Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fryz

fryz

#7367644 Napisano: 23.06.2026 13:18:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Testowanie Matrix z wizazu emotka Wyświetl w wątku >>

fryz

#7367573 Napisano: 23.06.2026 11:28:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
magie1982 napisał(a):

MDL napisał(a):

Plecak Lays, jest okropny. Myślałam, że logo lays będzie mi przeszkadzało, ale bardziej tandetnie wygląda też żółty kolor.

Nie sposób się nie zgodzić. Straszny szajs. Ani w tym wyjść ani sprzedać.

Ja dostałam kanarkową bluzę lays. Z logo lays na pół pleców. Poszła na vindet w niecałą godzinę emotka  Nie wiem o co chodzi z żółtym ale miałam też pełno Stanleyów i żółte schodziły jak ciepłe bułeczki Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7367530 Napisano: 23.06.2026 10:19:37 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
catcat napisał(a):

luko922 napisał(a):

Włączę się do dyskusji i powiem tylko, że tak sobie można dywagować, a sam pracowałem w agencji reklamowej, która organizowała czasem konkursy i po pierwsze sponsor w ogóle miał w d... kto wygra, nie miał czasu na zajmowanie się takimi pierdołami, jak wybór rymowanek w jakimś konkursie. emotka  Po to płacą agencji, żeby dokonała wyboru. Ok, czasem chcieli żeby wysłać WYBRANE już finałowe zgłoszenia, ale nigdy nie zdarzyło się w mojej akurat pracy, żeby nie zaakceptowali. Co do samego wyboru odpowiedzi, to akurat u nas wybierał ten, który był odpowiedzialny za dany brand i tyle, czasem i stażysta. Nikt tego nie sprawdzał. Nie twierdzę, że zawsze tak jest, na pewno są takie marki, które się interesują bardziej, ale zmierzam do tego, że może być różnie w zależności od WIELU czynników. emotka

Zgadzam się, marki po to zatrudniają agencję, żeby to ona ogarnęła i ona wybrała. Z pewnością nie jest to analizowane na tak wysokim poziomie jak się niektórym wydaje. Wręcz wrzucając smaczki można się sparzyć, bo akurat osoba decyzyjna może nie znać lore danej firmy, czy jakiegoś sportowca który reklamuje dany konkurs czy produkt.

Też pracowałam w agencji i u nas pierwsze sortowanie robiła moderacja (gdy odpowiedzi były pod postem lub na priw), a akcept dawał akant, i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7367490 Napisano: 23.06.2026 09:43:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 z nałęcznowianki biedronka (lecą smski) Wyświetl w wątku >>

fryz

#7367448 Napisano: 23.06.2026 08:07:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nuii 1000 i bilet do energylandii z pepsi emotka Wyświetl w wątku >>

fryz

#7367220 Napisano: 22.06.2026 14:34:52 w Dziś cieszę się z.....
Udanego eventu (częściowo dzięki forumowiczom! gnocchi z pesto z monini podbiło podniebienia emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

fryz

#7367179 Napisano: 22.06.2026 13:03:09 w Oddam za darmo
Maskotkę nuii

Kochani dziękuje za odzew, nie odpiszę wszystkim ale już oddane Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7367157 Napisano: 22.06.2026 12:39:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bilety energylandia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7367136 Napisano: 22.06.2026 11:56:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nitka310 napisał(a):

Kit kat czerwona koszulka polo w rozmiarze S , ale wielkość jak L emotka

Ja dostałam białą L - rozmiar jak dla niedźwiedzia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7367104 Napisano: 22.06.2026 11:06:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kartę Nuii 1000zł odsprzedam za 850 Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7367103 Napisano: 22.06.2026 11:05:36 w Paragony na trwające konkursy
Idę za godzinę na zakupy do biedronki i lidla moge zrobic zakupy emotka
w tym
pepsi za 6zl Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

fryz

#7367028 Napisano: 22.06.2026 09:09:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anoo napisał(a):

maryjane napisał(a):

Darneta napisał(a):

Hej, mam pytanie. Czy ktokolwiek z was nie posiadając IG/Tik Toka (bo o to pytają w formularzach) normalnie wygrywał kosmetyki do testów w wizażu? Nie wiem, czy poświęcać czas jako zwykły szary człowiek. emotka

Ja, zwykły szary człowiek bez tiktoka i ig parę razy trafiłam ... ale tak myślę, że statycznie raz na 10 zgłoszeń. Czy warto poświęcać czas musisz ocenić już sama emotka

Ja w ostatnim czasie starałam się brać udział regularnie (oczywiście w tych, które uważam za odpowiednie dla siebie) i niestety nie udaje się, jeśli wybieranych jest 100-150 osób, udało mi się tylko w Garnierze, gdzie wybierano 600 osób i w jednym z testów kosmetyków do włosów. Też nie mam IG ani tik toka. Wydaje mi się, że moje teksty są kreatywne, eksperymentuję z formą, dowcipem, rzetelną argumentacją i nic...

