Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7140319 Napisano: 18.11.2023 13:25:26 w WC - rozmowy o wszystkim
happybee napisał(a):

hejka, czy wypełniajac formularz ze smolara na dresy z tigera mieliście do wyboru rozmiar tych dresów? czy to trzeba podać im osobno?

w regulaminie nie ma nic o rozmiarze, przy wypisywaniu danych również rozmiaru się nie podaje. Przypuszczam iż wszyscy dostaną uniwersalny dres czyli jakieś L... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7140177 Napisano: 17.11.2023 18:39:52 w Wkurza mnie...
leniuszka napisał(a):

Wkurza mnie, że zobaczyłam dziś rano gratulacje z loterii Monster munch, a, że było ciemno, po chwili zorientowałam się, że cyknęłam fotkę niewłaściwemu paragonowiemotka  Była stówka, nie ma stówki emotka  Brawo ja.

smutne ale uwierz że to każdemu konkursowiczowi się zdarza. Ja kilka razy straciłam fajne nagrody bo też jakiegoś zaćmienia umysłu dostałam i albo kupiłam nie to co trzeba albo nie wgrałam wszystkiego przy zgłoszeniu albo tak jak ty wgrałam niewłaściwy paragon... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#7140117 Napisano: 17.11.2023 16:13:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Igoosia90 napisał(a):

Pierwszy raz wygrałam cokolwiek w Żabce-dres emotka  
Ale gdzie mój voucher na szczoteczkę ja się pytam?! emotka

tam gdzie mój czyli ni ma emotka
Dres również u mnie - mąż chciał to grałam... Ciekawe jakie rozmiary będą przysyłać bo o tym cicho sza w regulaminie i gdziekolwiek... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7140078 Napisano: 17.11.2023 15:39:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

monisss napisał(a):

sabaka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Dobra tylko ja nie mam nic z Orbit? emotka

I ja i siostra też pustou m

u mnie też.. wszystko po kolei pudło emotka

Poczekajmy na dobicie na Tigera tam też w ch..j nagród jak i tu...

mnie też olali ciepłym moczem Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139890 Napisano: 17.11.2023 06:59:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Też czekam na prezenty... Gumy Orbit w żadnym konkursie nie chcą mi dać gum orbit... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139740 Napisano: 16.11.2023 16:53:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
ZetZ napisał(a):

Proszę o opinie... co sądzicie o nagradzaniu w konkursach prac generowanych przez AI??
https://www.faceb...et=a.452200780262642
Dla mnie to jest mega nieporozumienie, żeby komp odwalał za konkursowicza robotę emotka

coraz częściej ludzie idą na łatwizne: to fotoszopki, to odpowiedzi Chata, to zdjęcia chata... Organizatorzy tego nie sprawdzają. Nagradzają co im się podoba a dopiero inni konkursowicze zwracają im uwagę że praca bynajmniej nie jest autorska... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7139624 Napisano: 16.11.2023 13:38:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jakiś taki smętny nagrodowo ten listopad. Żadnej bramki nie trafiłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139621 Napisano: 16.11.2023 13:35:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mimoza39 napisał(a):

Czy w konkursie Ferrero wchodziły wam czekolady?

odnośnie czego to pytanie? Ja grałam na czekolady...

Ja różnie i na czekolady i na Ferrero w pudełkach emotka

ja się zastanawiam czego autorka postu szuka? Bo tak nie rozumiem za bardzo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139604 Napisano: 16.11.2023 12:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mimoza39 napisał(a):

Czy w konkursie Ferrero wchodziły wam czekolady?

odnośnie czego to pytanie? Ja grałam na czekolady... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139383 Napisano: 15.11.2023 17:05:50 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a Actimel z żabki już było info?

Z tego co kojarzę to chyba było info na forum

dokladnie 6-go, 2 osoby się pochwaliły wygraną. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139268 Napisano: 15.11.2023 11:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SMSSMS napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

SMSSMS napisał(a):

Myślę i myślę i nie mogę wymyślić. Jak to jest, że w konkursie Kalendarz Lindt (Kaufland) udaje się konkursowiczom otworzyć 24 okienka kalendarza w 2 sekundy?!? Przecież to z góry wiadomo, że to jakaś nieuczciwa gra, bo fizycznie jest to niemożliwe. Ile zrobicie klików w jedną sekundę? Dwanaście? Wiem, że są programy obchodzące takie algorytmy, jak ten kalendarz i taki program potrafi to zrobić faktycznie w 2-3 sekundy, ale jaką szansę mają uczciwi konkursowicze? Dziwię się, że agencja konkursowa nic z tym nie robi...

w Knorr (https://www.przep.../knorr/cheesy-quest) jest taki sam syf - pierwsze miejsce 41000... Nie wiem niby jak? Wystarczy zagrać kilka razy aby się przekonać że jest to nierealne szczególnie że niekiedy naprawdę nie ma nic do ułozenia a max który mi się udaje to 11000... Unikam takich gierek.

