 25.02.2026 13:17:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
do siostry voucher do Biedronki na 200 zł z "Ostrożnie tu lecą nagrody" Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7337691 Napisano: 25.02.2026 11:31:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
sweety162 napisał(a):

GRATULACJE dla zwycięzcy! Bransoletka- serca- Night Sky jest Twoja!

Everydayme pantene

I ja mam emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337612 Napisano: 25.02.2026 09:27:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Klapki Kubota (przed chwilą dotarł mail że klapki już w drodze...) Ktoś dostał kosmetyki? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337605 Napisano: 25.02.2026 09:15:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

taylors]Pytałam Routines by alkmie Rossmann o wyniki. Napisali że wszyscy poinformowani. 😵😅

Chyba na zasadzie "domyśl się" bo do mnie żaden mail z info o wygranej nie dotarł.

Edit: Właśnie dotarł mail że "klapki już w drodze do mnie". To przynajmniej wiem że to klapki... Ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337549 Napisano: 24.02.2026 20:45:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Plecak z konkursu https://www.e-kon...oj-styl-twoj-stright
Co bardzo mnie cieszy bo dziś synowi w plecaku zrobiła się piękna dziura emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337546 Napisano: 24.02.2026 19:36:42 w SZUKAM....
niunia-k napisał(a):

Czy był rozwiązany konkurs everyday me z Old Spice

Coś mi się obiło o oczy że tak. Ktoś pisał o wygranej ale to dawno było. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337445 Napisano: 24.02.2026 11:55:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać co lubi Fortis? Chyba nigdy nic u nich nie wygrałam a siostra podrzuciła paragon z Wawel i nie wiem czy warto poświęcać czas na jakieś poematu i wiersze czy po prostu pisać po ludzku. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337443 Napisano: 24.02.2026 11:51:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
100 z 1 etapu Regina Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337253 Napisano: 23.02.2026 10:36:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
atyde25 napisał(a):

Ale szok mam info z apki DPD o wysyłce czegoś z Routines z konka w Rosku. Nie było maila ani niczego. Pewnie klapki bo ich była masa do wygrania. O kurde te z Princepolo klaperki aż piszczą z radości na towarzyszy.

mam to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7337246 Napisano: 23.02.2026 09:53:11 w Informują
Informują z Zimowy konkurs Routines! Rossmann

Rodzaj powiadomienia: Paczka w przygotowaniu do wysyłki info DPD
Dodatkowe informacje:
nie dostałam informacji że cokolwiek u nich wygrałam Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337076 Napisano: 21.02.2026 17:12:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

taak napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Raffaello konkurs poprzedni to prace były nie od zwykłego Kowalskiego , wyczesane i od ludzi z talentem plus profesjonalizmem. Pytanie : u nich zawsze takie prace wybierają?  Nie wiem czy warto próbować z samym pomysłem bez zaplecza

Który konkurs masz na myśli? W zeszłym roku było zadanie tekstowe

Nie pamiętam ,była  galeria zdjęć i jedno "zwykłe" ,które ocenili, to była kolorowanka. Reszta to były piękne prace na poziomie talentu ze szkół artyst. Nagrody to były albo 500 , albo 1000zl

Tak, był taki konkurs kiedyś (rok albo dwa lata temu) i rzeczywiście wygrane prace były na poziomie. Dopracowane, pomysłowe, piękne. A jako że obecnie tylko dwie czy trzy osoby z forum pochwaliły się wygraną z pierwszego etapu to już wiem że moja praca się nie spodobała i nie tędy droga więc konkurs olewam bo widocznie mój poziom jest zbyt niski. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7337072 Napisano: 21.02.2026 16:46:12 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Mój prawie trzy latek ,to diabeł wcielony 🥴 w dzień nie ma chwili bez mamoo,nie robi drzemek,kładzie się po 22 i wstaje przed 6 rano. Proszę Boga by przyjęli go do przedszkola od września ,bo jestem wykończona 🥹

Przytulam! I wspieram myślami. Moja prawie 3 latka też bez drzemek, ale chodzi spać wcześniej...

Czytałam,że dzieci urodzone przed 40 tak mają 😅 Wiem ,że nie ma co narzekać bo to skarby ,ale czasami brak siły już 🥴

Rozumiem doskonale. I masz prawo narzekać! Jesteś czującym człowiekiem.
I tule jeszcze mocniej dlatego!
Moje obie gwiazdy urodzone po 30 i nie ma co oszukiwać... jest to ogromna odpowiedzialność i ogrom zmęczenia. Nie zmieniłabym totalnie nic, ale ...
Daje sobie prawo do zmęczenia, do mówienia o tym i do wszelakich emocji.
Nie czuj się winna. emotka  

I jeszcze w temacie:

Wkurzają mnie niekończące sie choroby moich dzieci.... emotka  a co za tym idzie choroby całej załogi.

