Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5473241 Napisano: 26.11.2012 08:48:06 w Popraw sobie humor...
ilonar2301 napisał(a):

radosna napisał(a):

To ja należę do tych 90%.
Wytłumaczcie mi, o co chodzi:
http://demotywato...3979545/Splonelo-KFC

Klaun- clown emotka emotka

Ale gdzie Ty widzisz tego clowna???
Bo tak ktoś pisał, że gdzieś tam jest clown, ale ja go nie widzę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5473036 Napisano: 26.11.2012 07:29:44 w Popraw sobie humor...
To ja należę do tych 90%.
Wytłumaczcie mi, o co chodzi:
http://demotywato...3979545/Splonelo-KFC Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5472761 Napisano: 26.11.2012 06:03:25 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

pola731 napisał(a):

chyba sobie z emocji usiądę bardzo nisko ... moja teściowa , która mimo tego ,że mieszka po sąsiedzku nigdy nic mi nie pomagała,nigdy nie umyła po sobie szklanki - zawsze była u mnie gościem - dziś jak wyszłam po córkę złapała mi garść paragonów i wyrzuciła
(młoda chodzi na tańce 2 minuty od domu - mamy może 100m do przejścia więc nawet nie pomyślałam ,żeby składać ze stołu moje papiery konkursowe)

kiedy wróciłam - nie było mnie może 5 minut-na stole leżał tylko zeszyt i kilka niedobitków - teściowa jak wychodziłam akurat rozmawiała z moim młodym co dziś dostał - i w odruchu babskiej solidarności , ponieważ ja jej tak pomagam to mi sprzątnęła ze stołu te śmieci co zostawiłam - i pogoniła teścia do śmietnika emotka
nic nie odzyskałam - ani sztuki

co ją kurna podkusiło akurat dziś ? nigdy palcem nie ruszyła, przy niczym - dziś musiała ?
przepadł hortex, tchibo, nutella, podravka , rysunkowy Disney i kilka już zakończonych

jak alkoholu nie piję tak dziś się chyba upiję ze złości

a najgorsze z tego wszystkiego jest to , że w większości tych konków podawało się numer paragonu - powysyłałam smsy i d***

Szczerze Ci współczuję! Ja bym napisała do organizatorów konkursów po ewentualnej wygranej (gdzie się podawało numer paragonu) albo prawdę albo bym ściemniała, że podałam numer innego paragonu na inny konkurs - ale bym wysłała paragon z tego samego dnia. Nie wiem, co Ci poradzić. Ja myślę, że w razie czego to forumowicze (w tym ja, jeśli będę miała odpowiedni paragon) pomogą Tobie. A teściowej kategorycznie zabroń wyrzucania czegokolwiek bez Twojej zgody! Od razu przypomniała mi się historia z moją Ciocią, która dla mojej Mamy zbierała naklejki z farb (wiele lat temu) i naklejała je na jakiś duży słoik. A pani, która sprzątała u Cioci wyrzuciła ten słoik oklejony tymi naklejkami, bo to wyglądało paskudnie i myślała, że to do wyrzucenia. I po konkursie było ... Nie martw się na zapas. Życzę Ci wygranych jako rekompensaty po zachowaniu teściowej!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5472411 Napisano: 26.11.2012 03:52:20 w Biedronka

radosna

#5472045 Napisano: 26.11.2012 01:21:08 w Biedronka
Lista zakupów w Biedronce:
1. Tuszka kurczaka Świat Drobiu 1 szt.
2. Miód wielokwiatowy
3. Ziemniaki myte 2,5 kg
4. Włoszczyzna 650 g
5. Sól warzywna jodowana 1 kg
6. Pieprz Przyprawy Świata 80 g
7. Mieszanka ziół (zioła prowansalskie Kamis)
8. Olej Wyborny 1l
9. Cytryna 1 kg
10. Czosnek 3 szt./opak.
11. Kapusta główka 1 kg
12. Cebula Prosto z Ogrodu
13. Pieczarki 500 g
14. Mąka Polskie Zboża 1 kg
15. Jajka Ale Jaja rozmiar M
16. Mleko Mleczna Dolina 25 1l
17. Drożdze kostka 100 g
18. Kasza gryczana Polskie plony 1 op. (4x100g)
19. Twaróg Delikate chudy kostka 250 g
20. Ciasto francuskie Smakowite
21. Ser żółty edamski Serovit kostka 350 g
22. Filety z morszczuka Złota Rybka 450 g
23. Fasolka szparagowa mrożona Mroźna Kraina 500 g
24. Papryka ostra
25. Szpinak mrożony Mroźna Kraina 450 g
26. Pomidory koktajlowe 500 g

