Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7336901 Napisano: 20.02.2026 13:24:25 w Wkurza mnie...
wiolka252 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Mój prawie trzy latek ,to diabeł wcielony 🥴 w dzień nie ma chwili bez mamoo,nie robi drzemek,kładzie się po 22 i wstaje przed 6 rano. Proszę Boga by przyjęli go do przedszkola od września ,bo jestem wykończona 🥹

Przytulam! I wspieram myślami. Moja prawie 3 latka też bez drzemek, ale chodzi spać wcześniej...

Czytałam,że dzieci urodzone przed 40 tak mają 😅 Wiem ,że nie ma co narzekać bo to skarby ,ale czasami brak siły już 🥴

Rozumiem doskonale. I masz prawo narzekać! Jesteś czującym człowiekiem.
I tule jeszcze mocniej dlatego!
Moje obie gwiazdy urodzone po 30 i nie ma co oszukiwać... jest to ogromna odpowiedzialność i ogrom zmęczenia. Nie zmieniłabym totalnie nic, ale ...
Daje sobie prawo do zmęczenia, do mówienia o tym i do wszelakich emocji.
Nie czuj się winna. emotka  

I jeszcze w temacie:

Wkurzają mnie niekończące sie choroby moich dzieci.... emotka  a co za tym idzie choroby całej załogi.

Moje dzieci też po 30-tce urodzone i też dawały w kość choć są z tych grzeczniejszych. Teraz już nastolatki i powiem Wam, że nadal jest ciężko... Do spania wcześniej niż o 22:00 nie da się wygnać, o 6:00 nie da się ściągnąć z łóżka, od jakiegoś czasu ich telefony są w domowym więzieniu bo nie idzie ich od nich oderwać. Do nauki - nie, coś w domu - nie, czytać książki - nie, na podwórko to słyszę  "a co ja tam mam robić".  Co to za pokolenie rośnie to ja nie wiem... Dzieci zdolne i co z tego.

Oo jak bym widziała mojego syna ,teraz już 21 latek ...o 5 wstaje do pracy ,a do 2 w nocy siedzi na tel .Zabronić mu nie mogę ( już teraz 😅) twierdzi,że pełnoletni to może .W dzień laptop i granie , weekendy dziewczyna ,a w domu zero pomocy ,śmieci z łaską wyniesie ...zastanawiam się niekiedy gdzie popełniłam błąd ja ,rodzina mówi że brak męskiej ręki za dziecka ,bo sama z nim po porodzie zostałam ,ale czy to prawda starałam się być i ojcem i matką 🤔

Sama, nie sama, dałaś radę i powinnaś być z siebie dumna. Ja Ci biję brawo! Dobrze że Twój choć na tyle ogarnięty, że pracuje bo z tym pokoleniem to różnie jest. A sprzątanie - póki ma mamę to się za to nie weźmie ale jak przyjdzie co do czego to da radę. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7336876 Napisano: 20.02.2026 11:58:40 w Wkurza mnie...
rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Mój prawie trzy latek ,to diabeł wcielony 🥴 w dzień nie ma chwili bez mamoo,nie robi drzemek,kładzie się po 22 i wstaje przed 6 rano. Proszę Boga by przyjęli go do przedszkola od września ,bo jestem wykończona 🥹

Przytulam! I wspieram myślami. Moja prawie 3 latka też bez drzemek, ale chodzi spać wcześniej...

Czytałam,że dzieci urodzone przed 40 tak mają 😅 Wiem ,że nie ma co narzekać bo to skarby ,ale czasami brak siły już 🥴

Rozumiem doskonale. I masz prawo narzekać! Jesteś czującym człowiekiem.
I tule jeszcze mocniej dlatego!
Moje obie gwiazdy urodzone po 30 i nie ma co oszukiwać... jest to ogromna odpowiedzialność i ogrom zmęczenia. Nie zmieniłabym totalnie nic, ale ...
Daje sobie prawo do zmęczenia, do mówienia o tym i do wszelakich emocji.
Nie czuj się winna. emotka  

I jeszcze w temacie:

Wkurzają mnie niekończące sie choroby moich dzieci.... emotka  a co za tym idzie choroby całej załogi.

