Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6282863 Napisano: 10.11.2016 16:39:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wszyscy mają pralkę mam i ja emotka Przed chwilą telefon, a już myślałam, że przepadło emotka

niestety nie wszyscy, gratuluję a w temacie wpadły kubki z Actimela Wyświetl w wątku >>

olunka

#6282856 Napisano: 10.11.2016 16:27:22 w SZUKAM....
amif napisał(a):

olunka napisał(a):

amif napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

natala91 napisał(a):

ile czeka się na link aktywacyjny Actimel bo wczoraj chciałam się zarejestrować i nadal nie doszedł?

Pierwszego dnia miałam od razu. Ale koleżanka z pracy też nie ma od wczoraj 

wczoraj był chyba jakiś błąd, bo ja też nie dostałam, w końcu zalogowałam się przez FB i nie mam ani maila z nagroda ani brakujących kodów, dzisiaj działa wszystko normalnie, napisałam do nich zobaczymy co odpiszą

ja dzisiaj też nie dostałam linka aktywującego, po zalogowaniu się przez FB wysłałam kod, żadnego maila nie mam, mimo, że pisało że wysyłają @

czyli nie działa im to logowanie przez FB, bo dzisiaj normalnie na o2 sie logowałam i pieknie przychodzi mail aktywacyjny i info o nagrodzie, i dodatkowe kody

na wp nie mam do teraz linka...

ja od wczoraj nie mam na wp Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282849 Napisano: 10.11.2016 16:12:47 w SZUKAM....
amif napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

natala91 napisał(a):

ile czeka się na link aktywacyjny Actimel bo wczoraj chciałam się zarejestrować i nadal nie doszedł?

wczoraj był chyba jakiś błąd, bo ja też nie dostałam, w końcu zalogowałam się przez FB i nie mam ani maila z nagroda ani brakujących kodów, dzisiaj działa wszystko normalnie, napisałam do nich zobaczymy co odpiszą

ja dzisiaj też nie dostałam linka aktywującego, po zalogowaniu się przez FB wysłałam kod, żadnego maila nie mam, mimo, że pisało że wysyłają @

czyli nie działa im to logowanie przez FB, bo dzisiaj normalnie na o2 sie logowałam i pieknie przychodzi mail aktywacyjny i info o nagrodzie, i dodatkowe kody Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282680 Napisano: 10.11.2016 11:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

ja dostałam 3 na maila za 4 pack, wygrałam kubek i co im teraz wgrać jak kod z maila?

Może screena . Ja napisałam kod na kartce i inf że otrzymałam @ . Bo bez zdjęcia nie przepuści. 

tez tak zrobie, dzieki:)

to ile tych kodów ma być na opakowaniu 4-paka?

4

to jak miałam tylko jeden to mam napisac do nich?

jak dzisiaj wysłałam ten jeden kod i zaznaczyłam, ze z 4 paka to zaraz przyszedł mail z 3 kodami

jak zgłaszałam kod nie było zaznaczania jaki actimel kupiłam  emotka

wczoraj tez nie miałam, dzisiaj są Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282668 Napisano: 10.11.2016 11:15:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

ja dostałam 3 na maila za 4 pack, wygrałam kubek i co im teraz wgrać jak kod z maila?

Może screena . Ja napisałam kod na kartce i inf że otrzymałam @ . Bo bez zdjęcia nie przepuści. 

4

to jak miałam tylko jeden to mam napisac do nich?

jak dzisiaj wysłałam ten jeden kod i zaznaczyłam, ze z 4 paka to zaraz przyszedł mail z 3 kodami Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282664 Napisano: 10.11.2016 11:10:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

4 Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282663 Napisano: 10.11.2016 11:09:30 w SZUKAM....
-Violka- napisał(a):

natala91 napisał(a):

wczoraj był chyba jakiś błąd, bo ja też nie dostałam, w końcu zalogowałam się przez FB i nie mam ani maila z nagroda ani brakujących kodów, dzisiaj działa wszystko normalnie, napisałam do nich zobaczymy co odpiszą Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282657 Napisano: 10.11.2016 11:05:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

tez tak zrobie, dzieki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282655 Napisano: 10.11.2016 11:03:32 w Zdjęcia naszych wygranych
mia napisał(a):

defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

jak jakościowo ten kocyk?Taki troche grubszy czy raczej "szmatka".?

koc typu sweter, dziergany przez maszynę z włóczki akrylowej, ale przytulny, jak na Milkę przystało emotka