No niestety, tutaj uczciwy konkursowicz naprawdę nie ma szans, a pewnie ci co opracowali "system" grają na okrągło. W wielu regulaminach konkursowych jest o wykluczeniach, gdy ktoś stosuje niedozwolone mechanizmy, w regulaminie tego konkursu nie ma jednak żadnej wzmianki o tym (może celowo). Tak czy inaczej ten konkurs chyba sobie trzeba odpuścić, no i... pogratulować tym co 24 okienka "potrafią" otworzyć w mniej niż 3 sekundy. Nagroda Nobla!

a to jest w sekundach ? To nie w minutach? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139208 Napisano: 15.11.2023 10:15:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SMSSMS napisał(a):

Myślę i myślę i nie mogę wymyślić. Jak to jest, że w konkursie Kalendarz Lindt (Kaufland) udaje się konkursowiczom otworzyć 24 okienka kalendarza w 2 sekundy?!? Przecież to z góry wiadomo, że to jakaś nieuczciwa gra, bo fizycznie jest to niemożliwe. Ile zrobicie klików w jedną sekundę? Dwanaście? Wiem, że są programy obchodzące takie algorytmy, jak ten kalendarz i taki program potrafi to zrobić faktycznie w 2-3 sekundy, ale jaką szansę mają uczciwi konkursowicze? Dziwię się, że agencja konkursowa nic z tym nie robi...

w Knorr (https://www.przep.../knorr/cheesy-quest) jest taki sam syf - pierwsze miejsce 41000... Nie wiem niby jak? Wystarczy zagrać kilka razy aby się przekonać że jest to nierealne szczególnie że niekiedy naprawdę nie ma nic do ułozenia a max który mi się udaje to 11000... Unikam takich gierek. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139170 Napisano: 15.11.2023 07:48:26 w Pomocy!!!!
karolina102 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

karolina102 napisał(a):

Oczywiście chodziło mi o 5tys emotka
Nie wydaje mi się, że to dużo. Wręcz chciałabym podnieść skuteczność i stąd pytanie o jakieś tipy :D

Przy obecnej konkurencji nie licz na żadne tipy emotka  Twoja większa skuteczność, to mniejsza skuteczność innych emotka  Czy da się wyciągnąć 5 tysięcy miesięcznie z konkursów? Da. Możesz jednym zgłoszeniem wygrać 100 tysięcy z loterii i już masz średnio więcej niż 5 na miesiąc emotka Możesz też wyciągać tyle z konkursów, ale tutaj będzie Cię to kosztowało sporo czasu, zaangażowania i energii chyba, że jesteś w czepku urodzona emotka  Bo tutaj wszystko zależy od umiejętności, kreatywności, ale też szczęścia i tego, ile dobrych konkursów akurat trwa emotka Dodatkowo to nie jest pewna kasa. Możesz się narobić i wygrać równe zero. Dodatkowo weź pod uwagę, że efekty Twojej pracy są mocno odroczone. Wysyłasz zgłoszenie, wyniki są dopiero za jakiś czas, potem czas na odesłanie dokumentów, weryfikację, a potem oczekiwanie na wysyłkę/dostarczenie nagrody. Jeśli to nagroda rzeczowa, którą chcesz spieniężyć to dodatkowo dolicz czas na sprzedaż i otrzymanie zapłaty. Każdy konkursowicz ma też dołki i górki. Jak wpadasz w konkursowe nicniewygrywanie, to pojawia się frustracja i spada Ci motywacja i zapał do słania zgłoszeń. Z drugiej strony jak wygrywasz dużo i często to też może spaść Ci motywacja, bo "normę" wyrobiłaś i uznajesz, że potrzebujesz odpoczynku i przerwy emotka   Dla mnie konkursowanie jako etat to jak praca nauczyciela - hobby dla kogoś, kto ma dobrze zarabiającego partnera albo jest bogaty i bez tego  emotka

