Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6340511 Napisano: 31.03.2017 10:32:52 w Oddam za darmo
do.ta.3 napisał(a):

ODDAM
Duży zestaw z popcornem w cenie średniego

Twój kod: 18617440036

Aby odebrać nagrodę, prosimy do dnia 31.03.2017 r. okazać kupon w barze kinowym w wybranym kinie Cinema City.

zabieram i dziekuje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6340136 Napisano: 30.03.2017 14:37:37 w Czy informują/ informowali?
monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy były już wyniki z konkursu Superpharm TECHNOLOGIA DLA TWOJEGO PIĘKNA?

Wyniki Konkursu będą opublikowane na stronie www.omegaplex.pl od dnia 30.03.2017.

a na stronie jest informacja:
"Lista zwycięzców zostanie ogłoszona 30 marca 2017 roku." Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6340128 Napisano: 30.03.2017 14:30:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
okazało się ze wygrałam zestaw Colgate w RMF, bo własnie przyszedł:) Wyświetl w wątku >>

olunka

#6340108 Napisano: 30.03.2017 13:59:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malutka456 napisał(a):

Bobovita nie dała lampki, a tak chciałam ją wygrac dla dzieci  emotka emotka

ja chciałam bon:(( Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6340080 Napisano: 30.03.2017 13:14:18 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Ja mam 167cm i to idealny wzrost emotka noszę rozmiar XL i też jest idealnie, bo cały sęk w tym, aby podobać się sobie! Mam też parę wad, ale one czynią mnie wyjątkową, tak jak i Ciebie! emotka

Jako naoczny świadek potwierdzam, że Aurorcia ma wszystko idealnie emotka

A ja jako naoczny świadek stwierdzam, ze Joan tyżemotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6340076 Napisano: 30.03.2017 13:08:17 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

angie222 napisał(a):

Muszę ponarzekać, bo może akurat tu znajdzie się ktoś z podobnym problemem, kto wie? Nie znoszę swojego ciała i jego pokraczności, ale cóż, żyję z tym jak najlepiej mogę. Ostatnio mam kryzys związany z wyglądem, więc jakże dobrze usłyszeć, że powinnam schudnąć od człowieka w wieku mojego ojca chwilę po tym, jak przyuważył, że chodzę w płaszczu w rozmiarze XS. Dobiło mnie ironiczne pytanie, czy jestem taka niska? Wydawało mi się, że te 166 to taka średnia, ale może mi się tylko wydawało... Zawsze będę "grubą beką" i tyle, powinnam to zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle jako szpetna kobieta jestem w stanie wyżyć i utrzymać 30 metrów...

podam Ci rękę....zawsze miałam rozmiar XS (mam 172 wzrostu), waga około 53-54 kg a tera? szkoda mówić, cellulit mam nawet na oczach chyba....gruby tyłek, uda....jestem zła na siebie, że się zaniedbałam...próbuję jakoś wrócić do aktywności, jakiejś diety, ale powiem Ci, że wyleczyłam się z kompleksów idąc ostatnio na basen bo takich jak ja jest więcej....szukam mojej silnej woli by schudnąć, tylko gdzieś polazła....

chyba widziałam twoja silna wolę jak poszła z moja w siną dal, mogę sie podpisać pod tym, tyle, ze mam 168, a reszta sie zgadza Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

olunka

#6340071 Napisano: 30.03.2017 13:03:49 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Muszę ponarzekać, bo może akurat tu znajdzie się ktoś z podobnym problemem, kto wie? Nie znoszę swojego ciała i jego pokraczności, ale cóż, żyję z tym jak najlepiej mogę. Ostatnio mam kryzys związany z wyglądem, więc jakże dobrze usłyszeć, że powinnam schudnąć od człowieka w wieku mojego ojca chwilę po tym, jak przyuważył, że chodzę w płaszczu w rozmiarze XS. Dobiło mnie ironiczne pytanie, czy jestem taka niska? Wydawało mi się, że te 166 to taka średnia, ale może mi się tylko wydawało... Zawsze będę "grubą beką" i tyle, powinnam to zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle jako szpetna kobieta jestem w stanie wyżyć i utrzymać 30 metrów...

emotka czegos nie rozumiem - XS i za gruba, 166 i za niska? po prostu się zadajesz z nieodpowiednimi ludźmi i to jedyny problem, ty jestes jak najbardziej OK w przeciwieństwie do tego osobnika Wyświetl w wątku >>

olunka

#6340001 Napisano: 30.03.2017 11:22:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i z Primy znowu nic:((( Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6339938 Napisano: 30.03.2017 10:03:23 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Wiem ,że jestem naiwna ale szukam podpowiedzi do konka z Garnier w Biedronce

