Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika olunka

olunka

#6221505 Napisano: 28.06.2016 11:27:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dron z Disneya Leclerc - DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6219078 Napisano: 23.06.2016 10:32:11 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Zgłoszenie na lays które po cichu myślałem na Tv nawet mi pufy nie dało emotka  no Lidka mnie nie lubi w TYM konkursie...emotka

mam to samo, wczorajsze 2 hasełka poszły się chrupać... :zbanowany:

wczoraj to był 59 dzien, jeszcze nie ma wyników Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6218439 Napisano: 22.06.2016 11:03:18 w Czy informują/ informowali?
agadawid napisał(a):

judytkak napisał(a):

mia napisał(a):

Olaboga, czy nie możecie pisać normalnie? Tylko I, G, K itd.?
Ja rozumiem, że to dodaje tajemniczości, w rodzaju "Ja, Jodła, wzywam cię..." , no ale bez przesady... Toż nie są tu do wygrania samochody po jednym na sklep, tylko na każdy sklep mnóstwo różnego barachła, w dodatku nie wiadomo, kto co ma i na kogo grał. emotka Przecież na K np. to sklepów w ciul.
No chyba, że lubicie mieć pełno pytań na PW.
Utrzymując się w konwencji, to mnie K, nie interesuje - czekam na S, ale jeśli się doczekam, to napiszę konkretnie, że to z Suczej Wólki dzwonili, a nie z Sadliska Borsuczego.emotka

Pisano o literach (teoria "alfabetyczna"), więc mój wpis był kontynuacją wpisów poprzednich. Żaden to sekret, ani zamiłowanie do thrillerów. Moje G to Głuchołazy.  Mia, nie denerwuj się, to tylko barachło, jak piszesz emotka

To ja z tego barachła poproszę skuter emotka . Czekam na Radomsko, sklep świeżo otwarty a urna była wypchana po brzegi kuponami. No ale może...

a ja chce Karcher - Świętochłowice Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6218420 Napisano: 22.06.2016 10:34:02 w Wkurza mnie...
foton napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś rano moja Mamaemotka Jutro Rodzice mają jechać do spa w Podzamczu k. Ogrodzieńca, które im odstąpiłam.Nagle się dowiedziałam,że to SPA jest jakieś gówniane, pakiet nic nie zawiera i że ja mam tam do nich zadzwonić i domówić jakieś dodatkowe zabiegi, za które Tato zapłaci.Jak Jej mówię,żeby sama sobie najlepiej zadzwoniła, bo skąd mam niby wiedzieć, czego ona oczekuje, to wielki foch. Ostatecznie sama tam zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że akurat w tygodniu bez problemu można zamówić zabiegi dodatkowe poza wygranym pakietem. Ojciec się wkurzył na mamę i zapowiedział, że nakupi sobie gazet na ten wyjazd,aby tylko jej nie słuchaćemotka Siostra stwierdziła, że głupio zrobiłam, że w ogóle powiedziałam o tym,że wygrałam taki pobyt.Mogłam przecież nic nie mówić, powiedzieć, że jadę z koleżanką za własną kasę do spa i zabrać kogoś, kto by się przynajmniej ucieszył i jeszcze mi podziękował. Chcesz dla kogoś dobrze, to dostaniesz zrypkęemotka

Nie słuchaj ich - następnym razem mnie zabierz - oferuję kilka razy dziennie masaż w pakiecie emotka

albo pokaz im liste ilu masz już chetnych na następny wyjazdemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6218394 Napisano: 22.06.2016 09:55:41 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś rano moja Mamaemotka Jutro Rodzice mają jechać do spa w Podzamczu k. Ogrodzieńca, które im odstąpiłam.Nagle się dowiedziałam,że to SPA jest jakieś gówniane, pakiet nic nie zawiera i że ja mam tam do nich zadzwonić i domówić jakieś dodatkowe zabiegi, za które Tato zapłaci.Jak Jej mówię,żeby sama sobie najlepiej zadzwoniła, bo skąd mam niby wiedzieć, czego ona oczekuje, to wielki foch. Ostatecznie sama tam zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że akurat w tygodniu bez problemu można zamówić zabiegi dodatkowe poza wygranym pakietem. Ojciec się wkurzył na mamę i zapowiedział, że nakupi sobie gazet na ten wyjazd,aby tylko jej nie słuchaćemotka Siostra stwierdziła, że głupio zrobiłam, że w ogóle powiedziałam o tym,że wygrałam taki pobyt.Mogłam przecież nic nie mówić, powiedzieć, że jadę z koleżanką za własną kasę do spa i zabrać kogoś, kto by się przynajmniej ucieszył i jeszcze mi podziękował. Chcesz dla kogoś dobrze, to dostaniesz zrypkęemotka

jak to mówiła moja babcia: "Nie warto być za dobrym", albo "Kto ma miękkie serce musi miec twarda d...ę", a wnioski na przyszłośc musisz wyciagnąć samaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6218389 Napisano: 22.06.2016 09:47:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aleks1983 napisał(a):

olunka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

nagrody konspol konkurs grillowy

kto wozi?
a w temacie :
- nerka z Kaktusa i Nesquick z BIedronki - DPD
- baterie Varta  - listonosz:)

