Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5941552 Napisano: 10.11.2014 13:32:10 w TESCO konkursy
ultrixx napisał(a):

Czy w duzych Tescach sa mydla w kostce Fa? W moim malym nie ma...

NIE MA! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5941551 Napisano: 10.11.2014 13:31:25 w WC - rozmowy o wszystkim
0 0

radosna

#5941500 Napisano: 10.11.2014 11:25:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Powiedzcie mi kochani, na co warto pójść do Cinema City? Tylko nie piszcie, że na prażoną kukurydzę emotka O film mi chodzi. Chcę pójść jutro, ale nie wiem na co. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5941348 Napisano: 09.11.2014 16:32:40 w SZUKAM....
Szukam osoby, która NAPRAWDĘ zna się na pralkach - chciałabym zapytać o to, co oznacza kod błędu. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5940875 Napisano: 07.11.2014 21:23:49 w Kaufland konkursy
bridget napisał(a):

Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.

W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WP

pokaż oryginał wiadomości
Szanowni Państwo,

W przypadku zakwalifikowania Państwa jako ostatecznego laureata i realizacji wysyłki nagród prosimy o sprawdzenie zawartości przesyłki z nagrodą w obecności kuriera.

Wszelkie reklamacje dotyczące zawartości przesyłki będą uwzględniane tylko na podstawie protokołu sporządzonego w obecności kuriera.

Z poważaniem
TQ Group
wyślij

czyli te zwrotki sa prawidłowe?

JAK NAJBARDZIEJ PRAWIDŁOWE! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5940830 Napisano: 07.11.2014 18:58:08 w Wkurza mnie...
Przyznać się bez bicia, kto z Was udostępniał film o Lechu Wałęsie?:
http://trojmiasto...iu.html#BoxSlotI3img Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5940559 Napisano: 07.11.2014 10:37:27 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Już wkrótce ogólnopolska akcja pt. "Co masz w szufladzie, konkursowy dziadzie?!", czyli weryfikowanie, czy u kogoś się nie czai spory zapas cenzurataśmy, bo jeśli akurat ją wygra w jakiejś akcji Velvetu, a potem sprzeda... emotka

Ale kto bogatemu zabroni. Się wkurzać emotka

Co masz w szufladzie konkursowy dziadzie? emotka
Umarłam ze śmiechu!!!
Duży zapas piwa obok podpasek emotka )) Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5940043 Napisano: 06.11.2014 11:03:31 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

wkurza mnie to że moja córka od rana wymiotuje i pewnie złapała wirusa jakiegoś

wkurza mnie teściowa bo na wieść o chorej małej zadzwoniła z troski żeby przeprowadzić następujący dialog:
- je coś
-nie je,wymiotuje tylko
- dajesz jej pić
- tak wodę i herbatkę
- herbaty się nie podaje dziecku, sama woda
- okej, teraz zasnęła gotuję jej rosolek wiec jak wstanie to może będzie lepiej
- nie dawaj jej zupy! niech nie je to będzie lepiej
- (milczę)
- ciekawe od czego to?
- pewnie złapała wirusa bo nie ma innych objawów
- albo coś nieświeżego zrobiłaś do zjedzenia...
- aha
- to ja zadzwonię później
- bardzo proszę

dobrze że kobiety w ciąży mają więcej hormonu szczęścia!!!Pozwoliło mi to zakończyć rozmowę kulturalnie:)

I tak dobrze wiemy, że jak Twoja córeczka:
a) wymiotuje - to dałaś jej coś nieświeżego do jedzenia,
b) jest przeziębiona - na pewno źle ją ubierasz,
c) jest niegrzeczna - ma to po Tobie.
emotka
Nie przejmuj się teściową. Ona nie jest nabyta metodą rachelową, dostałaś ją gratis do męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5938098 Napisano: 31.10.2014 19:14:18 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Wkurzają mnie muszki owocówki emotka Nawet mi po pokoju latają emotka

Mateusz... zajrzyj pod łóżko i wywal w końcu te ogryzki i skórki po bananie emotka

To nie ogryzki, to owoce z cukrem nastawione na nalewki w dużych słojach. Dzięki temu będziemy piły pyszną pigwówkę, żurawinówkę czy cytrynówkę emotka Jak zostaniemy zaproszone na Sylwestra! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5937773 Napisano: 31.10.2014 09:44:32 w SZUKAM....
Anita26 napisał(a):

Czy osoby, które testują Neutral na babyonline dostały ankiety do wypełnienia?

