Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7083848 Napisano: 13.03.2023 07:34:40 w Dyskusje o loteriach
Wg mnie ta loteria jest durna i nie jest przeznaczona dla zwykłych ludzi robiących tam zakupy na co dzień. Kto normalny idzie i kupuje słodycze za 39 zł? Albo kosmetyki za tyle? Suszone owoce? Mrożonki? No chyba tylko hurtownicy albo ci co raz na tydzień idą do biedry i robią porządne zakupy. Albo konkursowicze - wiadomo. Ja w Biedrze bywam mniej więcej co drugi dzień, wydaję kupę kasy (mniej więcej 30-70 zł) ale na codzienne jedzenie i raczej to się nie zmieni przy obecnych cenach. Poza tym ta loteria bardzo mi się kojarzy z ostatnią akcją "Bystrzaki", kiedy to aby upolować naklejkę trzeba było kupić konkretne rzeczy i kiedy to po 2,5 miesiącach akcji przy kilku zakupach w tygodniu nazbierałam 25 naklejek... Po prostu robiłam zakupy tego co potrzebuję a nie tego co nie potrzebuję aby naklejkę zdobyć. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7083816 Napisano: 12.03.2023 17:56:37 w Dyskusje o loteriach
sks900 napisał(a):

jokan napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ale będzie zamieszanie z tymi zdrapkami z Biedry.
Już czuje kto wygra te główne nagrody nikt kto nie będzie znajomym królika.

beznadziejnie to zrobili

co to za konkurs?emotka

https://www.biedronka.pl/pl/loteria

czy ja dobrze rozumiem że trzeba kupić za 39 zł produkty tylko i wyłącznie z tej samej kategorii aby dostać zdrapkę??? Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

nanajka81

#7083779 Napisano: 12.03.2023 08:51:40 w Dyskusje o loteriach
sesyjnie1 napisał(a):

ciotkabernatka napisał(a):

Czy Wy też w wygranych piniatach macie wszystkie Kinder Czekolady ważne do kwietnia?
Kurczę, chciałam ją sprezentować, ale otworzyłam jedno opakowanie i wszystkie czekoladki mają biały nalot, więc tak mi trochę głupio komuś je dać emotka

Nasze do czerwca

moje tez czerwiec/lipiec aczkolwiek w piniacie z 2 lata wstecz też miałam baaardzo krótki termin przydatności (większość chyba właśnie do kwietnia) więc porozdawałam komu się dało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083723 Napisano: 11.03.2023 12:18:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

jowita-sad napisał(a):

Hej emotka
Jak rozumiecie regulamin zwrotu adidas w Rossmann, jeden uczestnik moze zakupic 5 produktów na jedno konto bankowe, ale na oddzielnych paragonach. 
Trzeba kupic różne produkty?
Z góry dziękuję za odpowiedź. 
Pozdrawiam

Rozumiemy to tak, że jeden uczestnik może dostać zwrot za pięć produktów na jedno konto bankowe, każdy musi być na osobnym paragonie.  Gdzie widzisz informację, że mają być różne?

Swoją drogą zawsze zastanawia mnie, kto bierze udział w takich akcjach - satysfakcja gwarantowana. O zwrot możesz wystąpić, gdy produkt nie spełnił twoich oczekiwań. Kupujesz pięć produktów i do każdego ściemniasz, że nie spełnił twoich oczekiwań, żeby dostać te kilka produktów za darmo? Czym innym są dla mnie akcje testowania - na zasadzie przetestuj za darmo nasz produkt, kup i dostań za niego zwrot. Niby to samo, a jednak inaczej. A już najfajniejsze są akcje, gdy żeby dostać zwrot musisz wypełnić formularz, napisać czemu ci nie odpowiada i odesłać produkt z minimum 50% zawartości emotka  no to jest w ogóle hit.

