Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7360264 Napisano: 02.06.2026 07:52:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie jak to jest z misją Neboa w aplikacji rossmanna? Wczoraj pojawiły się nagrody za wykonanie 7 dniowej serii: było ich 99999. Dziś widzę że tych nagród jest 24900. Gdzie to znika? Ja w maju miałam 15 dniową serię ale jakoś nie widzę że mogę odebrać ten darmowy szampon? To jakoś przy kasie wydają? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7360250 Napisano: 02.06.2026 06:59:07 w Konkurs: Hasła tymbarka
Komu się da to ja tu głosuje aczkolwiek u niektórych głosować się nie da - ciągle wskakuje logowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7360095 Napisano: 01.06.2026 16:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Nuii dzisiaj nic nikt nie wygrał? Zero maskotek i innych nagród? Przecież to chyba bramki są Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7359968 Napisano: 01.06.2026 11:09:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

A jak Bakuś? Dobrze widzę, że czas mają do jutra? 🤨

regulamin u nich sobie a życie sobie emotka

A wiemy chociaż do jakiego dnia poszły maile ? Wywaliłam ten konkurs z glowy ale w sumie wiele nie bylo wpisów wiec nie wiem czy czekac jeszcze czy nie

Tak naprawdę to wiadomo tyle że niewiele osób pochwaliło się klockami i niewiele głośnikami  emotka  Ja brałam udział w pierwszym etapie ale zgłoszenie zostało zweryfikowane negatywnie więc wysłałam je ponownie w drugim ale z drugim chyba sza... Nie wiem co się dzieję z tymi konkursami bo to już któryś w tym roku w którym lecą z wynikami w kulki.

U mnie też bez potwierdzeń zgłoszeń z bakusia. Nie wiem czy poYtywnie czy negatywnie mam potwierdzone

Mi za drugim razem przyszło potwierdzenie (jak do nich napisałam czy jest okej czy zaś coś im nie pasi) ale co z tego? Zero wygranej - czy dlatego że badziewne czy że wyników nie ma tego nikt nie wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7359956 Napisano: 01.06.2026 10:40:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

regulamin u nich sobie a życie sobie emotka

A wiemy chociaż do jakiego dnia poszły maile ? Wywaliłam ten konkurs z glowy ale w sumie wiele nie bylo wpisów wiec nie wiem czy czekac jeszcze czy nie

Tak naprawdę to wiadomo tyle że niewiele osób pochwaliło się klockami i niewiele głośnikami  emotka  Ja brałam udział w pierwszym etapie ale zgłoszenie zostało zweryfikowane negatywnie więc wysłałam je ponownie w drugim ale z drugim chyba sza... Nie wiem co się dzieję z tymi konkursami bo to już któryś w tym roku w którym lecą z wynikami w kulki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7359952 Napisano: 01.06.2026 10:33:50 w Konkurs: Hasła tymbarka
Z ciekawości wrzuciłam hasło aby zobaczyć czy jak się nic nie robi to jakiekolwiek głosy spadają z nieba  :)
https://www.twojk...4e6bae3?imageIndex=2

Za każdy dziękuję emotka  Odwzajemniam się klikaniem również emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7359908 Napisano: 01.06.2026 07:15:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

regulamin u nich sobie a życie sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7359818 Napisano: 31.05.2026 18:02:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

plaziks napisał(a):

Palina napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Witam, czy z tego konkursu przychodzi na mila potwierdzenie  Konkurs "Miłosław Miło w tropikach" 18+

Przed paroma minutami wysyłałam odpowiedź i mi potwierdzenie nie przyszło na maila.

Mi też nie, jedynie komunikat na stronie, że zgłoszenie zostało wysłane.

nie przychodzi

a ile znaków przechodzi?

duzo, chyba 2 tys można napisac Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7359803 Napisano: 31.05.2026 17:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
plaziks napisał(a):

Palina napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Witam, czy z tego konkursu przychodzi na mila potwierdzenie  Konkurs "Miłosław Miło w tropikach" 18+

Przed paroma minutami wysyłałam odpowiedź i mi potwierdzenie nie przyszło na maila.

