Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monikar

monikar

#5951655 Napisano: 04.12.2014 21:19:53 w Kaufland konkursy
na bank wszystkie Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5951642 Napisano: 04.12.2014 21:11:30 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

monikar napisał(a):

Jak tak patrzę że 70-80% forumowiczów nie wygrało pralek to zastanawiam się gdzież one są? emotka

ale widzę, że niektórzy z tych co wygrali chyba używają liczby mnogiej emotka

Coraz mniej osób się przyznaje, bo zdarza się wyliczanie kto czego nie wygrał. Sama kiedyś doświadczyłam tego, choć wydaje mi się, że wygrywam tak średnio na jeża.

u mnie zero tyż.

myślałam że kto ile wygrał...

Wiem, wiem że niektórzy mają po kilka nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5951616 Napisano: 04.12.2014 20:45:07 w Kaufland konkursy
Jak tak patrzę że 70-80% forumowiczów nie wygrało pralek to zastanawiam się gdzież one są? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5951615 Napisano: 04.12.2014 20:43:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asiabuczkowska napisał(a):

monikar napisał(a):

Chyba czas się tu wpisaś...10 paragonów na pralkę-0 wygranych pralek emotka emotka emotka

u mnie 12:0 emotka emotka

przegrana w tak doborowym towarzystwie przynajmniej ciut mniej dołuje Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5951548 Napisano: 04.12.2014 19:22:12 w Kaufland konkursy
Wygrały hasła ze słowem Henkel lub nazwą produktu? Ktoś zdradzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5951546 Napisano: 04.12.2014 19:18:34 w Kupię...
Kupię pralkę z Kauflandu, chętnie na wymianę na elektronikę, poproszę o ceny/oferty pw Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5951545 Napisano: 04.12.2014 19:17:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba czas się tu wpisaś...10 paragonów na pralkę-0 wygranych pralek emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5950552 Napisano: 02.12.2014 21:40:44 w SZUKAM....
aneciaa napisał(a):

jak zapłacić na www.empik.pl kilkoma kartami prezentowymi. po w prowadzeniu jednej mam inf. czy chce dopłacić
-Przelewem z banku
-Karta kredytowa
a nigdzie nie widzę możliwości zapłacenia druga karta prezentowa.

Te karty mają kody. Musisz je wprowadzić w zakładce "moje konto"-doładuj Twoje środki-i dalej albo eKartą albo kartą prezentową Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5950511 Napisano: 02.12.2014 20:30:32 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

Smolar to chyba dziwny trochę jest=nieobliczalny. Wybiera (chyba) zamierzenie nieobliczalnie, tak jakby trochę chciał dywersyfikować do kogo trafiają nagrody (mugol/konkursowicz). Czasem jak patrze na mdw - to wiem, że czytali na 100%... A czasem jak patrzę kto nie wygrywa i jestem w szoku (i wcale nie chodzi o mnie), to mam wrażenie, że to też wynika ze Smolarowego zamysłu.

Ale nie grałam u nich, jak publikowali teksty i podobno różnie bywało z jakością.

Ja pamiętam jak dość niedawno opublikowali wyniki konkursu z autem i rzeczywiście zgłoszenie które wygrało główną nie zachwyciło. Nie chce mi się wierzyć że nie było lepszych zgłoszeń znając możliwości niektórych konkursowiczów. Może to zamierzona taktyka, może to losowanie-nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5950061 Napisano: 01.12.2014 22:24:02 w Rossmann
Gessler to gwiazda marki Ulgix, Stenki nie widziałam...pytanie jednak dość niedoprecyzowane Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5950039 Napisano: 01.12.2014 21:54:08 w Rossmann
gryszelm napisał(a):

amif napisał(a):

monikar napisał(a):

Kto jest gwiazdą grudniowej edycji reklamy Hepatil? Barbara Bursztynowicz?

tak

A skąd to wiadomo, bo na stronie hepatilu jest zdjęcie Różczki...., a google mówi, że Bursztynowicz reklamowała hepatil w 2012 roku...?

Sama się nad tym zastanawiałam...Bursztynowicz reklamuje Hepatil już od kilku lat a Różdżka w granicach pół roku...Tylko nie pamiętam czy Różdżka jest w proponowanych odpowiedziach...Na pewno jest Bursztynowicz i Stenka. Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949844 Napisano: 01.12.2014 16:28:38 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

http://www.tvn24....cony-los,494164.html

urzędasy, które nic nie robią a przez nich giną biedne zwierzątka emotka

mnie aż łezka z oka poleciała jak to przeczytałam...a im się zachciewa wyborów, plakacików, głosików, wszyscy chodzą z uśmiechem od ucha do ucha i proszą o głos a jak przychodzi co do czego to zamykają się w tych swoich gabinetach i nic ich nie obchodzi prócz czubka własnego nosa... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949830 Napisano: 01.12.2014 16:16:12 w Kaufland konkursy
Ja u Smolara choćbym wysłała 100 zgłoszeń i tak nic nie ugram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949799 Napisano: 01.12.2014 15:43:30 w Kaufland konkursy
marzanna napisał(a):

monikar napisał(a):

benasia napisał(a):

to niezłą wenę musi mieć ktos by 50 zgloszeń wysłać i nie pisać w kółko o cenzura Maryni emotka emotka

Ale z drugiej strony kto wie ile tych zgłoszeń jest bo może mniej niż myslimy jeśli dużo osób wysłało po 1 - 2szt myśląc że konkurencja wysłała setki i nie mają szans emotka

ja myślę że są na forum osoby które tyle zainwestowały tylko się nie przyznają, w sumie to się nawet im nie dziwię...