Dzięki za odpowiedź! Bardzo cenne jest dla mnie Twoje podsumowanie emotka  ostatnie pytanie - czy opłaca się brać udział w loteriach? Czy realnie można coś sensownego wygrać?

a co masz na myśli pisząc "sensownego"? W loteriach jest kasa, są gadżety, elektronika, dla każdego inna nagroda ma sens, tylko trzeba mieć szczęście (albo duuuużo paragonów) żeby trafić emotka Większość z nagród które trafiłam w loterii w życiu bym nie kupiła (np. stoliczek Belvita, krowa Muller, aparat instax z Milki... itp) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139112 Napisano: 14.11.2023 20:16:00 w Wkurza mnie...
sabaka napisał(a):

Nagradzanie nieregulaminowych prac przez organizatorów 😅

czyżby SKAWA? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7139010 Napisano: 14.11.2023 15:21:32 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Fatalne podpisywanie paragonów.Sztyfty Nivea men w biedrze bez nivea men.Cility jeden ok drugi rodzaj bez cilit bang.
Nie jestem jakaś delikatna nimfa ale zobaczyłam tak paskudnego robala z zielonym pancerzem w lodówce w Biedrze ,że szkoda,że fotki nie zrobiłam ale byłam w szoku:(On był straszny:(

rany, odważyłaś się kupić po normalnej cenie cilitbang lol, ja czekam na promocję, głęboko wierzę że będzie bo na 42 zł na razie mnie nie stać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7138924 Napisano: 14.11.2023 13:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Mam dodatkową weryfikację na Nivea Men-paragon z Hebe opis NIV CO KI ŻĘL P500.Chyba tylko w Ross mają dobrze opisany paragon w całości NIVEA MEN.W Lidlu nie,w Biedrze chyba też żele ok opis.Chcą fotkę z produktem nie moją tfu tfu tfu .Tylko produkt z paragonem.No zobaczymy potem dam znać jak poszło:P

a co kupowałaś że taki dziki opis? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138661 Napisano: 13.11.2023 16:50:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
budryska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

budryska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

czy ktoś miał problemy z wypłatą BLIK z Ferrero? Siostra próbuje wypłacić i "jakiś błąd"...

Wydaje mi się, że nie w każdym bankomacie się da. Pod moim bankiem były dwa. W jednym nie było w ogóle tej opcji "operacja bez karty", dopiero w drugim się udało.

dzięki! A w jakim wypłaciłaś? Siostra próbowała PKO SA.

W PKO BP. Wydaje mi się, że Pekao SA nie ma na liście.

Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138650 Napisano: 13.11.2023 16:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
budryska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

czy ktoś miał problemy z wypłatą BLIK z Ferrero? Siostra próbuje wypłacić i "jakiś błąd"...

Wydaje mi się, że nie w każdym bankomacie się da. Pod moim bankiem były dwa. W jednym nie było w ogóle tej opcji "operacja bez karty", dopiero w drugim się udało.

dzięki! A w jakim wypłaciłaś? Siostra próbowała PKO SA. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138643 Napisano: 13.11.2023 16:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś miał problemy z wypłatą BLIK z Ferrero? Siostra próbuje wypłacić i "jakiś błąd"... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7138534 Napisano: 13.11.2023 11:47:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

emotka  empik zmienił zasady i nie można kumulować/przedłużać ważnosci kodów/kart na koncie emotka  emotka

Nie rozumiem. Nie można zasilić konta dodając eKartę / kartę prezentową i potem opłacić zamówienia środkami własnymi?

eKartę możesz dodać dopiero przy płaceniu... I nie da się użyć np. swoich środków i eKarty naraz... Albo dwóch eKart... Ja mam jeszcze 50 zł z jakiegoś konkursu i nie mogłam go użyć przy płaceniu eKartą... Dopłacić musiałam blikiem. No głupio to teraz jest.

Ale przy opcji "dodaj środki" jest "Zasil konto dodając eKartę / kartę prezentową. Po przypisaniu nie będzie możliwe użycie jej jako osobnej płatności w salonie i koszyku" Chyba zresztą zawsze tak było?

coś tam się zmieniło bo ja ekarty nie mogłam dodać. Mogłam ją tylko wpisać przy płaceniu. Wyświetl w wątku >>
0 0