Mi też nie, jedynie komunikat na stronie, że zgłoszenie zostało wysłane.

nie przychodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7359549 Napisano: 30.05.2026 10:35:56 w Czy informują/ informowali?
agata17134 napisał(a):

Bakuś,czy były już wyniki?

z 1 etapu tak, kolejne nie... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7359451 Napisano: 29.05.2026 18:08:42 w Co można dostać gratis?
fryz napisał(a):

Trysha napisał(a):

[quote=

fryz napisał(a):

sks900 napisał(a):

fryz napisał(a):

baxter napisał(a):

fryz napisał(a):

Cebulka napisał(a):

baxter napisał(a):

https://mistrzowieostrzy.pl/#home

Czy ktoś wie o której pojawia się nowa dzienna pula - po północy czy jakoś rano ?

sprawdzałam o 6:30 i już/jeszcze nie było, dzis chce czatowac do polnocy emotka

Nowa pula zaczyna się o północy, na pepperze ktos pisał, że o g.00:10 już sie pula dzienna wyczerpała

Wczoraj chyba rekord, nie zdążyłam o 00:00 wpisać danych i już nie było emotka

Po 2 minutach był koniec.

Dzięki tej promocji doszło do mnie jak stara jestem, nie zaśnięcie do północy to niesamowity wysiłek emotka

karkocka]
sks900 napisał(a):

fryz napisał(a):

baxter napisał(a):

fryz napisał(a):

Cebulka napisał(a):

baxter napisał(a):

https://mistrzowieostrzy.pl/#home

Czy ktoś wie o której pojawia się nowa dzienna pula - po północy czy jakoś rano ?

sprawdzałam o 6:30 i już/jeszcze nie było, dzis chce czatowac do polnocy emotka

Nowa pula zaczyna się o północy, na pepperze ktos pisał, że o g.00:10 już sie pula dzienna wyczerpała

Wczoraj chyba rekord, nie zdążyłam o 00:00 wpisać danych i już nie było emotka

Po 2 minutach był koniec.

Dzięki tej promocji doszło do mnie jak stara jestem, nie zaśnięcie do północy to niesamowity wysiłek emotka

Hej. Mam podobnie myśli ale ostatnio doszło do mnie, że to nie starość tylko dojrzałość i jak widzę podobne promocję to się w duchu uśmiecham na myśl o sobie sprzed lat czuwającej do północy tylko po to, żeby dostać zwrot za jakąś chemię domową... 🤦🏼‍♀️

Chemia to jeszcze spoko ale golarka, której nie używam i używać nie będę, nie wydaje mi się warta wstawania o północy aby dostać za nią zwrot szczególnie, że to dość drogi interes. Sama golarka coś koło 50 zł + a szanse, że się za nią uzyska kasę nie są powalające. Mi się zwyczajnie nie chce. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7359190 Napisano: 28.05.2026 18:12:23 w SZUKAM....
Jestemnowa napisał(a):

Lorenz czy to tak wygląda teraz po zarejestrowaniu?  Wydaje mi się ,że wcześniej była zdrapka do odsłonięcia 

mi się wciąż pusty orzeszek pokazuje 😳 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7359035 Napisano: 28.05.2026 09:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

makra napisał(a):

xerdan napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

xerdan napisał(a):

Dzień dobry, (nie wiem czy to dobry wątek, rzadko tu wchodze) moglibyście kliknąć mój kapselek? Odwdzięcze się gdy ktoś również potrzebuje mojej pomocy! dziękuje!
https://www.twojk...a022eb0?imageIndex=3

Kliknąłem Ci, ale tak jak ktoś tu już pisał, bez dużego wsparcia nie da rady wygrać. Pierwsze miejsce i tak zajmie fanpage z milionowym zasięgiem. Ponoć wygrana na cele charytatywne. Podejrzewam, że na topowe miejsca jest marna szansa. Wystarczy że tiktoker poprosi fanów o głosy i zgarnie nagrodę. Napis na kapslu nie ma tu znaczenia emotka

Mi wystarczy top 100, a tak to sie postaram cos like uzbierac. Dziekuje za klikniecia, a kto nie kliknal jeszcze to zapraszam. Student Xerdan dziękuje wam