Szykujcie lodówki
19. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5470809 Napisano: 25.11.2012 08:25:37 w Paragony
Szukam paragonu z Biedronki na E. W zamian mogę podarować dwa paragony na Podravkę (real) albo kupię. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5470762 Napisano: 25.11.2012 08:01:33 w Paragony
Kupię paragon na konkurs E z Biedronki. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5470754 Napisano: 25.11.2012 07:58:50 w Biedronka
Może ktoś z Was ma do sprzedania paragon z Biedronki na produkty E? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5470444 Napisano: 25.11.2012 05:10:39 w Inne mniejsze markety
pola731 napisał(a):

radosna napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysłaniem konkursu h&s z leclerca? ciagle mam złą tresc smsa emotka

Do mnie wraca wiadomość:
Błędna treść wiadomości itp.
Czy ktoś wysyłał na ten konkurs i może podać schemat, bo może ten z gazetki leclerc.odpowiedź na nr 7157 jest inny niż w Punkcie Obsługi Klienta?

pani mi dała taki informator z półki (ten wiszacy)
info takie : leclerc.treść smsa - 7157 , trwa do dziś

Coś jednak jest pomylone, bo dzisiaj nie można wysłać eska. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5470157 Napisano: 25.11.2012 02:18:41 w Inne mniejsze markety
mikki85 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysłaniem konkursu h&s z leclerca? ciagle mam złą tresc smsa emotka

ja mam 2 skany i na jednym jest że konkurs do 18, na na drugim do 25 -pewnie skończył się 18-ego .Błąd w druku emotka emotka

ale jeszcze wczoraj było wszystko OK

I jaką odpowiedź wczoraj dostałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5470104 Napisano: 25.11.2012 01:53:32 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

Do mnie wraca wiadomość:
Błędna treść wiadomości itp.
Czy ktoś wysyłał na ten konkurs i może podać schemat, bo może ten z gazetki leclerc.odpowiedź na nr 7157 jest inny niż w Punkcie Obsługi Klienta?
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5469767 Napisano: 25.11.2012 10:17:08 w Inne mniejsze markety
Czy tylko ja nie mam żelazka z Polomarketu? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5462277 Napisano: 20.11.2012 08:28:12 w Połączenia nieodebrane
radosna napisał(a):

22/589 59 20

Czy wiecie, co to za numer?

Red8Digital - sprawdziłam, że do nich należy ten telefon. Ale czy oni organizowali jakiś konkurs?
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5462268 Napisano: 20.11.2012 08:26:01 w Połączenia nieodebrane
22/589 59 20

Czy wiecie, co to za numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5460347 Napisano: 19.11.2012 07:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

radosna napisał(a):

Czy w konkursie Soraya Art&Diamonds w zgłoszeniu mejlowym też trzeba mieć 160 znaków - jak w sms-ie - czy można ciut dłużej pisać?

Dłuuużej emotka

Aż mnie kusi, by napisać o facecie!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5460340 Napisano: 19.11.2012 07:08:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Soraya Art&Diamonds w zgłoszeniu mejlowym też trzeba mieć 160 znaków - jak w sms-ie - czy można ciut dłużej pisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5455890 Napisano: 16.11.2012 08:21:15 w Popraw sobie humor...
Darowizna od pani Mariam kenneth
BP [38 Rue Des Martyrs Cocody
Abidzan, Wybrzeze Kosci Sloniowej.