A te baterie to jakiś wypas?

jedna paczuszka tych małych paluszków, tyle że w trójkątnym opakowaniu, nie wiem ile sztuk Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6218383 Napisano: 22.06.2016 09:37:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
poprostuanette napisał(a):

nagrody konspol konkurs grillowy

kto wozi?
a w temacie :
- nerka z Kaktusa i Nesquick z BIedronki - DPD
- baterie Varta  - listonosz:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6218004 Napisano: 21.06.2016 15:37:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
rpk napisał(a):

Wszystkie karty vip z biedronki dotarły zastanawia mnie czemu na wszystkich kartach jest napis Grupa C Irlandia Płn?

ja mam Irlandię, Niemcy i Ukrainęemotka w temacie własnie karty dotarły:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217999 Napisano: 21.06.2016 15:31:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalisto1986 napisał(a):

Olunka dziękuję emotka
Czyli pewnie trochę potrwa zanim wszystkich obdzwonią

tez czekam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217995 Napisano: 21.06.2016 15:27:46 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra i koleżanki z pracy wymyśliły, żeby złożyć się na prezent ślubny dla koleżanki z biura, który był sobotę,a na który żadna z nas nie została zaproszona. U nas w biurze nigdy nie było tradycji,aby składać się z okazji czyjegoś ślubu, co innego urodziny. Teraz wymyślają jakiś masaż dla dwojga czy kieliszki.Bardzo lubię tą koleżankę, która zmieniła stan cywilny,ale jak publicznie powiedziałam, że po co mamy się składać na coś, w czym nie brałyśmy udziału, to moja siostra wyzwała mnie od skner i Żydów i że mam siedzieć cicho i po prostu się złożyćemotka

Mnie takie składanie się generalnie wkurza. W jednej z moich prac co i rusz były jakieś składki - a to ktoś odchodził z pracy, a to ktoś wziął ślub, a to komuś się dziecko urodziło... Tylko że generalnie w większych działach troskliwi podwładni bardzo byli gorliwi w zbieraniu pieniędzy dla swoich szefów, albo koleżaneczki dla koleżanki. A jak ja byłam w małym dziale z ludźmi którzy raczej chętnie by mnie wygryźli, to i przy urodzeniu dziecka i przy odchodzeniu guzik z pętelką dostałam. Jak sobie wtedy pomyślałam, ile mi kasy poszło na te różne prezenciki, to teraz zupełnie inaczej do tych składek podchodzę. Bo one są ok, jeśli działają w każdą stronę i zawsze, ale z drugiej strony też nie powinno być jakiejś presji że się trzeba złożyć. Poza tym koleżanka też jakaś dziwna, skoro was nawet do kościoła nie zaprosiła. Albo oddziela życie prywatne od zawodowego emotka  To się chyba o brak prezentu nie powinna obrazić emotka

Koleżanka z obecnym już mężem pochodzą z Krotoszyna, to jednak kawałek od Wrocławia jest, jakieś 100 km czy coś takiego, to może jej głupio było zapraszać tylko do Kościoła, choć dla mnie, ojca- szefa i siostry akurat żaden problem się przejechać. Dobrze,że chociaż ktoś mnie tu zrozumiał w tej kwestii, bo już myślałam,że same gromy się posypią za moje poglądy emotka Osób, które miałyby się składać byłyby 3.

czyli ja bym stawiała jeśli juz to na symboliczny prezent, myślę, ze po 20zl to dośc, a za 60 zł już fajne kieliszki mozna kupić, Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217989 Napisano: 21.06.2016 15:24:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalisto1986 napisał(a):

Dzisiaj jestem mistrzem pisania postów emotka Ciągle wyskakują mi nie tu gdzie trzeba... 

Z Bricomarche dzwoni agencja, czy bezpośrednio sklep? 

podobno agencja Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217983 Napisano: 21.06.2016 15:18:50 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra i koleżanki z pracy wymyśliły, żeby złożyć się na prezent ślubny dla koleżanki z biura, który był sobotę,a na który żadna z nas nie została zaproszona. U nas w biurze nigdy nie było tradycji,aby składać się z okazji czyjegoś ślubu, co innego urodziny. Teraz wymyślają jakiś masaż dla dwojga czy kieliszki.Bardzo lubię tą koleżankę, która zmieniła stan cywilny,ale jak publicznie powiedziałam, że po co mamy się składać na coś, w czym nie brałyśmy udziału, to moja siostra wyzwała mnie od skner i Żydów i że mam siedzieć cicho i po prostu się złożyćemotka

Mnie takie składanie się generalnie wkurza. W jednej z moich prac co i rusz były jakieś składki - a to ktoś odchodził z pracy, a to ktoś wziął ślub, a to komuś się dziecko urodziło... Tylko że generalnie w większych działach troskliwi podwładni bardzo byli gorliwi w zbieraniu pieniędzy dla swoich szefów, albo koleżaneczki dla koleżanki. A jak ja byłam w małym dziale z ludźmi którzy raczej chętnie by mnie wygryźli, to i przy urodzeniu dziecka i przy odchodzeniu guzik z pętelką dostałam. Jak sobie wtedy pomyślałam, ile mi kasy poszło na te różne prezenciki, to teraz zupełnie inaczej do tych składek podchodzę. Bo one są ok, jeśli działają w każdą stronę i zawsze, ale z drugiej strony też nie powinno być jakiejś presji że się trzeba złożyć. Poza tym koleżanka też jakaś dziwna, skoro was nawet do kościoła nie zaprosiła. Albo oddziela życie prywatne od zawodowego emotka  To się chyba o brak prezentu nie powinna obrazić emotka

u mojego męża tez stale skłądki, ostatnio nawet jak syna kolega żenił to też ktoś wyskoczył ze składką Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217980 Napisano: 21.06.2016 15:16:09 w Połączenia nieodebrane
kozuszka38 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Zastrzeżony dzisiaj po 12.00 ???

Brico dzwoni z zastrzeżonego,u nas wczoraj emotka

Bardzo możliwe; ))))))) Dziękuję, ale chyba za wcześnie, bo ktoś tu coś mówił, że niby alfabetycznie? 

a na jaka literkę czekasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217977 Napisano: 21.06.2016 15:14:58 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

często jest tak, ze koledzy z pracy składaja sie na prezent i delegacja idzie do kościoła lub urzędu, a osoba co bierze ślub częstuje ciastem, a jak koleżanka? "postawiła" coś?
tak samo na urodzenie dziecka, składaja się na prezent a swieżo upieczony tatuś stawia:)

na razie jeszcze nic nie postawiła, bo jest 3 tygodnie na urlopie.No,ale dobra, skoro już muszę, bo tak wypada, to co radzicie kupić w takim razieemotka U nas w biurze już 3 byłe pracownice brały ślub i nie dawaliśmy im prezentu z tej okazji.

a nie masz czegos wygranego na zbyciu? to tez zalezy ile osób sie składa i po ile Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217975 Napisano: 21.06.2016 15:09:10 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

często jest tak, ze koledzy z pracy składaja sie na prezent i delegacja idzie do kościoła lub urzędu, a osoba co bierze ślub częstuje ciastem, a jak koleżanka? "postawiła" coś?
tak samo na urodzenie dziecka, składaja się na prezent a swieżo upieczony tatuś stawia:) Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217926 Napisano: 21.06.2016 14:08:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a jak tam dzisiaj Brico? cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217922 Napisano: 21.06.2016 14:03:20 w TESCO konkursy
slonko365 napisał(a):

aneta19790411 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Ponoć ktoś dzwonił do Jeta zapytać o Leona i eski już poszły emotka

https://www.e-kon...co.html#.V2kqDaKnyCg o tym konkursie mowa? On trwa do 10.07.....

Ja mam zapisane, że do 15.06, a wybór miał być 17.06 + 3 dni rob. powiadomienie... a teraz w regulaminie, że do 10.07 trwa emotka  Zmienili regulamin? Smsów raczej nie było, 100 piłek nie powinno przejść bez echa...

ja mam dokładnie takie same daty zapisane jak slonko:) tyle, ze piłek 500 Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217772 Napisano: 21.06.2016 11:00:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kemli napisał(a):

Pytanko odnosnie konkursu lays. Wczoraj byl ktory dzien konkursu?

57 Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217770 Napisano: 21.06.2016 10:59:26 w Czy informują/ informowali?
ophaal napisał(a):

czy ktoś może mi powiedzieć, czy były już powiadomienia z konkursu z biedronki chipsy +cola z soboty, czy dopiero będą? Pierwszy raz wysłałam
i nie wiem, czy jeszcze czekać

z 18.06 jeszcze nie było, ale tam nie jest cola tylko pepsi Wyświetl w wątku >>
0 0

olunka

#6217128 Napisano: 20.06.2016 14:54:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

kreatia napisał(a):

ktoś pisał o Białogardzie, u mnie też miasto na B, więc raczej alfabetycznie.

Dzięki  emotka  W takim razie jak już obdzwonią Kraków, Katowice i inne K to dajcie znać, bo czekam na L  emotka

w Katowicach nie ma Brico, ja czekam na Ś Wyświetl w wątku >>
0 0