Też się zastanawiam, co ci ludzie tam wypisują emotka Ale chyba nie ma jednej, konkretnej "recepty".

nie ma, ja rzutem na tasme za pierwszym razem wygrałam blender, od tego czasu nic choc wysyłam codziennie jedno hasło Wyświetl w wątku >>

olunka

#6339178 Napisano: 28.03.2017 15:35:32 w Czy informują/ informowali?
edith napisał(a):

Jak informują z Garniera z Biedronki,wczorajsze smsy dzisiaj są informowane  emotka

tak, niby do 16 Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6338875 Napisano: 27.03.2017 22:05:11 w Zjazd e-konkursowiczów
cudaczek121 napisał(a):

foton napisał(a):

To może zwyczajnie skrzykniemy się do Wrocka, bez "organizacji"  emotka  Wystarczy ustalić gdzie i kiedy -> więc kiedy ? emotka

Mnie pasuje prawie każdy weekend piątek, sobota, niedziela.Zaimponowały mi dziewczyny ze Śląska,że się potrafiły tak zorganizować emotka

no bo my som slonskie baby, zawsze dobrze zorganizowaneemotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6338193 Napisano: 25.03.2017 21:21:47 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziekuje Wam Dziewczynki za spotkanie w Kato. Na koniec mojej wizyty okazalo sie, ze jest alarm bombowy na dworcu, bo ktos zostawil podejrzany pakunek, wiec koczuje na dworcu

http://www.dzienn...ny-pakunek,11921010/

Cudaczek już w pociągu:))) A ja dziekuję za super spotkanieemotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6337949 Napisano: 24.03.2017 19:56:47 w Zjazd e-konkursowiczów
cudaczek121 napisał(a):

A to dziś w nocy przestawiamy zegarki czy dopiero z soboty na niedzielę emotka żebym nie zaspała czasem emotka

spokojnie, z soboty na niedziele Wyświetl w wątku >>

olunka

#6337934 Napisano: 24.03.2017 19:44:53 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

W takich momentach człowiek bardziej docenia to co ma emotka ja na przykład teraz czuję się fatalnie, rooosnę w ciąży, szczególnie przez to że miałam więcej leżeć i się oszczędzać, fatalnie się z tym czuję! emotka Ale zdrowie i bezpieczeństwo mojego dziecka teraz najważniejsze, później wrócę do siebie, a jak się zorganizuje to wracam na siłownię emotka poza tym jutro spotkanie z fajnymi ludźmi i cieszę się niesamowicie emotka Dziewczyny nie wolno się tak oceniać, ja mimo tego jak się teraz niekomfortowo czuję, cieszę się z tego co mam, a ile wygranych w naszej konkursowej karierze emotka Rozejrzyjcie się dookoła ile w życiu jest niesprawiedliwości, jak czasem mamy łatwiej od wielu naszych znajomych,rodziny, a zawsze możemy próbować coś zmienić przecież emotka a wkurzam się właśnie na to, że większość ciuchów pochowana, kradnę czasem koszulki mężowi emotka emotka ale cóż nowa sytuacja dla mnie muszę się przyzwyczaić emotka

a ja jestem gruba a w ciąży nie jestem i jak oglądam stare zdjęcia to nie moge uwierzyć że taka szczupła byłam emotka i chyba jutro nie przyjadę bo mi wstyd emotka

haha głupoooool! przyjdziesz będziemy się wspierać emotka emotka

mogłabym udawac ciąże, ale chce sie winka napić emotka

Olunka, to się napijemy razem emotka Niestety, na żywo wyglądam duuużo gorzej niż na tej fotce z avatara,ale mam nadzieję,że się mnie nikt nie przestraszy- mam piękne wnętrze, więc piękno noszę w sobie emotka

o to to, to jest dobre, ja tez i tego się trzymajmy:)) Wyświetl w wątku >>

olunka

#6337929 Napisano: 24.03.2017 19:36:52 w Zjazd e-konkursowiczów
carissma napisał(a):

Mysia napisał(a):

mahuska napisał(a):

bruce napisał(a):

A czy jest możliwość, aby wpaść do Katowic na powitanie i poznanie Was tylko tak, na krótko? emotka Nie wiem, czy zdołałabym, ale - może mi się uda? emotka

Pewnie że jest możliwość, ale licz się z tym że możemy Cie nie wypuścić tak szybko emotka

Może ktoś wkleić liste kto będzie?? 