Moje dzieci też po 30-tce urodzone i też dawały w kość choć są z tych grzeczniejszych. Teraz już nastolatki i powiem Wam, że nadal jest ciężko... Do spania wcześniej niż o 22:00 nie da się wygnać, o 6:00 nie da się ściągnąć z łóżka, od jakiegoś czasu ich telefony są w domowym więzieniu bo nie idzie ich od nich oderwać. Do nauki - nie, coś w domu - nie, czytać książki - nie, na podwórko to słyszę  "a co ja tam mam robić".  Co to za pokolenie rośnie to ja nie wiem... Dzieci zdolne i co z tego. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

nanajka81

#7336862 Napisano: 20.02.2026 11:27:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jo-anna napisał(a):

Tyle zgłoszeń i ani jednej piniaty! No po prostu jestem na podium jeśli chodzi o największego konkursowego pecha!  emotka emotka emotka emotka emotka

Ja zgłosiłam 5 i też 0 ale paragony były pozbierane po rodzinie i znalezione w koszykach sklepowych więc nie inwestowałam w to bo i na wygranej mi nie zależało. Te piniaty są bezsensu jak się ma większe dzieci. Poza tym kup niezdrowe słodycze wygraj więcej słodyczy i kawałek makulatury...  Ech... Mogliby już iść w coś innego. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7336656 Napisano: 19.02.2026 12:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy w tym konkursie można kupić duopak ale tej najmniejszej kukurydzy? 
https://www.e-kon...-na-goraco-biedronka

Tak, dowolny dwupak kukurydzy

dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7336632 Napisano: 19.02.2026 11:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w tym konkursie można kupić duopak ale tej najmniejszej kukurydzy? 
https://www.e-kon...-na-goraco-biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7336405 Napisano: 18.02.2026 13:09:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Butelka Żołądkowej Gorzkiej, dpd, bez podpisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7336289 Napisano: 17.02.2026 18:54:46 w Co można dostać gratis?
29renata napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

leia napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Czy ktos dostał już weryfikacje?

Do tej pory cisza... 🤔

negatywna, pewnie przez to że kiedyś tam z pół roku temu brałam udział w tym.

W Akcji Promocyjnej nie mogą brać udziału uczestnicy akcji promocyjnej „Przetestuj produkt PURINA® ONE® i podziel się opinią ” trwającej w
okresie od 1 października 2025 roku do 31 grudnia 2025 roku.

brałam udział dużo wcześniej więc nie wiem o co chodzi ale nie chce mi się dociekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7336252 Napisano: 17.02.2026 15:44:02 w Co można dostać gratis?
leia napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Czy ktos dostał już weryfikacje?

Do tej pory cisza... 🤔

negatywna, pewnie przez to że kiedyś tam z pół roku temu brałam udział w tym. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7336215 Napisano: 17.02.2026 13:38:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
agakaz2 napisał(a):

soplica i czapka z konkursu na face - wyniki pod postem

również to mam emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7336195 Napisano: 17.02.2026 11:52:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
karoxxa napisał(a):

Wysłałam 12 zgloszen na 7days. Ogłaszam się największym błaznem tego forum.🤡

ja chyba z 8 i też 0 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7336066 Napisano: 16.02.2026 17:44:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

W temacie Raffaello:

czyli tak jak pisałam: nie wpadajcie w paranoję, ręce to ręce. Ale czekam na wyniki pierwszego etapu w którym wzięłam udział. W kolejnych etapach już nie zamierzam jest to dla mnie zbyt trudny konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7335929 Napisano: 16.02.2026 11:49:29 w Co można dostać gratis?
Justa-zosia napisał(a):

https://podzielsieopinia.pl/purina-one

Ruszylo emotka
purina zrobiła coś co było marzeniem mojego kota, saszetka z samym sosem emotka

to również marzenie i mojego kota! Dzięki za cynk! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7335724 Napisano: 14.02.2026 16:49:20 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

I Sprita nakupiłam i Fanty a pewnie już nic tam nie wygram. Ja się nie mogę tak denerwować bo mi się promocje odpalają.

i te kaucjonowane butelki które nosić na zwroty trzeba... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7335289 Napisano: 12.02.2026 13:36:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mellowfruit napisał(a):

O co chodzi, wysłałam dużo zgłoszeń na kinder - wielkie 0, nawet ani jedna piniata się nie przypałętała. emotka

Bywa. To jest los, niby im więcej zgłoszeń tym większe szanse ale czasami i to więcej nic nie daje. Jak ma się zostać wylosowanym to jeden los wystarczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7335096 Napisano: 11.02.2026 13:30:33 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Apropos Lays to jestem mocno rozczarowany. Jak dotąd zgłoszenia wysyłane prawie codziennie (odpuszczone 2-3 dni). Styl prac różny:
Były rymowanki,

