Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale gdzie Ty widzisz tego clowna???
Bo tak ktoś pisał, że gdzieś tam jest clown, ale ja go nie widzę.
Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wytłumaczcie mi, o co chodzi:
http://demotywato...3979545/Splonelo-KFC Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szczerze Ci współczuję! Ja bym napisała do organizatorów konkursów po ewentualnej wygranej (gdzie się podawało numer paragonu) albo prawdę albo bym ściemniała, że podałam numer innego paragonu na inny konkurs - ale bym wysłała paragon z tego samego dnia. Nie wiem, co Ci poradzić. Ja myślę, że w razie czego to forumowicze (w tym ja, jeśli będę miała odpowiedni paragon) pomogą Tobie. A teściowej kategorycznie zabroń wyrzucania czegokolwiek bez Twojej zgody! Od razu przypomniała mi się historia z moją Ciocią, która dla mojej Mamy zbierała naklejki z farb (wiele lat temu) i naklejała je na jakiś duży słoik. A pani, która sprzątała u Cioci wyrzuciła ten słoik oklejony tymi naklejkami, bo to wyglądało paskudnie i myślała, że to do wyrzucenia. I po konkursie było ... Nie martw się na zapas. Życzę Ci wygranych jako rekompensaty po zachowaniu teściowej!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://mojesmakizycia.pl/ Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1. Tuszka kurczaka Świat Drobiu 1 szt.
2. Miód wielokwiatowy
3. Ziemniaki myte 2,5 kg
4. Włoszczyzna 650 g
5. Sól warzywna jodowana 1 kg
6. Pieprz Przyprawy Świata 80 g
7. Mieszanka ziół (zioła prowansalskie Kamis)
8. Olej Wyborny 1l
9. Cytryna 1 kg
10. Czosnek 3 szt./opak.
11. Kapusta główka 1 kg
12. Cebula Prosto z Ogrodu
13. Pieczarki 500 g
14. Mąka Polskie Zboża 1 kg
15. Jajka Ale Jaja rozmiar M
16. Mleko Mleczna Dolina 25 1l
17. Drożdze kostka 100 g
18. Kasza gryczana Polskie plony 1 op. (4x100g)
19. Twaróg Delikate chudy kostka 250 g
20. Ciasto francuskie Smakowite
21. Ser żółty edamski Serovit kostka 350 g
22. Filety z morszczuka Złota Rybka 450 g
23. Fasolka szparagowa mrożona Mroźna Kraina 500 g
24. Papryka ostra
25. Szpinak mrożony Mroźna Kraina 450 g
26. Pomidory koktajlowe 500 g
Szykujcie lodówki
19.
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Coś jednak jest pomylone, bo dzisiaj nie można wysłać eska. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I jaką odpowiedź wczoraj dostałaś? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Do mnie wraca wiadomość:
Błędna treść wiadomości itp.
Czy ktoś wysyłał na ten konkurs i może podać schemat, bo może ten z gazetki leclerc.odpowiedź na nr 7157 jest inny niż w Punkcie Obsługi Klienta?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Red8Digital - sprawdziłam, że do nich należy ten telefon. Ale czy oni organizowali jakiś konkurs?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy wiecie, co to za numer? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Aż mnie kusi, by napisać o facecie!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
BP [38 Rue Des Martyrs Cocody
Abidzan, Wybrzeze Kosci Sloniowej.
DEAREST Bozym
Jestem wyzej wymieniona osoba z Kuwejtu. Jestem zona Petera Kenneth, który pracowal z ambasady Kuwejtu w Wybrzezu Kosci Sloniowej na dziewiec lat przed smiercia w 2004 roku. Bylismy malzenstwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarl po krótkiej chorobie, która trwala zaledwie cztery dni.
Przed smiercia oboje na nowo narodzic chrzescijaninem. Po jego smierci postanowilem nie ozenic lub dostac dziecko poza moim domu malzenskich, które Biblia jest przeciw. Kiedy mój maz zyje on zlozony sume 2 dolary. 5 mln (dwa miliony piecset tysiecy dolarów) w banku tutaj w Abidzanie na koncie przejsciowym.
Obecnie fundusz jest nadal w banku. Ostatnio, mój lekarz powiedzial mi, ze mam powaznie chorobe, która jest problemem raka. Jeden, który mnie niepokoi najbardziej, to mój skok na wypadek choroby. Znajac mój stan postanowilem darowac tego funduszu do kosciola lub osoby, które wykorzystaja te pieniadze na sposób zamierzam pouczac dokumencie. Chce kosciól, który bedzie korzystal z tego funduszu do domów dziecka, wdowy, propagowanie slowa Bozego i wysilku, ze dom Bozy jest zachowana.
Biblia sie nam zrozumiec, ze blogoslawiony jest reka, która daje. Wzialem te decyzje, bo nie ma zadnego dziecka, które beda dziedziczyc te pieniadze i moja rodzina meza nie sa chrzescijanami i nie chce mojego meza staran, aby byc uzywane przez niewiernych. Nie chce sytuacji, w której pieniadze te zostana wykorzystane w sposób bezbozny. Dlatego jestem podjecia takiej decyzji. Nie boje sie smierci, stad wiem, dokad ide. Wiem, ze mam zamiar byc na lonie Pana. Exodus 14 vs 14 mówi, ze Pan bedzie walczyl moim przypadku i trzymam mój pokój.
Nie potrzebuje zadnej komunikacji telefonicznej w tej kwestii z powodu mojego zdrowia stad obecnosc mojego meza krewnych jest wokól mnie zawsze nie chce, by wiedzieli o tym rozwoju. Z Bogiem wszystkie rzeczy sa mozliwe. Jak tylko otrzymamy odpowiedz dam ci kontakt z bankiem tutaj w Abidzanie. Pragne cie i kosciól zawsze modlic sie za mna, bo Pan jest moim pasterzem. Moje szczescie jest to, ze zylem zyciem godnym chrzescijaninem. Kto, ze chce sluzyc Panu musi sluzyc Mu w duchu i prawdzie. Prosze zawsze modlitwa przez cale swoje zycie.
odpowiedz mi na wiecej informacji-tych, w swojej odpowiedzi da mi pokój w zaopatrywaniu innego kosciola lub osobe do tego samego celu. Prosze mnie zapewnic, ze bedzie dzialac odpowiednio jak stwierdzilem w niniejszym dokumencie. Nadzieje, ze otrzymamy odpowiedz.
Wyslij mi nastepujace informacje jak na ponizej.
Wasze imiona i nazwiska ...........................
Adres ..........................................
Wiek ................................................. ...
Zawód ..........................................
Zdjecie ..............................................
Nadal blogoslawil w Panu.
Wasz w Chrystusie,
Pani Mariam kenneth Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2443
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Już napisałam w tej sprawie. Zobaczymy, co mi odpiszą.
Wyświetl w wątku >>