Moje dzieci też po 30-tce urodzone i też dawały w kość choć są z tych grzeczniejszych. Teraz już nastolatki i powiem Wam, że nadal jest ciężko... Do spania wcześniej niż o 22:00 nie da się wygnać, o 6:00 nie da się ściągnąć z łóżka, od jakiegoś czasu ich telefony są w domowym więzieniu bo nie idzie ich od nich oderwać. Do nauki - nie, coś w domu - nie, czytać książki - nie, na podwórko to słyszę  "a co ja tam mam robić".  Co to za pokolenie rośnie to ja nie wiem... Dzieci zdolne i co z tego.

Oo jak bym widziała mojego syna ,teraz już 21 latek ...o 5 wstaje do pracy ,a do 2 w nocy siedzi na tel .Zabronić mu nie mogę ( już teraz 😅) twierdzi,że pełnoletni to może .W dzień laptop i granie , weekendy dziewczyna ,a w domu zero pomocy ,śmieci z łaską wyniesie ...zastanawiam się niekiedy gdzie popełniłam błąd ja ,rodzina mówi że brak męskiej ręki za dziecka ,bo sama z nim po porodzie zostałam ,ale czy to prawda starałam się być i ojcem i matką 🤔

Sama, nie sama, dałaś radę i powinnaś być z siebie dumna. Ja Ci biję brawo! Dobrze że Twój choć na tyle ogarnięty, że pracuje bo z tym pokoleniem to różnie jest. A sprzątanie - póki ma mamę to się za to nie weźmie ale jak przyjdzie co do czego to da radę.

Co Ty masz z "tym pokoleniem"? Już w kolejnym poście to powtarzasz i brzmisz jak stara babka, która mówi "za naszych czasów to było..." emotka . To pokolenie, a znam dużo młodych, jest bardzo fajne. Zdarzają się wyjątki, jak w każdym pokoleniu, ale ogólnie to najczęściej super ludzie. I często bardziej świadomi co do wielu spraw niż my byliśmy w ich wieku.

Młoda już nie jestem a w pamięci wciąż mam trudności z lat nastoletnich. I tak, za moich czasów było inaczej. Ludzie spotykali się żeby pogadać a nie siedzieć każdy w swoim telefonie. Co do świadomości to trudno aby nie byli świadomi skoro internet zapewnia wszelką wiedzę i to w każdej dziedzinie ale to nie zmienia faktu że wiele dzieciaków nie potrafi z tej wiedzy korzystać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7336944 Napisano: 20.02.2026 15:47:47 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Pewnie rozpętam burzę ale w temacie darmowego konkursu, jak tu nie wierzyć w to, że Avanti czyta każde zgłoszenie i obiektywnie wybiera skoro są osoby, które już wygrały kilka x po 100 zł? Ja rozumiem, że to mogły być bardzo dobre prace ale tego typu sytuacje sprzyjają teoriom, że agencja sobie w jakiś sposób „odfiltrowuje” zgłoszenia a potem wybiera z określonej ilości a nie ze wszystkich zgłoszeń. Być może jest jakieś losowanie. Ok, moim zdaniem mogą tak robić ale to powinno być przejrzyste. Na dziś w przypadku tej Agencji ciężko mi uwierzyć,  że 275587 pracowników czyta setki tysięcy zgłoszeń tworząc jakiś ranking i wybierając obiektywnie te najlepsze.

Kilka postów wcześniej pytałam czy są tu osoby które wygrały więcej niż jeden raz. Nikt się nie odezwał ale kilka jest (tak wychodzi z MDW) nie mniej z tego co widzę wygrywają wciąż nowe nazwiska i osoby. Czy losują? Może. Czy idą tam setki tysiące zgłoszeń każdego dnia? Wątpię. Mi osobiście już się pisać nie chce - wygrałam 100 zł i właściwie spasowałam bo nie mam już kompletnie pomysłów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7336905 Napisano: 20.02.2026 13:26:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
emanuela24 napisał(a):

Ktoś coś wie o pudliszkach?

nikt nic nie wie. Tyle że wygraliśmy  emotka  Ja to się bardziej zastanawiam czy ktoś coś wie o dalszych nagrodach z konkursu Routines. I i II stopień rozdany a reszta? Wyświetl w wątku >>
0 0