Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7092706 Napisano: 11.05.2023 12:01:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
olivkap napisał(a):

monikar napisał(a):

W ogóle ta piosenka jakaś bez ładu i bez składu…

i bez sensu.

i dlatego coraz bardziej nie lubię takich konkursów. Regulamin sobie a ludzie sobie i potem wygrywa takie g*o co z tematem głównym nie ma za wiele wspólnego. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7092153 Napisano: 09.05.2023 07:21:47 w Wkurza mnie...
ola120 napisał(a):

A mnie wkurza loteria coca - cola. Wykorzystałam ok. 70 kodów i żadnej nagrody. Gram tylko o bony do pyszne, bo było ich 1000. I mimo, że o różnych porach dnia i nocy próbuję, nie mogę ustrzelić. 
W poprzedniej loterii - 1 plecak na 40 kodów, we wcześniejszej 2 bony do pyszne na 50 kodów. A tutaj nic i nic emotka

nie wiem czego się dziwisz? Jest na tym forum taki jeden (oficjalnie bo takich może być więcej) co to segreguje plastiki i zbiera korki, które inni wywalają. A potem siedzi i wbija, wbija i wbija ... I wygrywa, wygrywa, wygrywa... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7091672 Napisano: 06.05.2023 11:53:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ikropka napisał(a):

Lech emotka Wysłane ponad 60 kodów i nawet koszulka nie wpadła

w poprzedniej edycji wysłałam więcej i też nic!!! Ale co tu się dziwić jak niektórzy mają dojście do darmowych kapsli z kodami i potem tylko jeden za drugim wklepują trafiając koszulki, które następnie wystawiają na olx... W LECHu trzeba mieć naprawdę duuuużo szczęścia aby wbić się pomiędzy hurtowych graczy. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7090678 Napisano: 28.04.2023 20:15:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pimparimpa napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Wygrał ktoś coś w loterii coca cola w aplikacji ? Niby spór bonów a strasznie trudno wygrać.

U mnie nic na 12 wysłanych kodów

tylko czekać aż pan co selekcjonuje nakrętki i ma ich od cholery i trochę (bo jest tu taki) pochwali się stosem nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7090504 Napisano: 28.04.2023 08:58:17 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

tereniagno napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Muszę jutro zadzwonić do Skarbówki, ponieważ mam zwrot podatku.
Złożyłam PIT 16 marca z zaznaczeniem KDR i do dnia dzisiejszego nie mam kasy na koncie.
Powinni przelać do 30 dni od złożenia zeznaniaemotka

Ja miałam zwrot (też KDR) w tamtym tygodniu, po 4 dniach od złożenia zeznania przez net- może coś masz nie tak?

Myślę, że gdyby coś było nie tak, to przyszło by pismo lub dzwoniliby.
Jutro zadzwonię do nich.Jeszcze sprawdzę kopię wcześniej.

Jesteś pewna tych 30 dni? 

Ja znalazłam takie info, w 2 źródłach:
"Zwrot nadpłaty otrzymasz w ciągu:
  • 3 miesięcy od dnia złożenia zeznania - jeżeli złożyłeś je w formie dokumentu papierowego,
  • 45 dni od dnia złożenia zeznania - jeżeli złożyłeś je w formie dokumentu elektronicznego za pośrednictwem usługi Twój e-PIT lub przez e-Deklaracje."

mój teść dwa lata wstecz miał sytuacje że rozliczał się w połowie marca a kasę mu dopiero zwrócili w połowie czerwca... Rozliczał się papierowo... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7090398 Napisano: 27.04.2023 13:45:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

anaesth napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Edit: znalazłam na YT Pana  filmik na konkurs Develey. Więc chyba mam odpowiedz na swoje pytanie. 
Ps: film na opisowy konkurs Lambi też jest emotka

"Produkty Develey - milutkie, mięciutkie..."
Co ja paczę emotka

jak kot emotka

Jeżeli on tym filmikiem wygrał to żenada do potęgi... I to co pisałam wcześniej: piękne lizanie 4liter... yyy sosu znaczy się emotka PS. Inne filmiki ten sam poziom żenady i właściwie ciągle to samo tylko śpiewanie do innego organizatora... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7090347 Napisano: 27.04.2023 10:50:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