DEAREST Bozym
Jestem wyzej wymieniona osoba z Kuwejtu. Jestem zona Petera Kenneth, który pracowal z ambasady Kuwejtu w Wybrzezu Kosci Sloniowej na dziewiec lat przed smiercia w 2004 roku. Bylismy malzenstwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarl po krótkiej chorobie, która trwala zaledwie cztery dni.
Przed smiercia oboje na nowo narodzic chrzescijaninem. Po jego smierci postanowilem nie ozenic lub dostac dziecko poza moim domu malzenskich, które Biblia jest przeciw. Kiedy mój maz zyje on zlozony sume 2 dolary. 5 mln (dwa miliony piecset tysiecy dolarów) w banku tutaj w Abidzanie na koncie przejsciowym.
Obecnie fundusz jest nadal w banku. Ostatnio, mój lekarz powiedzial mi, ze mam powaznie chorobe, która jest problemem raka. Jeden, który mnie niepokoi najbardziej, to mój skok na wypadek choroby. Znajac mój stan postanowilem darowac tego funduszu do kosciola lub osoby, które wykorzystaja te pieniadze na sposób zamierzam pouczac dokumencie. Chce kosciól, który bedzie korzystal z tego funduszu do domów dziecka, wdowy, propagowanie slowa Bozego i wysilku, ze dom Bozy jest zachowana.

Biblia sie nam zrozumiec, ze blogoslawiony jest reka, która daje. Wzialem te decyzje, bo nie ma zadnego dziecka, które beda dziedziczyc te pieniadze i moja rodzina meza nie sa chrzescijanami i nie chce mojego meza staran, aby byc uzywane przez niewiernych. Nie chce sytuacji, w której pieniadze te zostana wykorzystane w sposób bezbozny. Dlatego jestem podjecia takiej decyzji. Nie boje sie smierci, stad wiem, dokad ide. Wiem, ze mam zamiar byc na lonie Pana. Exodus 14 vs 14 mówi, ze Pan bedzie walczyl moim przypadku i trzymam mój pokój.
Nie potrzebuje zadnej komunikacji telefonicznej w tej kwestii z powodu mojego zdrowia stad obecnosc mojego meza krewnych jest wokól mnie zawsze nie chce, by wiedzieli o tym rozwoju. Z Bogiem wszystkie rzeczy sa mozliwe. Jak tylko otrzymamy odpowiedz dam ci kontakt z bankiem tutaj w Abidzanie. Pragne cie i kosciól zawsze modlic sie za mna, bo Pan jest moim pasterzem. Moje szczescie jest to, ze zylem zyciem godnym chrzescijaninem. Kto, ze chce sluzyc Panu musi sluzyc Mu w duchu i prawdzie. Prosze zawsze modlitwa przez cale swoje zycie.
odpowiedz mi na wiecej informacji-tych, w swojej odpowiedzi da mi pokój w zaopatrywaniu innego kosciola lub osobe do tego samego celu. Prosze mnie zapewnic, ze bedzie dzialac odpowiednio jak stwierdzilem w niniejszym dokumencie. Nadzieje, ze otrzymamy odpowiedz.

Wyslij mi nastepujace informacje jak na ponizej.
Wasze imiona i nazwiska ...........................
Adres ..........................................
Wiek ................................................. ...
Zawód ..........................................

Zdjecie ..............................................
Nadal blogoslawil w Panu.
Wasz w Chrystusie,
Pani Mariam kenneth Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5455488 Napisano: 16.11.2012 04:24:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie szpieg o imieniu Spiiegel - wchodzi wszędzie bez pukania. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5453894 Napisano: 15.11.2012 07:23:44 w Rossmann
mariolakal napisał(a):

vivi napisał(a):

http://www.rossne...konkursy/wyniki.aspx
Rossnę! - program otwarty na Twoje pomysły - Lista laureatów

Na liście są dwie osoby, które wygrały dwa razy... Czy tam nie ma ograniczeń dla jednej odpowiedzi ? emotka

Już napisałam w tej sprawie. Zobaczymy, co mi odpiszą.
Wyświetl w wątku >>
0 0