Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6532469 Napisano: 27.09.2018 13:29:38 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

olunka napisał(a):

szukam informacji do którego dnia są wyniki Doritos i osoby , która je widzi

ktoś pisał wczoraj ,że wyniki do 23.09 włącznie emotka  ja ich nie widzę emotka

dzieki,byłam ciekawa czy dzisiaj cos doszło Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6532464 Napisano: 27.09.2018 13:21:04 w SZUKAM....
szukam informacji do którego dnia są wyniki Doritos i osoby , która je widzi Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6532069 Napisano: 26.09.2018 14:26:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
kokii napisał(a):

anetka129 napisał(a):

Czy tylko ja nie widzę wyników nagrody wymiataja jakiś błąd mi wyskakuje

U mnie też strona nie działa.

bo jeszcze dodają, u mnie 3 jeszcze brak zdjęć Wyświetl w wątku >>
1 anetka129 0

olunka

#6532038 Napisano: 26.09.2018 13:48:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A z Winiary dostał ktoś przelew jeśli go nie ma na liście zwycięzców?

tak, ja z 5 Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6531685 Napisano: 25.09.2018 15:09:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

olunka napisał(a):

to samo, po dwa razy dzwonią

kurczę, wczoraj ktoś do mnie dzwonił na ten numer, a ja nie mogłam odebrać;( czy to znaczy, że pożegnam się z nagrodą, pomimo, że odesłałam im paragon z oświadczeniem? 

na pewno nie, pani dzwoni informacyjnie tak mowi:) Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

olunka

#6531585 Napisano: 25.09.2018 11:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marionzzz napisał(a):

katrin1 napisał(a):

czy Happen House dzwonił do kogoś wczoraj z informacją o wysyłce nagrody z oral-b c4?

w zeszłym tygodniu dzwonili o potwierdzonej weryfikacji, wczoraj tez dzwonili ale nie wiem co chcieli bo nie mogłam odebrać. 

to samo, po dwa razy dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
1 marionzzz 0

olunka

#6531564 Napisano: 25.09.2018 10:28:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
plecak z Oxford z 1 etapu + 2 notesiki - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6531232 Napisano: 24.09.2018 12:10:24 w Albedo Marketing
darog napisał(a):

A ja się pytam kiedy w końcu będa wyniki 
lato jest przygodą- Shwarzkopf..
na maile nie odp od piątku, telefonicznie podali, że wczoraj były maile i przepraszają za opóźnien ie..
Nikt nic nie wygrał??

czekam na info do mnie w spr wyjazdu do Australii...

jak to wczoraj - czyli 10.09? przecież twierdzili, że 4.09 poszły maile Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6530508 Napisano: 21.09.2018 11:38:31 w Czy informują/ informowali?
basku napisał(a):

prosze napiszcie czy tutaj już były wyniki?
https://www.e-kon...ur.html#.W6S7MqMaQvt

do 2.10 - wybór, do 12.10 - poinformuja Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6529917 Napisano: 19.09.2018 13:11:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

mrs-mg napisał(a):

superloser napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

jak dla mnie to zdjęcie psa w locie (autor Robert) zasługuje na wielkie brawa bo ja sama próbowałam moim kotom zrobić zdjęcie w czasie zabawy i różnych dziwnych skoków i niestety były za szybkie na mój aparat!

Co tylko potwierdza, że w wygraniu niezbedny jest dobry sprzęt, zdolności plastyczne i dobry photo shop. Bez sprzetu mozesz jedynie zwierzaka do pralki albo zmywarki zapakować - ale co to ma wspólnego z zabawą? 

A ja się nie zgodzę - przejrzałam zwycięskie zdjęcia z tej galerii i, moim zdaniem, akurat w tym konkursie mało profesjonalne zdjęcia zostały nagrodzone, szczerze mówiąc, nawet zaskoczył mnie nieco niski poziom niektórych nagrodzonych prac (abstrahując od tego, że część zdjęć z psotami nie ma nic wspólnego). Ktoś wspominał konkursy kulinarne i tu faktycznie poziom jest bardzo wysoki i sama nawet się w to nie bawię, ale w przypadku "Nagrody wymiatają" naprawdę dobry sprzęt i photoshop nie były niezbędne.

Moje stwierdzenie "dobry sprzęt, zdolności plastyczne i dobry photo shop" - odnosi się do konkursów fotograficznych - OGÓLNIE.
W tym, specyficznym konkursie z psami i z kotami to na te 40 zdjęć wygranych NIE MA nawet jednego zrobionego w złym świetle - takie w pośpiechu, gdzie kot spada albo pies szaleje. Wszystko ustawione. Zero zabawy. Pchać zwierzęta do pralki albo zmywarki - chyba zabawa dla człowieka ale nie dla zwierzaków. Co w tym nagradzać? Chyba jedynie głupotę właścicielie... nastepny poziom, dziecko w pralce albo zmywarce???? 

naprawdę uważasz,że można kazac kotu łapą chwycić kieliszek i żeby siedział tak długo,aż się ustawi aparat, odpowiednie światło itd?

Czy Ty uważasz, ze kot bawiący sie szkłem jest zabawne? Zwłaszcza kieliszek potłuczony
I tak, można USTAWIĆ takie zdjęcie - jak znasz ciekawość swojego kota, to wiesz jak reaguje na rôżne przedmioty.

dobra, odpuszczam, niepotrzebnie sie odzywałam, skoro wszystko wiesz lepiej, spoko
ps. ja tam potłuczonego kieliszka nie widze na tym zdjęciu, ale może sie nie znam Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6529898 Napisano: 19.09.2018 12:38:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

mrs-mg napisał(a):

superloser napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

jak dla mnie to zdjęcie psa w locie (autor Robert) zasługuje na wielkie brawa bo ja sama próbowałam moim kotom zrobić zdjęcie w czasie zabawy i różnych dziwnych skoków i niestety były za szybkie na mój aparat!