Odpowiedz organizator emotka

”Niestety nie, zgodnie z regulaminem odpowiedź musi być w formie tekstowej, a link do YouTube wprawdzie jest tekstem, ale praca sama w sobie już tekstowa nie jest, zatem takie zgłoszenie będzie niezgodne z Regulaminem i nie będzie brane pod uwaga. PozdrawiamOrganizator”

organizator sobie a życie sobie emotka emotka emotka Potem się jednak okazuje że gość wygrał bo "sensownie napisał a piosenka nie była brana pod uwagę". Jasneee Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7090312 Napisano: 27.04.2023 08:55:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jakby ktoś chciał posłuchać odpowiedzi na pytanie przy akompaniamencie gitary:
https://m.faceboo...3770515&sfnsn=mo

Ostatnio inicjały tego Pana znajdowały się w konkursie Develey przy głównej nagrodzie - I co tu więcej dodawać.
I za każdym razem jak widzę je gdzieś w wynikach to zastanawiam się, czy to ten Pan i czy do odpowiedzi pisemnej dołączony był link do śpiewanego filmiku emotka  
A wiemy, po filmach dodawanych na kanał YT, że były tam utwory dedykowane do konkursów, gdzie odpowiedź miała składać się z 300 znaków.

Edit: znalazłam na YT Pana  filmik na konkurs Develey. Więc chyba mam odpowiedz na swoje pytanie. 

Że też jeszcze ktoś na to się nabiera...
Przecież to w kółko to samo...
Sceneria ta sama, rytm ten sam...
emotka

Tylko czekać aż zacznie linki ze swoimi filmikami do YouTuba wklejać w formularzach loteryjnych obok numeru paragonu ( a nóż organizatora zaintryguje co jest pod linkiem i go nagrodzi) emotka  Żenada te filmy...pierwszy ok,mówie spoko mial pomysł (w konkursie STWÓRZ FILM) ale... każdy kolejny OPISOWY i wklejanie tych linków to już jakas parodia... na fb wpisując jego imie i nazwisko wyświetla się litania ich... on chyba w każdym konku gra tymi filmami....i co najlepsze nabierają się na to nadal że każdy film jest SPECJALNIE DLA NICH....z automatu powinien być usuwany za "przekręt" w postaci dawania filmu w opisówce... tylko czekac aż z lodówki nam wyskoczy,a nie czekaj... wyskoczyl - MORLINY Z BOCZKIEM PRZECIEŻ NAGRYWAŁ...TO TERAZ PAPIER WJECHAŁemotka
...

Ten gość jest wszędzie z piosenkami. Konkursy opisowe, fotograficzne, dokończ zdanie... Wszędzie on i jak się nie da wstawić piosenki to link do piosenki. Do wyrzygania. I jeszcze go za to nagradzają bo "kreatywny". Raczej "lizanie 4liter organizatorowi" a nie kreatywność. Bo kreatywne to było przy pierwszych kilku filmach, teraz wciąż to samo.

Powinni mu oceniać tekst linku do youtube w opisówkach, a nie filmiki... bo to wbrew regulaminom emotka
trochę jak makiety, wysyłane dawniej do organizatorów

Tak przejrzałam jego FB konkursy i nie ma zgłoszenia gdzie nie byłoby dorzuconej piosenki. Nawet jak zadanie brzmi "dokończ rymowankę" on coś tam napisze ale jest dołączona piosenka. Plusem jest to że już nie jest nagradzany we wszystkich konkursach jak leci, aczkolwiek w wielu konkursach zajmuje 1 miejsce albo dostaje dodatkową nagrodę za "napisanie piosenki dla naszego sklepu". Ogólnie cieszę się że "dojrzałam" na tyle żeby nie poświęcać czasu na konkursy w których nagrody są dla mnie takie sobie, konkurencja olbrzymia a zgłoszenia naprawdę wypasione. Wystarczy przejrzeć post góralków - no cuda nie widy co też tam ludzie powypisywali a każdy wie jaka jest prawda - góralki są średnie w smaku a kupuje się je głównie wtedy jak jest konkurs emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7090306 Napisano: 27.04.2023 07:32:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jakby ktoś chciał posłuchać odpowiedzi na pytanie przy akompaniamencie gitary:
https://m.faceboo...3770515&sfnsn=mo