50 zgłoszeń z zakupem promocyjnym za pralkę o wartości 1200 zł? emotka Po co komu np. 50 Purów, że o innych produktach nie wspomnę emotka

50 zgłoszeń po 4zł to inwestycja rzędu 200zł. 1000zł do przodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949794 Napisano: 01.12.2014 15:39:10 w Kaufland konkursy
benasia napisał(a):

to niezłą wenę musi mieć ktos by 50 zgloszeń wysłać i nie pisać w kółko o cenzura Maryni emotka emotka

Ale z drugiej strony kto wie ile tych zgłoszeń jest bo może mniej niż myslimy jeśli dużo osób wysłało po 1 - 2szt myśląc że konkurencja wysłała setki i nie mają szans emotka

ja myślę że są na forum osoby które tyle zainwestowały tylko się nie przyznają, w sumie to się nawet im nie dziwię... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949762 Napisano: 01.12.2014 15:09:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tablet z Groszka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949745 Napisano: 01.12.2014 14:46:33 w SZUKAM....
zezowaty_kot napisał(a):

Mam regulamin zapisany 28.10.2014r i tam jest taki punkt:

9. W momencie zarejestrowania zgłoszenia przez system informatyczny obsługujący stronę internetową 10lat.sferis.pl Uczestnikowi jest wysyłana na adres e-mail wskazany w formularzu zgłoszeniowym wiadomość e-mail potwierdzająca dokonanie zgłoszenia.

a teraz ten punkt jest zmieniony na informację, że po wysłaniu zgłoszenia pojawi się informacja "Twoje zgłoszenie zostało wysłane"

Regulamin więc zmienili, obstawiam, że po tym jak dostali sporo pytań: A czy moje zgłoszenie jest w bazie? emotka

bo pewnie większosci naszych zgłoszeń w tej bazie nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949479 Napisano: 30.11.2014 23:11:22 w SZUKAM....
zezowaty_kot napisał(a):

Zajrzę jutro na regulamin, ale na pewno jeszcze 2 tygodnie temu była informacja, że ma przyjść zwrotka, z resztą nawet na e-konkursach pisałam z osobami, które również nie miały zwrotek. Wysłaliśmy wtedy wszyscy do nich maile z pytaniem o te nieszczęsne maile zwrotne i nikt nie otrzymał potwierdzenia, że jego zgłoszenie dotarło - albo odpowiedz negatywna, albo odpowiedzi brak. Ja leję na konkurs już, ale zastanawiam się czy nie pisać reklamacji, tak dla zasady, bo wychodzi na to, że z ich winy nie mogłam wziąć udziału w konkursie, choć ja wszystkie warunki spełniłam.

Przeczytałam regulamin ale nie ma tam informacji o zwrotce...Być może regulamin został zmieniony gdy załapali że zgłoszenie nie dochodzą i chcą w ten sposób zatuszować sprawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949474 Napisano: 30.11.2014 22:51:19 w SZUKAM....
zezowaty_kot napisał(a):

monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

monikar, a masz zwrotkę na maila?

nic nie mam! emotka

Ja też, wątpię, że w ogóle te zgłoszenia dochodzą, bo jak raz raczyli mi odpisać, to się okazało, że moich zgłoszeń nie ma w bazie. Kazali wysłać ponownie - do skutku. W rezultacie codziennie wysyłałam, z różnych maili i na żadną skrzynkę nie przyszło potwierdzenie. Ja postawiłam krzyżyk na konkursie, wysyłałam dla zasady, żeby doczekać się na zwrotkę. Pisałam do nich jeszcze 2 razy z pytaniem czy mają zgłoszenia, ale nie odpisali.

W regulaminie w ogóle nie ma informacji że ma przychodzić potwierdzenie na maila...W formularzu nie ma opcji wyboru nagrody...Regulamin jest niedopracowany bo np. numer telefonu podaje się opcjonalnie a wg. tego co napisali w regulaminie powiadamiają telefonicznie emotka

zezowaty_kocie przeraziłaś mnie swoim postem...to co mam słać i słać do skutku? bez sensu... Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#5949458 Napisano: 30.11.2014 22:27:45 w Kaufland konkursy
brudny napisał(a):

marzenier napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Hm jak czytam to z tymi moimi 2 hasełkami szans na pralkę nie mam.Ciekawa jestem ile rekordzista puścił haseł

Ja całe 6 emotka
W tym 4 z nazwami produktów, które podobno się nie kwalifikują emotka

kwalifikują się, zwróć uwagę, że nawet w propozycji tj. przykładzie jest podana nazwa BOSCH emotka
Po prostu ktoś nie skopiował tego do regulaminu, a henkel zawsze chce aby jego nazwy były w zgłoszeniach, w polo, inter - zawsze.

Przykład brzmi tak:

Henkel.123456.snieznobiala i pachnaca czystosc ubran wyjetych z nowej pralki. Wyświetl w wątku >>
0 0