Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5779001 Napisano: 24.11.2013 20:04:44 w PLAGIATY

radosna

#5778941 Napisano: 24.11.2013 18:29:57 w PODZIĘKOWANIA
sssylwiaaa

Dziękuję Ci bardzo za kody Velvet!
emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5778579 Napisano: 23.11.2013 16:43:04 w Firmy kurierskie
Jaką firmę wybrać do przewiezienia lodówki z Warszawy do Inowrocławia? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5778559 Napisano: 23.11.2013 15:45:00 w Dziś w telewizji polecam film...
serene napisał(a):

radosna napisał(a):

Mało kto oglądał ten film, dlatego szczerze polecam.
Dzisiaj w Polsacie godz. 20.00:
http://www.filmwe...sam+w+domu-1990-6721

a co oni się tak pospieszyli? przecież dzisiaj nie ma Wigilii??? emotka

Nie pospieszyli się. Po prostu ze względu na ogromną oglądalność tego filmu w Polsce postanowili puścić go dwa razy - dzisiaj i w Wigilię. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5778555 Napisano: 23.11.2013 15:39:14 w Dziś w telewizji polecam film...
Mało kto oglądał ten film, dlatego szczerze polecam.
Dzisiaj w Polsacie godz. 20.00:
http://www.filmwe...sam+w+domu-1990-6721 Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5778453 Napisano: 23.11.2013 10:57:45 w Oddam za darmo
Chętnie przyjmę kody Velvet. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5776869 Napisano: 20.11.2013 20:26:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie głupawka, która dopadła mnie 15 minut temu emotka
Weszłam sobie na konkursy dzisiaj dodane i jak zobaczyłam tę przepastną listę konkursów dzisiaj dodanych, to mnie skręca ze śmiechu, tarzam się niemalże po podłodze i nie mogę się opanować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5775930 Napisano: 19.11.2013 22:01:48 w Czas na zmiany...
Rozumiem, że każdy powinien dokładać "cegiełkę" do puli konkursowej. Ale ja od godziny szukam nowych konkursów i nie znalazłam. Nie wiem, czy jutro mi się uda. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5775427 Napisano: 19.11.2013 16:42:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
skarb888 napisał(a):

monikar napisał(a):

joan napisał(a):

monikar napisał(a):

Dlaczego w konkursie "Doładuj się słońcem" pierwsze miejsce zajęła odpowiedź w formie prezentacji? To było dozwolone?

A dlaczego uważasz, że wygrała prezentacja? Są gdzieś wyniki?

Kojarzę, że tam trzeba było przesłać pracę w formie opisowej - dla mnie film czy rysunek, to żaden "opis". Ale musisz się wgryźć w regulamin. Moim zdaniem, jeśli regulamin takich prac nie dopuszczał, to były wykluczone. Gryź! emotka

http://doladujsiesloncem.pl/

na dol są zwycięzcy, film przesłał niejaki Dariusz, szkoda że filmik został już przez niego usunięty, czyży to ktoś z forum...?

Nie brałam udziału, ale prezentacja to z pewnością nie opis (link już usunięty - na złodzieju czapka gore;). Na Waszym miejscu zgłosiłabym reklamację do Organizatora.

http://www.youtub...amp;feature=youtu.be Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5774141 Napisano: 17.11.2013 14:10:47 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

Był problem, ale wczoraj naprawiony... Dalej macie ten problem??

Wszystko już w porządku!
Dziękujemy! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5773947 Napisano: 16.11.2013 19:49:18 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

agusia32 napisał(a):

radosna napisał(a):

marcellka napisał(a):

Wkurza mnie to,że chcę otworzyć jakiś konkurs i cały czas przenosi mnie na str główną emotka

Napisałam już do Pionasa w tej sprawie. Mam to samo!

I ja też emotka

myślałam, że sama się wkurzam emotka

W zasadzie to powinien być limit siedzenia przy kompie. Po trzech godzinach powinny być utrudnienia, by człowiek mógł zająć się innymi rzeczami. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5773933 Napisano: 16.11.2013 19:29:42 w Wkurza mnie...
marcellka napisał(a):

Wkurza mnie to,że chcę otworzyć jakiś konkurs i cały czas przenosi mnie na str główną emotka

Napisałam już do Pionasa w tej sprawie. Mam to samo! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5773919 Napisano: 16.11.2013 18:54:05 w Popraw sobie humor...
Bliźnięta po porodzie tulą się do siebie jak my do forum e-konkursy:
http://wyborcza.p...a.html#BoxSlotII3img Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5773167 Napisano: 15.11.2013 09:55:05 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

asante napisał(a):

monikar napisał(a):

