Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6527056 Napisano: 10.09.2018 10:55:39 w Albedo Marketing
anialistopad napisał(a):

Z soboty wysyłali  już @ z winiar?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6526525 Napisano: 07.09.2018 14:38:49 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

olunka napisał(a):

a ja szukam informacji na temat gwarancji rowerów z Biedronki (cztery łapy) i kamerek z Red bulla

Nie wiem, jak z rowerami - nie wygrałem emotka
Ale z kamerkami mam takie info od Agencji:
"Jak sie popsuje lub nie bedzie dzialac, prosze o kontakt z nami.My poprowadzimy sprawe dalej - niestety, nie dokonywalismy zalupu nagrod, wiec nie mamy mozliwosci wysylania gwarancji.
Prosze sie nie obawiac, w razie czego pomozemy w zalatwieniu sprawy." emotka

dzięki za info,nie za fajnie to wymyślili, mogli dać przynajmniej protokół przekazania nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6526452 Napisano: 07.09.2018 11:33:24 w SZUKAM....
a ja szukam informacji na temat gwarancji rowerów z Biedronki (cztery łapy) i kamerek z Red bulla Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6526197 Napisano: 06.09.2018 13:29:32 w Smolar
loteryjny napisał(a):

ilona162 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

petarda napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mogliby dać dziś wyniki z loterii Tiger  emotka

Motorek się marzy ?  emotka

na motor to ja nawet nie liczę emotka

myślałam, że tam nic innego nie było do wygrania oprócz motoru.. emotka mylę się?

5 x 1500 zł jeszcze

jak kogoś to interesuje to na stronie chyba można sprawdzać Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6525555 Napisano: 04.09.2018 18:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jakie trzeba te lego kupić i gdzie najtaniej można taki zestaw zdobyc emotka  ? Ktoś coś emotka  ?

ktoś tu pisał o figurkach niby najtańsze

Figurki ponoc sie nie kwalifikuja, musi to byc zestaw 

Wlasnie, są różne informacje i wolę dopytać przed zakupem emotka  
czy ktoś kupił coś i nie dostał emaila ze ma źle emotka  

minifigurkę mi odrzucili, kazali kupic nowy zestaw i wysłać nowe zdjęcie (czego nie rozumiem), kupiłam zestaw w ITM za 35 zł - pisało nr zestawu nexo cos tam, wysłałam, nic nie napisali , nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6525468 Napisano: 04.09.2018 14:54:40 w Czy informują/ informowali?
prosiaczek napisał(a):

A LEGO wyprawka poinformowana? Zdaje się do dzisiaj pierwszy etap mieli informować.

powinny byc dzisiaj wyniki na stronie Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

olunka

#6525375 Napisano: 04.09.2018 11:08:27 w Żegnamy zmarłych
nariam napisał(a):

wczoraj  zmarła moja Siostra,nick na naszym forum miała stasiak50

emotka bardzo mi przykro Wyświetl w wątku >>
[*] 0

olunka

#6525213 Napisano: 03.09.2018 20:53:24 w SZUKAM....
czy ktoś kto wygrał torbę z kosmetykami Nivea dostał może dzisiaj sms o przesyłce UPS? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6525028 Napisano: 03.09.2018 13:56:42 w Informują
ręczniki z Mili - mail i na stronie w wynikach (do 30.08) Wyświetl w wątku >>
2 monisss, shell 0

olunka

#6524954 Napisano: 03.09.2018 10:26:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulki z Lecha w żabce przyniosła pani listonoszka,pięknie zapakowaneemotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

olunka

#6524342 Napisano: 31.08.2018 15:28:01 w Czy informują/ informowali?
na jakim dniu stanęła MIla Lay's? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6524196 Napisano: 31.08.2018 10:35:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

mary18 napisał(a):

Czy w konkursie Auchan , z 2 etapu wszyscy dostaliście juz potwierdzenie zgłoszenia na meila ?

oooo własnie nie ma, a wysyłałam chyba 2 dnia 2 etapu..