Też uważam, że to kiepskie działanie marketingowe. Dużo lepiej byłoby kup i przetestuj za darmo.

tak, akcja jest beznadziejna bo zanim się przetestuje produkt i będzie się z niego niezadowolonym to trzeba kilka myć a na to nie ma czasu bo zwroty znikają błyskawicznie. Aczkolwiek mi ten adidas nie podpasował. Butelka fajna ale żeby produkt był jakiś innowacyjny to raczej nie. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

nanajka81

#7083650 Napisano: 10.03.2023 13:50:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Lepiej wyślij na członka rodziny  innym kontem bankowym.Mało tych zwrotów i błyskawicznie się rozchodzą.

na godzinę 13:30 w dniu dzisiejszym czyli 10.03 - zwrotów z rossmanna zostało 133 (taka informacja pokazała się po wysłaniu formularza do zwrotu) tak więc kto pierwszy ten lepszy... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083479 Napisano: 09.03.2023 13:54:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy w tych zwrotach adidas 1 osoba może wziąć udział w każdym ze sklepów?

a jaki to konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083230 Napisano: 08.03.2023 13:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rufus napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rufus napisał(a):

Ładnie jedzie Grażynka  emotka
No i dobrze w vilofle też niektórzy mieli dużo i jakoś nikt nie miał z tym problem u że

Ja nie mam z tym problemu emotka

ja też nie i w sumie to mi się śmiać chce że tak walczy Grażynka o odchwaszczacze. A z drugiej strony pewnie potem wystawi je na OLX i będzie nimi handlować więc może i poświęcony czas na drapanie zdrapek się jej zwróci...

Raczej walczy o główną, bo żeby imię i nazwisko się pojawiło trzeba chyba grać z paragonem emotka

Czyli rolniczka albo jakaś handlarka bo kto normalny by kupował takie specyficzne rzeczy tak po prostu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083220 Napisano: 08.03.2023 13:01:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rufus napisał(a):

Ładnie jedzie Grażynka  emotka
No i dobrze w vilofle też niektórzy mieli dużo i jakoś nikt nie miał z tym problem u że

Ja nie mam z tym problemu emotka

ja też nie i w sumie to mi się śmiać chce że tak walczy Grażynka o odchwaszczacze. A z drugiej strony pewnie potem wystawi je na OLX i będzie nimi handlować więc może i poświęcony czas na drapanie zdrapek się jej zwróci... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7083142 Napisano: 08.03.2023 08:44:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewelina558 napisał(a):

Firma x zrobiła konkurs na Facebooku na najbardziej kreatywną odpowiedź. Wybrała niemal najsłabszą, nie odpowiadającą na wszystkie pytania zawarte w regulaminie. Okazało się, że w ostatnich konkursach ten laureat wygrał już wczesniej dwa razy. Nie zdarza się to przecież często, szczególnie, że w każdym wygrywa tylko jedna osoba. Pod postem konkursowym kobieta wrzuciła screeny potwierdzające dziwność sytuacji. Inny zdziwił również wybór akurat tej odpowiedzi. A firma ,, rozwiązała " problem usuwając te komentarze. Co ewidentnie potwierdza, że nie było to rozegrane fair.

U każdego kreatywność znaczy co innego. Wybrali co im spasowało. Mnie irytują np konkursy: "napisz krótko" a ludzie piszą poematy albo wiersze i to wygrywa, mimo iż krótkie nie jest. Albo "napisz w pięciu słowach z czym kojarzy ci się wiosna" i... w odpowiedzi eseje... Albo "narysuj z czym kojarzy Ci się zima - na zdjęciu uwzględnij nasze produkty, którymi stworzyłeś obrazek" i wygrywa profesjonalna praca narysowana przynajmniej miesiąc wcześniej  (była wrzucona na insta miesiąc wcześniej) i oczywiście na zdjęciu ani kawałka produktów organizatora. Albo wygrywa ktoś i się okazuje że wygranej pracy nie ma w komentarzach... Ot wygrał i od razu usunął. Tak więc nie ma co się denerwować - dziwnych przypadków jest więcej. Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

nanajka81

#7082989 Napisano: 07.03.2023 10:52:30 w SZUKAM....
danudud napisał(a):