Ostatnio inicjały tego Pana znajdowały się w konkursie Develey przy głównej nagrodzie - I co tu więcej dodawać.
I za każdym razem jak widzę je gdzieś w wynikach to zastanawiam się, czy to ten Pan i czy do odpowiedzi pisemnej dołączony był link do śpiewanego filmiku emotka  
A wiemy, po filmach dodawanych na kanał YT, że były tam utwory dedykowane do konkursów, gdzie odpowiedź miała składać się z 300 znaków.

Że też jeszcze ktoś na to się nabiera...
Przecież to w kółko to samo...
Sceneria ta sama, rytm ten sam...
emotka

Tylko czekać aż zacznie linki ze swoimi filmikami do YouTuba wklejać w formularzach loteryjnych obok numeru paragonu ( a nóż organizatora zaintryguje co jest pod linkiem i go nagrodzi) emotka  Żenada te filmy...pierwszy ok,mówie spoko mial pomysł (w konkursie STWÓRZ FILM) ale... każdy kolejny OPISOWY i wklejanie tych linków to już jakas parodia... na fb wpisując jego imie i nazwisko wyświetla się litania ich... on chyba w każdym konku gra tymi filmami....i co najlepsze nabierają się na to nadal że każdy film jest SPECJALNIE DLA NICH....z automatu powinien być usuwany za "przekręt" w postaci dawania filmu w opisówce... tylko czekac aż z lodówki nam wyskoczy,a nie czekaj... wyskoczyl - MORLINY Z BOCZKIEM PRZECIEŻ NAGRYWAŁ...TO TERAZ PAPIER WJECHAŁemotka
...

Ten gość jest wszędzie z piosenkami. Konkursy opisowe, fotograficzne, dokończ zdanie... Wszędzie on i jak się nie da wstawić piosenki to link do piosenki. Do wyrzygania. I jeszcze go za to nagradzają bo "kreatywny". Raczej "lizanie 4liter organizatorowi" a nie kreatywność. Bo kreatywne to było przy pierwszych kilku filmach, teraz wciąż to samo. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7090108 Napisano: 26.04.2023 07:09:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jasminum napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

w bliku - jakie zasady by nie były - nigdy nic... aż już mnie skutecznie do siebie zrazili. Losują jakieś godziny... ciekawe czy rozdadzą też setki w losowaniu uzupełniającym za godziny , gdy jest mała liczba transakcji emotka  nie podoba mi się blikanie emotka

U mnie dziś puski. Jeśli chodzi o Blik to myślę, że jest tam gigantyczna ilość transakcji, prawdopodobnie też spora w godzinach nocnych

też mi to blikanie się nie podoba... Jak tam wygrać - nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

nanajka81

#7089364 Napisano: 21.04.2023 12:24:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Haribo (koszulka + okulary) DPD, dokumenty zwrotne do podpisu. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#7089357 Napisano: 21.04.2023 12:12:18 w Zdjęcia naszych wygranych
Haribo... O dziwo okulary ekstra. Koszulka no widać, dziwny nadruk ale przynajmniej rozmiar normalny. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7088973 Napisano: 19.04.2023 12:46:37 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

Moi Drodzy...emotka
Jakie macie doświadczenie i czy może doradzicie jak uzyskać dobrą cenę przy kupnie obrączek...?
Owszem są oferty w internecie z opcją zniżka -25% przy zakupie 2 obrączek, zastanawia mnie jednak fakt, czy podczas zamówienia w Apart lub W.Kruk można jeszcze wynegocjować rabat u sprzedawcy...?
emotka

W Yes kiedyś wynegocjowałam rabat.
Może poczytaj sobie gdzieś o jakości złota w Apart. Moja obrączka już po roku czy dwóch była bardziej porysowana niż 30-letnia obrączka moich rodziców.