By wygrać skarpetki i łańcuszek z hasłem za 500 zł?? Czy ja coś źle ogarniam

• box,
• zawieszkę charms z łańcuszkiem od marki Iced Stuff z wygrawerowanym Twoim hasłem,
• pin od marki Bee’s Knees w kształcie Kapsla z losowym hasłem,
• skarpetki od marki Warsaw Saints z losowym hasłem,
• poduszkę z wypełnieniem gryczanym w kształcie Kapsla,
• nagrodę niespodziankę.

mnie ciekawi poduszka emotka  

niech ktoś zrobi grupę wsparcia dla tymbarkowych haseł emotka

Ostatnio się zastanawiałam skąd tam tyle ludzie mają głosów i już wiem że o pierwsze miejsca walczą profile fejsbukowe z zapleczem fanów (np. Pomysłodawcy) A dalsze miejsca to wiadomo - konkursowicze, którzy namawiają innych do klikania - bez pracy nie ma kołaczy. Samo się nie klika bo haseł jest od groma. Nie wygrają najfajniejsze tylko te w które autorzy włożą prace znalezienia chętnych na klikanie. Nie lubię takich konkursów. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7358688 Napisano: 27.05.2026 09:07:29 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pikawka napisał(a):

fryz napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

fryz napisał(a):

gregory napisał(a):

Oddam pół królestwa za zdradzenie sekretu co lubi everydayme. Ni proza ni rym, ni epoepja, ni krótkie hasła. Stawałem na głowie, chodziłem na rękach. nic ich nie ujmuje w moim wykonaniu. Wtajemniczonych proszę o priv.

Ja tam praktycznie zawsze trafiam coś w konkursach, raz główną. Ambasadorstwo miałam chyba każde do którego się zgłosiłam. Polecam długie lanie wody.

Tak, zgadza się. Długie lanie wody przynajmniej w tych ambasadorskich. A co do konkursów to różnie tam bywa - wszystko chyba zależy od ilości nagród aczkolwiek ja tam zawsze pisze poematy i przeważnie się na jakąś nagrodę łapie.

Ale z rymem czy niekoniecznie ? Tak dopytam emotka

Ja nie rymuje emotka

Dziękuję

Ja też tam nie rymuje. Zwyczajnie mi się nie chce  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#7358666 Napisano: 27.05.2026 07:34:50 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
fryz napisał(a):

gregory napisał(a):

Oddam pół królestwa za zdradzenie sekretu co lubi everydayme. Ni proza ni rym, ni epoepja, ni krótkie hasła. Stawałem na głowie, chodziłem na rękach. nic ich nie ujmuje w moim wykonaniu. Wtajemniczonych proszę o priv.

Ja tam praktycznie zawsze trafiam coś w konkursach, raz główną. Ambasadorstwo miałam chyba każde do którego się zgłosiłam. Polecam długie lanie wody.

Tak, zgadza się. Długie lanie wody przynajmniej w tych ambasadorskich. A co do konkursów to różnie tam bywa - wszystko chyba zależy od ilości nagród aczkolwiek ja tam zawsze pisze poematy i przeważnie się na jakąś nagrodę łapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7358662 Napisano: 27.05.2026 07:16:47 w Żabka
lukaszn12 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Sar5 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dzień dobry,
dziękujemy za kontakt.

Informujemy, że Organizator Konkursu, na podstawie pkt 5.8 Regulaminu Konkursu, prowadzi bieżącą weryfikację zgłoszeń oraz wyników publikowanych w rankingu w celu zapewnienia prawidłowego i uczciwego przebiegu Konkursu dla wszystkich uczestników.

Zgodnie z pkt 5.8 Regulaminu:
„Niedopuszczalne jest podejmowanie przez Uczestników działań mających na celu zwiększenie prawdopodobieństwa uzyskania wygranej w sposób sprzeczny z celem i zasadami Konkursu, w szczególności przy wykorzystaniu narzędzi technicznych lub informatycznych, takich jak algorytmy, programy komputerowe, automaty, boty lub inne zautomatyzowane mechanizmy działania. Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgłoszeń oraz odrzucenia zgłoszeń budzących uzasadnione wątpliwości co do ich autentyczności, zgodności z Regulaminem lub wskazujących na próbę obejścia zasad uczciwego udziału w Konkursie.”

