Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7125904 Napisano: 23.09.2023 21:54:52 w SZUKAM....
samuraj napisał(a):

FBagnieszka29 napisał(a):

A mi pokazało że nagrody się skończyły na dzisiaj . To jest tylko do wygrania o 10

Tak tylko o10⁰⁰.

przez jakąś sekundę 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7125859 Napisano: 23.09.2023 15:55:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

Dobija mnie loteria nestle. Uparłam się na ten zestaw i nie popuszczę. Na szczęście płatki i tak kupuję i batony zbożowe.

ja jak odpuściłam i zrezygnowana puściłam ostatni paragon jaki miałam to mi się udało... Ale przy poprzedniej edycji nic nie trafiłam. Skończyło się na odkupieniu zestawu od jakiejś konkursowiczki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7125762 Napisano: 22.09.2023 22:31:32 w Smolar
byekitty napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Czy orientuje się ktoś może, co w przypadku gdy wysyłam oryginał paragonu na adres Smolara celem weryfikacji prawa do głównej? Zastanawiam się czy będę żyła w niewiedzy do momentu ostatecznego terminu wydania nagród, czy może będę mogła wcześniej odetchnąć z ulgą? emotka

Mnie poinformowali wcześniej  emotka

Dzwonią czy piszą? coś się zmieniło chyba 🤣  kiedyś się czekało jak na szpilkach, bo żadnej weryfikacji nie było.

wysyłałam paragon z konkursu "mega wakacje" (1 stopień) nikt mnie nie poinformował o żadnej weryfikacji, po prostu przyszła nagroda na maila... Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

nanajka81

#7125586 Napisano: 22.09.2023 12:36:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
szczoteczka Żabka 12:30 😊 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7125528 Napisano: 22.09.2023 09:59:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Dwie wejściówki do Planetarium Centrum Nauki Kopernik (Wybrzeże Kościuszkowskie 20) na seans 2d. Ważne do 31.12.2023. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7125239 Napisano: 21.09.2023 10:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jaszczurka-04 napisał(a):

Czy ktoś z Was te nie może wybrać adresu sklepu Lewiatan? Chodzi o konkurs Lewiatan Wakacyjne wspomnienia.

zmien przeglądarkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7125090 Napisano: 20.09.2023 17:09:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
xooxoo napisał(a):

Tyle wysłałam Kindera i nawet rezerwa mnie olała?! emotka

tak jak i mnie... ☹️ Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7124957 Napisano: 20.09.2023 10:22:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalmia86 napisał(a):

Mullermilch  pojechał dziś po całości (próbuję codziennie od poprzedniego poniedziałku) -> dziś trafiła mi się weryfikacja ale nie takie taka jednoetapowa. Chyba z 6 razy mi się przeładowywał obrazek. No nie ma szans!!!

graj na necie komórkowym, na nim mi się weryfikacja nie trafiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7124915 Napisano: 20.09.2023 06:21:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
6:16 - bilet do Heliosa z Kinder Niespodzianki 1:1 emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7124830 Napisano: 19.09.2023 19:53:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
Agnes napisał(a):

adamo86 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=u3KRzkKS4-8
"Poniżej prezentujemy wyniki:
1️⃣ Voucher o wartości 1000zł na zakup dekoracji okiennych trafia do:
Pana Marcina B."
czyżby wygrana w konkursie tekstowym? emotka

A to jeden Marcin B. na świecie jest?
Sorry, ale co to za różnica? Co zmieni to w Twoim życiu?
Nawet jeśli tak, to chłop znalazł sposób na biznes życia, jak niejedna osoba tutaj i konsekwentnie go realizuje  emotka

W moim życiu nic to nie zmieni, ale niech wygrywa w konkursach, gdzie można dodać filmik a nie tam gdzie jest polecenie: opisz

Jest „opisz” więc wszystko się zgadza. Filmem też można opisać. Co innego jak byłoby „napisz” lub jasno sprecyzowane, że musi być tekst, limit znaków itp…

Czyli jest opisz ja dodaję zaśpiewaną piosenkę i dodaje opis i jest ok? Sorry ale ten Marcin mnie drażni

Ot nauczyciel znalazł sposób na wygrywanie "piosenką" we wszelkich pisemnych i mniej pisemnych konkursach i dorabia do swojej marnej, nauczycielskiej pensji. A swoją drogą: opis - Słownik języka polskiego PWN* · 1. «wypowiedź lub tekst, w których są opisane jakieś osoby, przedmioty, zjawiska lub sytuacje; też: czynność opisywania czegoś».

Ciekawostka: gość bierze udział również w konkursie Mamut Glue a tam zadanie brzmi "W zgłoszeniu musi znaleźć się: propozycja krótkiego hasła reklamowego obrazującego zalety kleju Mamut..." A on gada i śpiewa....