Nie ma to znaczenia. Wysyłam do nich zgłoszenia od lat - nie mam pojęcia jakim systemem się kierują ale miałam wiele testowań. Czasem jest tak, że pół roku nic, a później mam 5 kampanii pod rząd. Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7367027 Napisano: 22.06.2026 09:07:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Energylandia pepsi  emotka  karta 200 oreo Wyświetl w wątku >>

fryz

#7366987 Napisano: 21.06.2026 21:22:54 w moje dzisiejsze wygrane :)

fryz

#7366966 Napisano: 21.06.2026 18:38:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

fryz napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 
Wygrałem tekstylia w konkursie schwepes: 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka

Ja bym im odesłała mocno zużytą tę torbę. Jakieś plamy po oleju , soku itp. Przecież to żenada. Co byłoby w przypadku ręcznika? Też chcieliby ,żeby odesłać. Ktoś mógł już się nim wycierać.

Nie chciałabym mieć nigdy takiego podejścia. Tam po drugiej stronie w agencji pracują ludzie. Ktoś się pomylił, ludzka rzecz. To torba, nie ręcznik. Bądźmy dla siebie bardziej wyrozumiali

My też jesteśmy ludźmi. Jeżeli popełnię błąd i wyślę zgłoszenie za późno, albo kupię produkt inny niż w regulaminie to agencja mnie wykluczy. Jeśli agencja popełni błąd to znów ja muszę tracić czas na pakowanie i odsyłanie. A co poczuje ktoś kto dostanie moją torbę, która już była użyta? Nie ma plam, ale była na zawodach.

A pisałeś do agencji, że już ją używałeś? 
Mnie ze strony agencji wiele razy dużo życzliwości spotkało - czy to jak pomyliłam numery, dane czy cokolwiek innego. 
Jak jest się ludzkim, to z każdym idzie się dogadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fryz

#7366910 Napisano: 21.06.2026 12:56:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzisiaj Nuii 1000 i maskotka. Grycan2x 100 ❤️ Wyświetl w wątku >>

fryz

#7366729 Napisano: 20.06.2026 09:18:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Iwaiwa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Ale beka. 
Wygrałem tekstylia w konkursie schwepes: 

I przyszedł ręcznik w torbie i oprócz tego torba. Z torby już skorzystałem, A dziś taki mail:

"Dzień dobry, kontaktujemy się, ponieważ nastąpiła pomyłka przy pakowaniu nagród i została wysłana dodatkowo torba zakupowa, która
powinna trafić do innych zwycięzców. Wg regulaminu i załącznika, który
został wysłany w wiadomości informującej o wygranej na grafice widnieje
ręcznik z torbą, do której można go włożyć emotka  
Będziemy uprzejmie prosili zwrot torby zakupowej. Prosimy o spakowanie jej tylko,
a kurier przyjedzie po odbiór z gotową etykietą. Bardzo dziękujemy i przepraszamy za zaistniałą sytuację. 
Pozdrawiamy serdecznie "

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Chyba odeślę im całość z ręcznikiem emotka  

Przecież koszt wysyłki przewyższy koszt torby emotka

Ja bym im odesłała mocno zużytą tę torbę. Jakieś plamy po oleju , soku itp. Przecież to żenada. Co byłoby w przypadku ręcznika? Też chcieliby ,żeby odesłać. Ktoś mógł już się nim wycierać.

Nie chciałabym mieć nigdy takiego podejścia. Tam po drugiej stronie w agencji pracują ludzie. Ktoś się pomylił, ludzka rzecz. To torba, nie ręcznik. Bądźmy dla siebie bardziej wyrozumiali Wyświetl w wątku >>

fryz

#7366725 Napisano: 20.06.2026 08:47:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

fryz

#7366535 Napisano: 19.06.2026 13:15:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Gadżety kitkat f1 Wyświetl w wątku >>
0 0