Wyjaśniamy, że gra wykorzystuje mechanizm dynamicznego zwiększania poziomu trudności wraz z czasem trwania rozgrywki – siła i częstotliwość porywów wiatru rosną wykładniczo wraz z czasem. Zgodnie z architekturą gry, po upływie czasu wynikającego z mechanizmu dynamicznego skalowania trudności, fizyczne zbalansowanie deski przez człowieka staje się praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczenia czasu reakcji (wymagana częstotliwość akcji przekracza kilkadziesiąt kliknięć na sekundę).W przypadku wyników osiągniętych w czasie znacząco odbiegającym od standardowych parametrów rozgrywki identyfikujemy takie sesje jako wymagające dodatkowej weryfikacji pod kątem zgodności z zasadami uczciwego udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt 5.8 Regulaminu.

W toku prowadzonej weryfikacji wynik przypisany do Pani numeru telefonu został zakwalifikowany do dodatkowej kontroli z uwagi na parametry odbiegające od standardowego przebiegu rozgrywki. W związku z tym wynik został usunięty z rankingu, a możliwość dalszego udziału w Konkursie z tego numeru została czasowo ograniczona.

Jednocześnie informujemy, że każde zgłoszenie analizowane jest indywidualnie. Jeżeli dysponują Państwo dodatkowymi informacjami lub materiałami dotyczącymi przebiegu rozgrywki, prosimy o ich przesłanie w odpowiedzi na niniejszą wiadomość, co ułatwi nam dalszą analizę zgłoszenia i rozstrzygnięcie zgłaszanych wątpliwości.

Dziękujemy za wyrozumiałość. 

Dostałam  taką odpowiedź od Albedo . Nie wiem ile będzie trwać ich „weryfikacja” , niemniej jednak cieszę się, że w konkursie wzięłam udział tylko raz. Więcej nie mam zamiaru

Ja otrzymałam taką samą wiadomość . Natomiast zagrałam wieeele razy i wszystko poszło na marne, strata kasy i czasu tym bardziej:/

dziwi mnie to że oni podejrsewaja I już jesteś winny bez przedstawienia dowodów

no najlepsze i tak jest to, że nawet nie dostaniesz informacji, że Twój wynik został usunięty i dlaczego, a ile osób patrzy codziennie czy jeszcze jego wynik jest w tabeli? Dramat cały ten konkurs

Ja grałem normalnie, najpierw miałem 3 minuty, potem 4 a potem 7 z kawałkiem. Podjarałem się i poleciałem do żabki i dopiero wtedy zobaczyłem wasze wpisy. Czyli czeka mnie ban. Dobry mają sposób na powiększenie sprzedaży. Trzeba ich zbombardować opiniami na googlach to może ich zaboli. Albo niech oddają kasę bo tyle fuze tea na pewno bym nie kupił emotka

Ja to mogę tylko podsumować: ale syf! Routines posprzedawał beznadziejne produkty - nagród nie wydał bo ludzie nie zasłużyli, teraz FuzeTea posprzedawana w ilościach hurtowych i co? Nagród nie wydadzą bo ludzie "oszukują" na kijowo stworzonej gierce. Co kolejnego? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7358661 Napisano: 27.05.2026 07:11:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 od Felixa (wcześniej jakieś 7 razy pudło) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7358574 Napisano: 26.05.2026 18:27:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Czy Wasze bluzy z burn tez sa takie dziurawe i poszarpane??? Co za moda....

mogłabyś wrzucić zdjęcie tej bluzy? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7358437 Napisano: 26.05.2026 13:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

500 walizek i nie trafic nic to trzeba miec farta 😅

Wielu osobom się nie udało (mi też), kilka wygrało po kilka walizek, takie życie konkursowicza. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7358431 Napisano: 26.05.2026 13:55:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cudaczek121 napisał(a):

ania1111 napisał(a):

Dołączam się do grona przegranych w Peroni

A ja myślałam, że tych walizek jest tak dużo, że każdy wygra he he

Niektórzy wygrali po 4 więc wiesz... Wyświetl w wątku >>
0 0