A kolejny filmik pod POCO Uniwersum. Zadanie "Wyobraź sobie, że POCO jest grą i opisz jej uniwersum w komentarzu pod postem konkursowym na Instagramie"...

Jego wpis na Insta: Postanowiłem napisać piosenkę o uniwersum Poco City!
Wystarczy wpisać w Youtube: Uniwersum Poco Film Konkursowy. Wszystko stanie się jasne!
Witajcie więc w Poco City. To miejsce niepodobne do żadnego innego. Pomysł świeży, nowatorski, odważny i na pewno nie oklepany. To miejsce, które jest ściśle związane właśnie ze smartfonami Poco. Na pewno najlepsi inżynierowie świata wzorowali się właśnie na tej technologii i przełożyli ją na uniwersum gry komputerowej. (itd itd) Zresztą, tekst piosenki również o tym uniwersum mocno opowiada. Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

nanajka81

#7124726 Napisano: 19.09.2023 15:07:52 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

Przez ostatnie miesiące byłem pewien że teksty generowane przez AI to incydentalne przypadki bez większego znaczenia dla przebiegów konkursów, ale od kiedy poznałem detektor AI i zacząłem skanować podejrzane zgłoszenia, wkurzyła mnie skala nieuczciwości. emotka  A właściwie to miesza się we mnie rozczarowanie i poczucie braku sensu konkursowania...

Żeby jeszcze przyłapani się wstydzili nieuczciwości... ale nie. Bronią do upadłego. To przecież nie oni kopiują z AI, to AI kopiuje z nich.

Jak patrzę po zgłoszeniach na fejsie pod różnymi konkursami to ZAWSZE widzę jakieś , które przynajmniej po części pisał ChatAI emotka I się odechciewa brać udział... Szczególnie iż w wielu przypadkach wygrywają ESEJE a nie takie "z życia wzięte" odpowiedzi... Ciekawe czy organizatorzy rzeczywiście czytają te eseje czy patrzą "o ten długi to weź niech wygra". Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#7124086 Napisano: 16.09.2023 11:29:13 w WC - rozmowy o wszystkim
koniczynka123 napisał(a):

radosna - Beko, Electrolux , Whirlpool działa do teraz czyli ponad 20 lat, za to indesit i Bosch szybko poległy. Teraz robią badziew bez względu jaką to firma. Dawniej poleciałbym też Philips, dzisiaj  nie za bardzo. Niech wybierze to co jej się wizualnie podoba, sprzęt i tak wytrzyma raptem z 5 lat😐

a u mnie super się sprawdza pralka Bosch logixx (14 lat - 2 razy poszedł silnik naprawa 200 zł - ale pierze dla Wielkiej ilości osób) lodówka Bosch (12lat) i zmywarka Whirlpool. Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

nanajka81

#7123796 Napisano: 15.09.2023 09:10:10 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Czy wy też się tak kłócicie o wszystko na zebraniach/grupach whatsup ? U mnie jest armagedon. Jeden w prawo, drugi w lewo. Ten chce róże, a ten wrzosy na Dzień Edukacji… i tak o każdą pierdołę..,

Ja w czerwcu na zakończenie przedszkola zrobiłam g*w*oburze na grupie i nie traktuje tego jako ujmę. Mieliśmy się składać po 20zl na prezenty dla dzieciaków, które miały dostać.... ołówki i długopis z chińczyka za 2zl (ostatecznie dostały gry planszowe za 20zl)... poprosiłam o rozliczenie, przez 3 dni jakoś nie potrafił się tym zająć. Na tydzień przed zakończeniem roku nikt nie był w stanie podjąć decyzji dla kogo kwiaty, jakie kwiaty i po ile. Lubię porządek, szanuje swój czas, zwłaszcza ten, który poświęcam na pracę najemną. Do dziś matka, która chciała zorganizować ołówki jest na mnie obrażona. Trudno, przeżyje. 
Jeśli trzeba i widzę, że ludzie nie ogarniaja, jestem pierwsza do robienia g*wnoburzy na tych grupach.