Co tylko potwierdza, że w wygraniu niezbedny jest dobry sprzęt, zdolności plastyczne i dobry photo shop. Bez sprzetu mozesz jedynie zwierzaka do pralki albo zmywarki zapakować - ale co to ma wspólnego z zabawą? 

A ja się nie zgodzę - przejrzałam zwycięskie zdjęcia z tej galerii i, moim zdaniem, akurat w tym konkursie mało profesjonalne zdjęcia zostały nagrodzone, szczerze mówiąc, nawet zaskoczył mnie nieco niski poziom niektórych nagrodzonych prac (abstrahując od tego, że część zdjęć z psotami nie ma nic wspólnego). Ktoś wspominał konkursy kulinarne i tu faktycznie poziom jest bardzo wysoki i sama nawet się w to nie bawię, ale w przypadku "Nagrody wymiatają" naprawdę dobry sprzęt i photoshop nie były niezbędne.

Moje stwierdzenie "dobry sprzęt, zdolności plastyczne i dobry photo shop" - odnosi się do konkursów fotograficznych - OGÓLNIE.
W tym, specyficznym konkursie z psami i z kotami to na te 40 zdjęć wygranych NIE MA nawet jednego zrobionego w złym świetle - takie w pośpiechu, gdzie kot spada albo pies szaleje. Wszystko ustawione. Zero zabawy. Pchać zwierzęta do pralki albo zmywarki - chyba zabawa dla człowieka ale nie dla zwierzaków. Co w tym nagradzać? Chyba jedynie głupotę właścicielie... nastepny poziom, dziecko w pralce albo zmywarce???? 

naprawdę uważasz,że można kazac kotu łapą chwycić kieliszek i żeby siedział tak długo,aż się ustawi aparat, odpowiednie światło itd? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6529394 Napisano: 18.09.2018 10:57:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
danaaa napisał(a):

I znowu nic...
wczoraj omineła mnie Kiora Lidl, dzisiaj Colgate  emotka
Wątku, pokaż mi swoją czarodziejska moc, wiem że potrafisz 

u mnie dokładnie tak samoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6528022 Napisano: 13.09.2018 10:16:59 w Czy informują/ informowali?
kameleon1982 napisał(a):

olunka napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

A co z loterią Lato jest przygodą - Schwarzkopf ? 
Bylo jakies info?

twierdzą,że 4.09 poszły maile

emotka  chyba nikt z forum sie nie chwalil wygrana 

nikt, ale takie jest info z agencji, czyli pozamiatane Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6528011 Napisano: 13.09.2018 09:56:28 w Czy informują/ informowali?
kameleon1982 napisał(a):

A co z loterią Lato jest przygodą - Schwarzkopf ? 
Bylo jakies info?

twierdzą,że 4.09 poszły maile Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6527985 Napisano: 13.09.2018 08:38:42 w SZUKAM....
toka napisał(a):

szukam kuriera,którego można zamówić przez neta i nie trzeba drukować etykiet.Kiedyś korzystałam z takich usług,że kurier sam przywoził etykietę ale nie pamiętam gdzie emotka

wczoraj zamawiałam
https://tuwysylam.pl/
kurier Geis Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6527862 Napisano: 12.09.2018 17:20:05 w Czy informują/ informowali?
krzysiek113 napisał(a):

Czy informowali z konkursu Colgate Biedronka "Myj zęby na piątkę" (LosMejores)? Komisja ma zebrać się do 16.09, więc w sumie mają jeszcze czas na podanie wyników. Nie mam doświadczenia z tą agencją. Czy oni pracują w weekend? Czy wyników możemy spodziewać się tylko do piątku? emotka 15.09 i 16.09 to sobota i niedziela. Z góry dziękuję za pomoc emotka

do 16 komisja + 3 dni robocze na poinformowanie, czyli mają czas do 19.09 Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6527724 Napisano: 12.09.2018 11:25:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

darog napisał(a):

ODPOWIEDŹ ALBEDO:

"Dzień dobry,

Maile z informację o wygranej zostały wysłane do zwycięzców w dniu 04-09-2018.

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem [email protected] lub pod numerem 618690430. Od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 17.

Pozdrawiam,
Olga Warszta
Koordynator Projektu"

CHODZI O LOTERIE SHWARZKOPF LATO....serio nikt nie dostał żadnego maila na tyle nagród miesięcznych??

U mnie i znajomych tez zero wygranych...

czy chociaż 2 osoby potwierdzi, że były maile?? przecież tyle było wpisów, że nie było losowania, że nie było maili, że opóźnienie i nie wiadomo dlaczego.. 

musi więcej osób do nich napisać:)
  Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6527604 Napisano: 11.09.2018 21:54:04 w Czy informują/ informowali?
cb656 napisał(a):

Czy SMS na nr 70068 skutkuje potwierdzeniem od razu, czy z jakimś opóźnieniem? Regulamin § 4. 8. utrzymuje, że potwierdzenia są wysyłane... emotka

przed chwilą wysłałam i zaraz przyszedł sms z potwierdzeniem Wyświetl w wątku >>

olunka

#6527159 Napisano: 10.09.2018 15:29:33 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

Albedo Marketing..

Loteria lato.....
Fa - powiado,mili..
a Schwarzkopf???

cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6527078 Napisano: 10.09.2018 12:08:58 w Albedo Marketing
misiamisiam napisał(a):

olunka napisał(a):

anialistopad napisał(a):