Ankieta została wysłana 29 października i mamy czas na jej wypełnienie do 4 listopada. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5937635 Napisano: 30.10.2014 18:29:37 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jesteśmy KOLEKCJONERAMI PARAGONÓW.
http://www.takepa...ch-toxic?cmpid=tp-fb
Nie dotykaj rachunku kasowego - to toksyczne!
Prawie wszystkie wydruki papieru są pokryte BPA, a teraz nowe badania stwierdzają, że rakotwórcze chemikalia szybko wnikają przez skórę do krwi za każdym razem, kiedy dotykasz paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5937589 Napisano: 30.10.2014 16:56:23 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja potrafię zeżreć sama całe wedlowskie ptasie mleczko i do tego jeszcze czekoladę z truskawkami Wedla- normalnie jak taka świnia emotka Ale powiem nieskromnie,że nie widać tego po mnie emotka

Bo tak to już w życiu jest,
że się objadają fest,
dziewczęta chude, jak szczapy.
W talię osy znika wiara,
choć się człowiek grubszy stara
i wcina same ochłapy.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5937557 Napisano: 30.10.2014 15:59:51 w Inne mniejsze markety
kammaro napisał(a):

Top Market puścił maile. Zawsze chcą US i PESEL i nie informują, co się wygrało?

ZAWSZE. Dowiesz się, co to za nagroda, jak ją otrzymasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5937197 Napisano: 29.10.2014 20:43:17 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

serberta - wrzuć info na Olx, z telefonu nawet, bez zdjęcia. Napisz, że za darmo i odbiór tylko osobisty. Numeru telefonu nie podawaj. Zobaczysz, że w mig się ktoś zgłosi emotka

Dziewczyny, ja nie przepadam za słodyczami i zwykle ciamkam pół czekolady przez kilka dni (a Mój pożera swoją część w ciągu minuty albo dwóch). Dlatego otwarłam dziś beztrosko jedną z tych nowych czekolad Wedla, karmelową z solonymi orzeszkami i jakby nigdy nic zaczęłam jeść. Nie lubię ani czekolad, ani solonych orzeszków. Tymczasem to połączenie smaków zahipnotyzowało mój żołądek i omal całej tabliczki nie wsunęłam! emotka

Joan! Przez Ciebie będę gruba. Bo teoretycznie od dzisiaj się odchudzam emotka a w praktyce jutro kupię sobie tę czekoladę. Już od kilku dni zastanawiam się, jak ona może smakować. Dlaczego ja jestem taka uległa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5937105 Napisano: 29.10.2014 18:30:22 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

wrr a mi po tych konkursowych zupkach syfy na twarz wywaliło emotka

A ja już się nauczyłam zostawiania zupek, Pepsi Light i innego świństwa pod sklepem. Niech ktoś się truje, ja nie będę. Tylko alkoholu nie zostawiam, choć podobno szkodzi zdrowiu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5929444 Napisano: 11.10.2014 22:22:18 w Sport
Nie muszę oglądać meczu, by wiedzieć, kiedy Polacy są pod niemiecką bramką emotka Słyszę wrzawę na stadionie, siedząc w domu. Dach jest otworzony, stadion wrze jak w ulu emotka Pierwszy raz słyszę takie emocje i taką wrzawę emotka Nawet odeszłam od telewizora, by na balkonie posłuchać, jak stadion oddycha kibicami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928586 Napisano: 09.10.2014 19:53:32 w Wkurza mnie...
Kupiłam na forum paragon. A tam między innymi jest pozycja PYKI CZARNE. Właścicielka paragonu się wylogowała, a ja będę do rana zastanawiać się, co to są te PYKI CZARNE. Joan, Twój papier jest niczym w porównaniu do mojej zagadki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928570 Napisano: 09.10.2014 19:05:25 w Konkursy ABC
szprotka napisał(a):

Ja kupowałam te 100 g, tych drugich nie było

A widzisz emotka Chciałam zrobić prywatne śledztwo, dlaczego u Ciebie są czekolady, a u mnie nie ma. Czekolady pewnie pochowane na czas konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928553 Napisano: 09.10.2014 18:39:24 w Konkursy ABC
szprotka napisał(a):

Radosna spokojnie mam kilku czekoladowych potworków w domu także pewnie nic mi nie zostawią emotka W moim sklepie opis: czekolada Milka 100 g

A te drugie Milki jak są opisane? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928546 Napisano: 09.10.2014 18:19:45 w Konkursy ABC
szprotka napisał(a):

radosna napisał(a):

Poszłam na długi spacer szlakiem sklepów ABC. Niestety, ale promocyjnej Milki nie było. Jeśli ktoś wie, gdzie jej szukać w stolicy, to czekam na podpowiedź. Nie chce mi się patrzeć wstecz, ale pamiętam, że kiedyś też była taki konkurs, na który nie można było kupić produktu konkursowego. Będę chudsza emotka

radosna u mnie Milki dostatek tylko musisz przyjechać do mnie tylko 150 km emotka

Jak Ty tak zaczniesz nam kupować Milkę u siebie, gromadząc w domu jej ogromne zapasy, to potem będziesz płakać całą zimę, że się roztyłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0