Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6523447 Napisano: 29.08.2018 10:45:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

musi być zapis że to zestaw lego Niestety minifigurki nie przechodzą

ale w regulaminie nie jest napisane że coś jest wyłączone np minifigurki Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6523434 Napisano: 29.08.2018 10:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6523340 Napisano: 29.08.2018 00:18:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kamerka z red bulla i bilety z m&m’semotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6522346 Napisano: 26.08.2018 12:23:59 w Wygraj mi / Wygram za...
piszę tu bo może ktos jest chętny - mam kilka kodów Lech, oddam za darmo

oddane Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6521731 Napisano: 23.08.2018 22:10:44 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Mój ojciec poszedł dziś na pokaz garnków ( choć mu odradzałam ) , zabrałam mu dowód (bo wiedziałam ,że tam czasem z ratami sie wraca) i powiedziałam ,żeby nie brał żadnych rzeczy stamtąd . Dzwoni do mnie po dwóch godzinach ,ze wygrał nagród na 20000 tylko potrzebuje dowód żeby je odebrać . Tłumacze mu ,ze to nie prawda i nie ma opcji nie dam mu dowodu ,a on do mnie ,ze ci „prezenterzy „ te „nagrody” przywieźli mu juz do domu i czekają na dowód ... No to myśle idę , zerwie sie z pracy na 10 minut i idę . W domu widok : pani i pan siedzą w MOJEJ kuchni ,przedpokój pełen „wygranych „ czyli garnków ,odkurzacz...pytam o co chodzi i biorę dokumenty ,które mój ojciec oczywiście podpisał ( to pismo ,ze wygrałem) patrzę a tam jak byk umowa kredytowa na 8000 do spłaty 14800 . Mowię do tych „naciągaczy” ze to lichwa i maja brać sprzęty ,bo do tej umowy nie dojdzie ...a pani „naciągaczka” wstaje i krzyczy do mnie w MOJEJ kuchni ,ze „ S..O ty nie będziesz decydować za swojego ojca „ i mnie wyzywa ..zatem wzięłam te garnki i delikatnie mówiąc wyniosłam je za drzwi . A ona ,ze załatwi mi zwolnienie z pracy ,bo ja powinnam być teraz w pracy a nie w domu ...mowię do niej ,ze ja pracuje ,a nie tyram w obozie zagłady -gdzie ona powinna sie znaleść bo naciąga starych ludzi .
Zla jestem do tej pory ,dzwoniłam do rzecznika praw konsumenta ,ale nic to nie da ,bo ojciec nie przeczytał co podpisał . Wiec bedą dalej naciągać . Czekam teraz z utęsknieniem na telefon z info ,ze zapraszają mnie na pokaz .Pojde . 

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6521465 Napisano: 23.08.2018 10:17:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
hamak z Lemonlemon ITM - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6521109 Napisano: 22.08.2018 11:34:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

co sądzicie o wynikach Piwniczanki? na FB padają różne słowa....pisali, że mieli ponad milion kapsli w losowaniu...ale ktoś zauważył, że duża część wygranych jest z regionu....tak pytam z ciekawości, bo sama zaledwie kilka kapsli wysłałam:)

U mnie w mieście te wody były dostępne min. w Carrefourze i Auchanie. Wysłałam ok. 20 kodów - nic nie wygrałam. ALE osobiście znam jednego z laureatów, robiłam zdjęcie jego kapsla. Myślę, że wklepał mniej więcej tyle kodów, co ja; po prostu dopisało mu szczęście i załapał się na nagrodę w loterii.

Ludzie to buraki, naprawdę. To była fajna loteria: uczciwe zasady i ciekawe nagrody. Zamiast paragonów, co do których jest zawsze sporo wątpliwości, wystarczył kapsel i tyle. Może jedynie bym się przyczepiła do jakości nadruku kodów loteryjnych -> Coca-Cola lepiej ogarnia temat, kody Piwniczanki były niekiedy z leksza niewyraźne.

Widząc, jak się ktoś czepia miast laureatów wcale się nie dziwię, że teraz Avanti podaje listy osób nagrodzonych w okrojonej wersji. Żeby się czasem komuś coś nie rzuciło na mózg emotka

osobiście ja wygrałam 1 kartę do Decathlonu, wysłałam jak na mnie dużo, bo ok 70 kodów, ale dlatego ze bardzo nam ta woda smakuje i zrobiłam mały zapas w piwnicy Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6520842 Napisano: 21.08.2018 15:44:56 w Czy informują/ informowali?
asper01 napisał(a):

Czy Avanti słało mejle za 2 etap konka na Shellu?

I czy ktoś coś wygrał w L&Mach?

avanti - słyszałam że tak Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6520391 Napisano: 20.08.2018 14:37:17 w Lay's
@gnieszk@ napisał(a):

Wklei ktoś (u kogo widać) wyniki z Shell z II etapu?

ETAP II (...) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

olunka

#6520371 Napisano: 20.08.2018 13:59:30 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

20.08 - "Gillette – Mężczyzna na nowo każdego dnia" Carrefour 15.08+ 5dni
Było dziś już?

mam nadzieje ze nie:) Wyświetl w wątku >>

olunka

#6520313 Napisano: 20.08.2018 11:53:27 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś już używał wygrane lazy bagi? Dobre są? powietrze nie schodzi?
Dajcie znać emotka  

Mamy na razie jeden od Avanti. Powietrze nie schodzi z niego, a nadmuchany jest już od ponad miesiąca. 