To może trzeba było zostać przewodniczącą klasy i samej ogarniać prezenty i rozliczenia? Ceny głupich gadżetów są straszne, dzieci też są wymagające - tak naprawdę najlepiej im chyba kupować mazaki, kredki, jajko niespodziankę itp. bo te gry planszowe za 20 zł to też są słabe (miałam takie pamiątki z przedszkola i dziecko nigdy w nie grać nie chciało) Oczywiście, jeżeli składacie się po 20 zł to wypadałoby aby cała ta kasa poszła rzeczywiście na prezent a nie komuś do kieszeni ale kupowanie wszelkich prezentów jest trudne. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

nanajka81

#7123691 Napisano: 14.09.2023 17:02:33 w WC - rozmowy o wszystkim
rainbowdash napisał(a):

Czy wy też się tak kłócicie o wszystko na zebraniach/grupach whatsup ? U mnie jest armagedon. Jeden w prawo, drugi w lewo. Ten chce róże, a ten wrzosy na Dzień Edukacji… i tak o każdą pierdołę..,

ojej, u nas to wszyscy mają na to wyrąbane, oby przewodnicząca coś kupiła a reszta się cieszy że załatwione. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7123288 Napisano: 13.09.2023 12:22:39 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Wy o cenach przed tym szałem z plandemią i inflacją musztarda na S kosztowała 1,89 zł pamiętam to dokładnie a dziś 3,49 zł.
Serio taka przebitka tylko na głupiej musztardzie:(
I to wkurza bo kasy coraz mniej a jeszcze się kupuje tyle drogich fantów na loterię i promocję:(
Pół zakupów jakie zrobiłam to loteryjne badziewy hahhaha

Dlatego ja w tym roku odpuściłam wiele, wiele loterii bo mnie zwyczajnie nie stać na kupowanie i "próbowanie" szczególnie że mnie i otwartym bramkom po drodze nie jest. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7122952 Napisano: 12.09.2023 07:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Przyszedł już komuś zestaw z Nestle Crayola i przeszedł pozytywną weryfikacje? Kupilam płatki mam nazwe na paragonie płat.CornFlakes  , bez napisania marki Nestle .Przejdzie , czy lecieć po pieczątke? Nie ukrywam że troche mi nie po drodze bo na 2 końcu miasta sklep emotka  Jak Avanti do tego podchodzi ?

ja mam "Baton FitneCzek" (Biedronka) i liczę że wszystko będzie okej. Z tego co pamiętam nigdy nie było problemów z Avanti a sporo konkursów Nestle już zrobili. A kiedy wygrałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7122821 Napisano: 11.09.2023 14:18:34 w WC - rozmowy o wszystkim
southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

organizatorzy wybierają przeważnie dopieszczone, idealne zgłoszenia (widać po FB). Wierszyk, esej, reklama organizatora...

To intrygujące jak różne perspektywy mamy, bo gram najwięcej na FB i mam zupełnie odwrotne wrażenia. Kiedyś wygrywały typowo "konkursowe" odpicowane zgłoszenia, wystarczyło się przyłożyć, poświęcić czas i wymyślić coś ciekawego, ładnie ubrać myśli w ładne słowa i efekty zwykle były. Teraz są docenia się maksymalnie zwyczajne prace. Grażynkowy wierszyk który niezbyt się klei ale jest naturalny, średniej długości niechlujne teksty z lekkimi błędami, czy różne "kreatywne" sztuczki które świeże to były dawno dawno temu (np. zdania rozpoczynające się od liter związanych z nazwą sponsora). Chyba bardziej opłaca się iść w ilość niż w jakość.

Bardzo bym chciał żeby powróciły czasy na dopieszczone zgłoszenia, bo inwestując czas wiedziałem że ma to jakiś sens, że prędzej czy później się to zwróci w postaci nagród. Obecnie poświęcony czas nie jest już żadną gwarancją, a organizator często nie jest zainteresowany przyznaniem nagrody typowemu konkursowiczowi-hobbyście, raczej wybiera coś naturalnego i mniej dopracowanego. 

Tak czy inaczej, niektórzy zapewne będą twierdzić że czasy są takie same, to tylko my bardziej marudzimy albo wypadamy z formy. emotka

Widocznie gramy w innych konkursach bo ja zawsze przeglądam odpowiedzi, które wygrały i bynajmniej nie są to "zwykłe" prace emotka Są przemyślane, rymowane, długie, dodane zdjęcia/filmy... No i znane nazwiska... To co mnie mega w takich konkursach zaczęło irytować to to że jak tylko zostaną ogłoszone wyniki to ludzie, którzy wygrali w dużej mierze usuwają swoje zgłoszenia i jak chce sobie poczytać po kilku godzinach czym ktoś wygrał to odpowiedzi takiej wcale nie ma emotka Wygrany jest, śladu po odpowiedzi zero.

PS. Polecam przejrzeć odpowiedzi z tego konkursu: https://www.faceb...t=a.661597462679040.

Śpiewak forumowy też wygrał... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7122816 Napisano: 11.09.2023 14:10:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ita1987 napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Ktoś wie jak wygląda "opaska Lion"? Bo nie wiem czy warto fatygować kuriera

O tak:

I to niby warte jest prawie 100 zł??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7122722 Napisano: 11.09.2023 09:14:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
o równiutkiej 9:00 po wielu próbach zestaw Crayola z nestle emotka Wyświetl w wątku >>