koleżanka która pracuje w APART określiła to ich złoto jako "kiepściutkie" więc może rzeczywiście nie warto tam kupować. Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

nanajka81

#7088633 Napisano: 17.04.2023 15:43:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czy Blik kiedykolwiek mi coś da???? emotka Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

nanajka81

#7088539 Napisano: 17.04.2023 09:30:15 w Informują
Informują z Konkurs "Zrób zdjęcie ze Strigo"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
podwójny voucher do Multikina Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7088538 Napisano: 17.04.2023 09:26:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
STRIGO - podwójny voucher do Multikina... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7088461 Napisano: 16.04.2023 09:33:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
29renata napisał(a):

as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Czy ktos jeszcze czeka na zwrot  kasy z Akcji Konsumenckiej Kujawski 3 Ziarna emotka
Widze ze juz nową akcję! a ja mialam weryfikację pozytywna 20 marca ale nadal kasy brak  emotka

Zdaje się że czas mają do końca maja

Dokładnie tak: Zwrot w wysokości przysługującej Uczestnikowi dokonany zostanie w terminie do dnia
31.05.2023 r

więc nie spodziewajcie się kasy wcześniej niż 31 maja... Zawsze na sam koniec robią zwroty... Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

nanajka81

#7088409 Napisano: 15.04.2023 12:46:05 w WC - rozmowy o wszystkim
blanca napisał(a):

asiam napisał(a):

czy można się zarejestrować na bezrobocie ( ew, po jakim czasie ) gdy nie dopełniło się formalności i z własnej winy utraciło się status bezrobotnego

https://zielonali...by-bezrobotnej-32273

Jeśli nie stawisz się w powiatowym urzędzie pracy w wyznaczonym terminie i nie powiadomisz w okresie do 7
dni o uzasadnionej przyczynie tego niestawiennictwa, utracisz status
bezrobotnego od dnia niestawiennictwa na okres:
  • 120 dni w przypadku pierwszego niestawiennictwa,
  • 180 dni w przypadku drugiego niestawiennictwa,
  • 270 dni w przypadku trzeciego i każdego kolejnego niestawiennictwa.
Wyświetl w wątku >>
1 asiam 0

nanajka81

#7088408 Napisano: 15.04.2023 12:45:13 w WC - rozmowy o wszystkim
koniczynka123 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Witam , czy brał ktoś może udział w akcji Bosch premia do 700 zł za zakup zmywarki teraz i dostał zwrot?

Ja brałam w poprzedniej edycji, miałam dokument zakupu, foto nr zmywarki, odpisali że weryfikują zakup, potem że mają nieczytelny nr zmywarki, potem że w ogóle takiej zmywarki nie mają choć wszystko było ok. W końcu przestali odpisywać i premii nie oddali. Bosch to chyba najgorsza z marek. Teściowej zmywarka siadła po miesiącu używania(kupiła przez internet), przyjeżdżali ciągle naprawiać na gwarancji, nie zgodzili się na wymianę na nową zmywarkę- stwierdziłyśmy że nigdy więcej tego badziewia nasze domy nie zobaczą emotka

ja mam i lodówkę bosch i pralkę i są naprawdę dobre. Pralka działa już 14 lat (2 razy się zepsuł silnik ale u nas się dużo pierze bo dużo osób mieszka) a lodówka 12 (bez problemów). Aczkolwiek na zmywarkę się nie skusiliśmy bo nie było ciekawych ofert. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7087786 Napisano: 12.04.2023 07:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

mia napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

PYTANIE KONKURSOWE NA 11.04.2023 – dokończ zdanie:

Czy ktoś podpowie gdzie można znaleźć, bo ja tyle czasu szukam i nicemotka  może być na priv mała podpowiedz

https://travelist...amp;bt_room_id=20177
Do wygrania dzisiaj Szczyrk. Ja dziś odpuszczam - raz, że za daleko, dwa że muszę ochłonąć po przeczytaniu wczorajszej nagrodzonej wypowiedzi. emotka

Serdecznie dziękuję emotka  jesteś kochanaemotka

Szczyrk jest spoko na wypoczynek. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0