Ale ciepły? Tak na oko? Bo ze zdjęcia nie widać dobrze, jaka grubość...
Nie wiem, czy grać o drugi, czy nie. emotka

mnie się bardzo podoba:) Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

olunka

#6282613 Napisano: 10.11.2016 09:59:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

yreks napisał(a):

-Violka- napisał(a):

yreks napisał(a):

pytanie o Actimel. Ile kodów jest w czteropaku? Wg regulaminu: "opakowanie typu 4-pak – smak: klasyczny, truskawkowy, wieloowocowy, malinowy, owoce leśne, zawierające 4 kody promocyjne umieszczone wewnątrz opakowania,"  To oznacza ze 4pak to 4 szanse ?Pytam bo  ja w swoim mam 1 kod wewnątrz. 

Ja miałam 3 opakowania z biedronek. Wszystkie z 1 kodem.  Dziś zgłaszając nowy dostałam na @ inf że w niektórych opakowaniach brakuje kodów i mi dosyłają. Dosłali 1  emotka

tez mi rekompensata emotka  ... w takim razie jeden uczestnik moze wygrac więcej niz 1 nagrodę?

Nie widzę w regulaminie zapisu żeby nie było można  emotka

ja dostałam 3 na maila za 4 pack, wygrałam kubek i co im teraz wgrać jak kod z maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282483 Napisano: 09.11.2016 21:37:28 w SZUKAM....
czy w actimelu jedna osoba może wygrac więcej nagród? czytam i czytam regulamin i nie umiem sie doczytać Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282236 Napisano: 09.11.2016 15:09:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
opłakałam wczoraj Winiary w ITM, potem pralkę z calgonu, a teraz sprawdziłam i z Familijnych tez nic:(( Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6282232 Napisano: 09.11.2016 15:07:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Czy tylko mi wyskakuje taka treść gdy wpiszę numer telefonu i paragonu w Familijne Intermarche czy może jest błąd i wyskakuje to wszystkim, bo żadnego smsa nie dostałam...
GRATULUJEMY! JESTES LAUREATEM NAGRODY GLOWNEJ W "Konkursie Familijnym w Intermarche" WYSLIJ PARAGON I OSWIADCZENIE LAUREATA DO POBRANIA NA
STRONIE www.smolar.pl

ja mam ; niestety nie wygrałęś, więc Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

olunka

#6281871 Napisano: 09.11.2016 09:47:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
piwo z ABC - DPD Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

olunka

#6281469 Napisano: 08.11.2016 16:08:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
frosterzy - mail Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6280416 Napisano: 06.11.2016 21:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy ktos sie orientuje gdzie mozna kupic baterie energizera na konkurs z pluszakami. Tesco kaufland nie ma. Nie wiem gdzie szukac emotka

Widziałam w rossmanie

w PIP Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6280138 Napisano: 05.11.2016 19:25:02 w WC - rozmowy o wszystkim
ultrixx napisał(a):

noemi napisał(a):

Czy jest tu może jakiś miłośnik gier planszowych? emotka Szukam na prezent dla osoby dorosłej, najlepiej strategicznej. Coś w stylu Agricoli, takiej na długie godziny. Odpadają Osadnicy z Catanu i 7 Cudów Świata bo już są na stanie. Im dłużej przeglądam internet, tym w większej kropce jestem  emotka

Jak strategiczna to polecam Carcassonne emotka

może nie strategiczna ale fajna jest "Kolejka" Wyświetl w wątku >>
1 noemi 0

olunka

#6279631 Napisano: 04.11.2016 12:35:05 w SZUKAM....
slonko365 napisał(a):

Czy w Plusie można jakoś przedłużyć promocyjne minuty za rejestrację? Podobnie jak w Playu? emotka

a ja szukam w takim razie jak można przedłuzyć te promocyjne w Playu, ale tak prosto bo ja prosta kobieta jestememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6279329 Napisano: 03.11.2016 19:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

jest jeszcze ktoś kto nie wygrał pendrive w żabce czy tylko ja? emotka
o której szły te eski i z jakiego numeru?

ja mam 0/4 z żabki Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6279231 Napisano: 03.11.2016 17:14:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

olunka napisał(a):

powiedzcie, ze z Almette śla na raty, bo na razie to mam 0/4 emotka emotka

zawsze to jakieś wyróżnienie, szukaj pozytywów emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0