ja wysłałam wczoraj wieczorem zgłoszenie i o 4 rano przyszedł mail z potwierdzeniem Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

olunka

#6523952 Napisano: 30.08.2018 15:23:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wianek z loterii Schwarzkopf - GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6523770 Napisano: 29.08.2018 22:16:55 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, że ludzie działają nie tak, jak chcą, tylko tak, jak SIĘ ROBI. bo po szkole to trza na studia, po studiach ślub i - a jakże - weselicho. po roku dziecko i oczywiście żłobek, bo nie ma to jak zostawić dzieciaka obcej kobiecie pół roku po urodzeniu. itd. itd. ludzkość nie myśli, ludzie zachowują się jak automaty, a potem zdziwieni, że coś jest nie tak. 

emotka Z Twoich słów zawsze jasno dla mnie wynika, że masz niesamowicie silną osobowość, co mnie wyraźnie fascynuje i zdumiewa. Ty naprawdę umiesz postawić na swoim i tak mocno bronić swej racji, że każdy, kogo napotkasz w życiu, ustąpi? Gdyby można było postępować tak, jak Ty to opisujesz, ludzie pracowaliby i żyli szczęśliwie oraz beztrosko. Tylko - czy tak się da?  emotka
No bo - kiedy iść na studia, jeśli nie zaraz po szkole? Kiedy brać ślub, jeśli nie w młodości? Kiedy mieć dzieci, jeżeli nie po ślubie? To nie tylko dlatego, że "tak się robi i że to automatyczne", ludzie tak postępują, ale także dlatego, że … tak po prostu wskazuje zdrowy rozsądek/logika/dojrzałość decyzji.  emotka   emotka

ale ja chyba trochę taalvikki rozumiem tzn o co jej chodzi, bo ostatnio ciągle spotykam się z ludźmi, którzy uważają, że tylko to jak oni postępują jest jedyne słuszne i prawidłowe, a jakiekolwiek inne zachowanie jest karygodne i nienormalne co oczywiście potrafia wprost powiedzieć z nutą pogardy w głosie Wyświetl w wątku >>

olunka

#6523632 Napisano: 29.08.2018 16:23:56 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

babska napisał(a):

Przepraszam, jeśli było, ale ostatnio rzadko zaglądam: Activia z walizkami?

Nie.

czy coś się ruszyło? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6523498 Napisano: 29.08.2018 11:40:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ale mi Lego podniosło ciśnienie, najpierw powołali sie na regulamin z którego nic nie wynika, potem napisaliże Minifigurka to nie zestaw i na moje pytanie czy jak kupię nowy zestaw to mam dosłać paragon czy na nowo wysłac zgłoszenie, to mi odpisali
Dzień dobry,
W takiej sytuacji prosimy o założenie nowego zgłoszenia , co wymaga również nowego zdjęcia.

Pozdrawiamy,
Zespół Konkursu "500 Szkolnych Wyprawek Lego"
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6523458 Napisano: 29.08.2018 10:54:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

Zestaw Lego. Pudełko.

a takie zestawy np creator albo friends w woreczkach tez nie mogą być? lego to lego, nic w regulaminie nie napisali że jakies nie mogą być

creatory cofają

a dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6523457 Napisano: 29.08.2018 10:52:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

musi być zapis że to zestaw lego Niestety minifigurki nie przechodzą

ale w regulaminie nie jest napisane że coś jest wyłączone np minifigurki

ale jest napisane : 

Celem Konkursu jest promocja produktów w postaci zestawów klocków marki Lego (dalej: "Produkty Promocyjne").

a potem masz

W celu przystąpienia do Konkursu, Uczestnik powinien: a. zakupić Produkt Promocyjny w okresie ..... itd.

Więc moim zdanie jasno wynika, że to musi być zestaw a nie minifigurka

minifigurka to tez zestaw bo też ją musisz poskładac:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6523454 Napisano: 29.08.2018 10:50:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

Zestaw Lego. Pudełko.

a takie zestawy np creator albo friends w woreczkach tez nie mogą być? lego to lego, nic w regulaminie nie napisali że jakies nie mogą być Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6523452 Napisano: 29.08.2018 10:48:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

olunka napisał(a):

Kiedy wysylalas zgloszenie? Pytam, bo wyslalam 27.08 i zastanawiam sie czy do mnie tez napiszą emotka  

wczoraj wieczorem, własnie do nich napisałam zobaczymy co odpiszą Wyświetl w wątku >>
0 0