"Zacytowałbym parę wypowiedzi ale się brzydzę bo ja w przeciwieństwie do niektórych zrobiłem to dla zabawy a nie dla zysku..."

matko jak ja lubię takie teksty... emotka

I chciałem oddać ten tablet na cele charytatywne, ale niestety zawodowi gracze zabrali temu biednemu dziecku, które by go dostało...

jezu, jak dobrze ,że nie wygrałam bo czułabym się jak ostatnia świnia emotka emotka emotka emotka emotka

konkursowa mafia, piranie... ?
nie, raczej zawiść i zazdrość

każdy kto gra w konkach wie, ile czasu trzeba w to włożyć, ile się namyśleć, ile nalatać po sklepach, ile zainwestować w paragony...

ale większość z nas nie robi tego z zachłanności ale dlatego, że to kocha

wystarczy przejrzeć wątek ,,Moje dzisiejsze wygrane" żeby zobaczyć jak ludzie się cieszą z najdrobniejszej wygranej To jest pasja plus satysfakcja a nie żadna chciwość !

Granie w konkursy uczy cierpliwości ( czekanie na wyniki ) i godzenia się z przegraną bo przecież nie zawsze wygrywamy!

i lepiej grać niż kraść czy płakać że się nie ma kasy bo wielu z nas nie ma pracy i sobie w ten sposób dorabia

To jest całkowicie legalne, organizatorzy lub my odprowadzamy od nagród podatek! Mafia go nie płaci emotka

nie widzę nic w tym złego i nie dajcie sobie wmówić, że jesteście źli bo udało Wam się coś wygrać

wręcz przeciwnie JESTEŚCIE WSPANIALI i wielkie gratulacje!

tyle na ten temat! emotka

Podpisuję się pod tym obiema ręcami, tymi samymi, które piszą na te mafijne, obrzydliwe konkursy. I ja też czuję się obrzydliwa, bo przecież wygrywam, a nie powinnam w świetle ostatnich doniesień z facebooka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5773007 Napisano: 14.11.2013 21:32:52 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają choinki powystawiane w sklepach... sorry galeriach handlowych emotka

No bo przecież można więcej nabić kabzy, prawda?

A tak byłoby 3 tyg później.

Czekam, aż po Nowym Roku będą już dekoracje na Wielkanoc emotka emotka

Mnie też to wkurza. Przy kasie w moim osiedlowym sklepie spożywczym leżą czekoladowe Mikołaje. I tak się dzisiaj zastanawiałam, patrząc na nich, czy oni są zeszłoroczni czy tegoroczni? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5771751 Napisano: 13.11.2013 09:47:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
Był sobie konkurs "Zrób prezent rodzicom". Dzisiaj otrzymałam taką informację w mejlu:

Szanowni Państwo,

Dziękujemy Państwu za udział w Konkursie „Zrób Prezent Rodzicom” organizowanym przez BURW Patrona i za odpowiedzi udzielone nam w ankiecie.
Komisja w składzie 3 pracowników Biura Patrona: Monika Kania, Malwina Kupis, Sylwia Skibiszewska stwierdziła, iż liczba 300 Uczestników Konkursu wymagana do rozlosowania nagrody głównej nie została osiągnięta. W związku z powyższym nie możemy zgodnie z Regulaminem Konkursu wylosować nagrody w wysokości 1000 zł kwotowego bonu na wyjazd do Spa.

Jednak zdecydowaliśmy, że rozlosujemy wśród Państwa nagrodę pocieszenia i będzie to bon o wartości 500 zł do wykorzystania na pobyt typu leczniczego w jednym z naszych Ośrodków. Wkrótce poinformujemy Beneficjenta nagrody pocieszenia o wygranej.

Jednocześnie chcemy zachęcić Państwo do skorzystania z Nagrody Gwarantowanej, którą jest zniżka w wysokości 50 złotych na dowolny wyjazd z oferty BURW Patrona (zgodnie z Regulaminem konkursu). W tej sprawie wkrótce skontaktują się z Państwem nasi Konsultanci.

Jeszcze raz dziękujemy za zainteresowanie okazane naszej Firmie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770768 Napisano: 11.11.2013 20:39:03 w co chcielibyście wygrać?
Dla babci lodówkę,
dla mamy lokówkę,
dla taty smartfona,
dla męża iPhona.
A co dla siebie?
Doprawdy nie wiem ..
Skromna jestem emotka
Chcę tylko Forda Fiestę!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770705 Napisano: 11.11.2013 18:59:57 w co chcielibyście wygrać?
taalvikki napisał(a):

posadę wybieracza wygrywających tekstów, co by w końcu nagradzana była prawdziwie dobra twórczość, a nie jakieś słodzące banały. emotka

To mi się podoba! Marzę o takiej posadce przy ciepłej herbatce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0