Była proza,

Było moim zdaniem ciekawe porównanie duetu Słodkie i Słone to duetu ze świata sportu,

Efekt: ZERO wygranej. Ja naprawdę rozumiem, że konkurencja ogromna i teoretycznie ciężko wygrać. Praktycznie widzę na forum dużo wygranych i nie wierzę, że choćby jedno moje zgłoszenie nie było warte głupiej stówki. Mnie nawet nie chodzi o te 100 zł, lecz o udowodnienie sobie, że potrafię również wygrać w tej agencji. Jednak z każdym dniem niepowodzeń wydaje mi się, że musiałem trafić na jakąś czarną listę bądź coś w tym stylu. Nigdy w życiu nie wygrałem nic u Avanti i powoli brak mi już pomysłów jak mógłbym odmienić ten stan rzeczy. Wiem, że są na forum również inne osoby ignorowane przez tą agencję. Ciekawi mnie jaki jest klucz Avanti.

W tym konkursie na codzienne wysyłanie wygrałam do tej pory aż raz... 100 zł... I nawet nie bardzo wiem co wygrało bo wrzucają te dni jak im się spodoba. Poddaję się. Nie mam pomysłów już co tam pisać. I już nawet mi się nie chce... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7335040 Napisano: 11.02.2026 11:02:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lalunia55 napisał(a):

Cześć kochani, jestem świeżakiem w konkursach i chciałabym zapytać czy jeśli mam kartę podarunkową którą wygrałam w loterii to mogę za nią kupić produkty promocyjne na konkursy lub loterię typu oreo,merci? Jeśli pytanie jest oczywiste to bardzo przepraszam za zaśmiecanie forum ale ciężko mi tu znaleźć odpowiedź na moje pytanie i będę wdzięczna za podpowiedź 🫣

Nie tylko możesz ale jest to nawet wręcz wskazane  emotka  Płacenie wygraną może przyciągnie kolejną wygraną? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7335038 Napisano: 11.02.2026 11:00:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj ciężko mi ten rok konkursowy idzie, ciężko... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334827 Napisano: 10.02.2026 08:21:01 w Pelargos
M_M napisał(a):

Miał ktoś z Was sytuację, że nagroda wróciła do Pelagros i zgodzili się wysłać jeszcze raz?
Kurier z GLS wczoraj dzwonił , mąż był w domu, ale nie zdążył odebrać telefonu. Oddzwonił od razu a on już zaznaczył, że nikogo nie zastał emotka
Paczka wraca do nich, a nie ma drugiej próby doręczenia jak w DPD

Tak, mi wysłali z niewiadomych przyczyn na adres siostry, która mieszka na drugim końcu Polski. Było moje imię i nazwisko i mój telefon a adres jej... (też ma tam konto ale w tym konkursie nie grała) Gdy paczka była przygotowana to już widziałam że coś jest nie tak i pisałam do nich ale ją i tak wysłali. Paczkę zawróciłam do odbiorcy (bo nic więcej nie dało się zrobić a siostry nie było żeby ją mogła odebrać) i jeszcze raz do nich napisałam z prośbą o ponowną wysyłkę na właściwy adres. Chyba ze 2 tygodnie trwało zanim odpisali ale wysłali ponownie. Ale trwało to dłuuugo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334823 Napisano: 10.02.2026 07:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Pepa napisał(a):

Nie no beznadziejne te amooco, nie warto było czekać 🤬. W ogóle zdarzyło wam się myśleć, że wygracie i faktycznie tak się stało, czy u nich to zawsze wielka niewiadoma?

U mnie przegrana u nich to pewnik! Jak widzę że amooco robi konkurs to już mnie psychiczna jelitówka dopadaemotka  , ale i tak od czasu do czasu coś tam u nich puszczę, ech te konkursowe uzależnienie.  emotka

Byłam taka dumna ze swojego zgłoszenia emotka  nie docenili... Ale w Amoocco trzeba się mocno postarać aby wygrać. Długie, sensowne rymowanki, z lokowaniem produktu (choć bez też się da) Zabawne lub życiowe. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7334734 Napisano: 09.02.2026 16:25:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zawsze gdy jestem dumna ze swojego zgłoszenia i wydaje mi się że było takie zajeb... nic z tego nie ma... Pozostaje pisać zgłoszenia które mi się zwyczajnie nie podobają... Wyświetl w wątku >>
3 rufus, mia, BingoJa 0