Avanti czyli co? z winiar?

jak Avanti to cheetosy:) Wyświetl w wątku >>

olunka

#6519777 Napisano: 17.08.2018 12:23:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy główna z lemonlemon w ITM już jest poinformowana , ew czy ktoś widzi wyniki na stronie? może byc PW Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6519309 Napisano: 15.08.2018 17:33:15 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

androm napisał(a):

taalvikki napisał(a):

edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurzają mnie "wymagania" wrocławskiego schroniska...
chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo  emotka

ale to dobrze, że dbają o ich zdrowie

z jednej strony tak, zgadzam się emotka  ale z drugiej...co zrobić z taką karmą, skoro nawet schronisko jej nie chce?  emotka  
Taka byłam dumna z tego konkursu, że można wziąć udział + pomóc psiakom, a tu taki kubeł zimnej wody na głowę.

super dbanie o zdrowie - głodówka. no jaja. przerażają mnie pewne praktyki wielkich dietetyków, którzy myślą, że żarcie musi być tylko z górnej półki albo wcale. no ok, niech zwierzaki umierają z głodu, bo nie ma gurmetów tylko inne, sklepowe.

Z faktu, że w schronisku psy nie jedzą taniej karmy, lecz min. średniej jakości, nie wynika, że głodują więc nie wiem skąd takie twierdzenie.
Powiem Wam, że raz wygrałam karmę z najwyższej półki o wartości kilkaset zł. Zadzwoniłam do miejskiego schroniska z pytaniem czy by nie zabrali sobie, bo nie mam jak dowieźć. Niechętnie mi odpowiedzieli, że jak kierowca będzie w pobliżu to kiedyś zadzwoni, ale to może być jutro albo za 3 miesiące. I wiecie, minął już dobry rok, a w ogóle się nie odezwali olewając temat. Skontaktowałam się w międzyczasie z jedną z fundacji dla zwierząt i na swój koszt wysłałam im kurierem. I cieszyli się jak nie wiem.

U mojej córki w szkole zbierali karmę dla schroniska ,dzieci przynosiły Pedigree ,Biedronkowe karmy,wszelakie inne marketowe i raczej z tego co wiem schronisko przyjęło.

a ja się zastanawiam nad jedną sprawą, w niektórych sklepach np w moim Netto jest za kasą kosz i tam zbierają dla zwierząt karmy i też jest wszystko to co w sprzedazy w sklepie, co potem z tym robią? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6519198 Napisano: 14.08.2018 23:44:31 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo  emotka

z jednej strony tak, zgadzam się emotka  ale z drugiej...co zrobić z taką karmą, skoro nawet schronisko jej nie chce?  emotka  
Taka byłam dumna z tego konkursu, że można wziąć udział + pomóc psiakom, a tu taki kubeł zimnej wody na głowę.

wiem, że taka karma to samo zło, niezdrowe itd, ale mój pies je tylko takie, do weterynarza chodze raz w roku na szczepienie i w zdrowiu i świetnej formie przeżyła juz 17 lat, chociaż ma wyżywienie gorsze niż w schronisku, z którego nota bene własnie zabraliśmy ją te 17 lat temu

a w temacie to wkurza mnie,że zamiast łózka 160 to kupiliśmy 140, co dopiero się okazało jak je mąż z synem złozył po 2 godziach, a teraz kolejne godziny rozkładania i pakowania co by je wymienićemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6519196 Napisano: 14.08.2018 23:42:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Czy w red bullu c4 musi byc paragon z danego etapu?

wg tego co przeczytałam i jak to zrozumiałam to tak Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6519195 Napisano: 14.08.2018 23:41:46 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

wiem, że taka karma to samo zło, niezdrowe itd, ale mój pies je tylko takie, do weterynarza chodze raz w roku na szczepienie i w zdrowiu i świetnej formie przeżyła juz 17 lat, chociaż ma wyżywienie gorsze niż w schronisku, z którego nota bene własnie zabraliśmy ją te 17 lat temu Wyświetl w wątku >>

olunka

#6519129 Napisano: 14.08.2018 19:13:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka155-93 napisał(a):

hej, czy może ktoś napisać na jakiej stronie sprawdzacie czy wygraliście z konkursu Cztery łapy dwa koła? Wiem, że były smsy, ale wolałabym się upewnić emotka

http://www.wyniki.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6519124 Napisano: 14.08.2018 19:01:26 w Paragony na trwające konkursy
szukam paragonu z c4 redbull z tego etapu, mam na wymianę np shell pepsi albo żabka lech Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6519005 Napisano: 14.08.2018 13:11:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

Do tych którzy dostali SMS z wygraną z Czterech łap od Smolara: czy wyświetla wam sie wygrania po sprawdzeniu na stronie z wynikami?

tak Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

olunka

#6518964 Napisano: 14.08.2018 12:02:47 w SZUKAM....
szukam regulaminu do tego konkursu
"od 10.08 do 20.09 w tesco konkurs z vanishem, smolar
nagrody 2 tablety
10 razy 400zł  na wyprawkę
i zestawy vanish "

cyt z zapowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0