mahuska, klamkorozec, jankowska, -Violka-,joan, maria1980, edzia21, ultrixx, isiulka, kozuszka38, sylzab2294, edith, olunka i ja emotka emotka

to i ja się dopisuję

no i gość honorowy z innego województwa - nasz kochany Cudaczekemotka Wyświetl w wątku >>

olunka

#6337926 Napisano: 24.03.2017 19:34:50 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

olunka napisał(a):

dolly napisał(a):

olunka napisał(a):

Bedziszz mówić,  ze to sok z buraczkow, przeciez wiadomo, ze jest najlepszy na spadajaca hemoglobine w ciazy emotka

nie no, ja raczej du...ko mam a nie brzuch emotka trza się zabrać za siebie

Buahahah, to wygodnie Ci siedzieć emotka

no baemotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

olunka

#6337923 Napisano: 24.03.2017 19:33:12 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

olunka napisał(a):

Bedziszz mówić,  ze to sok z buraczkow, przeciez wiadomo, ze jest najlepszy na spadajaca hemoglobine w ciazy emotka

nie no, ja raczej du...ko mam a nie brzuchemotka trza się zabrać za siebie Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

olunka

#6337918 Napisano: 24.03.2017 19:28:36 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

W takich momentach człowiek bardziej docenia to co ma emotka ja na przykład teraz czuję się fatalnie, rooosnę w ciąży, szczególnie przez to że miałam więcej leżeć i się oszczędzać, fatalnie się z tym czuję! emotka Ale zdrowie i bezpieczeństwo mojego dziecka teraz najważniejsze, później wrócę do siebie, a jak się zorganizuje to wracam na siłownię emotka poza tym jutro spotkanie z fajnymi ludźmi i cieszę się niesamowicie emotka Dziewczyny nie wolno się tak oceniać, ja mimo tego jak się teraz niekomfortowo czuję, cieszę się z tego co mam, a ile wygranych w naszej konkursowej karierze emotka Rozejrzyjcie się dookoła ile w życiu jest niesprawiedliwości, jak czasem mamy łatwiej od wielu naszych znajomych,rodziny, a zawsze możemy próbować coś zmienić przecież emotka a wkurzam się właśnie na to, że większość ciuchów pochowana, kradnę czasem koszulki mężowi emotka emotka ale cóż nowa sytuacja dla mnie muszę się przyzwyczaić emotka

a ja jestem gruba a w ciąży nie jestem i jak oglądam stare zdjęcia to nie moge uwierzyć że taka szczupła byłam emotka i chyba jutro nie przyjadę bo mi wstyd emotka

haha głupoooool! przyjdziesz będziemy się wspierać emotka emotka

mogłabym udawac ciąże, ale chce sie winka napić emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

olunka

#6337913 Napisano: 24.03.2017 19:22:59 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

bruce napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie.Za to, że łudziłam się, ale pora przestać się oszukiwać, jestem beznadziejna i zawsze będę gorsza. Nigdy nie będę dla nikogo fajna, ani mega ładna, i nigdy nie będe mieć prostych pieknych włosów tylko te chole rne siano na głowie  emotka emotka  wiem, moze moj wpis brzmi glupio ale tak czuje ;((

Nie martw się tak, proszę... emotka Ile razy ja powtarzam sobie to samo, to nawet pojęcia nie masz... emotka emotka Głowa do góry - dla nas też na tym całym globie jest przeznaczone jakieś poletko do żywota. emotka emotka
W temacie - wkurza mnie potwornie niepewność jutra. emotka Dwa dni temu wieczorem wynosiłam segregowane bio odpady przed posesję i akurat zobaczyłam dwa domy od mojego, jak ... sąsiadkę wkładano do worka - zabita ( i to przez sąsiada, jadącego samochodem) na pasach dla pieszych, 51 lat. emotka Nosz kurde, co to życie warte jest, skoro takie niepewne?! emotka emotka Załamka totalna... emotka

a ja jestem gruba a w ciąży nie jestem i jak oglądam stare zdjęcia to nie moge uwierzyć że taka szczupła byłamemotka i chyba jutro nie przyjadę bo mi wstydemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

olunka

#6337704 Napisano: 24.03.2017 12:58:32 w Żegnamy zmarłych
lena5_1985 napisał(a):

Wczoraj nad ranem zmarł chłopak mojej siostry w wieku 35 lat... Osierocił rocznego Synka i córeczkę, która za 3 miesiące pojawi się na świecie  emotka miesiąc temu zgłosił się do szpitala ze względu na wysoką gorączkę trwającą ponad tydzień i kaszel ... Zmarł nagle, nikt prawie nie przypuszczał że tak to się skończy ...

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0