Dostał juz ktoś pozytywną  weryfikację  na maila   zwrot 3 ziarna kujawski.

wysyłałam rano 2.03 - i do dzisiaj nic nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7082886 Napisano: 06.03.2023 17:48:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ladyinred napisał(a):

Ani maomam ani Haribo…. Ale zdziwko. Noe to ze tak bardzo chcislam te bluzę czy gumy, ale bardziej mnie uraziło niedocenienie weny artystycznej 🤣

nie żałuj. Widocznie czeka na Ciebie lepsza nagroda niż jakieś obciachowe bluzo/koszulko/okulary Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

nanajka81

#7082881 Napisano: 06.03.2023 17:24:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
noemi82 napisał(a):

Cztery nagrody w tym roku których łączna wartość nie przekracza 200zł to chyba znak, że czas odpuścić  emotka  Konkursy zawsze były dla mnie odskocznią od problemów w życiu, ale teraz tak mnie one przytłoczyły, że po prostu już nic mi się nie chce.

w tym roku po prostu są marne konkursy. Mi osobiście nie chce się grać ani o koszulki, ani o bluzy, ani o szlafroki, ani o głośniki, ani o grzańce, ani o pufy, ani o maskotki pingwina, ani o wiele, wiele innych gadżetów - z prostej przyczyny: nie będę tego używać a pieniądze na to żeby to wygrać wydać trzeba. Tak więc nie jesteś sama. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7082577 Napisano: 04.03.2023 13:26:16 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

kreo42 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Zgłaszał ktoś zwrot na Kujawski 3 ziarna?
To kółko po wysłaniu się kręci .Nie ma dziękujemy ani maila o przyjęciu zgłoszenia.
Liczba pozostałych zwrotów też stoi w miejscu.

Z tel się nie da, z kompa wysyłałem

Wysłałam z telefonu,ale nie mam potwierdzenia na emailu.

ja już dostałam zwrotkę ze zaakceptowano

kiedy wysyłałaś? Ja wysyłałam w środę i na razie zwrotki żadnej nie mam. Wysyłałam z telefonu, pisało że wysłane i po weryfikacji dostanę maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7081146 Napisano: 23.02.2023 09:27:06 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Angina… trzecia od listopada i trzeci antybiotyk emotka

emotka  u mnie od stycznia młodszy synek ciągle choruje i już drugi antybiotyk bierze...a ja się tylko reanimuje cały czas przy nim emotka

moja młoda tydzień po antybiotyku i znowu kaszle... W nocy śpi, w ciągu dnia kaszle. Już mnie głowa boli od tego jej kaszlu bo z testów nic nie wyszło i poza tym nic jej nie dolega. Lekarz bezradnie rozkłada ręce. Takie czasy, takie choroby, kaszel może się utrzymywać... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7080971 Napisano: 22.02.2023 11:07:38 w Podatkowo-konkursowe know how
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

O ile życie konkursowicza byłoby łatwiejsze skarbowo i nie tylko, gdyby agencje dawały nam zawsze wybór - nagroda albo ekwiwalent pieniężny emotka

tyle że wtedy większość osób wybierało by kasę i ci co robią te wszystkie gadżety do konkursów - mogliby zamykać firmy. (chodzi o agencje reklamowe, które mają niezły zysk z np. wyklejania logo na koszulkach).

A czy ktoś żałuje producentów kaset VHS albo dachowego azbestu? Czasami trzeba się przebranżowić, ten syf reklamowy i tak jest szkodliwy dla środowiska naturalnego, więc można od razu pójść po rozum do głowy i wybrać coś innego  emotka   

no racja, racja. Ja tam nie miałabym nic przeciwko żeby już tylko kasa do wygrania była, ewentualnie np. chętnie grałabym o płatki Nestle emotka czemu oni nie dają ich do wygrania? To obecnie drogie a dzieci to tonami potrafią jeść. To nie, jakieś dziwne nagrody dają, których na dodatek trafić nie idzie. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#7080968 Napisano: 22.02.2023 11:05:31 w Wkurza mnie...
sabart napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sabart napisał(a):

anialistopad napisał(a):

sabart napisał(a):

