Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A czy ten konkurs Wycieczka marzeń z Super Pharm był w bazie konkursów?
Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przepraszam, że Was wprowadziłam w błąd. To był 4 grudnia. Ale znowu nie chciałabym czegoś pomylić, bo skasowałam sms w swoim telefonie
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
5 grudnia był dzisiaj rano w granicach 10.00!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I 5 grudnia też dzisiaj był!
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Też chciałabym to wiedzieć.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niż klejnoty Supermana
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.ceneo.pl/1544561
http://www.ceneo....q7_rMCFYpY3godqTAAKQ
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
joan mnie rozumie i rozbawić umie
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
joan
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ciekawe, co zrobią niektórzy, jeśli w ogóle skończą się konkursy? Albo warunkiem udziału w każdym konkursie będzie zakup promocyjny? Albo w każdym konkursie trzeba będzie podawać numer paragonu? Na konkursach świat się nie kończy. Są one doskonałą okazją do zrobienia sobie i bliskim przyjemności, do twórczej radości.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak, ale to czasówki. Wiadomo, że są specjaliści w tej dziedzinie. Nawet nie staram się brać udziału w takich konkursach, bo się do nich nie nadaję
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja miałam to samo tydzień temu! Nie mogłam wysyłać z Plusa sms-ów konkursowych. Bo mi ciągle wyskakiwała informacja o zablokowaniu konta Premium! Dzwonienie do konsultanta (jedno połączenie to ok. 2 zł) to czekanie ok. 30 minut. Tyle z tego skorzystałam, że pan był bardzo miły i złość mi przeszła po rozmowie z nim. Wczoraj i przedwczoraj miałam kilka nieodebranych wiadomości, choć telefon był włączony, a nie dzwonił
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale skoro wróżka LUNA pisze, że od 30 lat nie miała takiego wspaniałego układu w kartach, to może skorzystajmy z jej wyjątkowych zdolności
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W moim sklepie kiedyś tak było, że piwo, mleko czy woda to były napoje. Przy każdej wygranej szłam do sklepu i prosiłam, by ekspedientka z tyłu paragonu napisała mi, co kupowałam (miałam zawsze przy sobie gazetkę z informacją o konkursie i pokazywałam jej, że ja takie rzeczy kupowałam do konkursu i prosiłam o ich wymienienie) plus pieczątka. A teraz po remoncie pełna kultura ... na moim paragonie jest nazwa - co prawda w skrócie, ale jest! Może i Wy się tego doczekacie.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wiadomosci...html?tag=quiz+wiedzy Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane