Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monikar

monikar

#6087925 Napisano: 05.10.2015 17:25:16 w Biedronka
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bilety?

Ja i włąśnie nie wiem o co chodzi....można było nic nie wygrać? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6087809 Napisano: 05.10.2015 16:42:12 w Biedronka
Ciekawe czy maile z Ipadami posłali wszystkie jednocześnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6087280 Napisano: 05.10.2015 11:34:00 w Biedronka
Gratulacje dziewczyny!!!

Przeczytałam kilka komentarzy niezadowolonych konkursowiczów ze strony Wedla na FB i się przeraziłam. Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie, poczekajmy na oficjalne maile, po co tyle jadu... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6087225 Napisano: 05.10.2015 11:14:25 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

U mnie maila brak, moje nerwy sie skonczyly.

Przykro mi. Nie trać nadziei może jeszcze nie wszystkie posłali. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6087027 Napisano: 04.10.2015 23:25:01 w Biedronka
Jedna rzecz zastanawia-wszędzie są luki w ilości nagród ale autka akurat rozdali wszystkie... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6086807 Napisano: 04.10.2015 14:48:07 w Biedronka
magisterek napisał(a):

No dobra... skoro emocje już opadły to co WAM SPRAWIAŁO w tym BIEDRONKOWYM konkursie  DZIECIĘCĄ RADOŚĆ emotka ?? Bo chyba nie wyniki, z których nic nie wynika... nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać... czy ja to ja, czy inny ja emotka

Pytanie brzmi czy Albedo było w ogóle w stanie w tak krótkim czasie przeczytać taką ilość zgłoszeń no i co z....grającymi laurkamiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6086786 Napisano: 04.10.2015 13:48:00 w Biedronka
joan napisał(a):

monikar napisał(a):

Dla mnie te wyniki są w ogóle średnio logiczne...ktoś wrzuca zgodnie z regulaminem listę laureatów dnia 04.10 i nagle okazuje się że brakuje połowy zwycięzców Ipadów. Dlaczego? Musi być jakieś wytłumaczenie. Skoro dziś miały być regulaminowo wyniki to powinni podać PEŁNE wyniki a nie częściowe...

Wg mnie te wyniki są ostateczne - o ile komuś nie przepadnie nagroda, bo nie odesłał paragonu itp. Przecież nie wrzucają wyników na raty, to już wsio i teraz od nas zależy, co z tym zrobimy emotka

Skoro wrzucili wczoraj wyniki, ludzkim odruchem powinni poinformować od razu laureatów samochodów. I listy oczywiście pełne powinny być, a nie zdziesiątkowane wirusem szalonych krów. Ale cóż, wtedy byłoby na tym świecie za dobrze, zbyt pięknie, nie do zniesienia...

Dokładnie tak joan. Mam podobne zdanie.
Pomijając wściekłe krowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6086777 Napisano: 04.10.2015 13:24:03 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

monikar napisał(a):

jarko44 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

vazzz napisał(a):

fino napisał(a):

monikar napisał(a):

A co z resztą Ipadów i kiedy mają być maile?

no właśnie nie wiadomo, brakuje też 5 laureatów konsol i 5 aparatów... emotka

Ciekawe czy w ogóle uzupełnią listę i ewentualnie kto na nią "wskoczy". Czy osoby których w ogóle nie ma na liście czy też osoby, które są np. na liście wygranych biletów. Pomijając fakt, że lista biletów też nie jest w całości zapełniona.

Może nie było tyle zgłoszeń (chodzi mi o brak biletów) ,a z Ipadami jeszcze pewnie uzupełnia ,albo wpadną osoby z biletów ...ciekawe tylko czy maja jakąs ponumerowana listę ,czy alfabetycznie Meile do 5 dni roboczych

Wszystkie zgłoszenia wg regualminu miały być ponumerowane wg jakości od 1 do 5310     emotka   Zupełnie nie rozumierm więc luk. Jedyne wytłumaczenie, że najpierw wybrali, a potem wycieli osoby z nieregualminowym paragonem. I nikt w taką luke już nie wskoczy , bo nie ma rezerwy, ipady do szuflady agencj/Wedla Mogę się mylić, ale fajnie, jakby to jakośm wytłumaczyli... P.S  Zgłoszeń nie zabrakło na bilety, bo sam mam jedno nienagrodzone w ogóle

Moim zdaniem jest to chyba najbardziej logiczne wytłumaczenie i może się niestety okazać że w tej liście nic już się nie zmieni. 

Swoją drogą przy konkursie o tak dużym rozmachu, z tak cennymi nagrodami rezerwa powinna być.

Dla mnie jest to statystycznie nie możliwe. Bo nagle wypada prawie 50 osób (z nieprawidłowymi numerami) z ipadów i tylko po 5 z konsoli i aparatów? No proszę.

Dla mnie te wyniki są w ogóle średnio logiczne...ktoś wrzuca zgodnie z regulaminem listę laureatów dnia 04.10 i nagle okazuje się że brakuje połowy zwycięzców Ipadów. Dlaczego? Musi być jakieś wytłumaczenie. Skoro dziś miały być regulaminowo wyniki to powinni podać PEŁNE wyniki a nie częściowe... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6086758 Napisano: 04.10.2015 12:46:02 w Biedronka
jarko44 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

vazzz napisał(a):

fino napisał(a):

monikar napisał(a):

A co z resztą Ipadów i kiedy mają być maile?

no właśnie nie wiadomo, brakuje też 5 laureatów konsol i 5 aparatów... emotka

Ciekawe czy w ogóle uzupełnią listę i ewentualnie kto na nią "wskoczy". Czy osoby których w ogóle nie ma na liście czy też osoby, które są np. na liście wygranych biletów. Pomijając fakt, że lista biletów też nie jest w całości zapełniona.

Może nie było tyle zgłoszeń (chodzi mi o brak biletów) ,a z Ipadami jeszcze pewnie uzupełnia ,albo wpadną osoby z biletów ...ciekawe tylko czy maja jakąs ponumerowana listę ,czy alfabetycznie Meile do 5 dni roboczych

Wszystkie zgłoszenia wg regualminu miały być ponumerowane wg jakości od 1 do 5310     emotka   Zupełnie nie rozumierm więc luk. Jedyne wytłumaczenie, że najpierw wybrali, a potem wycieli osoby z nieregualminowym paragonem. I nikt w taką luke już nie wskoczy , bo nie ma rezerwy, ipady do szuflady agencj/Wedla Mogę się mylić, ale fajnie, jakby to jakośm wytłumaczyli... P.S  Zgłoszeń nie zabrakło na bilety, bo sam mam jedno nienagrodzone w ogóle

Moim zdaniem jest to chyba najbardziej logiczne wytłumaczenie i może się niestety okazać że w tej liście nic już się nie zmieni. 

Swoją drogą przy konkursie o tak dużym rozmachu, z tak cennymi nagrodami rezerwa powinna być. Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6086718 Napisano: 04.10.2015 11:36:17 w Biedronka
A co z resztą Ipadów i kiedy mają być maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6082365 Napisano: 27.09.2015 15:15:06 w Biedronka
zezowaty_kot napisał(a):

A tak serio to mi wisi co zrobią z tymi paragonami, tym bardziej, że nie ma rezerwy. Wkurza mnie jedynie brak konsekwencji, niektórych walczących o te pomylone numery, bo pamiętam, jak 2 tygodnie temu produkowali się (tu i na fb - szczególnie jedna krzykacza, wybitnie aktywna na fb), że regulamin jest niepodważalny. Okazuje się, że jest niepodważalny, tylko wtedy kiedy jest po naszej stronie emotka

Nic dodać, nic ująćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6077569 Napisano: 21.09.2015 13:55:15 w Carrefour konkursy
Ile kosztuje najtańsza maszynka na konkurs BIC  z Chodakowska? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6077270 Napisano: 20.09.2015 23:33:37 w Biedronka
W konkursie Wedla w zgłoszeniu nie ma nic o numerze telefonu tzn. że o aucie będą informowali mailowo?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6077191 Napisano: 20.09.2015 21:15:49 w Biedronka
Wszyscy w Wedlu piszą o...Wedlu?
Może ktoś się wyłamał?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6076655 Napisano: 18.09.2015 23:01:04 w Biedronka
W konkursie Wedla zamiast biletów do kina do wygrania powinny być karnety na fitness bo po zjedzeniu takiej ilości Ptasiego Mleczka dosłownie będę się turlać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6076172 Napisano: 18.09.2015 12:28:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Myślę, że takie zakazanie by nic nie dało...dla niektórych taki codzienny wpis to "mega fejm",  a jak wpadnie 2/2 albo 3/3 to już w ogóle odlot emotka

Edyta uwielbiam Cię!!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6076170 Napisano: 18.09.2015 12:25:52 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Na film albo piosenkę.

Mnie tam pasuje. Nie umiem robić świecąco-grających laurek to chociaż sobie pośpiewam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6075920 Napisano: 17.09.2015 23:31:19 w Biedronka
Myślicie że ten nowy konkurs z Seatami będzie opisowy czy foto? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6075685 Napisano: 17.09.2015 17:05:59 w Biedronka
polarniczka napisał(a):

emotka jarko44 napisał(a):

defed napisał(a):

TURNIEJ TYSKIEGO:
w 1 etapie wygrałam kufel (jednym zgłoszeniem)
w 2 etapie zgarnęłam aparat (jednym zgłoszeniem)
To teraz do kolekcji brakuje mi tylko Mini emotka emotka

Albo jakiejś rezerwy  emotka  Życzę oczywiście Mini  emotka

bierta mini ile chceta, ja tam czekam na furę z coca coli... 

Jedna dla Ciebie, jedna dla mnie...pozostało jeszcze 8 emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#6073785 Napisano: 15.09.2015 15:04:47 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

A gdzie widzieliście fotki?
Serio?
Buuu
A chciałam zaoszczędzić na prezencie ślubnym emotka

http://www.laciate.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0