Dzisiejsza faktura za prąd 😭

Ja dostałam 1367 zł za 3 miesiace

Ja mam 951 zł za ostatni miesiąc😂 

a jak można zapytać: za ile to osób i dom czy blok? Strasznie dużo emotka

Mieszkanie w bloku. 2+2, ogrzewanie promiennikami, czyli na prąd. Metraż malutki. I tak grzeje bardziej tylko tam gdzie siedzimy akurat do 22,6°C. Reszta chaty 18,8°C. Kuchenka na gaz, ale ciepła woda na prąd. 

no to masaker taki rachunek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7080964 Napisano: 22.02.2023 10:58:24 w Podatkowo-konkursowe know how

O ile życie konkursowicza byłoby łatwiejsze skarbowo i nie tylko, gdyby agencje dawały nam zawsze wybór - nagroda albo ekwiwalent pieniężny emotka

tyle że wtedy większość osób wybierało by kasę i ci co robią te wszystkie gadżety do konkursów - mogliby zamykać firmy. (chodzi o agencje reklamowe, które mają niezły zysk z np. wyklejania logo na koszulkach). Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7080963 Napisano: 22.02.2023 10:55:41 w Wkurza mnie...
sabart napisał(a):

anialistopad napisał(a):

sabart napisał(a):

Dzisiejsza faktura za prąd 😭

Ja dostałam 1367 zł za 3 miesiace

Ja mam 951 zł za ostatni miesiąc😂 

a jak można zapytać: za ile to osób i dom czy blok? Strasznie dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7080961 Napisano: 22.02.2023 10:53:26 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

peppa7 napisał(a):

joan napisał(a):

Poniżej dwóch tysięcy zł za prąd / m-c w miesiącach zimowych nie schodzę  emotka  Dzień dobry emotka

O kurde... skąd taki rachunek wysoki? emotka Ja mam dom i rachunek mamy około 500 zł na 2 miesiące (ostatnio było 541 zł i wydawało mi się dużo już emotka )

Wszystko na prąd działa. Wynajmujemy całe piętro domu. Niby jest fotowoltaika, co dla społeczeństwa oznacza, że mamy "ciągle cały prąd za darmo". A w praktyce rachunki kosmos i tyle. Ponoć po przekroczeniu iluś kwh wejdziemy w wyższą stawkę i będzie 3000 zł / m-c, ale nawet o tym nie myślę, bo co da zamartwianie się... 

Z kolei u mnie w domu za gaz za okres od 8 grudnia 2022 do 31 stycznia 2023 przyszło 1438 zl, dom 300 mkw

to nie duzo Kasiu, u mnie gaz za samo tylko ogrzewanie to prawie 2 tys za grudzien i styczen, a dom połowę mniejszy

u mnie jeszcze rachunku nowego nie ma ale już się boję bo do tej pory płaciliśmy 360 zł miesięcznie... (za 8 osób) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7080904 Napisano: 21.02.2023 19:58:14 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

...Że gdy patrzę na top NA CO CZEKAMY?, to widzę, że osobiście na nic nie czekam. emotka
Z jednej strony niby dobrze, bo nie będę rwać szat po porażkach, ale z drugiej strony - skoro ostatnio praktycznie gram tylko w loteriach, w których przerzynam do zera, to co ja tu właściwie robię? emotka

witaj w klubie... W tym roku jak na razie nie znalazłam konkursu dla siebie. O piniatę zagrałam bo mam komu rozdać te słodycze ale poza tym? Większość konkursów mnie odrzuca, głównie cenami - kup za dużo i spróbuj wygrać... I tak xx razy zanim się uda (albo raczej nie) Lays - wizja stosu bluz, puf których nie mam gdzie trzymać oraz biletów do kina którego nie mam - nie bardzo mnie motywuje. Jakiś ciężki i drogi ten rok. Wyświetl w wątku >>